There are no ads, please add some


Selectie bijna compleet, Tadic en Schöne ontbreken nog

De selectie van Ajax is bijna weer compleet nadat een aantal spelers hebben deelgenomen aan het WK. Kasper Dolberg en Nico Tagliafico hebben zich vandaag weer op de Toekomst gemeld. Lasse Schöne en aankoop Dusan Tadic genieten nog even van een korte vakantie, zo heeft de technische staf besloten. Aankomende vrijdag speelt Ajax weer een oefenwedstrijd en is Anderlecht de tegenstander in het Olympisch Stadion. Een dag later pakken de Ajacieden het vliegtuig naar Engeland waar het tweede trainingskamp van de voorbereiding wordt belegd.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

63 reacties

 1. JohnDoe77

  Mooi dat de mannen langzaam binnendruppelen. Oefenen met veel jeugd erbij is leuk, maar over twee weken staat de eerste belangrijke wedstrijd voor de deur dus fijn als iedereen er is!

 2. dickst14

  Krijg er zin in. Hopelijk wordt er niets meer verkocht. Wordt wel dringen op het middenveld.

  1. Rene1964

   Ws Hakim, maar hopelijk verder niets. En wat mij betreft ook Hakim niet. En iedereen tevreden houden moet lukken als je durft te rouleren qua spelers. Bovendien zijn er altijd blessures, uit vorm, vermoeidheid ed.

  2. De Nees

   @Moos: schijnheilig gelul weer van je. Iedereen ziet wat hier gebeurt, ga je de hufters verbloemen door de vertrekkers een spel te verwijten van een ban aansmeren…Je kan deze kleuter analyse van je in je reet steken. Wat voor voorverhaal moet ik vragen, excuus verhaal is de reden niet, ik heb hiervoor eerder mijn geluid laten horen. Niet janken nu met je slachtofferrol dat je een bak stront krijgt, niemand trapt daar in. Dat je hier langer bent geeft je geen enkele recht om je meer te voelen. Lees ik het verkeerd of bespeur ik dat je daarom jezelf het recht geeft hier alles te zeggen wat in je domme kop opkomt? Ik ben korter lid maar ben hier al van voor de naamsverandering, voorverhaal onzin hoef je daarom niet mee te komen. Het wordt met de dag gekker met jouw.

   1. dickst14

    Wie ben jij eigenlijk man. Denk jij dat jij de god ben of zo. Jij reageert op aggressieve reacties. Je doet er niets voor onder. De pot verwijt de ketel. En mijn adres mag je wel hebben hoor als je het met woorden niet af kunt.

  3. De Nees

   @KB: niet het excuus verhaal het is overall de zieke sfeer wat de reden. Altijd gezegd dit forum hoeft geen breiclubje te worden, ik geef ook ’s een sneer maar ook ’s een waardering, ik ben niet anders in mijn omgeving, maar het overtreedt geen grens. Het gaat hier richting haat, zie Eug en Litmanen, laatst werd zijn overleden moeder op een walgelijke wijze betrokken. Of die smeerlap GK het wist of niet dat doet er niet toe en dan gaat de hoofd klojo AB er nog om lachen ook. Als een idioot los gaan omdat het toch een verzieker is van het forum? Meeloop gedrag, iedereen kent een paar in zijn eigen omgeving toch? losers die niet voor vol aangezien worden maar op een forum veilig zijn en laten zien hoe stoer ze zijn. Zulke gasten bleven niet lang in mijn nabijheid en hier moet ik ermee dealen, geen zin meer in. Koppenschoppers.

   1. simply Ab

    Weet je wat er allemaal is geschreven over mijn moeder door Litmanen de Nees? Dat moet je opgevallen zijn. Bij herhaling voor hoer uitgemaakt en erger. Ze is 90+. Mag allemaal ook hier op het forum maar dan krijg je het van mij terug, ook de mensen die het dan vervolgens voor zo’n figuur opnemen. Maar goed, ik ben de kwade genius. Mij best.

    1. simply Ab

     Nee ik heb het verre van zwaar de Nees maar er wordt met twee maten gemeten. Ik word pas vervelend als er een aanleiding voor is, niet als start. Maar ja, mensen lezen hier zeer selectief. Dat mag maar dan geen grote broek aantrekken. Nergens voor nodig en in mijn oven gewoon dom. Ga je goed. Gegroet.

    2. Indojood

     Hallo, De Nees. Bedankt voor je reacties. Pro-Cruijff en altijd goed onderbouwd. Het ga je goed.

 3. Wenen 1995

  Met zo’n grote selectie wordt het voor de technische staf wel een uitdaging om iedereen tevreden te houden. Hopelijk spelen we veel wedstijden dit jaar, dus lang in Europa actief en de Bekerfinale winnen.

  1. Rene1964

   Er zijn genoeg clubs die durven te rouleren. Dat moet kunnen als het niveau van spelers vergelijkbaar is. Zal ook wel gebeuren, als we hopelijk Europees gaan spelen. Komt iedereen aan zijn trekken.

  2. Ajax 1

   Rouleren gaat goed zolang er succes is. Dan kunnen de reserves ook moeilijk vinden dat zij moeten spelen. Als resultaat regenvalt dan ontstaat er gezeur.

   1. Mr Ajax

    Brede selectie houd iedereen scherp ook bij slechtr reslutaten want dan krijgen andere gasten weer een kans

 4. Zlatan4ever

  We gaan er voor !! Een positief voetballend Ajax met als doel het 34e landkampioenschap !
  Maar fris, technisch, aanvallend voetbal staat voorop 👍🏻👍🏻👊🏻

 5. simply Ab

  Toch geinig he. Denemarken heeft haar laatste wedstrijd 1 dag na Marokko gespeeld en Ziyech loopt al sinds maandag weer te ballen terwijl Schöne nog niet hoeft te komen en Dolberg vandaag pas hoefde aan te sluiten. Zou Ziyech dan toch eerder zijn gekomen? Het kan natuurlijk ook zijn dat hij te snel heeft gezegd dat hij de lagere school was ontgroeid en een paar rekenlessen heeft gemist. Hij dacht nu waarschijnlijk dat hij al drie weken op vakantie was geweest terwijl het er maar twee waren. Waren zo maar wat gedachten die bij me opkwamen. 😂😂

  1. Moosie

   weet je wat ook geinig is Kroatië 4 miljoen inwoners en finalist op het WK maar wij moeten niet zeuren over de opleiding.

    1. Moosie

     tja en da is onze renee in een keer stil geen semi intellectuele prietpraat meer ook wel eens lekker.

     1. simply Ab

      Rene heeft gewoon een andere mening. Ik vind hem hierin niet drammerig of draaiend. In mijn ogen geen logische mening maar dat maak ik wel vaker mee 😂.
      Zolang de lengte van de teksten een A6 papiertje niet overschrijden niks aan de hand. Ik denk dat hij een stuk meer open staat voor andere meningen dan menigeen hier (zonder dat hij zijn mening moet wijzigen). Maar ja, blijkt het alsnog een eigenwijze eigengereide snikkel, dan maken we hem hier af. 😂😂😂 Geintje!!

   1. Rene1964

    Maar MOOSIE, de meeste van hun spelers zijn flink op leeftijd en na deze generatie zal ook Kroatië over een paar jaar flink gaan dalen in de ranking

    1. Rene1964

     Net zoals wij dat dus hebben of hopelijk hadden. Mag hopen dat NL weer richting top 10 zal sluipen

    2. Moosie

     Kroatië levert al jaren goede spelers je hebt gewoon onzin zitten verkondigen omdat je een puntje wilde scoren bij de Nees alleen was dat zijn trol en nu kun je wel weer met een glazenbol voorspelling komen maar dan doe je dus hetzelfde als zeug een hoop uit je nek kletsen om maar wat te zeggen te hebben en dan maar hopen dat je virtuele vrienden je bijval geven zodat Het net lijkt je populair bent ik lees het wel weer

     1. Rene1964

      Doei MOOSIE. Dit was mijn laatste berichtje hier.
      Ik heb keurig netjes mijn excuses naar jou gemaakt in een vorig item en jij gedraagt je als een kind. Ik ben weg van deze app

     2. Voorland

      Rene1964, jammer dat je gaat maar ik begrijp het. Wat een naar groepje mensen zitten op deze site.

     3. Moosie

      nou als jij meteen gaat roepen dat je weg gaat omdat ik jouw excuses niet gelezen heb moet je dat maar doen.
      ik aanvaard je excuses trouwens wel hoor had het alleen niet gelezen.

     4. Zlatan4ever

      Hi Rene1964, ga aub ver boven deze laagdunkende opmerkingen staan. Er is niks mis met jou bijdragen op het forum. Integendeel !! 👍🏻👊🏻

     5. Voorland

      Goed bezig Moosie, weer iemand weggejaagd. De Nees staat ook op het punt om te kappen en JMFD is het ook spuugzat. Ga je nu feestvieren?

     6. Moosie

      Nee voorland ik feest helemaal niet maar jullie beweren maar steeds dat Indo en Bobby om mij weg zijn gegaan maar dat is gelul.
      Ik spreek die gasten elke dag.
      Het feit dat jullie de voorgeschiedenis niet kennen van bepaalde conflicten geeft jullie dus niet het recht om halverwege van alles te gaan beweren omdat jullie ook ff moraalridder willen spelen

     7. Voorland

      Over een voorgeschiedenis heb ik niets gezegd. Is mijn pakkie-an niet. Wat ik wel zie is dat jij en nog een aantal zich misdragen met scheldpartijen waardoor De Nees en Rene1964 nu weg zijn. En ik zie dat veel mensen jullie geruzie hier spuugzat zijn.

     8. Emous1978

      Alleen gaan ze allemaal best, alleen samen in 1 topic is weleens iets lastig😉❌❌❌

     9. De Nees

      Moosie daarom nu ben je een van de grote smeerlappen hier. Verstandige teksten vind je al snel intellectueel gelul omdat je het IQ hebt van een simpele. Schelden als een hondsdolle, blijven hangen in iets en geen excuses kunnen aanvaarden geeft je lage denkvermogen weer. Dit forum is na een goed begin geëindigd als een uitlaatklep voor gespuis van de maatschappij. Maar jij krijgt niet alle eer, AB Ali Baba en zijn 40 rovers zijn niks minder dan jij bent, dus gedeelde smart voor je. Zat vandaag nog te overwegen wel of niet maar what the fuck het is wel goed zo, nog wat reacties afwachten van de redactie en dan hou ik het ook voor gezien.

     10. Moosie

      weet je Nees ik vind het wel prima je doet idd hetzelfde als eug roepen dat je weggaat en dan een hele groep de schuld geven om zo te hopen dat je wraak een ban voor iedereen die wat anders zegt werkelijkheid wordt heel goedkoop.
      Vrije meningsuiting is alleen voor het debatgroepje uit de rode hoed en iedereen die niet met jullie toon spreekt moet maar de mond worden gesnoerd want wij zijn dom aso’s en wat niet meer.
      Maar het enige wat je nu doet is je voordoen als iemand met een übermenschcomplex
      Doe wat je niet laten kunt je hebt en had je mening al klaar en wat mij betreft stik je erin

     11. KBouter

      Wachten op dat Hag eruit geflikkerd word en dan zal Blind senior wel het seizoen afmaken en volgend seizoen zijn ze herenigd met het anti voetbal en anti opleiding gasten v Gaal en FdBoer

     12. KBouter

      Kom op Nees.. hij geeft duidelijk aan dat hij het niet gelezen heeft en aanvaard zijn excuus.

      Gaat beetje langs elkaar heen nu

     13. dickst14

      Heb wel respect voor Nees. Geeft zijn mening, maar laat wel erg blijken dat het zijn mening is en niet van iemand anders.
      Er zijn er inderdaad een hoop die de voorgeschiedenis niet kennen.
      Probleem op dit forum is dat er een sfeer heerst die gewoon ziek is. En Nees zonder dat je het beseft ga je er zelf in mee.
      I.i.g. is mij wel gebeurt en zonde van de tijd.
      Als 1 persoon hier niet zou zijn, dan was er geen Fanzone 2 en ging het gewoon over voetbal.
      Fred zou moeten weten hoe hij de app in 1 minuut kan zuiveren.

     14. Moosie

      persoonlijk ben ik fan van PG omdat hij dagelijks op de toekomst is en altijd up-to-date info heeft
      voor analyses lees ik BR wel en verder wordt ik persoonlijk een beetje moe van mensen die zelf denigrerend zijn maar ondertussen wel zichzelf opwerpen als orakel
      ik krijg een bak stront gang Nietmanen over me heen en mag daar niets van zeggen want dan heb ik het gedaan of komt eug met zijn zielige tussen de regels zuigopmerkingen.
      zogaatdat al 3 jaar en steeds als er nieuwe leden komen krijg je dit moralistische geouwehoer.
      Nees had ook kunnen vragen hoe of wat en zich er buiten kunnen houden maar hij kiest partij en gaat dan janken als ik wat terug zeg.
      Dus dan kan het mij op een gegeven moment ook niet meer interesseren

    3. simply Ab

     Zoveel zullen ze niet zakken Rene. Ze staan nu op 20 en alleen al met hun passie houden ze die plek vast. Ze gaan straks door de finaleplaats omhoog en zullen mogelijk daarna weer gaan naar richting 20 maar dat vind ik geen echte daling laat staan een flinke.

    4. simply Ab

     Rene, 30% van het nationale elftal is 25 jaar of jonger. Bijna 50% kan een volgend wk op zeker halen. Dat maakt dat je dus minimaal 50% aan ervaring behoud voor twee grote tournooien (EK en WK). Kan je aardig wat leuks omheen bouwen. Nederland moest tijden teren op één speler.

  2. Litmanen

   AB, volgens mij hebben de Denen de achtste finale gehaald waarbij ze met penalty’s uitgeschakeld werden.
   Dat betekent dat de Denen, en zeker Schone, heel wat meer minuten heeft gemaakt dan Hakim.

   Dus een weekje extra ten opzichte van de snel uitgeschakelde Marokkanen is niet zo gek. Bovendien, Schone moet fit zijn straks, Hakim traint vooral om fit te zijn bij een transfer. Wat overigens helemaal niet zo gek is.

   Dus Lasse en Hakim kunnen wel tellen….

    1. Litmanen

     Dickst, ik. begrijp je vervelende reactie niet. Maar goed, vertel jij mij even hoe ik de Marokkanen moet noemen, dan hebben we dat probleem ook weer opgelost.

 6. D de J

  India en china ruim een miljard inwoners en die zie je nergens in het mondiale voetbal

  1. simply Ab

   India ten eerste pure armoede en daarna is het cricket en hockey en geen voetbal en China is pas de laatste jaren echt met voetbal bezig.

 7. Voorland

  Het is wachten op de mededeling dat Blind definitief binnen is. Ik zie het wel zitten, ook omdat er bij de concurrentie vooral kwaliteit weg dreigt te gaan.

 8. Finidi

  Tja ajaxpers ik hoop het niet voor de club en voor ons maar ben bang dat je gelijk krijgt deze keer, en wat die gasten vh forum betreft, come on be a man! Wat een gezeik altijd met jullie zeg , bertje katten over andermans mening oke maar come on dit is voetbalsite met ajaxmafkezen ikzelf incluis en geen site voor misplaatste egootjes!

  1. Zlatan4ever

   Right U R Finidi !
   Zwaai nog even naar de supporters als je een corner neemt 😂😁👍🏻👊🏻

 9. Kapstein

  Wie weet gaat ten Hag ons verrassen. Hij heeft nu een topselectie en kent de jongens wat beter dan toen hij kwam. Ik ben trouwens echt wel benieuwd wie er allemaal in het eerste als vaste spelers mee gaan doen. Je mag er namelijk maar 11 per wedstrijd laten starten.

  1. simply Ab

   Ten Hag en ons verrassen. Dat zou inderdaad een hele grote verrassing zijn als het een positieve verrassing is :-).

 10. simply Ab

  Toch wel bijzonder als ik de reacties hier lees. Ik ben evil en Litmanen naar het schijnt “good”. Geen kwaad woord over hem. Als mensen door mij vertrekken: jammer.

Reageren is niet mogelijk.