There are no ads, please add some


Huntelaar: ‘Dat ik mijn loopbaan afsluit bij Ajax ligt voor de hand’

Klaas-Jan Huntelaar staat nog tot medio 2019 onder contract bij Ajax en geniet nog elke dag van het spelletje. De ervaren spits weet echter ook dat het einde van zijn imposante carrière in zicht is maar heeft nog geen idee wat hij daarna gaat doen.

‘Het ligt natuurlijk wel voor de hand dat ik bij Ajax ga afsluiten maar wanneer dat gaat gebeuren weet ik echt niet. Ik vind het nog leuk, ja. Ik heb het naar mijn zin, voel me fit en heb weinig problemen met mijn lijf. Af en toe denk ik er ook wel aan om het trainersvak in te gaan want dat lijkt me best leuk, maar er is ook zoveel gezeur van mensen die het allemaal beter weten. Ik weet het nog niet en voorlopig richt ik mij op het nieuwe seizoen met Ajax’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

32 reacties

 1. Amoebe

  Toch een goeie kerel!

  Misschien niet meer zo betrouwbaar qua kwaliteit maar zeker nog van toegevoegde waarde.

 2. Iceman

  Top we gaan je nodig hebben klaas ook al is het al je ervaringen die brengt en heb voor deze jongen groep. Iedereen is nodig om kampioen te worden.

 3. Zlatan4ever

  Huntelaar is een “echte”. Hij heeft altijd gezegd dat hij bij Ajax terug zou komen, en na een glansvolle carriere heeft hij woord gehouden. En wat mij betreft nog steeds een topspeler

 4. JohnDoe77

  Dolberg moet op zijn best zijn om KJ onder de 25 wedstrijden te houden dit seizoen. Zijn ervaring was vorig jaar ook van belang, net als Tadic is het gewoon belangrijk ook qua leeftijd balans te hebben in je elftal.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Klopt, maar als Dolberg in topvorm is, dan heeft KJ geen moeite met die rol achter Dolberg. Maar als hij er dan moet staan, dan is hij er. Wellicht niet meer de sublieme goaltjesdief van weleer, maar hij staat er wel en scoort toch nog erg belangrijke (openings)treffers. Erg blij dat we hem hebben. Een fijne dag voor iedereen gewenst, ik heb een jengelende tweeling die naar het strand willen.

 5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Eens met JD en KHW.
  Huntelaar bij komst al door veel ‘kenners’ afgeschreven. Nou hij is gewoon heel waardevol en Dolberg krijgt hele kluif er aan om hem uit de basis te spelen.
  En belangrijk zoals KHW zegt als Dolberg dat al doet gaat Hunt gewoon zitten en wachten tot hij weer even kan doelpunten!
  Hunt blij dat je bent gekomen en bij de mooiste club gaat afsluiten, zo zou het altijd moeten zijn 👍

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Precies, te laat als speler, dan maar techniek trainer welkom. Hij gaat eerst naar PEC echt afbouwen 😄

 6. Peter kopsterk

  Top Klaas Jan. De jonge spitsen nog wat leren zolang je er nog bent. Super

 7. Ajax 1

  Nog een jaartje spelen en dan spitsentrainer. Breng die slimheid maar over op de jonge garde.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Klote strand….. koop je 2 hele kleine klote-ijsjes voor erg veel geld (een minidrupje softijs voor 2,00) laten die 2 balletjes beide hun ijsje vallen omdat er een hommel dicht aan hen voorbij vliegt….weer 2 nieuwe ijsjes…. 8 euro lichter en erg toe aan whiskey….

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   😂😂😂😂het zit je ook niet mee KHW deze week 😂

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Mss kan je bij Halsema nog wat subsidie aanvragen 😂😂

  2. Voorland

   Wat moet jij een zwaar leven hebben door dit op een Ajax-site te melden.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Ach, sommigen posten hier wel eens iets privé, ik heb ook wel eens iets over mijn broer met down-syndroom gepost. Als het je stoort, lees dan de posts met KHW bovenaan niet, scheelt je wellicht wat irritatie. Enjoy the sun!

    1. Voorland

     Het is geen irritatie maar meer verbazing. Ik ga niemand’s reactie bij voorbaat negeren want ze kunnen interessant en inhoudelijk zijn. Ik begrijp nooit waarom mensen dit soort informatie klakkeloos op het internet zetten. Straks ga je ons ook vertellen dat je lang voor de wc moest wachten. Het zal de Facebook generatie wel zijn waar alles gedeeld moet worden met jan en alleman.

     Maar ga gerust je gang kerel. Van mij zal je geen last meer hebben. Ik wens je het allerbeste.👍🏻

     1. Koning Haarms Wolfs

      Nou, nee hoor, ik heb geen facebook en ik heb zeker geen last van je. We zitten gewoon anders in elkaar, niets mis mee. Fijne dag.

 9. De Nees

  Niet kijken naar leeftijd, als iemand goed is ie goed. Zulke ervaring essentieel in een jong team. Hunter is nog nooit kampioen geworden met Ajax, dat kan toch niet met zo veel Ajax jaren. Dit jaar is de schaal voor hem!

  1. Litmanen

   Hij is eerzuchtig genoeg. Wat ik vooral belangrijk vind is dat hij Dolberg zijn zelfvertrouwen weer terugbezorgd. Als er iémand is die weet wat er in het hoofd van een spits omgaat, dan is het de Hunter.

 10. Bert Betondorp

  Klaas Huntelaar in het nieuwe seizoen bij jij de grote aangever voor al die kleine jonkies die zo snel groot willen zijn. Geef jij het voorbeeld.

 11. a.p.

  mannen het is een Ajaxforum en geen privé of politieke aangelegenheden

  .
  vind ik

Reageren is niet mogelijk.