Ajax speelt tweede oefenduel gelijk tegen Steaua Boekarest (Incl foto’s)

Ajax heeft zaterdag het tweede oefenduel ook niet in winst weten om te zetten. Nadat eerder op de dag de reserves verloren van FC Nordsjaelland kwamen om 19:00 uur meer spelers van de A-selectie in actie.

Na zes minuten schoot Tanase de ploeg uit Boekarest op voorsprong maar binnen het half uur stond de gelijkmaker op het bord. Carel Eiting werd door David Neres aangespeeld, bleef in een vol strafschopgebied knap op de been en verschafte zich ruimte om de trekker over te halen: 1-1. Na de rust bracht trainer Ten Hag wat verse krachten in de ploeg waaronder Ryan Gravenberch, Sebastian Pasquali, Dennis Johnsen en Victor Jensen. Echter aan de stand veranderde dat niks en eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 1-1.

Opstelling Ajax: Onana, Kristensen (61. Pasquali), De Ligt, Schuurs, Wöber, Eiting, Mazraoui (58. Gravenberch), Labyad (77. Jensen), Neres, Huntelaar, Lang (64. Johnsen)

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Vanwege de droogte werd er nog even flink gesproeid voorafgaand aan de wedstrijd

Zo zien ook de heren Witschge en Ten Hag

Ook in Hattem natuurlijk aanwezig

Huntelaar en Kristensen

Gewoon je kans pakken Ryan

Shake-hands

Na de vroege achterstand viert Eiting de 1-1

Blijf aub nog een jaartje!

Ja sorry die was er niet

Hoogstandje van Lang

Zakaria Labyad

 

 

 

 

Related posts

34 Comments

 1. AFCA my World

  Ten Hag heeft het nog steeds niet op de rails, ik ben bang dat we er tegen Sturm Grass nog steeds niet staan, wanneer krijgen we een nieuwe trainer ? Anders krijgen we weer een waardeloos seizoen ! ⚽️

    1. Ajax 1

     Ik lees in andere verslagen (hen de wedstrijd niet kunnen zien – jullie wel?), dat Ajax goed speelde en domineerde. We missen nog een aantal belangrijle spelers, dus dit lijkt niet slecht dan toch?

     1. Charka53

      Klinkt toch niet helemaal negatief , dus laten we nog even afwachten voor we alles afbranden.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Slechte generale is een….
      Met kwaliteitsimpuls van Nico, Beek, Tadic en evt nog Ziyech dan mag Sturm Graz geen probleem zijn.
      Wel nog steeds twijfels over Ten Hag, die ik helaas niet snel kwijt zal zijn.

  1. JohnDoe77

   Erg snelle conclusie. Heb je de opstelling gezien en belangrijker, de wedstrijd?

   1. AFCA my World

    Ik heb gezien dat er veel basisspelers speelden en toch niet in echt in de wedstrijd zaten, dat vind ik erg jammer ! ⚽️

 2. Peter kopsterk

  Hij heeft ook de pech dat er nu een WK is. Het zal dus iets langer duren voor hij de ploeg bij elkaar heeft. Misschien komen die wedstrijden net iets te vroeg. Maar het zijn wel de belangerijkste wedstrijden van het seizoen.

 3. Dagrump

  Dit zegt nog niks als een team op oorlogsterkte is moet het goed komen !! Toch?

 4. ajaxpers

  Ajax verdient zeker in deze fase een trainer die er NU staat en niet iemand die je kansen moet gunnen.

 5. afcadeluxe

  waar blijft die magellan dan?zou hij al nederlands(lees twents)verstaan anders kunnen we die pas na de winterstop brengen..

  1. De Nees

   Of Magellan of Blind, maar niet beiden volgens ten Hag. Magellan vlug, stennis schoppen bij Boca! ?

 6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Ten Hag had toch gezegd dat er geen sprake was van vakantie voor de wk gangers?

 7. JohnDoe77

  Wordt tijd dat iedereen mee gaat doen. Nog maar twee weken en ze moeten voor het echt!

 8. Cootje Adriaanse

  Nog niet erg overtuigend allemaal.

  En dat zal het WEL moeten worden dit seizoen.

 9. fjonkman

  Het mag dan misschien nog niet allemaal even geweldig zijn, maar we zitten in de voorbereiding.. nu kan er nog even geschaafd worden. Straks komen Schöne, Ziyech, Tadic, Tagliafico en wie weet Blind of Maggalan erbij, die moeten ook weer ingepast worden, maar ik vond het tegen Steaua helemaal niet zo slecht gaan. Zeker Eiting beviel me erg. Voor wat betreft Sturm Graz, kunnen we maar beter geen al te hoge verwachtingen hebben, zo’n belangrijke wedstrijd, zo vroeg al, dat werkt nu eenmaal niet bij Ajax. Maar je weet et nooit, ook bij Sturm zitten ze in de voorbereiding.. dus zijn hebben dezelfde uitdagingen voor zich.. koffiedik kijken dus en gewoon je stinkende best doen.. wie weer lukt het nog ook en komen we een rondje verder…

 10. timkloppers

  Hoorde vanmiddag van een Eagles fan dat Peter bosz en overmars er ook samen aan de klets waren tijdens een oefenwedstrijd gisteren.

 11. Nees

  De eerste helft was het getoonde spel best hoopgevend. In de tweede helft werd het een wisselfeest. Leuk voor de jonge spelers maar daarmee verdween wel het goede spel. Dit is natuurlijk niet het elftal dat straks echt om de punten gaat spelen. Waarom mensen dan gaan oordelen over een trainer begrijp ik niet. Doe rustig en laat ze lekker trainen. Komt goed.

 12. Prinsengracht

  Voor alle Ziyech haters: Hakim traint 9 juli weer. Hij staat klaar voor Ajax. Dat heeft hij kort na de uitschakeling van Marokko tegen Ten Hag gezegd.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   PG ik ben geen Ziyech hater, ik vraag me wel af wat er zo bijzonder is aan die uitspraak die jij nu quote. Ja dat heeft hij gezegd, maar hij heeft ook gewoon aantal jaren een contract.
   Dus dan was afspraak 9 juli trainen. Nou dat gaat hij vandaag dus doen. Niks bijzonders vrij normaal als je speler van Ajax bent toch?

 13. Kapstein

  Mooi als hij er weer bij is. Toch nog even dit: als mensen kritiek hebben op een speler dan is dat niet perse dat ze hem haten. Ziyech is een geweldige speler, maar heeft wat, zeg maar, verbeterpuntjes waar niet iedereen even blij mee is. Als hij iets minder vanuit elke denkbare positie de bal ver buiten de goal schiet en als hij af en toe wat vrolijker rond kijkt zal je zien dat de waardering nog verder zal toenemen.
  Overigens vind ik kritiek uiten prima. Uitfluiten van je eigen spelers doe je niet. Nooit!

 14. Forever nr14

  Werkelijk “Peter Kopsterk”?? Ongelooflijk. Zie nu eens in dat hij er niks van kan, geen enkele speler beter kan maken, en geen enkele speler zal een stap extra maken. Als we dit soort partijtjes als “team” al verliezen pfffff nou nou.

Comments are closed.