There are no ads, please add some


Dani de Wit uitblinker in oefenduel tegen SV Lippstadt

Dani de Wit heeft in de laatste oefenwedstrijd in Duitsland een hele goede indruk gemaakt met een hattrick binnen twaalf minuten. De einduitslag tegen het Duitse team was maar liefst 9-0 waarmee Ajax deze keer beter uit de verf kwam dan vorig oefenduel waar met 1-3 verloren werd. De overige goals werden gemaakt door Noussair Mazroui, Zakaria Labyad en Klaas-Jan Huntelaar. De heren scoorden elk tweemaal.

Opstelling Ajax: Onana (46. Van Leer), Kristensen (46. Orejuela), De Ligt (60. Botman), Wöber (46. Schuurs), Bakker (60. Bakboord), Eiting (60. De Wit), Mazraoui, (46. Gravenberch), Labyad (60. Lang), Neres (60. Nunnely), Huntelaar (46. Sierhuis), Bandé (46. Ekkelenkamp).

Gerelateerde posts

38 reacties

 1. AFCA my World

  En dat in maar een half uur speeltijd, blij dat je bij Ajax speelt, hopelijk goed seizoen ! ⚽️

 2. Overdwars

  Heerlijk als onze talenten ook in het 1e elftal uitblinken. Mag van mij het hele seizoen lang.

 3. Ajax 1

  Zegt allemaal niets deze wedstrijden……sturm graz. Daar moet het gebeuren; de rest is onbelangrijk.

  1. Wenen 1995

   Idd Ajax 1! Kijk maar naar de startopstelling en vergelijk die maar met die van de 3-1 verlies. Dus gewoon lekker oefenen en knallen tegen Sturm Graz!

 4. Ajax 1

  Zegt allemaal niets deze wedstrijden……sturm graz. Daar moet het gebeuren; de rest is onbelangrijk. Leuk voor Dani, dat wel.

 5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  0-7 tegen VVSB en 0-9 tegen Lippstadt zegt net zo weinig als 1-3 tegen Muenster.
  Wel mooi dat talenten zich laten gelden. En scorend vermogen genoeg in elftal. Want ondanks dat die scores niks zeggen afgelopen jaren waren dit soort scores niet vaak in een voorbereiding als ik me goed herinner

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Ondanks dat scores niets zeggen vind jij het dus van wel. Doel je op periode Bosz? Gluiperd. Heel andere tegenstanders. Verliezen met 1-3 tegen zo’n club blijft een schande.

   1. Rene1964

    Hé AB, waarom schop je echt altijd overal tegen aan? Je hebt zelf NOOIT een normale inbreng hier. Alleen negativiteit en anderen kleineren. Als dat je leven is, is dat behoorlijk zielig. Probeer ‘s iets constructiefs te schrijven. Misschien verandert dat jouw leven wel in positieve zin.

    1. Rene1964

     Nou boeit mij die duimpjes niet, maar ws doe je dat allemaal zelf, want ik kan me niet indenken dat je duimpjes krijgt voor dit soort reacties.

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Rene1964, goede vraagstelling. Die duimpjes krijgt hij van zijn vriendjes. Dat zijn er iig 5, dus 1 mist nog. Belangrijker signaal zijn de duimpjes die jij voor je vraagstelling krijgt. 42(!!!!!!!!!!).
     Maar wees gerust als meneer al antwoord dan ligt het op zeker aan “nepmanen” en “zeug” a la ik zei de gek…..
     Goed te zien dat merendeel van dit forum het blijkbaar ook helemaal zat is met de man uit Scheveningen.

     1. Rene1964

      JMFD: ja sorry, maar ik stoorde me al een tijd aan zijn altijd negatieve reacties en afkraken van zo’n beetje iedereen hier. Maar blijkbaar ben ik niet de enige die zich daaraan stoort. Voel me bijna bezwaart met al die duimpjes haha.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hahaha je staat wsl meteen bovenaan hahaha. Zonder gekheid. Hij gaat vnl tegen mij en Litmanen tekeer. Ik zal wel blijven anders komen er meer aan bod😂😂😂👍

     3. Ajax1958

      Er is er maar 1 hier die 👍👍geil is. Met als klap op de vuurpijl 262 👍👍 in een topic, voor 1 opmerking. Zo is het toch mafklapper s e i j s kopsterk?

    3. Zlatan4ever

     Thnx Rene1964, eindelijk nog iemand die inziet dat AB hier niet thuis hoort met zijn negatieve belachelijke opmerkingen naar derden. Deze man moet wel een verdomd slechte jeugd hebben gehad aangezien hij maar door blijft gaan met dit gezeik

    4. De Nees

     Eens Rene. Fatsoenlijke post van Eug en dan dit over je heen krijgen. Aso gedrag.

 6. M800M

  Zijn hier ergens beelden van te vinden? Zegt naturlijk weinig dit soort wedstrijden maar toch leuk om ff te zien, zeker na afgelopen seizoen.

 7. Rene1964

  Dani heeft sowieso wel scorend vermigen. Vaak ook met de kop. Lijkt me wel een speler die een vaste waarde (later) kan worden. Eventueel een jaartje verhuur zoals Blind kan ook nog. Ik zie het wel in hem zitten in de toekomst.

  1. Rene1964

   Id, en was het nou een kopbal of niet? Hoop sowieso dat Uruguay doorgaat. Heb niks met Portugal (qua ploeg dan)

 8. Koning Haarms Wolfs

  Ik ook niet echt. Ben normaal wel voor EU-teams maar niet Portugal.

  1. Rene1964

   Deze opmerking hoorde eigenlijk en stuk naar boven te staan als reactie, maar goed …

 9. Zlatan4ever

  Thnx anyway Rene1964,
  Het gaat er om dat je het door hebt wie op dit forum zich “irritant” uitlaat tegen iedereen die een mening heeft. Van een typefout tot aan haat aan Litmanen en Euch en nog een paar

 10. ajacied078

  naam zegt het al… oefen duel. leuk om wat uit te proberen…leuk voor dani. maar heb liever dat dolberg en schone en nico heel van het wk terug komen. rust en vorm pakken. jeugd heeft de toekomst… maar de basis moet er voor sturm graz staan en die datum komt alweer snel dichtbij. en wat als ziyech niet verkocht wordt? midden veld met tadic en ziyech zou geweldig zijn maar hoe los je dat verdedigend op? het wordt hopelijk een mooi lang seizoen waarin ajax eindelijk alles een keer weer serieus neemt. including beker toernooi dus.

  1. Rene1964

   Ziyech centraal, dat is zijn beste positie. Tadic kan vlgs mij overal wel renderen. Neres RB uiteraard. 3-4-3 is een mogelijkheid. Met Donny en als ie hersteld is F de Jong controlerend, al kunnen ook zij afwisselend mee opkomen. Krijg je wel een super onvoorspelbaar (vrij aanvallend en creatief) elftal. Wel iets meer kwetsbaar voor tegencounter. Maar denk dat Ziyech uiteindelijk toch zal worden verkocht en we naar een 4-3-3 gaan.

 11. JohnDoe77

  Als iemand de oplossing weet dat niet ieder topic vol komt te staan met gezeik van de één richting de ander; top! Met al die naamswissselingen heb ik inmiddel ook geen idee meer wie wie is. Irritant is het wel!

  1. Rene1964

   Ik ben eigenljk: mijn club.
   Maar de site lag er een tijdj uit, en plots had ik mijn oer-oude eerste naam weer terug. Dat kan dus ook gebeuren 🙁

Reageren is niet mogelijk.