There are no ads, please add some


‘AS Roma moet eerst spelers verkopen voordat Ziyech komt’

Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport spreekt de berichten van de Marokkaanse sportzender Arryadia TV tegen dat de transfer van Hakim Ziyech naar AS Roma al helemaal rond zou zijn. Volgens het medium moet Roma eerst spelers zien te verkopen voordat de komst van de middenvelder van Ajax mogelijk is. Wel klopt het dat Ziyech 30 miljoen euro moet kosten. Steeds meer Engelse clubs tonen echter ook belangstelling voor de international van Marokko.


Gerelateerde posts

76 reacties

 1. ajaxpers

  Wat zou het geweldig zijn om naast Tadic Ziyech ook bij Ajax te hebben.

  1. Ajaxbest

   Eens als ze tadic naast ziyech gaan zeten dat het dan gaat lopen op de mideveld dan kan ziyech ook beter spelen en het kan niet van een speler komen

   1. Charka53

    Zolang meneer Ziyech altijd de bal zelf wil hebben is er van samen spelen geen sprake dus hij wil graag weg dus laat gaan .

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Zolang Ziyech de bal heeft heb je kans op een hele mooie pass 😉

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Sorry, ik heb ongelooflijk genoten van hem in het Ajaxshirt. Mag van mij nog 7 jaar blijven. Voor dit soort spelers kom ik naar het stadion. Die techniek is in de huidige selectie niet geevenaard. Heb ik jaren gemist. Die mening zal ik altijd blijven houden. Zijn karakter mag ik ook wel.

     2. Charka53

      Dat mag jij zeker hoor we kunnen beide een andere mening hebben en deze respecteren.

     3. Zlatan4ever

      Natuurlijk vind jij dat AB , jullie hebben namelijk veel overeenkomsten: kan niet tegen kritiek,arrogant,kinderachtig

     4. De Nees

      Stel je niet zo aan zlatan. Gaat al een dag goed tussen the usual suspects hier. Niet gaan zuigen nu.

  1. Litmanen

   Eens, een speler die zich letterlijk te goed vind voor Ajax moet wegwezen.
   Tadic en ook Blind zijn ervaren spelers die een jonge groep op sleeptouw nemen.
   Behalve dat Ziyech heeft aangetoond een redelijke voetballer te zijn, hij is zeker niet een speler die de kar trekt.
   Na zijn mislukte WK is de belangstelling uit Engeland aan de ene kant een verrassing.
   Aan de andere kant: 30 miljoen is daar een schijntje.

 2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Ach, keuze tussen Tadic en Ziyech is eenvoudig als ze niet samen kunnen spelen. Inderdaad ….. Ziyech maar Tadic is als vervanger mooie nummer twee.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Tadic is technisch wellicht minder goed, Ab, maar als persoon zo veel stabieler. Volgens mij kan hij de jonge gasten die extra boost geven, en dat kon Ziyech niet. En daarbij: Ziyech is geen Ajacied, hij is een solist. Maar wel een verdomd goede voetballer.

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Wie is wel Ajacied? Wat is een Ajacied? Iedereen die het shirt van Ajax heeft hedragen is voor mij een Ajacied. Zelfs boilesen en Younes 😂

    1. Finidi

     Je kunt overdrijven Ab haha en Tadic nr 2? Mwah weet niet hoor vind Tadic wel veel meer teamspeler maar goed we gaan et zien.

    2. KBouter

     Gert-Janneke.. doe eens fucking normal en verman je weer zoalsje was. Je lijkt wel een wijf de laatste tijd!

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Beste Zlatan, waarom vraag jij aan een ander om zich te gedragen terwijl jezelf deze afgelopen nacht alleen maar aan het sarren en zuigen bent?

     2. Zlatan4ever

      Ik sar niet , ik zuig niet.
      Ik geef gewoon repliek in de stijl van de persoon in kwestie
      That’s all !

     3. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Blijft apart KBouter. Groot fan zijn van Ziyech is “lijken op een wijf” en dan moet ik mij “vermannen”. Het continu, op elk moment, bij ieder topic, afbranden en constant neerhalen van Ziyech is naar het schijnt mannelijk en normaal. Blijft echt apart maar sorry, aan dat laatste doe ik niet mee.

     4. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      KBouter, jij ziet mij liever reageren op de grove manier met je “ verman je weer zoals je was” ?

     5. Litmanen

      In de verdediging omdat je gesart wordt? Begin je enig idee te krijgen om een slachtoffer te zijn?
      Je doet het al jaren AB.
      Dag in dag uit, topic na topic .

     6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Ach, het is ook wel leuk om te merken dat de mensen die zeggen dat grof verbaal geweld niet kan, dit nu dus al heel erg missen en alles doen om me uit de tent te lokken. Het niet voldoen daaraan is ook wel leuk. Lekker laten spartelen.

     7. Litmanen

      Je zal wel een waarschuwing aan je broek hebben.
      Maar één ding, je laat nu zien dat je ook normaal kunt communiceren.
      Ik zou zeggen: Houd vol!

     8. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Nee jongen, geen waarschuwing. Verder hoef ik van jou nog steeds geen aanmoediging o.i.d. Mijn mening over jou is niet veranderd.

 3. Wenen 1995

  Denk niet dat we ons illusies moeten maken. Ziyech heeft aangegeven dat hij uitgeleerd is in de ED en toe is aan een volgende stap. Hij heeft nog weken de tijd om een passende club te vinden en Ajax heeft al geanticipeerd op zijn vertrek. Jammer dat hij gaat, maar helaas. Wens hem het beste!

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Hij mag altijd blijven van mij. I’ blijf hopen. 😉

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Nou Hakim, WK heeft niet geholpen om een nieuwe club te krijgen die de 30mln wil of kan betalen. Leidt Ajax dan maar eerst langs Sturm Graz met paar mooie voorzetten en of doelpunten, staan ze daarna alsnog in de rij bij de kassa👍

  1. Litmanen

   Als hij Europees gaat spelen wil geen club hem meer hebben.
   Je mag in Europa volgens mij niet voor twee clubs spelen.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ik dacht dat hoofdtoernooi en voorronde als aparte toermooien werden gezien. Zo niet dan zal duidelijk worden of Ziyech Ajax idd als serieuze optie ziet. Want is hij dan bereid te gaan spelen of niet? We gaan het beleven allemaal

    1. Litmanen

     Inderdaad, we gaan het meemaken.
     Ben ook benieuwd of Ten Hag gestuurd wordt door Overmars

    2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Ziyech zal nooit weigeren om te spelen ivm mogelijke Europese verplichtingen als er geen aantoonbare actieve belangstelling is voor hem waar beide clubs officieel mee bezig zijn.

     1. Litmanen

      Jij kent Ziyech blijkbaar persoonlijk.
      Ik denk dat Overmars bepaald of Ziyech Europees gaat voetballen voor Ajax. Ziyech heeft niet zo veel te willen want hij heeft gezegd dat hij te goed is voor Ajax.
      Hij wil weg, dan ga je zo iemand niet opstellen. Nu brengt hij nog wat op.

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Ik heb het over dat Ziyech nooit zal weigeren als hem gevraagd wordt om te spelen als er niets speelt tussen Ajax en een andere club. Ik heb het er niet over OF hij al dan niet gevraagd wordt. Verder is de discussie repeterend. Aangezien de eerste voorronde wedstrijden geen beletsel hoeven te zijn voor Europese wedstrijden bij een andere club zal Ajax Ziyech, in mijn ogen, gewoon opstellen omdat de kans dan alleen maar groter wordt om een ronde erder te komen. Persoonlijk zou ik het erg dom en kortzichtig vinden als Ajax dat niet doet maar, ik zeg het er maar weer bij, dat is mijn mening en geen betweterigheid.

 5. a.p.

  Van mij
  mag Ziyech blijven maar hij heeft zelf denk ik zijn Ajax deur dicht gedaan

 6. Dagrump

  Ziyech als je dit leest. Blijf nog gewoon lekker 1 jaartje bij de mooiste club van Nederland!!

 7. Finidi

  Nogmaals , goeie voetballer jammer maar ik heb niks met em sinds hij echt weg wil en met Roma nog minder dus van mij maggie. Hij wou weg en we hebben een meer dan goeie vervanger dus wat mij betreft uit het oog uit het hart. Graag of helemaal niet, sorry.

  1. Finidi

   Vond het daarom ook echt jammer dat Marokko zo snel uitgeschakeld was…….

 8. Zlatan4ever

  Roma is gewoon door het spel van Hakim op de WK van gedachte veranderd. Was een zeer matig optreden voor iemand die zich te groot vind voor de eredivisie………..

  1. Rene1964

   ZLATAN: denk ik ook ja. En Hakim de eredivisie ontgroeid? Vind ik echt niet. Vond zelf El Ahmadi een stuk beter dan hem. Labyad ea ook. Nadeel van Hakm is dat hij goede wedstrijden afwisselt met (zeer) slechte, en in mjn ogen ben je dan niet cnstant, dus ook de eredivisie niet ontgroeid. Maar wat is nou wijsheid? Verkopen of niet? Van mij mag ie blijven, maar of dat dat voor Ajax goed is, daar twijfel ik aan.

   1. Rene1964

    Sowieso zou ik met de verkoop wachten tot die gekke Engelsen gaan (op)bieden. Geld zat aldaar, en gek genoeg om nog meer dan 30 mln te betalen.

   2. -buitenkantje rechts-

    Ehm..wie is ook alweer uitgeroepen tot beste speler vd eredivisie? En jij vindt El Ahmadi en Labyad beter? Kom Rene.. je begint door te slaan.

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Ziyech wordt door velen hier neergezet als een kneus met af en toe een leuke wedstrijd. Ongelooflijk.

    2. JohnDoe77

     Eens BR; Ziyech was met recht beste speler van Ajax en de eredivisie. Ajax is bezig betere spelers te halen, dat zou voor Hakim een uitdaging kunnen zijn. Vorig jaar was qua niveau alleen De Ligt in zijn buurt. Maar nu met Tadic… wie weet, anders veel succes!!

    3. Zlatan4ever

     Wie zaten er in de comissie die Ziyech hebben uitgeroepen als beste speler van de eredivisie ?
     En daarnaast wat zegt zo’n prijs nu helemaal ? Ik denk dat “wij” Ajax-supporters ook wel kunnen zien dat Ziyech “ aardig kan ballen “, maar naast het voetbal gaat ook om hoe je als speler overkomt naar de supporters. Ik denk niet dat hij daarmee enige prijs heeft / had gehaald…..

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Volgens de officiele Ajax site vinden de Ajax supporters Ziyech de beste speler van afgelopen seizoen.

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Als je volgens het metendeel een kut karakter hebt krijg je die prijs echt niet. Kijk naar mih 😂 een kut karakter maar veel verstand van voetbal maar dat wordt terzijde geschoven 😂😂Kortom de meeste nensen kijken er doorheen bij Ziyech. Nu nog bij mij.

     3. Zlatan4ever

      Je komt er wel AB, je cynische humor gaat er stukken op vooruit ! 😁😂👍🏻

     4. dickst14

      wij ajax supporters??,? praat over jezelf en die paar idioten die het met je eens zijn.

     5. Zlatan4ever

      Hi Dickst14, met “wij” bedoel ik de gene die Ziyech een goede voetballer vinden maar tevens een mannetje met een laag gehalte aan verwerken van kritiek.
      Ik vind het heel normaal als iemand 30 vrije trappen opeist en ze dan richting de 1e ring schiet word uitgefloten.
      Daarnaast is hij niet de enigie die ooit uitgefloten is door de supporters. Kijk naar Zlatan in zijn geval was 60% tegen hem toen hij kwam en werd meer dan regelmatig uitgefloten door een groot deel van het stadion.
      Hij heeft daar nooit over gezeurd is alleen maar beter gaan voetballen en een topspeler geworden met alleen maar kampioenschappen bij grote clubs. Zet daar de “prijzen/daden van Ziyech tegenover en denk dan nog eens na waarom Ziyech de nederlandse competitie ontgroeid zou zijn ?
      Fijn weekend !

      P.S

      Probeer deze feiten eens te weerleggen en kijk dan nog eens wie hier “ de idioten “ zijn ……

     6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Beste speler van Ajax volgens Ajax supporters, beste speler van de ere divisie volgens alle bijgehouden ranglijsten, beste speler van Afrika volgens mij, beste speler van, uiteraard Marokko. Gewoon een eigen mening die hij durft te uiten en met zijn eigen mening de confrontatie durft aan te gaan. Geen mak schaapje maar een speler die zijn toekomst heeft uitgestippeld en die weg wil bewandelen en daar vooruit komt. Een speler die nooit voor de makkelijke oplossing wil gaan maar weet dat wanneer de moeilijke lukt dit voor iedereen zoveel mooier is en weet dat hij het ook kan. Als het mislukt, nog een keer, blijven proberen, blijven oefenen. Een volhouder, een kanjer. Die speler wordt hier door diverse mensen uitgekotst. Hoe zielig is je eigen leven dan wel.

    4. dickst14

     Klopt hij is uitgeroepen tot beste speler vd eredivisie. Alleen volgens enkelen op deze app ziet iedereen dat verkeerd. Litmanen en zijn gevolg hebben meer voetbalverstand dan wie dan ook. Alleen hebben ze altijd aantoonbaar ongelijk wat ze dan weer op allerlei manieren proberen te weerleggen.

 9. Vak 120

  Ik hoop dat de selectie compleet blijft! En niet over 5 weken weer 3 man nog de deur uitloopt..

 10. Geroldkohlen

  zou mooi zijn als ajax kan spelen met beide heren op het middenveld, wel met een sterke cvm er achter om te stofzuigen . om vervolgens deze 2 weer in stelling te brengen, zodat hun creativiteit meer ten goede komt. creativieve spelers in het veld brengt ook risico, maar vaak zijn dat de mooiste spelers om naar te kijken. maar is dat niet waar Ajax voetbal omdraait?? lef, vooruit ,creatief, aanvallen en trotse arrogantie met brutaliteit! en dan klagen we over spelers als ziyech?? met zlatan en suarez o.a. waren hele vervelende kereltjes, maar wat waren we blij met ze! en ziyech heeft niet eens de streken geleverd die hun deden! echt domme reacties van sommige lui hier.

  1. Voorland

   Inderdaad, Gerold. Ziyech heeft een duidelijke eigen mening en dat kunnen sommigen slecht hebben. Zeuren dat ie geen Ajacied is enzo, allemaal bullshit argumenten.

  2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   👍. Alle lijstjes en overzichten hebben Ziyech op 1.

 11. Kapstein

  Ziyech was in heel veel wedstrijden een genot om te zien en absoluut vaak DE uitblinker bij Ajax. Helaas laat hij het net iets te vaak afweten. Ligt dat aan kwaliteit? Ik denk van niet, maar ik vrees voor hem dat die mindere momenten voor europese topclubs hem wat minder aantrekkelijk maken. Ik hoop voor hem dat het goed gaat komen, maar vrees dat het niet gaat lukken.

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Een speler die het laat afweten komt niet als beste speler uit de bus.

 12. Kapstein

  Er waren genoeg wedstrijden waar hij niet als beste uit de bus kwam. Nu ook weer tijdens het WK liet hij niet zien wat hij weldegelijk kan. En de beste? Hij was vaak echt goed, maar zelf vind ik de Ligt de beste speler van het afgelopen seizoen. In ieder geval de meest constante.

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Hij is verkozen tot beste speler van de competitie bedoelde ik. Niemand is elke wedstrijd de beste, ook Messi niet (zie wk bijv.). Vwb wk van Ziyech, je bent ook afhankelijk van je team (zie ook Messi).

Reageren is niet mogelijk.