There are no ads, please add some


‘Ajax en Manchester akkoord over transfer Blind’

Ajax en Manchester United hebben een akkoord bereikt over de transfer van Daley Blind naar Ajax, althans zo weet Man United Source te melden op Twitter. Blind moet er nu nog zelf zien uit te komen met Ajax maar dat lijkt geen probleem.

Wordt vervolgd………….


Gerelateerde posts

109 reacties

 1. Rene1964

  Jaaa, dat zou id geweldig zijn. Denk ook wel dat het goed gaat komen. Zeer welkome versterking !!

 2. jood84

  ik ben al blij dat ze niet alleen maar jonkies kopen, we zullen de ervaring nodig hebben💪❌❌❌

 3. simply Ab

  Zou Frank op de achtergrond al bezig zijn met zijn team vanaf de winterstop? 😉

 4. simply Ab

  Eens met dat we ervaring nodig hebben maar, in mijn igen, niet deze ervaring. Geen speler voor snelle wisselingen en snel gaten dichtlopen. Easy does it is het meer, berekenend, rustig opbouwen. Goed voor vele teams ongetwijfeld maar niet voor Ajax. Maar goed, de meningen verschillen hierover en ik heb het (helaas nog 😂) niet voor het zeggen. Valt me wel op dat de meeste voetbalmeningen met onderbouwing (dus niet alleen losse kreten als “goede zaak” “is een Ajacied” “heeft ervaring”) toch merendeels zeggen: niet doen. We zullen het gaan meemaken.

 5. jood84

  dat is wel mijn gedachtegoed Ab, maar we zullen zien hoever Haggie komt 😉

 6. vak411

  super! wat een goed gerichte aankopen Marc. complimenten. nu niemand weg laten gaan. welkom. back Daley.. gewend om schalen te pakken in Amsterdam.. da’s een
  mooie eigenschap!

 7. jood84

  we zullen het meemaken en beleven, ik ben persoonlijk blij met een wat ouder team met wat meer ervaring, of Blind de juiste keuze is gaan we vanzelf zien. ik snap jou idee bij Blind, maar ik heb gewoon goede hoop op het beste(zegt niet dat het goed is he) maar niet geschoten is altijd mis.

 8. jood84

  wie had je liever zien komen dan Ab? magalan? daar heb ik ook niet de grootste vertrouwen in🤗

 9. simply Ab

  Nee, achterin is inmiddels keus zat en ben blij dat lammeJan niet komt. Met de Ligt en Tagliafico inmiddels ook ervaring (ja zelfs met de Ligt). Voorin is het magertjes, vooral linksbuiten is een probleem. Middenveld is overbezet.

 10. simply Ab

  Transfer zal meevallen (hoewel) maar handgeld niet. In totaal, zou ik zeggen, te veel

 11. simply Ab

  En reservebank 😂 sorry, kon het niet laten. Overigens cdm echt niet.

 12. jood84

  we hebben zeker nog een linksvoor nodig, we hebben al jaren teveel middenvelders.. tijd voor een herindeling🤔

 13. pacotaco

  mag van mij ook op de reservebank 😉 de selectie moet gewoon sterk zijn ook de bank. worden zoveel wedstrijden gespeeld. en je hebt altijd schorsingen blessures etc

 14. dickst14

  We gaan het zien. Is i.i.g. iemand die poppetjes op de juiste plaats kan zetten. En is een ander beter dan speelt hij niet en is hij wel een dure bankzitter.

 15. simply Ab

  Ik hoop in ieder geval dat we inderdaad heel veel wedstrijden moeten spelen. Dan zitten we er tenminste Europees bij.

 16. Charka53

  Mooi dan Daley weer terug komt en natuurlijk weet ik dat hij niet de snelste is maar hij heeft genoeg inzicht omdat te compenseren dus ik ben er blij mee.

 17. Finidi

  Ja ik snap dat iedereen blij is met die zogenaamde ervaring maar ik vind het een 13 in een dozijn speler, magallán was hier gekomen om zich in ieder geval te bewijzen en om zich missc wel in de kijker te spelen , Blind moet oppassen dattie hier niet misplaatst de grote jongen uit gaat hangen want dat is ie niet, wel goeie voetballer maar wat mij betreft niet bijzonder. Terug in de Ajaxschoot, lekker vertrouwd……

 18. Rene1964

  JOOD84, helemaal mee eens. Je hebt echt ervaring nog … zelfs in de eredivisie, maar al helemaal Europees. Echt elke ‘topclub’ en vlgs Labyad behoren we tot de top 20 (😉), kun je niet zonder véél ervaring. Een echte topclub heeft in de regel zelfs nauwelijks jonkies in de basis, tenzij het een Mbappé betreft of een dergelijk talent. Ik zeg altijd: de beste teams zijn teams met veel (Europese) ervaring aangevuld met hoogstens drie a vier talenten. In ons geval kan dat ook niet anders.

 19. Rene1964

  Trouwens de beste zomeraankopen sinds jaren. Incl die van Neres en Sanchez uiteraard, maar die jongens waren onbekend en Neres had tijd nodig! Goed bezig, die Marc

 20. M800M

  Ik was echt bang dat het helemaal mis zou gaan op de transfermarkt deze zomer maar zoals het er nu uitziet hebben we echt een heerlijke selectie. Ook in de breedte. En hij is ook nog eens aan het begin van de zomer rond!! 💪💪

 21. Rene1964

  AB: Labyad of toch Cerny proberen op LB. Cerny kan wel voor een voorzet zorgen. Hoeft niet per sé RB te spelen toch? Of wisseleerking met Neres cq Labyad/Cerny, mits Bandé tegen gaat vallen?!

 22. Rene1964

  Eens. Brok ervaring met technisch vernuft en overzicht. Pluspuntje, hij neemt wat tactisch vernuft van Mourinho mee 👍🏼 Moet toch wel wat van die buschauffeur hebben geleerd.

 23. Jur

  Mooi dat het zo goed als rond is , scheelt weer een hoop berichten met ……..niet………..wel…………ooh nee tòch niet haha……..Bij deze zeg ik ……….welkom terug Daley 👍🏻

 24. simply Ab

  Ik ken iemand die zich nu in zijn graf had omgedraaid als dat mogelijk was geweest 😉

 25. Ptr

  Super!
  Niet de snelste maar geweldig positie spel waarmee hij dit compenseert
  Tachtisch zeer goed
  Geweldig inzicht. Hieg alleen maar die pass op die kakkerlak tegen Soanje terug te kijken dat zegt alles.
  Hij is veel completer geworden bij MU
  En ja mooi voorbeeld voor anderen die altijd zeggen terug te komen.
  ( tip voor MO: Suarez 😏)

 26. Melles19

  Ik snap je gedachtengang simply Ab, maar ik denk dat we niet meer aan de Blind van Ajax mogen denken. Daley heeft standaard een hoger tempo moeten hanteren en dit ging hem prima af. Ook hebben we gezien op hoog niveau (oa. WK 2014) dat Daley een goede pass en inzicht in zich heeft zitten. Ik kijk er naar uit en denk dat ook een Ziyech (als hij blijft) met een Tadic bij zich en een geweldig opbouwend centraal duo veel beter uit de voeten zal komen

 27. HURBIE

  Als ik over een half jaar net zo blij ben als nu, dan heb AJAX goeie zaken gedaan

 28. simply Ab

  Probleem is dat bij MU het tempo schrikbarend laag was. Niet zoals Liverpool bijvoorbeeld. Ook bij het Ned. Elftal ligt het tempo al jaren laag. Verder gaat het er om wat hij nu presteert en niet welke successen hijin het verleden gehad. 2014 is 4 jaar geleden. Afgelopen seizoen geen basisklant en dat is niet omdat hij zo goed is.

 29. -buitenkantje rechts-

  Een middenveld Ziyech-Blind-Tadic. Kan minder… Zie dan het liefst Blind op 6, niet als CV. Frenkie of Donny op 10
  Kan je heel goed 3-4-3 spelen..

  Suggestie:

  Onana
  Mazraoui. de Ligt. Fico
  Blind
  Ziyech. Tadic
  Beek
  Neres. Labyad
  Dolberg

  Waarbij iedere positie dubbel/driedubbel bezet is..

 30. Peter kopsterk

  Hij heeft een schat aan ervaring en dat zul je zien in deze Micky Mouse competitie. Hij weet wat er gevraagd wordt van hem.

 31. Bakkie

  Laag tempo bij MU, dan bedoel je zeker het baltempo in de opbouw. Maar feit is wel dat in de Premier League het tempo op alle andere vlakken hoger ligt dan waar dan ook ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan handelingssnelheid en omschakeling. Blind heeft daar 88 wedstrijden gespeeld en heeft zich volgens mij enorm ontwikkeld. De Eredivisie zou peanuts voor ‘m moeten zijn. Maar goed, je weet nooit…

 32. Johan

  Goede aankoop en een die goed balvast is! Ook heeft ie diepte in z’n spel maar dat heeft ie weinig laten zien. Ik kan me iig geval wel de pass herinneren die ie op de koppende kakkerlak gaf tegen Spanje 👍

 33. D de J

  Als het allemaal rond is.. Fantastische aankoop. Ervaren, slimme en balvaste speler. Graag op zijn natuurlijke positie, op 6.

 34. Peter kopsterk

  Zeker als we van sturm graz winnen spelen we al op zijn minst in de EL als we daarna verliezen.

 35. Bert Betondorp

  Ik sluit me aan bij al die Ajacieden die bij zijn met de terugkeer van Blind.
  Dus Blij met Blind

 36. dickst14

  Ziet er mooi uit, alleen zou ik Frenkie de Jong op het middenveld zetten en Tadic hangend linksbuiten

 37. Rene1964

  AB: zomaar een vraagje … staat AB voor Anti-Blind? Je bent zo negatief over zijn komst (hopelijk). 😉

 38. Rene1964

  Nou ja zeg, eerst kwam ie niet, dus schrijf ik het minuten later nog maar een keer … en jep, dubbel gevraagd nu.

 39. simply Ab

  Ik ben niet anti Blind maar ik vind het voor Ajax niet de speler die we nodig hebben. Te statisch, te langzaam en niet gewend deel te nemen aan snel spel. Niet onder de Boer, niet bij MU en niet bij het Ned. Elftal. Goed voor een elftal dat de tegenstander laat komen endat willen we volgens mij bij Ajax niet.

 40. Iamsterdam2015

  Ik persoonlijk ben er wel blij mee. Hij is dan wel niet de snelste of de medogaloze ( type jaap stam) verdediger. Maar een paar jaar engeland is geen kattepis en ja, dan telt ervaring echt wel (ook al lees ik hier dat sommige dat niet vinden maar dat mag natuurlijk). Ja, ik ben er blij mee.

 41. KBouter

  Nu vRhijn en Zivkovic nog galen en we zijn weer compleet.

  Op naar de schalen!!

 42. Litmanen

  Bakkie, dat is nauwelijks onderbouwd😂.
  Maar net als Tadic een aankoop.
  Als je naar het verleden wil kijken, zoals sommigen hier graag doen, dan weet je dat ook Cruijff uitging van een combinatie van ervaring en jeugdig talent.

  De spelers die met Johan hebben gewerkt toen ze zelf nog piepjong waren zijn nog steeds dankbaar daarvoor.

  Maar ook spelers die als jonkie met mensen als Lerby hebben gespeeld.

  En dat is toch logisch?

 43. simply Ab

  Straks
  Lamprou
  Van Rhijn Veltman Viergever Boilesen
  Riedewald Schöne Sinkgraven
  El Ghazi Zivkovic Fischer

 44. Emous1978

  Lekker team hoor, misschien geen prijzen maar vast leuk voetbal en veel thuiswedstrijden met veel doelpunten, als we dan verliezen maakt niet uit toch? Wel veel spektakel❌❌❌

 45. Ajax 1

  Inderdaad. Dat zou ik ook doen. Labyad en the hunter als invallers aanvallend; niet slecht hoor

 46. simply Ab

  “Zoals sommigen hier graag doen” ? Klinkt wederom aardig kut. Ik geloof inmiddels de 10e keer vandaag en volslagen overbodig. Je blijft bezig.

 47. Iamsterdam2015

  Schrikbarend laag van MU is nog altijd schrikbarend hoog voor de eredivisie

 48. simply Ab

  Waarom moet ik positief zijn en complimenten uitdelen als ikvind dat het niet goed gaat bij de club? Als een film slecht is zet je hem uit. Als een restaurant slecht is ga je er niet heen. Als een voorstelling slecht is ga je in de pauze weg. Als het slecht gaat (in mijn ogen) met mijn cluppie dan blihf ik maar dan zeg ik daar wat van. Bij herhal8ng, herhaling, herhaling want het is mijn cluppie.

 49. simply Ab

  Juist niet, juist goed. Maakte dat er ruimte was ondanks de giga slechte wedstrijd. Halve finale onwaardig. Maar leuk was het toch wel.

 50. Rene1964

  Oke, goede uitleg 👍🏼, maar we verschillen gewoon van mening en dat is prima

 51. Rene1964

  Geweldig dit! Die Engelsen dachten al voor de wedstrijd dat ze in de finale stonden. En nu zie je ook precies waar het dan fout is gegaan, nl ERVARING. Iets dat ik en ook een aantal anderen hier al jaren zeggen hoe verschrikkelijk belangrijk dat is. Engeland met teveel jonge spelers tegen die ervaren en meer verbeten Kroaten. Door de uitslag ben ik blij, de Engelsen vielen me superzwaar tegen. Vermoeide Kroaten waren gewoon slimmer en beter. Mooi :))

 52. Rene1964

  Je hebt gewoon jouw eigen mening AB, en da’s helemaal prima. Zelf vond ik de periode onder de Boer verschrikkelijk. Ondanks de kampioenschappen ben ik toen volledig afgehaakt. Was niet om aan te zien … met die uitwedstrijd tegen die boeren als enorme druppel … enige goede aan de Boer was dat ie de rust bewaarde. Kampioenschappen waren puur geluk, niks meer, niks minder.

 53. JohnDoe77

  Welkom terug Daley! En nu weer verder met waar alle reacties vol mee staan; een lekkere ruzie!

 54. JohnDoe77

  De Engelse deden het de eerste 55min prima maar toen sloeg dr twijfel toe en gingen ze achteruit lopen. Kroatië terecht door en maken best een kans in de finale!

 55. Mr Ajax

  Ja krijg zin in het seizoen, voel dat we prijzen gaan pakken,en dat is lang geleden!

 56. Emous1978

  Znder moosie en alias vN de zoveelste ab is het lekker rustig hier😎❌❌❌

 57. Litmanen

  “Zoals de meeste mensen met een onderbouwing etc”
  Dan lees je heel slecht.
  Echt, de meeste fans vinden het terecht, samen met top aankoop Tadic een goede zaak dat Blind terugkomt.

  De opmerking “je blijft bezig” slaat meer op jouw doorzettingsvermogen om de wijsheid in pacht denkt te hebben.

  Blind is een grote aanwinst en een internationaal gewaardeerde voetballer.

 58. Litmanen

  Vier, en vijf op een haar, geluk?
  Eerste twee jaar prima voetbal, daarna door leegverkoop een wereldprestatie.
  Moet je zien wat er nu kan en toen…..

 59. Prinsengracht

  Ik merk dat de constante ruzie hier mij ervan weerhoudt om vaak op het forum te komen.

 60. Melvis

  Dan hoop ik maar dat de Ligt blijft om op snelheid te kunnen herstellen. Blind is prima speler voor ervaring en inzicht, maar zo traag als dikke stront

 61. Litmanen

  Onana
  Maz. De Ligt. Blind, Nico

  Schone

  Donny. Frenkie

  Neres. Dolberg/Hunter Tadic

 62. Rene1964

  Haha, dat is id zo … viel me ook al op dat er niet werd geruziet 🙂 Top.

 63. Rene1964

  Je bent niet de enige die dat denkt PRINSENGRACHT. En goed dat je het hier zegt! Gelukkig zijn er ook ‘goeien’ onder ons 👍🏼

 64. Rene1964

  Trouwens AB is geen ruziemaker. Hij discussiert gewoon over voetbal, en meningen mogen gewoon van elkaar verschillen. Geen probleem mee 👍🏼

 65. Onze Johan forever

  Als we nu geen kampioen worden en die schijt psv-ers verslaan, weet ik het niet meer… met al die ervaring en talent. 010 doet weer niet mee

 66. Onze Johan forever

  Als we nu geen kampioen worden en die schijt psv-ers verslaan, weet ik het niet meer… met al die ervaring en talent. 010 doet weer niet mee!

 67. Koning Haarms Wolfs

  Blind terug…..prima! Inzet, ervaring, echte Ajacied….. en vwb de traagheid…..ik heb Koeman ook nooit de 100 meter zien rennen onder de 20 seconden, en die heeft ook eea bereikt met zijn snelheid..

 68. Basisspeler

  Gelul.. Blind is een bankzitter en totaal overbodig. Je blijft je eigen mening als feit verkondigen oogklep.
  Benieuwd hoe je over hem denkt als hij Frenkie de Jong op de bank houdt.

Reageren is niet mogelijk.