‘Ajax wil Blind terughalen naar Amsterdam’

Ajax wil na Dusan Tadic nog een speler met ervaring toevoegen aan de selectie en daarbij is het oog gevallen op Daley Blind. De oud-Ajacied staat momenteel nog onder contract bij Manchester United maar heeft aangegeven dat hij toe is aan wat anders en graag wil terugkeren bij Ajax. Iets wat beslist niet aan dovemansoren is besteed bij Marc Overmars en volgens De Telegraaf zullen vandaag de onderhandelingen starten met Manchester United.

Bron: De Telegraaf

Related posts

99 Comments

 1. pacotaco

  mag van mij altijd terugkomen. maar voor welke positie? middenveld is overvol. ipv maggalan als cv? en eventuele backup voor tagliafico. benieuwd wat hij moet kosten dan

  1. vak411

   een echte Ajax man.. zou top zijn, ervaring! buitenkansje Marc! geld hoort op het veld.. prijzen willen we. welkom Daley, doet je pappa toch iets goed.

   1. Amoebe

    Zijn papa heeft al heel veel dingen goed gedaan voor ajax! (Ja ook mindere)

  2. Rene1964

   Mag ook van mij direct terug worden gehaald. Kan die Argentijn thuis blijven! Mits dat nu ineens wel in kannen en kruiken is? Liever Blind dan een onbekende Magalàn. Hij heeft rust in zijn spel en veel ervaring en niveau Ned elftal waardig. Hoop echt dat hij gaat komen en dat we dan afzien van onze touwtrek Argentijn. (Niet dat deze jongen er iets aan kan doen, maar zijn club wel) mooie lange neus trekken !

   1. Litmanen

    Fantastische moove van Overmars.
    Blind is een echte Ajacied.
    Hij maakt de selectie nog sterker!

  3. Marc Overdwars

   In het centrum met de Ligt.
   Verder ideaal dat hij breed inzetbaar is.

   1. Bakkie

    Dat lijkt mij ook het beste, Overdwars. De Ligt als mandekker op de spits en Daley als vrije man daarnaast die rugdekking geeft, de opbouw verzorgt en het middenveld inschuift

    1. HURBIE

     Gaat goed zo, met die ervaren jongens binnenhalen, als het doorgaat??
     Ben benieuwd of de jongere spelers het geduld kunnen opbrengen op een kans in het eetste

     1. Bakkie

      Zo zou het wel moeten zijn, Hurbie! Jonge jochies moeten hun kans afwachten en niet de dragende spelers zijn zoals het de laatste 10 jaar bij Ajax was.

  4. Tussengas

   Back up voor tagliafico??? Blind is zoveel beter, zal eerder andersom zijn. Maar ik denk dat een centrum met Matthijs top zou zijn.

     1. Rene1964

      Zeker waar MR AJAX, en je verliest ‘m id vaak op een smalle selectie met te weinig concurrentie, zeker als je CL of EL gaat spelen.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Binnenhalen! Blind kan op meerdere posities uit de voeten, hij is een Ajacied en ik heb hem liever dan Magallan.

  1. dickst14

   Ja. Laat die Magallan lekker gaan. Hij zat niet eens bij het Argentijnse elftal en dat had een zwakke verdediging dus kan hij nooit zo goed zijn. Blind is ajacied en heeft dus ook geen aanpassing nodig.

   1. Bert62

    Een zwakke Argentijn doet het in de nederlandse competitie beter dan al die nederlandse verdedigers die er rond lopen

   2. KBouter

    Fico speelde voordat hij zich verder ontwikkeldde bij Ajax ook niet in het Argentijns Nationale Elftal?

 3. JohnDoe77

  Blind is een echte prof die heeft laten zien voorop te gaan in de strijd. Op meerdere plekken inzetbaar dus altijd nuttig. Als hij zelf ook wil, doen! Zal zijn vader ook gezellig vinden 🙂

 4. Wenen 1995

  Als dit gaat lukken, dan verdient Overmars wederom een pluim! Zo’n ervaren kracht erbij zou super zijn. Als we dan geen kampioen worden, dan weet ik het ook niet meer:

  1. vak411

   door de aankoop van Tadic verdiend hij voor mij al een pluim helemaal eens, als we nu nog niet kampioen worden weet ik het ook niet meer!

  2. Rene1964

   Overmars verdient sowieso al een pluim. Hengelt prima spelers binnen en verkoopt ook heel behoorlijk. Prima cashflow momenteel. Al een tijdje trouwens. Nu nog het Bayern van NL worden. Onaantastbaar in eigen land betekent meestal ook Europees weer meedoen. Zo werkt dat meestal wel.

   1. ems

    100% eens, goed streven. Ervaring in grote competies met talenten eromheen is de sleutel voor de toekomst van Ajax. En laat Overmars maar schuiven?

  3. dickst14

   Overmars verdient wederom een pluim???
   Kijk eens wat er allemaal rondloopt en hoeveel miskopen er zijn.
   Zou voor het eerst zijn dat hij de selectie een keer rond heeft bij de start van het seizoen.
   Eindelijk gaat hij het leren.
   Sanchez verkopen voor 40 miljoen kan iedereen dat is echt geen verdienste.
   En elke keer zeggen dat een speler niet te koop is, maar dan wel een prijs noemen waar ze in het buitenland om lachen.
   Dat Tadic komt is mooi en goed gedaan, maar hou op om Overmars na jaren wanbeleid de hemel in te prijzen.

  1. Rene1964

   Denk het niet KANU. Tenzij een club de hoofdprijs wil betalen, maar ik denk echt dat Marc woord houdt: alleen Ziyech en Kluivert … de twee stoorzenders!

   1. Voorland

    Is Ziyech een stoorzender? Hij heeft een goede relatie met de club, zegt geen slechte dingen over Ajax, gaf een positief advies aan Labyad over Ajax, heeft zich altijd volledig ingezet voor Ajax en wil dat Ajax goed geld aan hem verdient. Volgens mij hoeft hij ook niet weg, als ik Ten Hag mag geloven. Het etiket stoorzender is wat een klein groepje supporters er van maken.

    1. Rene1964

     VOORLAND: Je hebt gelijk wat Hakim betreft. Hij valt id wel mee, ik doelde meer op zijn maniertjes van juichen, vooral als hij het publiek tegen zich heeft. Hij kan niet tegen kritiek en speelt dan ook meestal weken erg zwak. Zie liever Blind en Tadic dan Hakim. Betere balans in het elftal dan

     1. Voorland

      Rene1964, ook daar heb jij een punt. Hij blijft de meningen verdelen.

 5. Peter kopsterk

  Zou zeker van toegevoegde waarde zijn voor Ajax. Alleen het financiele gedeelte ben ik bang voor.

  1. Valentino

   Dat dacht ik eerst bij Tadic ook, maar als de speler zelf eenmaal wil kan het snel gaan.

 6. nick-afca95

  Alleen halen als hij als centrale verdediger komt. Of een beetje in de viergever rol. In eerste instantie centraal en bij nood links achter. Maar middenvelders hebben we meer dan genoeg en ik ben meer dan tevreden over Nico op links.

  1. AjaxKat

   Ajax heeft een overvloed aan aanvallende middenvelders. Verdedigende middenvelders met ervaring niet. Daley kan ook op die positie uit de voeten.

 7. Jur

  Fantastisch bericht , en hoop dat we niet al te lang hoeven wachten op het verlossende woord………………goed bezig Ajax ??

  1. fjonkman

   Derde ster? Die hebben we al he? We moeten nu opgaan voor de 4e, voordat de lampies ook hun 3e gaan halen..

  2. Rene1964

   BLADEMARC: 3e ster oppoetsen, dat mag wél na vier seizoenen zonder prijzen!

 8. Charka53

  Van mij mag Daley weer terug komen een man met de juiste instelling en ondertussen een hoop ervaring

 9. Bert Betondorp

  Ajax is goed bezig. Natuurlijk Deze ajacied is heel erg welkom. Doen.

 10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Zou een mooie aankoop zijn. Goede speler, Ajacied en op verschillende plekken inzetbaar. Zou me niet verbazen als hij voor positie Schone gehaald word. Kunnen ze met zijn tweeen kijken wie beste is. Vond Schone goed invallen gister. Alleen doodzonde van gemiste penalty. Je zag het al aan zijn gezichtstrekkingen voor aanloop.
  Beetje nerveus had ik het idee. Maar goed Blind altijd welkom?

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ik zie Tadic liever dichter bij goal tegenstander, of bedoel je we kunnen nu spelen met een echte 10 (Tadic bijv) en geen 6 (Schone). Iig heeft Ten Hag meerdere mogelijkheden als trio aankopen (Blind, Tadic en Magallan) doorgaan. Blind kan ook LB of CV. Komt bij dat we op alle posities wat mij betreft zoveel mogelijk gelijkwaardige dubbele bezetting hebben zonder teveel kwaliteitsverlies.

    1. Rene1964

     Eens, al weten we dat niet van Magalàn. Zou hij niet overbodig worden, als Daley (hopelijk) komt?! Wöber vind ik ook niet verkeerd. En Sinkgraven, indien geheel hersteld, is ook hij een mooie en goede voetballer. Alleen ben ik bang voor zijn knie. Zelf gevoetbald en knie blijft (altijd) een probleem. Hopelijk heb ik het mis.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Rene ik heb even een inventarisatie gemaakt van selectie. Ik heb het volgende

      Doel: Onana, Van Leer
      Veltman (tot jan geblesseerd). De Ligt. (Magallan). Tagliafico
      Kristensen. Schuurs. Wober. (Blind)
      Orejuela. Bakker
      Mazraoui

      F de Jong. C. Eiting Beek
      Ziyech. L. Schone. Sinkgraven
      S de Jong. Tadic
      Labyad

      Neres. Dolberg. Bande
      Cerny. Huntelaar. Johnsen
      Sierhuis

      Aankomende jeugdspelers iig
      De Wit
      Ekkelenkamp
      Matusiwa
      Lang

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Vele spelers kunnen op meerdere posities zoals Sinkgraven op LB, goede vondst alleen veel geblesseerd geweest. Dus grote onzekerheid. We zitten mijns inziens dun in CV, dus daar zou Blind kunnen spelen op links. Maar ook evt als verdedigende middenvelder ipv Schone of Eiting. LB vind ik Blind minder persoonlijk dan als verdedigende MV. Ik zie wel veel disbalans in selectie dus moet nog even wat gedaan worden. Mijn favoriete opstelling incl Blind en Magallan word

      Onana
      Mazraoui. De Ligt. Magallan. Tagliafico
      F. de Jong. Tadic. Beek
      Neres. Huntelaar. Johnsen/Labyad

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Sorry gaat fout, dit is opstelling zonder Blind hahahaha. Tadic gaat naar linksbuiten en Blind op Tadic positie. Zonder Blind is Tadic ouderwetse 10 positie, met Blind speel ik met een 6.

    2. KBouter

     LB hebben we Fico rn Wober. Daarachter heb je iemand nog om wie jij het hele jaar zo vol van was en dat het zooon goede vonst was… je vriend Sinkgraven. En nu moet inedns Blind vsn je voor die positie gehaald worden als oplossing? Schei uit man.. jullie verneuken mijn cluppie met dit domme beleid! Maar ik vermoed dat de meesten het weer prachtig vinden dat er weer een van Gaal volger binnen komt! Weggegooid geld, selectie heeft Blind niet nodig.

     Besteed dat geld maar asn de jeugdspelers zodat je die langer binnen kunt houden!!

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      KBouter,
      Sinkgraven is gewoon goede vondst geweest, alleen was dat onder Bosz. Inmiddels twee jaar geleden. Vorig jaar niet gespeeld volgens mij door die blessure(s). Dus grote onzekerheid. Kan Ajax niet meer op voortborduren helaas
      Blind zou ik niet halen voor LB in eerste instantie zie hierboven. Ik voer het beleid niet dus ik verneuk hier niks. Ik probeer in te schatten waarom ze hem willen halen. Ik ben wel voorstander om hem te halen, vnl op 6 positie van Schone. Lasse zeker achter de hand houden. Ik baseer mijn mening op een voetballer op zijn kwaliteiten en op feit of Ajax er wat mee op zal schieten. Niet of hij wel of geen fan van Johan, Louis of wie dan ook is.
      Het gaat om Ajax, dat is waar ik voor leef!

     2. Rene1964

      Kan hier zeker in meegaan ja. Kampioenswaardig elftal met prima back-ups. ??

 11. Teuntje

  Blind terug? Liever gisteren dan vandaag. Zo krijgen we én ervaring én ons Ajax weer een beetje terug. Ga ff een kaarsje opsteken??

 12. Voorland

  Goed bezig Ajax. Ik krijg nu echt het idee dat er met Overmars min of meer aan het roer eindelijk eens beleid wordt gevoerd. Ik heb alle vertrouwen in hem.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Eens Voorland die credits moet je hem tot nu toe wel geven. Zijn zpelersbeleid is top en deze zomer vooralsnog behoorlijk standvastig. Zowel aan koop- als verkoopkant. Wel transfermarkt nog twee maanden open…….hopelijk geen teleurstellingen meer daarin

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Precies en dat is idd afgelopen jaren vaak anders geweest.

 13. Zlatan4ever

  Beste Voorland,
  Je maakt het wel heel erg “positief” wat Ziyech betreft.
  Zegt geen slechte dingen over Ajax ? Ik begrijp hier uit dat Ajaxsupporters niet relevant zijn in deze ? Want daar had hij toch regelmatig commentaar op !
  Daarnaast een positief advies betreffende Labyad ? So what ?
  Allereerst heeft hij er niks mee te maken en ben ik er ook niet van overtuigd dat Labyad iets gaat toevoegen aan Ajax (redelijke speler bij Utreg is per definitie nog niet geschikt voor Ajax) Ik verwacht er dan ook niet veel van. Hij was de competitie in Nederland ontgroeit wist hij te vertellen ? Heb jij hem zien schitteren op de WK ? Ik niet…
  Kortom wel degelijk een stoorzender ! Rene 1964 heeft volkomen gelijk

  1. Voorland

   Een deel van onze supporters zijn een zielig zooitje. Janken als Ziyech iets zegt over het uitfluiten (daar had ie gelijk in). Hij wordt bij de spelersbus fysiek aangepakt maar dat is zeker ook zijn eigen schuld. Verder gaat het erom hoe hij in de groep ligt en bij de club. Of Labyad geschikt is moeten we zien maar het ging erom dat hij Labyad een positief oordeel over Ajax heeft gegeven. Hoe hij op het WK speelde staat er los van. Marokko is niet zo goed als velen denken en ook een Messi heeft bijna niets laten zien. Wel is Ziyech speler van het jaar geworden. Younes en Kluivert zijn wel storend, Ziyech vind ik niet.

 14. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Als ik kijk naar de huidige beschikbare spelers in de selectie snap ik, wederom, niets van het aankoopbeleid van Ajax. Inmiddels hebben we voor ruim 3 elftallen selectiespelers. Komen weer hoop teleurgestelde spelers aan. Gaat ongetwijfeld wederom ten koste van de eigen spelers. Is de uittocht niet alsnog nu dan komende winter wel. Niet iedereen snapt dat je er maar 11 mag opstellen. Ik zie geen lijn in het beleid.

  1. Iamsterdam2015

   Zit zeker wat in hoor wat je zegt Gert-Jan maar je moet wel wil je mee blijven doen om het kampioenschap. Met een elftal als vorig jaar heb je een stel mooie en leuke voetballers maar daar haal je het niet mee. Ervaring heb je nodig en ja dat klopt wat je zegt…..ten koste van talent. Het is het een of het ander en we willen nu wel weer eens kampioen worden. Garantie geeft het nooit maar van niets doen komt niets.

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Zo’n grote hoeveelheid selectiespelers is nooit goed. Dat heeft het verleden aangetoond. Dit is ook een van de zaken waarin Ajax giga afwijkt van de adviezen van Johan. Dit zijn korte termijn oplossingen die meer problemen gaan opleveren. Er is geen visie. Maar ja, velen juichen Overmars en co toe ondat ze alleen naar de buitenkant en ook alleen naar de korte termijn kijken.

    1. Voorland

     Doordat de visie van Johan niet goed is uitgevoerd zijn we gedwongen dit te doen. Je moet wel een keer kampioen worden onderhand. Nu we geld hebben moet het op deze manier. Wil jij net zoals Bergkamp overal jeugdspelers opstellen en maar doormodderen. Ik ben blij met deze ontwikkelingen.

     1. Finidi

      Tja voor beide meningen van Gert en Voorland valt wat voor beiden te zeggen, had nou ook niet gelijk aan Blind gedacht maar hij is wel overal inzetbaar en vrij allround. Vraag is of hij dat wil en wat boer Hag voor plannen heeft met hem.

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Nee, ik wil niet doormodderen, ik wil mensen met Ajax visiecaan het roer. Het aantal contractspelers zit inmiddels tussen de 70-80 en dat heeft puur en alleen te maken met het handelshuis Ajax. Wil je gezond zijn dan moet dit terug naar rond de 50. Er worden nu concessies gedaan aan de structuur en lange termijn visie en dat is negeneneenhalf van de tien keer niet goed. Mensen staren zich nu blind op het halen van prijzen en verliezen de toekomst uit het oog.

     3. Rene1964

      Begrijp jouw punt volledig, en vind ook dat je nu GOED meedoet in een discussie (inhoudelijk). Dat vind ik goed van je!
      Maar …. ik denk dat je gerust meer spelers mag hebben cq halen, zeker wanneer je daardoor kwalitatief er van beter wordt. Spelers die nu niet meer mee kunnen komen (qua niveau), die kun je beter verkopen. Elke topclub werkt zo. Verhuur of verkoop. Kijk naar City, Chelsea et cetera. Goed beleid imo. ??

     4. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Wij hoeven natuurlijk niet te doen wat anderen doen? City en Chelsea zijn koopclubscen handelshuizen bijnuitstek. Persoonlijk walg ik daarvan. Dat is waar ik Ajax wil zien, verre van dat. Nu stagneren spelers in hun ontwikkeling. Ik zeg niet alleen maar jeugd en nooit aankopen. Je moet er echter op zeker beter van worden en (buitenlandse) aankopen alleen daar waar strikt noodzakelijk met aantoonbare meerwaarde en ervaring. Niet van je Ajax visie afwijken omdat prijzen uitblijven. Je eens gied afvragen waarim dat het geval is, is stukken beter. Maar ja …. zo denk ik.

     5. Rene1964

      Blind is wel een exponent van onze eigen opleiding AB 😉
      Zelf denk ik dat wanneer het algehele niveau op de training en op het veld omhoog gaat, hier ook de nieuwe lichting van profiteert en er beter van zal worden. Daarnaast vind ik het mooi dat oud-Ajacieden terugkeren naar hun ‘liefde’. Liever nu dan over 5 jaar!

     6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Oud Ajacieden alleen terug als er sprake is van aantoonbare meerwaarde die gemist wirdt, niet omdat het een oud Ajacied is. Kbouterven de Nees verwoorden het prima hieronder.

     7. Voorland

      Daar is even geen tijd voor, Gert-Jan. Ajax moet kampioen worden, vind ik. Zo kan je het weer het momentum pakken. Je kunt een goed model hebben maar soms heb je niet de juiste spelers. Dan moet je kunnen schakelen en het geld is er nu.

  2. KBouter

   Juis GertJanneke, helemaal mee eens. Daarbij kkst Daley edn bak aan salaris en voor linksback hebben we Fico, Wober en zelfs Sinkgraven al thuis. Voor het middenveld is er ook geen ruimte dus Blind zal moeten komen voor de breedte. En dat voor dat salaris!! Schandalig!! Ik weet niet hoe fit en of wat Nigel nog kan… maar puur voor de aanvulling van selectie koos ik voor Nigel als het maar om edn paar wedstrijdjes gaat. Nigel is gratis en brengt vuur met zich mee. Aks je Blind boos aankijkt wijkt ie voor je. Maar nogmaals.. wat kan Nigel nog.

   1. Rene1964

    Nigel is te oud, einde carriēre mo. Net als vd Vaart. Een speler als Blind, daar zou ik niet over twijfelen. Is altijd een meerwaarde. Sinkgraven? Erg lang geblesseerd geweest, F de Jong: nog geblesseerd. Meningen mogen uiteraad verschillen, maar ik zou 110% ervoor gaan.

  3. KBouter

   Allemaal reacties puur uit emoties. Als je naar de selectie kijk hebben we Blind helemaal niet nodig en al helemaal niet voor een hoog salaris. Siem is er ook zo 1 wasrvan je denkt..totaal overbodig en weggegooid geld.

   Op links hebben we Fico en Wober en zelfs Sinkgraven nog.Het centrum is ook bezet en het middenveld ook keuze genoeg. Daar gaat Donny, Tadic Frenkie Schone en Eiting het uitmaken dus ook daar kost het talent de kop voor Daley.

   Ik weet niet wat Nigel nog kan, maar als het om aanvulling van de selectie gaat voor een paar wedstrijden per jaar…Nigel halen want die is gratis en brengt meer vuur!!

   Gooi die Mio’s wat Blind kost maar in de jeugd want zoals het nu gaat, gaat het niet goed.

   Daley vind ik ern uitstekende speler, maar eerlijk kijkend naar het beleid en visie zeg ik..,dat mag Ajax nooit doen.

   Of zal de Ligt toch nog vertrekken?

   1. De Nees

    KBouter 100% eens, een van de weinigen die hier meer ziet dan alleen het Ajax verleden van Daley. Op een of andere manier bekoorde Daley mij nooit, geen echte verdediger en geen echte MV. Heeft goede momenten maar geen constante kwaliteit, vond hem altijd al vlees nog vis. Bij Oranje laatst was hij niet om aan te gluren. Prima jongen, niks mis mee maar daar gaat het niet om. Een net-aan voetballer die het maximale eruit heeft gehaald, zijn beste jaren heeft hij echt gehad, als je hem nu terughaalt dan krijg je zijn cliff-jaren te zien. Zoek verdomme een dynamischer iemand voor het MV, kijk ’s hoe bijv Salzburg het doet, sterke controleurs scouten, onbekend en relatief goedkoop, dan scout je nog eens serieus ipv voor de bekende weg te kiezen met Daley. Dom, heel dom van Ajax.

 15. a.p.

  v
  Wat mij betreft mag Blind terugkomen. We Moeten de 34e titel zo snel mogelijk halen.

 16. fjonkman

  Aan de ene kant zeg ik ook terughalen die Blind, maar aan de andere kant hebben we ook al een redelijk sterk centrum en op links loopt Tagliafico die het ook gewoon goed doet. Het middenveld is, zoals eerder hier al vermeld, ook overvol… dus waar zet je hem en ten koste van wie? Blijft een lastige…

 17. AFCA my World

  Een overvol middenveld en verdediging ? Talenten in de weg zitten ? Ik weet het niet, maar misschien hij wel en magallan niet ? De zuid-amerikanen uitlachen vanwege hun tactiek ? Vind het een moeilijke kwestie ! ⚽️

 18. LeroyT

  Zou wel fijn zijn en dan volgend jaar stop Klaas-Jan verkopen we de Ligt aan Barca en betrekken Suarez in de deal. Zitten we volgend jaar voorin ook goed. Lekker vooruit denken in plaats van altijd achter de feiten aan te lopen.

 19. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik lees trouwens net dat Ajax en Daley er zelf wel uitkomen aangezien Ajax hem een ‘Engels’ salaris willen betalen (even afgezien van evt akkoord MU en Ajax).
  Ik weet niet precies in geld termen wat hier mee bedoelt wordt. Ik mag alleen wel hopen dat ze nu niet het hele salarishuis uit elkaar gaan trekken. Dat bijv mannen als Tadic en Blind bijv meer dan dubbele gaan verdienen je beste categorie nu. En zo ja wat doe je dan met spelers uit eigen jeugd a la De Ligt? Of Beek?
  Scheefgroei lees oneerlijke is een nagel aan de doodskist. Komt bij dat Ajax incl poulefase EL nu slechts nul draait qua winst/verlies. Dus bij een eel duurder salarishuis kom je op termijn in de problemen of je gaat ervan uit altijd per seizoen spelers a la Kluivert en Ziyech te kunnen verkopen. Mijn grootste zorg zal nu dus die scheefgroei zijn. Ajax zal hier heel scherp op moeten zijn. De Ligt zei niet voor niets laatst al in Telegraaf. Mooi dat Ajax spelers a la Tadic haalt, maar dan moet je ook investeren in spelers die er al zijn.
  En daar heeft hij een punt wat mij betreft. Overmars moet dus wel uitkijken dat er geen onvrede hierover komt in zijn huidige selectie. Komt bij dat ik Blind zoals eerder gemeld een versterking zou vinden, maar ik vind het geen speler om grote scheefgroei in salarishuis te veroorzaken.
  Wordt vervolgd ik ben benieuwd

  1. KBouter

   Hehe heb je nu pas door waarom velen hier trgen zijn?

   Meisjes leven nu ernmaal direct op een rose wolkje en later komt de werkelijkheid pas door. Is niet erg hoor.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Nou Kbouter je hebt me ontmaskerd, dit is dan wel beetje laat van jouw kant???.
    Mbt Blind ik schat dat meer supporters het goed vinden dan niet.
    Komt bij niet iedereen kan zo slim zijn als dat jij bent hoewel de ontmaskering lang op zich heeft laten wachten????

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Waarheid is soms ook duidelijk zonder het te zeggen ?

 20. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Maar goed, Blind is niet de versterking die noodzakelijk is voor Ajax laat staan dat hij ver boven salaris van een de Ligt, F. De Jong of van Beek uit mag komen. Maar met Overmars weet je nooit, we hebben inmiddels ook 70+ contractspelers en bijna 40 selectiespelers. Onvrede over salaris en/of kansen op speeltijdzal al in oktober merkbaar worden. Kortom, nee ik ben verre van tevreden over het beleid ?

Comments are closed.