There are no ads, please add some


Ajax verlengt contract met kledingsponsor Adidas tot medio 2025

Ajax heeft het contract met kledingsponsor Adidas opengebroken waardoor beide partijen nu tot medio 2025 aan elkaar verbonden zijn. De partijen werken al sinds 2000 samen en sinds 2009 is Adidas één van de officiële hoofdsponsors van Ajax. ‘Met deze nieuwe overeenkomst spreekt Adidas vertrouwen uit in de club en onze toekomst. Bij Ajax hechten wij waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden, dit is daar een uitstekend voorbeeld van’, aldus Edwin van der Sar. Volgens De Telegraaf zou de nieuwe overeenkomst een waarde van vijftig miljoen vertegenwoordigen maar daar heeft Ajax nog geen uitspraak over gedaan.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

35 reacties

    1. AjaxKat

     Hier in dit bericht staat het ook niet zo goed omschreven… het gaat om een “financiële klapper” van miljoenen vóór Ajax, aldus de telegraaf. Dus niet té negatief hierover doen, mensen.

     1. De Ajacied

      O nee AjaxKat
      Ik doe hier absoluut niet negatief over hoor, prima contract met Adidas,
      Maar ik zie liever het geld dat ze binnen krijgen op het veld staan, als op de bank.
      Vandaar dat ik liever een contract zie met
      Daley Blind
      ❌❌❌

 1. Ajax 1

  Adidas nooit mijn favoriete merk geweest en niet typisch Ajax. Le coq sportiv was natuurlijk briljant. Maar goed, het is wel een goed contract naar nederlandse begrippen, dus daar moeten we wel reeel in zijn.

 2. -buitenkantje rechts-

  Even los van de looks.. het is een unieke samenwerking tussen Ajax en Adidas die al is begonnen in 2000.. Dat betekent in 2025 een sponsor die de club al 25 jaar trouw blijft! Mag ook wel eens genoemd worden..
  Trouwens.. lees af en toe dat supporters terug verlangen naar het le coq sportif embleem en shirt. Le coq sportif was shirtsponsor tussen 1980 – 1984 Grappig om te weten is dat Adidas tot 1986 eigenaar was van Le coq sportif. Dus eigenlijk droegen ze toen ook al Adidasshirts..

  1. Ajax 1

   Het gaat mij niet om het merk zelf, maar de uitstraling, het imago. Daarom noem ik le coq sportiv, want mooiste shirts ooit. Maar wist niet dat het van adidas was, dus mooie aanvulling. Misschien kunnen ze dan een mooie retro lijn uitbrengen waarin le coq sportiv naar voren komt met adidas

  2. JohnDoe77

   Helemaal mee eens!! Kunnen wel weer gaan lopen zeuren over die strepen, maar dit is een loyale en goed betalende sponsor.

 3. Jimmy1971

  Adidas zou ieder voor elk seizoen 3 shirts moeten ontwerpen, en dan de supporters de mooiste moeten laten kiezen!! Dan zou de band met dit merk en de supporters meer versterken, bovendien wordt dit uitshirt toch vooral voor de supporters(verkoop) gemaakt!?

  1. simply Ab

   De seizoenskaart ziet er nu ook prima uit. Supporters hebben toch de beste smaak uiteindelijk.

 4. Ralph

  Ik ben niet enthousiast over het uitshirt. Er is iets mis met het ontwerp en de kleurencombinatie. En dat is eigenlijk al jaren zo. Stelling: in een dergelijk lelijk uitshirt ga je geen uitwedstijd winnen. Het shirt heeft geen krachtige uitstraling en helemaal geen relatie met het mooie Ajax-shirt.

 5. a.p.

  simply heb jij je seizoenskaart al? ik helaas nog niet. De f side zal waarschijnlijk de reden zijn?

 6. Wembley71

  Godverdomme nog langer die kutstrepen op het shirt!? Pak een mindere deal, krijg 20milj minder so what centen hebben ze zat maar rot op met die strepen! Wat kut argumeten hier, levensader…….welke levensader alsof je kledingsponsor je in leven houdt! Trouwe sponsor? Al de andere waren ook trouw maar de shirts waren veel mooier en verder ineressert het me geen reet of ze aan het eind van de rit 25 jaar een trouwe sponsor zijn!! Dan zal die smurf er ook wel opgeplakt bijven zitten

 7. Dagrump

  Off topic. Waarschijn heeft onze nieuwe aankoop Bande een zware blessure !!😞

  1. Ajax 1

   Zuur. Daarom ook wel meteen weer duidelijk dat je een brede selectie moet hebben…..

 8. VanDattem

  De bravoure van Nike past naar mijn mening veel beter bij onze club. Los daarvan: sterke deal. Zou wel lekker zijn als ze met wat meer fantasie en mogelijkheden gaan designen. Want nu lijken ze er al jaren het tot een kunst te vereffenen om ons lekker ontevreden te maken…

Reageren is niet mogelijk.