Ten Hag: ‘Het is Blind of Magallán’

Erik ten Hag is tevreden met de nieuwe aankopen tot nu toe maar heeft nog wel een wens om de defensie van zijn ploeg te versterken. Daarbij laat de oefenmeester weten dat hij Daley Blind maar wat graag naar de Johan Cruijff Arena ziet komen maar ook Lisandro Magallán is nog steeds een optie.

‘Daley wil elke trainer in zijn elftal hebben omdat hij als Premier League-speler en Oranje-international ongelooflijk veel ervaring heeft. Daley is een stabiele voetballer die opbouwend en organisatorisch enorm is gegroeid de laatste jaren. Met het aantrekken van Tadic is een enorme krachtsinspanning geleverd en dat zal nu weer moeten gebeuren al kun je zoiets niet forceren’. Of met het aantrekken van Blind een streep door de naam van Magallán kan laat Ten Hag weten: ‘Dat lijkt mij wel ja maar aan de andere kant als Boca hem twee weken geleden had vrijgegeven dan had hij nu bij ons op het trainingsveld gestaan. Ik denk alleen dat het niet haalbaar is om ze allebei te kopen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

94 Comments

  1. HURBIE

   Als ik Ajax was
   Maar dat ben ik niet
   Zou ik mij niet BLIND stater op BLIND

 1. Moosie

  hoe heette gast met 4 namen die zei dat hij info had dat ze allebei kwamen bla bla bla zeug
  Doe dan Blind maar die gaat niet weg na 1 jaar
  en off-topic Nietmanen als je beweert dat Marokkanen nooit de top halen ga dan ook niet hypocriet doen bij en over Appie stigmatiserende sukkel dat je bent.

  1. KBouter

   Schandalig verl geld en azn salariskosten wat een vrij beperkte speler als Blind kost. Ajax dreigt steeds verder af te glijden naar waar ze ooit voor stonden!

   Nogmaals… Daley is eennaardige jongen, maar geen sterkhouder in een elftal. Doe mij dan voor dat mindere geld Magallan maar, en we hebben een CV en Zuid Amerikaanse sprlers liggen goed in de markt. Blind is geen CV.

    1. frenkynairo

     ik zie hem ook als een 6. dus niet halen staat alleen maar de ontwikkeling van eiting in de weg

   1. Emilio4Ajax

    Ten Hag ziet hm als linker CV, maar waarom hebben we dan Wöber …??❌❌❌❤️⚽️??

  2. Litmanen

   Moossie, je bent een asociale klootzak.
   Ik heb nog steeds gelijk voor wat betreft de Marokkanen.

   Appie is een fantastisch mens, net zoals vele andere Marokkanen.
   Maar zou hij Europese top worden? Ik denk het niet.

   Ik mag dus net zoveel gevoel hebben bij Appie als iedereen. Dat jij het verschil niet kan zien tussen een fantastisch mens en een topvoetballer is jouw probleem.

   De oorzaak ligt waarschijnlijk in het feit dat drank en drugs niet bevorderlijk zijn voor de hersencellen van een mens.
   Doe maar ff een middagtukkie, ga je weer helder van denken.
   En reageer niet meer op mij sukkel.

    1. Rene1964

     Jongens, jongens … rustig. We zijn allemaal Ajacieden, en iedereen heeft een eigen/andere mening. Ik weet niet waar het over ging, maar zag enkel dit stukje tekst. Maar dan nog. Beetje respect naar elkaar.

     1. Moosie

      het respect was weg toen Nietmanen grappen over mijn kanker wel vind kunnen en hij zei dat ik mijn toen nog 13 maanden oude dochter maar drugs moest geven en dat ik een moordenaar ben omdat Ik in de softdrugs zat dus renee nee ik doe niet rustig Nietmanen mot gewoon zijn achterlijke smoel houden en opflikkeren van dit forum

     2. Litmanen

      Nog steeds last van Alzheimer ook.
      Allemaal keiharde leugens.
      Noem de datum en de topic, dan kan iedereen zien dat je liegt.
      Stop toch met die rommel man!

     3. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Tering, de redactie verwijderd teksten, geeft Die idioot een ban en dan zegt simpeltje: ik heb het nooit gezegd. Wat een droplul.

     4. JohnDoe77

      Kan al dit gezeik ook een keer niet?!? Ga lekker met zijn allen anders elders schelden en elkaar gek maken!

     5. Moosie

      Ja Jane jij mag samen met PG zeiken wat je wilt en ik bepaal zelf wel wat ik doe.
      Je hebt hier 2 jaar je bek gehouden terwijl Nietmanen en sseiss losgingen dus houdt nou ook je bek maar dicht zelfde geldt voor iedereen die ook 2 jaar lang niks hebben gezegd of AB aanvallen op zijn stukjes terwijl jullie allemaal de andere kant opkeken bij die 2 losers

     6. ems

      Precies, met zulke “vrienden” heb je geen vijanden nodig. Zou fijn zijn als forum hooligans apart op een weilandje de boel gaan uitvechten.

 2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Off: Klaassen: ben de ere divisie ontgroeit. Kortom elke speler die zijn blik richting buitenland richt is van mening dat hij de ere divisie is ontgroeit. In tegenstelling tot velen die hem zijn voorgegaan is Ziyech deze mening pas op 25 jarige leeftijd toegedaan. Hem wordt het alleen aangerekend. Bijzonder.

  1. Litmanen

   Hoeveel betaalden al die clubs voor onze spelers?
   En hoeveel betalen de clubs voor Hakim? O ja, nog niks.

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Zwak, heel erg zwak zoals gewoonlijk. Pijnlijk he om op je eigen domme uitspraken gewezen te worden maar ja …. what’s new. Wereld heeft ook dombo’s nodig, dank daarvoor.

 3. Zlatan4ever

  Altijd voor Blind gaan boven Magallan ! Blind is bekend wat betreft zijn kwaliteiten in tegenstelling van “onze” Argentijn

  1. Mr Ajax

   Mee eens zlatan, en daarbij met die magallan is het nu al een soap, die heeft echt nog geen binding met Ajax en dat heeft blind wel, die kan nog makkelijker een nivootje lager mee ballen in bijvoorbeeld engeland of duitsland en dan verdiend die ook nog eens een stukje meer

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Als je moet kiezen vanwege financiele redenen (Ten Hag zei het is realistisch gezien een van de twee) dan zou ik Magallan doen omdat hij meer een CV is dan Blind in mijn optiek.
  Ik zou voor beide gaan maar dat terzijde. Blind voor op 6 en evt als linksback bij blessure Nico bijv.
  Maar bij een keuze die Argentijn halen. Komt bij Eiting is ook snel op weg naar Ajax 1 vaste plaats als hij zo doorgaat!

  1. Litmanen

   Oneens, Blind is direct inzetbaar en kent de club.
   Bovendien een international.
   Niemand kent Magallan verder en geen topclub wil hem hebben.
   Doe mij Blind maar.

   Moossie, Dikkiedik en AB opletten! Er staat oneens!!

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Jij kan niet zonder ruzie he. Helaas valt dat niet bij iedereen op. Maar joh, zuig lekker verder.

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ja Litmanen ik probeer hier bij te komen op mijn stoel
    Ik denk lees ik het nu goed????gebeurt vaker hahaha

    1. Moosie

     zielige kuthomo ga ff een pop op je heg leggen joh zielig figuur en Nietmanen hoe is het nou met je zoon tis zo doodstil over hem

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Moosie doe eens even rustig man. Ik maak dolletje met Litmanen omdat hij oneens is met me.
      Ga je nu werkelijk bij elke topic tegen mij over de rooie? Prima hoor maar je maakt je volslagen belachelijk. En origineel ben je ook niet.
      Even een serieuzere vraag. Waarom ben je uberhaupt zo flink boos op mij? Wat heb ik jou eigenlijk aangedaan man?
      Verder je mag me beledigen attaqueren wat je wilt scheld me helemaal uit als je denkt dat dat oplucht.
      Maar hou het dan wel bij waarheden en betrek geen mensen erbij die van niks weten.
      Je deed dat laatste en helaas voor jou ontkend door betrokkenen.
      Nou ga maar weer los. Ik zal je verder negeren.

     2. Moosie

      bla bla bla ik reageer niet eens op elk topic maar ik ben je zat net als je misselijke gabber je lult maar wat met ze komen allebei en je gezeik over bergkamp je zielige gelul naar BR en Indo pleur een end op man
      op het moment dat jij ging zeiken om aandacht met je pop en dan suggereerde dat dat bij AB of mij wegkwam heb je helemaal afgedaan us jullie zuigen vandaar kuthomo en ik scheld jullie uit volgens mij is dat eerlijk ruilen jullie zoeken via via de confrontatie en wij direct AB wilde ff rust dus nu hebben jullie weer met mij te maken zo duidelijk genoeg lapswans

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Dat zielige gedoe naar Indojood en BR was idd zielig gedoe maar moest even omdat jij met onwaarheden zat te stoken, dus dat is recht gezet!
      Verder lees ik dat je me vnl zat bent op voetbalinhoudelijke meningen. Als dat voor jou een reden is om zo tekeer te gaan ach ja dan sluit je je iig bij de juiste persoon aan.
      De melding van pop had ik idd niet hier moeten doen. Is veel over gezegd en ik heb dezelfde dag excuus aangeboden. Maar 1 ding moet ik hier corrigeren. NERGENS maar dan ook NERGENS lees jij van mij dat dit van jou of AB afkomt.
      Ik krijg beetje idee dat je dingen niet helder ziet of je bent van nature behoorlijk achterdochtig !
      Dat je mij zat bent kan ! Ik zuig niet veel en zowel zet ik het er bij tegenwoordig. Dat jij en AB vaak een andere mening hebben kan jou mss perceptie geven.

      Ik doe hier niks indirect ik heb tijden in verleden met AB felle discussies gehad en nu ook met jou.
      Ik ga me niet verlagen tot jullie niveau van ‘stoer’ schelden. Maar ga gerust je gang. Ik weet nu dat jouw boosheid of voetbalgerelateerd is (vaak andere meningen) of gebaseerd op vollledig foute conclusies van jou kant (zielige gelul naar Indo en BR, en jou en AB noemen als schuldige voor bedreiging aan mijn huisadres).
      Ja als je met dit teruglezen nog steeds vind dat je me moet uitschelden en weet niet wat al niet meer ga je gang man als je niks beters te doen hebt!!

     4. Moosie

      wat kan het me schelen of je het erbij zet en dat verhaal met BR en Indo heb je weer helemaal in je eigen voordeel uitgelegd en ga maar slijmen bij Nees interesseert me niks je bent gewoon een glijer en je gabber is een gluiperige hond zo dat was hem voor vandaag wordt vervolgd

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Klopt De Nees ik probeer achter boosheid Moosie te komen, ik kan niet heel veel met zijn antwoord.
     Ik laat ze maar weer links leggen die Moosie en AB!

     1. KBouter

      “ ik probeer achter de boosheid van Moosie te komen”

      We hebben hier al een jurist, en nu ook al een psycholoog op het forum??

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nou daar komen ze allemaal weer even langs hoor de vrienden van 2.0 hahahahaha. Nou even allemaal copy paste op je app en jullie hebben weer een topavond???. Succes mannen!

   3. dickst14

    Gebeurt niet vaak dat jullie het met elkaars onzin oneens zijn. Klasse hoor.

  2. De Nees

   Wat heb je er aan keer op keer dezelfde teksten terug te halen. Krijg je weer dezelfde scheldkanonnades wat we hier al 800x gezien hebben. Heeft al 800x niet geholpen en de volgende keer dus ook niet, stelletje kutte koppen. Je bent dan net zo’n grote lul als die je verwijt. Beide partijen. Stuk of 10 zouden hier een permanente ban moeten krijgen. Op Voetbalzone verwijderen ze je meteen, daar werkt het wel iedereen is schijt voor die moderators, dit kneuzen gehalte zie je daar daarom niet. Door jullie klojo’s hebben Indo, BR, Bobby en nog een aantal hoog gewaardeerde gasten hun inbreng op minimum gezet. Redactie: tijd voor lik op stuk beleid? Gister Fred nog gemailed over een pipo dubbelganger, mss nog maar een mailtje wagen om wat hufters hier te laten opzouten. Ik noem dan man en paard, kom dan mij maar uitdagen als aangever, kan niet wachten.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Goed iniatief De Nees, ik steun hem, zelfs als je mijn naam er ook op zet?. Laat ze hier maar alles opschonen !!

   2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Ik geef je groot gelijk de Nees maar dan ook iedereen.

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Incl schijnheil Eug dus. Die probeert er nu al onderuit te komen, de kwal.

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Beetje uitdaging moeten ze aankunnen de Nees. Simpele ban op de naam Ab is al een start. Verder even opletten via welk ip programma ik werk (overigens al jaren voor al het internet verkeer en niet speciaal voor AFZ) en er zijn al irritante hindernissen. Nu hoef ik er niets voor te doen.

   3. Moosie

    nou de mensen die jij noemt hebben zeer zeker niet om mij hun reacties verminderd dus gewoon gelul en tegen de tijd dat jij voor moordenaar wordt uitgemaakt het grappig is om grappen over iemand zijn kanker te maken en ze jouw dochter in hun kutdiscussie betrekken heb je het recht om mij aan te vallen ik blijf idd gewoon reageren op het moment dat ik daar zin in heb en als jij mij daarom een ban wil aansmeren ga je goddelijke gang maar zal me een biet wezen

    1. De Nees

     Jij bent zelf een groot gelul, we lezen al een half jaar hetzelfde waarom jij weer los moet gaan. Als het meerdere waren ok, maar vanwege 1 persoon? Je boodschap naar hem was de eerste keer al duidelijk. Je smeert overigens jezelf een ban aan, Fred hoeft alleen de bestaande regels toe te passen.

     1. Moosie

      Tuurlijk hij ontkent en ik moet het laten gaan want jij heb er geen zin in.
      I don’t fucking care

     2. De Nees

      Ik mijn lol? Ga je nu ook bij mij meneer de slachtoffer spelen? flikker een eind op mafkees. Maar je gebed is verhoord, door vakantietijd kon hij ‘s later reageren liet hij gister al weten, maar de usual suspects mag Fred zelf bepalen, maar als hij advies wil ik sta klaar.

     3. Moosie

      wat nou slachtoffer wat een mafkees ben jij zeg veel plezier met je domme gelul zou ik zeggen doe ook ff aangifte bel meld misdaad anoniem en vergeet vooral opsporing verzocht niet te kijken

     4. De Nees

      Moet je niet nog ff vermelden hoeveel onrecht jouw is aangedaan door 1 persoontje? Hetzelfde riedeltje nog steeds na een halfjaar. Je bent niet de enige die ‘s een keer met een lul te maken heeft gehad. Huilebalk.

 5. Charka53

  Daley is een ervaren speler en een Ajacied dus de keuze is niet zo moeilijk toch.

 6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Ik denk dat we Boilesen mieten halen. Zo’n 6 jaar bij Ajax gespeeld. Maakt hem best wel een Ajacied volgens de normen hier op het forum. Heeft kampioenschappen behaald en is international en jonger dan Blind. Ik zou blind voor Boilesen gaan.

  1. KBouter

   Juist Ab… zo lullen ze hier…echte Ajacieden moeten terugkomen.
   Zometeen gaan ze nog smeken om vd Wiel of v Rhijn!!!

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Was dit direct of via via zuigen? Moosie. Ontkracht jij hier nu je eigen betoog binnen half uur? ???o ja dit was direct zuigen van mijn kant. ???. Fijne avond kerel

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Jij zegt nu al drie keer dat je Moosie links laat liggen maar je blihft reageren en gaat vervolgens iemand aanspreken op ontkrachting? Man man, wat ben jij een verkrachter.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      AB tweede gedeelte uit die zin van Moosie
      “AB wilde ff rust dus nu hebben jullie weer met mij te maken zo duidelijk genoeg lapswans”
      En binnen uur ontkracht jij dit weer.

      Ik weet het ik heb gezegd jullie links te laten liggen, maar ik moest vandaag even laten zien dat jullie elkaar echt verdienen in die vriendschap.

      Dus hoe heet dat ook al weer pot verwijt ketel………AB
      Nou jij ook een fijne avond met je ‘stoere’ krachttermen.

     3. Moosie

      boehoe je reageert op.mij en Moos had gezegd dat je ff rust wou boehoe ik ga jullie weer linkse leggen want ik ben moreel superieur boehoe er ligt een pop in mijn tuin ik ga van het forum want het kan hiermee te maken hebben boehoe ik praat niet meer met jullie boehoe ik kan niet inloggen want ik wil graag met 4 namen op het forum boehoe oh mijn laptop stond toevallig nog ingelogd dus daarom kan ik nu ineens wel met zeug reageren boehoe Nietmanen doet nooit wat fout boehoe ik ga de koude grond psycholoog uithangen want dat staat gedistingeerd boehoe ik ga van het forum om weeer terug te komen en boehoe te zeggen

     4. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Krachttermen? Is verkrachter van teksten al een krachtterm? Bijzonder.

 7. Rene1964

  Oke MOOSIE. Wist ik niet. Hoop in ieder geval dat het goed met je gaat?! En ook met je dochter. Verder zal ik me er ook niet mee bemoeien.

 8. JohnDoe77

  Op zich heel zinnig opgemerkt, twee leek mij ook wat enthousiast! Blind kennen we, wil zelf super graag en is breed inzetbaar. Als ze eruit kunnen komen dan bij voorkeur Daley!

 9. a.p.

  ik ga voor Blind. Hij spreekt Nederlands, is international , heeft en Ajax verleden en heeft in Engeland bij M.U gevoetbald

 10. apeldoorn

  Sar weg, Ten Hag weg… Jonk terug, Jordey Cruijff halen, La Ling terug en vooral Bosz terug!

 11. Iedereen heeft een mening

  voorlopig nog niemand. over 2 weken moeten ze er staan.

 12. fjonkman

  Lees net dat de voorzitter can Boca zegt dat Magallan bij hun blijft. Dan dus vol voor Blind gaan! Er moet wel een goeie ervaren verdediger bij, dan maar Daley terughalen. Magallan kunnen we blijkbaar doorstrepen.

 13. Ajaxfoort

  Laat Magallan toch lekker varen. Met Blind weet je wat je in huis haalt. Ik zou mijn inspanningen daar op zetten!

 14. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Gelukkig laat Ajax niet met zich sollen en heeft het de touwtjes strak in handen. Alles weer op tijd tip top in orde. Klasse. Gewoon nu een grote zak geld aan onze top verdediger, gelouterde international, ervaren Europese speler, vaste en onbetwiste basisspeler bij MU. Perfecto.

 15. jojo123

  liever een sterkere speler dan blind… ala sanchez, je merkt meteen dat het team beter staat .. verdedigend gezien …
  denk dat luc de jong hem gewoib altijd de baas is … europees gezien mist blind gewoob kracht en snelheid

Comments are closed.