Tadic staat te trappelen om aan de slag te gaan bij Ajax

Dusan Tadic is met Servië uitgeschakeld op het WK na de nederlaag tegen Brazilië en dus kan het vizier volledig gericht worden op zijn nieuwe werkgever Ajax. Tadic liet na afloop van de wedstrijd weten dat hij ontzettend blij is dat het allemaal rond is en staat te trappelen om aan de slag te gaan in Amsterdam.

‘Er waren veel aanbiedingen en ik had verschillende mogelijkheden om een vervolgstap in mijn carrière te zetten maar toen Ajax kwam hoefde ik niet lang na te denken. Ajax hoort bij de vijftien, twintig grootste clubs van de wereld en het is altijd een droom van mij geweest om bij Ajax te spelen. Ik heb de laatste tijd veel gesproken met Alfred Schreuder en Henk Veldmate en na mijn periode in Nederland heb ik altijd contact gehouden met hun. Ik wil titels winnen en Champions League spelen, de club en ik kunnen elkaar helpen’, aldus Tadic tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

142 Comments

  1. marcussboss

   zeker super! wij staan te trappelen om hem te zien schitteren voor de mooiste club!! ❌❌❌
   echt een top aankoop van Ajax!

   1. Litmanen

    Ik hoop wel dat ze hem duidelijk hebben gemaakt dat de groepsfase CL heel erg ver weg is?

     1. Amoebe

      Haha geintje he….viel me gewoon op dat er nog niets negatiefs achteraan stond ??

 1. jood84

  mooie woorden, ik hoop dat je ze kan waarmaken voor onze mooie club. je zou mij in ieder geval zeer blij maken ?

    1. Litmanen

     prachtige bijdrage jood. Je blijft mensen ook gewoon nalullen hier.
     Neanderthaler.
     Vraag maar aan AB wat het is.

     1. jood84

      hahahaha ik ben zeker een neanderthaler, maar zo goed al de hele wereld heeft tussen de 1 en 4% Neanderthaler DNA, dus ik zie het probleem niet ermee ? misschien moet je meer leren over Neanderthalers dus gebruik wiki ?

     2. -buitenkantje rechts-

      Interessante materie idd? Over de vesrschillende mensensoorten die op aarde hebben rondgelopen en eigenlijk door hun DNA door te geven nog steeds rondlopen.

     3. jood84

      onze afweersysteem voor ziektes hebben we te danken aan de neanderthaler is nu bewezen. nog een feitje die Litmanen niet wist blijkbaar?

     4. Moosie

      jood lees eens wat Sitchin dan gaan je wenkbrauwen helemaal omhoog de halve Talmud is plagiaat van de sumeriërs

 2. AjaxKat

  Off topic: Peter Bosz zei bij VI dat hij best open staat voor Ajax. Zou dat de foto uitleggen van hem en Overmars onlangs op de Antillen ergens? Dat laatste is mijn eigen vraag; dat van de foto klopt wel overigens. Ging om een recente foto.
  Ik zie PB toch echt liever dan Hag.

  1. Ajax 1

   Eens, maar lijkt me sterk. Dan hadden ze dat meteen na afgelopen seizoen wel gedaan toch? De voorbereiding is al begonnen.

   1. AjaxKat

    Ja maar Ajax is ook beursgenoteerd. Kan me ergens voorstellen dat ze, om aandeelhouders gerust te stellen, ook een plan B en/of C hebben klaarstaan voor als er weer Europees voetbal wordt misgelopen.

    1. Bakkie

     Men heeft wel aangegeven dat met Ten hag echt voor de lange termijn is gekozen. Het is een vrij jonge trainer die nog veel kan (en moet) leren.

    2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     AjaxKat Ajax heeft idd plan B. Ze hebben Frank de Boer gepolst in geval Ten Hag echt gaat mislukken. Stond tijd geleden in Telegraaf met heleboel andere dingen, die tot nu allemaal uitkomen

     1. Litmanen

      Bosz is bereid. Niet zeuren als Ten Hag verdwijnt en als we moeten kiezen tussen Bosz en Frank, dan, sorry Frank, kies ik echt voor dat heerlijke voetbal van Bosz.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Litmanen, hier kan ik het niet mee eens zijn als Frank de Boer fan. Peter Bosz is een goede trainer met een mooie filosofie. Ik heb moeite met zijn karakter als mens. Ik heb het idee dat hij een mega intrigant is en daar ben ik niet zo van. Ik ben midden in interview gekomen dus ik weet even niet alles. Maar op en gegeven moment zei hij dat het niet zozeer aan Bergkamp lag, als wel aan zijn gehele staf die in de trainerskamer absoluut niet met elkaar communiceerde. Hij doelde niet specifiek op Dennis had ik het idee.
      Toen zei Wilfred dit heb je toch al aan Sar gemeld in januari en toen zei ook maar al eerder of veel eerder,daar wil ik even vanaf zijn.
      Als dat zo is zegt dat meer wat over hem dan over gehele staf. Is hij niet verantwoordelijk voor samenwerking van die staf? En dan naar paar maanden al een onwerkbare situatie hebben. Dat heeft met manager kwaliteiten te maken als dat na paar maanden al puinhoop is en daar is hij verantwoordelijk voor als hoofdcoach vind ik.
      Mijn vraag is dus heeft hij de structuur en de mensen wel een eerlijke kans gegeven of heel snel zijn hand overspeeld?

      Verder heb ik biografie van Van Hanegem gelezen in vakantie. Hij wilde perse een boek over puur voetbal zonder natrappen bij bepaalde personen. Dat is hem goed gelukt op 1 persoon na.
      Dat is dus Peter Bosz en zijn rol naar oa media toe als speler toen Willem onder vuur kwam liggen bij Feyenoord,
      Hij geeft ook aan twijfels te hebben over Peter zijn gedrag bij Ajax naar met name Bergkamp toe.

      Weliswaar op basis van zijn eigen ervaring dus veel onderbuik gevoel.

      Ik hoor nu van veel kanten dat Peter Bosz een eikel van een vent is, een intrigant, dus wil ik hem persoonlijk niet meer bij Ajax zien. Zijn voetbalvisie en elftal coaching staan buiten kijf hier hoor. Zeer goede trainer.

      Maar wat mij betreft niet meer voor Ajax.

     3. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Tering over verdraaien van feiten gesproken. De meester zelf aan het woord. Echt mensen, trap niet in die verhaaltjes van Eug, het is klinklare onzin en nonsens. Jij hoort van veel kanten …… stuk of drie? Tering Eug jij bent de grootste intrigant. Ik was van plan gas terug te nemen maar ga nu vol gas verder. Kuttekop.

     4. Ajax1958

      Jet verhaal was zo: Het lag niet alleen aan Bergkamp. Daaruit kan je opmaken dat die mummie daar ook bijhoorde

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Als je goed leest Ajax1958 zeg ik precies hetzelfde als jij alleen heb ik iets meer respect voor de man die jij “mummie” noemt. Lag niet specifiek aan Dennis wel aan zijn gehele staf en laat Dennis daar nu net bijhoren.
      LEZEN
      Komt bij iets meer respect graag voor een op en top Ajacied Dennis Bergkamp, of draag jij liever die Feyenoorder de intrigant op handen? Prima mag ook vrij land hier ?. Nogmaals Peter Bosz is een prima trainer goede visie maar een walgelijke vent die niet bij de wereldclub Ajax past. Wat mij betreft heel simpel

     6. Ajax1958

      LUISTEREN. Ze ( VI ) probeerden Bos uit de tent te lokken door alleen Bergkamp te noemen. Bosz zei: Het was NIET ALLEEN Bergkamp! NOGMAALS LUISTEREN Eugje. Voor de rest heb ik respect voor Bergkamp als voetballer, maar ben ik blij dat hij nu weg is!

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Dus Bosz zegt niet wat hij denkt ? Politieke man dan en intrigant word steeds erger met Petertje.

     8. Moosie

      bla bla bla aannames en onderbuikgevoel van Zeug goh hoe je de waarheid verkracht de pop is versleten nou is Bosz aan de beurt morgen Jonk weer enz enz wie is hier nou een intrigant?

     9. dickst14

      Heb jij echt tijd om die lange onzin verhalen te lezen. Ik sla ze maar over, toch alleen maar verdraaide onzin.

     10. Moosie

      Nee je ziet zeug staan en dan weet je hij verdraaid alles en suggereert een boel om zijn gelijk te krijgen en gaat dan met tussenwanden zitten zuigen bij ons en daar reageert dan Nietmanen werk op met een pot vaseline.
      En als wij dan daar wat van zeggen dan janken ze weer moord en brand gaan ze van het forum om 2 weken later weer terug te komen met het volgende jankverhaal zoiets??

     11. Litmanen

      Sorry Eug. Maar het zijn allemaal aannames. Bosz heeft bij vdSar neergelegd dat hij graag doorging bij Ajax maar niet met Spijkerman, Bergkamp en de keeperstrainer ( ben zijn naam ff kwijt).
      Dat was de staf buiten Bosz en Keuzen.
      Als je dat weet als directie dan handel je en dat heeft Sar gedaan om voor Bergkamp te kiezen.
      Dat was zijn goed recht en dat zegt Bosz ook. Maar dan zou hij dus vertrekken.

      En zo vertrok Bosz. Het vervelende is dat Bergkamp en Spijkerman alsnog zijn vertrokken. Daarvan kun je Bosz niets kwalijk nemen, want die was dus al weg.

      Het gegeven dat hij terug wil komen zegt mij genoeg. Hij was nog niet klaar bij Ajax.

      Overigens vervelend dat er steeds een stel debielen reageert als hier een serieuze discussie is.

     12. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Litmanen hoef je geen sorry voor te zeggen. Je bent het niet eens dat Ajax idd voor Bergkamp koos destijds ipv Bosz. Wij zijn het ook niet altijd eens. Dat blijkt maar weer en dan is zoals KHW verwoordde “diversiteit aan meningen juist het mooie van dit forum”. Dat vind ik ook. Ik neem ook Bosz niet kwalijk dat Dennis is vertrokken hoor. Ik wilde proberen aan te geven dat het Bosz niet alleen om Dennis ging wat in verleden hier vaak gemeld werd op forum.
      Mbt andere reacties laat gaan man. Ik had mooie discussie met Voorland en De Nees verder kan me gestolen worden?.

     13. De Nees

      Eug je roept keer op keer dat Bosz een intrigant is. Zoek dit eerst in de van Dale op en kom dan terug met vb wat hem een intrigant zou maken. Durf te wedden dat je niks heb wat er maar op lijkt.

     14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      “Een intrigant is iemand die gebruikmaakt van intriges om op slinkse wijze zijn doel te bereiken. Dit betekent dat hij doelbewust verdeeldheid zaait of conflicten en ruzies veroorzaakt.”
      Precies Bosz dus en het werkt ook nog, velen Ajacieden zijn op de hand van deze Feyenoorder terwijl een op en top Ajacied mede door hem verketterd wordt……….en in mijn optiek met mooie verhaaltjes voor de buhne.
      Hij kan in mijn optiek bijv niet met droge ogen beweren dat Kruzen een betere assistent (spitsen) trainer is dan Bergkamp. Come on. En zijn maatje Kruzen was de enige waar hij mee kon samenwerken.

      Gedrag Bosz binnen Feyenoord ten tijden van Willem VH beschreven in boek, 100% voldoet dat aan omschrijving.

      De Nees we gaan er niet uitkomen ?.

     15. De Nees

      Nee komen er niet zo, vooral niet als je met dit soort gezochte onzin argumenten komt ??. Trouwens heb jouw in de Bosz tijd en ook daarna nooit gehoord over zijn Feyenoord verleden, nu plots gaat die beerput bij je open! Bosz was niet ondermijnend bezig ook, hij zag het alleen niet zitten in de kwaliteiten van de trainersstaf, wat achteraf ook juist was want waar zijn die heren nu belandt?? Wie is beter Kruzen of Bergkamp was nooit de discussie, dat haal je er nu zelf bij. Ajax talenten gingen weg onder Bosz, is dat ook iets wat hem een intrigant maakt? Maar van deze jongens is niks terechtgekomen, geen karakters blijkbaar en toch niet goed genoeg achteraf? mss toch goed gezien van Bosz? Gedrag van Bosz bij Fey is totaal irrelevant voor de gebeurtenissen bij Ajax, nog maar de vraag ook wat v Hanegem uitkraamt wel juist is? Wel ’s het weerwoord daarop van Bosz gehoord of ga je altijd meteen uit van de mening van 1 persoon? Valt ook niet op bij jouw Eug, iedereen die tegen Bergkamp is wordt door jouw keihard afgemaakt en je verkoopt het hier als waarheid. Gaat je niet lukken. ?

  2. Amoebe

   Nog veel mooier de opmerking van Bergkamp toen bosz zei dat hij op niveau had gespeeld en hij als antwoord kreeg dat dit niet zo was omdat hij alleen maar bij feijenoord had gespeeld ????

   Mooie humor

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Amoebe, ja die vond ik ook echt prachtig. Ik heb dubbel gelegen, zeker als ik dan Bosz zijn gezicht op dat moment erbij zou denken hahaha. Dat vind ik echt wel mooie Amterdamse bluf humor. Daarom hou ik van deze club en zijn iconen??

    1. Prinsengracht

     Wat zou Bergkamp tegen ten Hag hebben gezegd? Je hebt nog niet eens bij Feyenoord gespeeld?

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Stuur even je visie op mail want je bent zo goed met laptops?

   2. Voorland

    Toch ben ik blij dat Bergkamp weg is. Die heeft helemaal niets toegevoegd en had voor deze transfer gaan liggen. Geen gerommel in de marge meer. Laat Overmars maar zijn gang gaan.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Oneens Voorland over niets toegevoegd. Een organisatie neergezegd met dermate kwalitatieve mensen en beleid dat we 4 keer kampioen zijn geworden en een Europese finale gehaald….in zes jaar tijd. Noem dat maar niets.

     Overmars is zeker goed op zijn vakgebied, de spelersmarkt, maar laat blijken niet zo goed te zijn in uitkiezen trainers. Ten Hag is geen Ajax trainer wat mij betreft. In 1 ding kan ik me wel vinden. Ajax heeft in periode Bergkamp cs afgesproken nooit meer Sulejmani achtige bedragen neer te tellen. Dus was Tadic in zijn ogen wsl veel te duur geweest. Oveirgens was dat beleid gestart in 2010, en in 7 jaar tijd zijn transferbedragen uit de pan geschoten.

     En Bergkamp heeft bewezen in mijn optiek flexibel te kunnen zijn met beleidsveranderingen. Zie teveel performance coaching invloed en dus moest dat minder. En vorig jaar hebben ze vaker en harder voor interesse van spelers gelegen omdat financiele situatie dat steeds meer toeliet. Alleen Klaassen (was gunfactor) en Sanchez (ging muiten) gingen weg. Rest moest blijven. Die lijn zet Overmars en Sar gelukkig deze zomer ook door ga ik vanuit.

     Maar toegegeven het was uiterst onzeker geweest dat Tadic dan had gekomen. Toch was Bergkamp voor directe versterkingen. We gaan het nooit weten van Tadic of die dan was gekomen.

     1. Voorland

      Ik kijk gewoon naar algemene signalen. Het rommelt al jaren bij Ajax, supporters zijn ontevreden. Die kampioenschappen zijn behaald dankzij Frank de Boer. Bergkamp ging pas in 2012-2013 een echte rol spelen nadat de rechstzaak was gewonnen. De man is helemaal niet flexibel. Hij bleef vasthouden aan zijn eigen kijk en dat heeft hem ook de kop gekost. Vrij baan voor Overmars en laat Ten Hag bouwen aan een nieuw Ajax.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Begrijp me niet verkeerd, ik ben van mening niet teveel meer achteruit kijken en Marc en Erik steunen, ook al ben ik sceptisch over Erik met name. Het blijft mijn club dus ik steun iedereen tijdens wedstrijden altijd, of ik eens ben met dingen of niet.

      Je noemde Bergkamp geen enkele bijdrage hebben en dat vind ik onterecht. Ook begon hij de revolutie, samen met Johan dat was eind 2010. Dus jouw tijdpad klopt niet. Logisch dat de trainers De Boer en ook Bosz de grootste invloed hebben op eindresultaat en spel. Maar als zovelen hier zeggen Bergkamp de grootste invloed heeft gehad op voetbaltechnische zaken dan heeft hij ze ook aangesteld en dat waren goede keuzes.

      Verder is zijn kijk op jeugdopleiding in mijn ogen subliem en zoals moet zijn binnen Ajax. De opleiding staat er stuk beter voor dan in 2010. Dus Dennis heeft goede bijdragen gehad. Ja het is een eigenwijze flikker en overtuigd van zichzelf. Persoonlijk vind ik dat terecht. Maar goed we gaan het zien.
      Ajax zonder Betgkamp of dat een betere Ajax is dan met Bergkamp. Pmdat ik Ajacied ben hoop ik nu het eerste dan hebben we straks veel te juichen. Maar ik ben bang dat Ajax een zeer grote fout heeft gemaakt met Bergkamp en ook Keizer te ontslaan. Slechts een bescheiden mening ??

     3. Voorland

      Nee. Bergkamp was, voordat ie assistent werd van Frank de Boer, trainer van D2 en een half jaar A1. Een revolutie beginnen betekent nog niet dat je beleid voert, dat werd pas mogelijk na de gewonnen rechtszaak.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Voorland ik zie het zo. Algeheel beleid van de club kon idd pas va rechtszaak, maar revolutie begon met onslag Jonk en ontstaan TH. Waar Dennis meteen belangrijke rol in vertolkte. Later werd hij zelfs cultuurbewaker.
      Dennis heeft nooit alleen leiding gegeven. Ik zeg dat echter wel vaak puur omdat bij ontslag Jonk en Bosz alleen hem aangerekend word. Als hij alleen verantwoordelijk is voor dat soort besluiten dan is hij ook verantwoordelijk alleen voor de goede dingen. Dennis was geen alleen heerser, maar zijn inbreng was wel dwingend. En gelukkig maar het heeft iig mij veel geluk bezorgd laatste jaren.

     5. Litmanen

      Bergkamp heeft net als Jonk zijn eigen ego belangrijker gevonden dan Ajax.
      Ajax had met Bosz een geweldige trainer in dienst (zie het voetbal).
      Dát had Bergkamp moeten beseffen ipv de boel te saboteren.
      Want dat hij dat samen met Spijkerman heeft gedaan staat vast.
      Achteraf moest zelfs Sar dat toegeven.

     6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      En maar doorgaan met die onzin. Jij bent echt in dienst van Ajax. Fabels, onwaarheden. Smerige intrigant dat je bent.

  3. De Nees

   Eug weer allerlei onzin conclusies en onderbuik gevoelens omdat je redeneert als fan idioot van Bergkamp en de Boer. Bosz bleef diplomatiek bij VI maar als je interviews beter snapt dat weet je dat hij vooral Bergkamp als oorzaak ziet, het is alleen verstandiger om niet een tweestrijd te creëren door dit de buitenwereld glashard voor te schotelen. Leer ’s te lezen tussen de regels door en meer te snappen hoe mensen met een zekere exposure politiek hun antwoorden formuleren. Spijkerman en de rest is peanuts in dit verhaal, het gaat om de kapiteins niet de voetsoldaten, maar dat doorzie jij als gewoonlijk weer niet. Komt ie met van Hanegem om z’n punt te maken, die vent was als voetballer top maar als analist is het 1 grote grap, dat hij hem niet pruimt kan door van alles komen, sterke warse figuren als Bosz creëren vaak meer vijanden dan vrienden. Je weet de ins – en outs niet tussen hun dus kom niet met suggestieve argumenten om je onzin te ondersteunen.

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Netjes verwoord de Nees (iets andere bewoordingen dan ik gebruik ?) 100% eens. Eug is wat dat betreft de intrigant.

    1. De Nees

     Snap niet hoe je niet iemand objectief kan beoordelen, hij is toch je kind niet? Op mezelf kan ik zelfs nog meer kritiek hebben ?, je hebt werkelijk geen reet aan dit soort beoordelingen.

     1. Litmanen

      De Nees, keurig verwoord zonder grof of beledigend te zijn. Zo kan het dus ook.

  4. De Nees

   Bergkamp trouwens bewees nogmaals wat een arrogant figuur het is met zijn opmerking dat alleen spelers van bepaald niveau kunnen oordelen over bepaalde voetbalzaken. Als hij zichzelf zo geweldig vindt dan had hij vast meer laten zien met zijn ‘voetbalintelligentie’? 15 jaar geleden al afgezwaaid, laat hem maar ‘s een noemenswaardig resultaat of visie opnoemen als ‘voetbalmanager’. Niks heeft hij op eigen initiatief bereikt, die organisatie met 4 titels heeft hij niet neergezet, de Boer heeft hij niet binnengehaald zat nml al in de inner circle, Bergkamp heeft ook niet het TH gevormd en beleid is niet door hem uitgedacht, je propt zo veel mogelijk positiefs in zijn schoenen als blinde fan. Daarbij als 3 hoofpersonen, Sar, Overmars en Bosz hem niet pruimen dan moet er echt meer mis zijn met Dennis dan jij wilt voorschotelen. Onwaarheden en window dressing van jouw over Bergkamp, hetzelfde begin je ook te doen over de Boer, die 4 titels zitten ingeramd in je kop waardoor je niks anders meer ziet van hem. Dikke lul 3 bier Eug.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    De Nees je zal altijd tegen Bergkamp blijven aanschoppen. Geen probleem, maar verwijt hem niet dat hij geen voetbalmanager visie heeft neergelegd. Vier grote interviews met hem gezien in periode na revolutie over hoe Ajax gerund moet worden en hoe met name de opleiding. Ook boek VH moet je echt lezen dan weet je waarom ik Bosz intrigant noem. Dat is niet op basis van analisten werk van hem.

    Verder ben ik blij dat ik jou en AB weer stukje dichter bij elkaar gebracht heb???laatste is even een grapje?

    1. De Nees

     Ik schop an sich niet tegen Bergkamp aan, maar beoordeel naar feiten. Jij kleurt je mening omdat hij beetje mooi kon scoren, dat doen kleuters. Mooi die interviews, nu in de praktijk brengen, oh wacht hij is communicatief zo dood als een pier. Hij wordt liever gezien als grote-voetballer-van-weleer en gedraagt zich daarnaar, die arrogantie is mss toch niet toch niet juist om je visie uit te dragen? Bergkamp is in goed gezelschap met van Basten wat dat aangaat. ?

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik ben dan weleens benieuwd als je op feiten beoordeeld. Wat zijn zijn positieve bijdragen volgens jou? Of echt helemaal geen? Ik heb zat ook kritiek op hem gehad. Laatst ook nog een keer uitgelegd. Ik geef of zoals jij zegt kleur mijn mening op basis wat ik van hem gezien heb vanaf revolutie. Als speler staat hij bij mij nog hoger in aanzien dan beleidsbepaler?

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      De Nees, vooral indojood heeft hier ook al zoveel energie in gestoken maar je lult tegen een betonnen plaat. Eug kent maar een waarheid …. die van hem. Feiten die anders aantonen legt hij consequent naast zich neer om vervolgens naar feiten te vragen. Spaar je energie mbt uitleg, zijn fabels worden alleen maar langer.

     3. De Nees

      Feiten heb ik al vaak genoeg aangehaald, dat weet hij ook, ga daar ook niet op in. Eug weerlegt feiten die menigeen wel ziet om in de laatste zin vaak af te sluiten dat zijn idolen idd niet altijd onfeilbaar zijn. Wat heb je nou aan zo’n redenatie? Eug je bent te goedgelovig ingesteld, gelooft woord voor woord interviews en boeken, maar de politieke gehalte zie je vaak niet. ?

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      De Nees hier heb je helemaal gelijk. Ik geloof absoluut niet in dat Dennis Bergkamp politieke spelletjes speelt. De man zat er voor Ajax. Waarschijnlijk ben jij vaak politiek gepoort ?dat je achter elke boom een vijand ziet maar Dennis politiek? Echt no way!!!

     5. De Nees

      Nee joh Eug.. Dennis is niet politiek hij is lekker recht door zee ?. Je begrijpt volgens mij niet eens wat bedoelt wordt met politiek in deze context. En daar voor Ajax zitten is geen vrijbrief voor al je handelingen die daaruit voortkomt.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      De Nees het klopt ik begrijp totaal niet waar je het over hebt…..???. Gelukkig ben je nog steeds niet vies van beetje tackelen. Want buiten voetballen kon De Nees dat ook goed. Was trouwens ook topvoetballer. Ajax icoon

     7. De Nees

      ? Idd ik tackle ‘s maar heb ook ruimte om te prijzen, net als de echte Nees op het veld ?. Ach ja aan principes doe ik niet want niemand is helemaal goed of slecht. Als hier iemand met een goede voetbal mening komt wordt ie toch afgezeken omdat ie als bijnaam lul heeft. Dat doen meelopers en karakters van een nobody.

     8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Haha ja je bent een waardige vertegenwoordiger van de echte Nees ??. En van die laatste twee zinnen heb ik eigenlijk nooit last van hier ?????ik stop er mee voor vandaag ?

     9. De Nees

      Idd je hebt al genoeg onzin verwoord voor vandaag. Oogkleppen afdoen en je slaapmaskertje opdoen.?

     10. Ajax1958

      Tsongejongejonge, ik heb echt heel veel respect vooor jou De Nees, dat je zo met zo’n onnozele omgaat. Ik heb er echt geen tijd en kracht meer voor, voor die onzin. Het is schoppen tegen een muur. Het komt nu eenmaal niet binnen bij Eugje.

     11. De Nees

      Ach ja boys, onnozelen heb je ook mee te dealen in daily life, met sommigen geen geduld met anderen weer wel ?. Schelden is ook te makkelijk dan liever beetje tackelen met argumenten en als ik geen zin heb dan scrol ik gewoon verder toch?

 3. AFCA my World

  Ik was eerst kritisch dat hij zou komen,maar het lijkt er toch echt op,hier word ik blij van ! ⚽️

 4. Zlatan4ever

  Tadic welkom !
  Hopelijk zijn wij met jouw komst wel in staat komend seizoen de 34e landstitel te pakken.

  1. Finidi

   Ja mooi toch dat hij zich tenminste niet te groot voelt voor Ajax en er zin in heeft om hier te voetballen.

 5. Wenen 1995

  Zou zomaar kunnen dat we een betere selectie krijgen dan vorig jaar! Echt een super aankoop, die Tadic, tegen een prijs die meevalt! Yes!

 6. Charlie2011

  Lekker dat tadic binnen is. Ik hoop overigens dat ajax nog niet klaar is op transfermarkt en dat we nog een krachtige speler mogen verwelkomen

 7. paullus

  eindelijk weer eens een aankoop waar iedereen warm van word
  hulde Ajax dit keer een top aankoop

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Volgens ten Hag moet iedere wk ganger zich direct melden als hij klaar is.

  2. Litmanen

   Idd, hij heeft gezegd dat hij eerst op vakantie gaat met vrouw en kinderen. Naar Griekenland om precies te zijn.
   Om dit soort zaken komt hij waarschijnlijk naar Ajax. In Engeland kan dit niet.

 8. AFCARay

  mooi zo en peter bosz ook terughalen want die ziet dat wel zitten en ten hag out !

  1. De Nees

   Idd, leek ook sterk dat hij graag weer terugkeert bij Ajax, als de kans zich voordoet gebeurt dat ook. Bosz heeft nog veel te brengen aan Ajax, dat voelt hij zelf ook dat droop er wel vanaf gister. Las ’s ergens dat hij begin jaren 80 met z’n maat zo vaak als kon van Apeldoorn naar de Meer ging om Cruijffie te zien spelen, dan moet je bijna wel Ajax fan zijn (geweest). Dat z’n weg later bij feyenoord uitkwam kan zo lopen voor een prof voetballer.

   1. Finidi

    Ja en hij streeft naar aanvallend voetbal en gaat uit van eigen kracht, heb ik eigenlijk bij TH niet gezien en hij is redelijk te verstaan

   2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Vond zijn reacties keurig gisteravond. Zie hem heel graag zsm terug.

 9. JohnDoe77

  Met zo’n instelling is hij van harte welkom! Korte vakantie en dan over 4 weken de cl in!

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Ach, kopsterk komt klaar op eigen likes ik geef voorkeur aan een vrouw.

  2. Litmanen

   Hee Kraanen, waar komt die frustratie ineens vandaan?
   Nog nooit een duimpje gehad?

 10. Rene1964

  Hele discussie over Bergkamp, Bosz, de Boer ea gelezen: is het erg als ik schrijf dat ik juist ben afgehaakt met voetbal kijken dóórdat de Boer trainer was. Het was echt puur geluk dat ie ‘kampioenenmaker’ werd. Dat bleek eigenlijk al wel door die verliespartij tegen het al gedegradeerde de Graafschap. Daarna totaal niet klaargemaakt in Italië en Engeland. Ik bedoel maar. Bosz was qua voetbal super, ws qua mens niet?! En id … dat is eveneens belangrijk.
  Maar goed, deze topic gaat eigenlijk over onze geweldige aanwinst Dusan Tadic. Ik krijg eindelijk weer hoop op een mooi jaar! Hopelijk krijgt ten Hag Ajax dan wel aan het voetballen. Nog altijd een beetje teleurgesteld dat Keizer weg moest. Imo foute beslissing die wederom tot onrust heeft gezorgd. Forza Ajax!

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik vind Bosz helemaal niet zo’n goede trainer.. Bespeur hier vaak selectief geheugen als het over hem gaat. Waarschijnlijk, omdat we in de EL finale hebben gestaan toen hij coach was. Vind Bosz tactisch niet sterk, persoonlijk verantwoordelijk voor vertrek van veel Ajaxtalent en een passant zonder Ajaxhistorie die wel erg veel noten op de zang heeft door na 1 seizoen, zonder prijzen, de organisatie van (vorlopige) werkgever te willen veranderen.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Ik kan me enigszins in je woorden vinden BR??.
    Op zich vind ik Bosz wel goede trainer, maar niet voor Ajax. Maar alle zinnen daarna helemaal raak wat mij betreft.

     1. Litmanen

      Jammer dat Eug. En BR vergeten zijn dat Ajax voor het eerst sinds vele jaren weer voetbal speelde wat we bij Ajax verwachten.
      Door Bosz en niemand anders. En wat betreft het wegjagen van talent betreft: het jachtseizoen is nog open.

      Ik zal Frank nooit afvallen want hij heeft voor vier schalen gezorgd, maar het voetbal van Bosz was driekwart seizoen fantastisch.

     2. Voorland

      Met je eens, Litmanen. Bosz bracht wel talenten als Dolberg, De Ligt en Kluivert bij het eerste, daar hoor je dan weer niemand over.

   2. Voorland

    Waarom moet een trainer Ajaxhistorie hebben? Wil jij liever Heitinga voor de groep dan?

 11. JohnDoe77

  Wat een gedoe weer allemaal met ruzie maken, schelden… en dan moet het seizoen nog beginnen. Dit stuk gaat over Tadic maar gelukkig kunnen jullie elkaar weer afbranden over trainers. Zout lekker op en houd je bij het topic!

  1. -buitenkantje rechts-

   Vind de discussie wel grappig.. achterhoede gevecht en puur forumvulling..maar wel grappig.

 12. Koning Haarms Wolfs

  Je hebt gelijk, JD, maar toch…. Bosz terug…zou toch mooi zijn, of niet? Als je hem ziet bij VI en dan het vergelijk met TH……dat is toch een vmbo-er vergelijken met een gymnasiast summa cum laude….

 13. Koning Haarms Wolfs

  Off: toch wel mooi, God save the queen horen tijdens een wedstrijd….

 14. ajaxpers

  Draaiboek bij evt. kampioenschap Ajax.

  -De spelers zullen per bakfiets van de Paul Rosenmöller arena (voorheen Johan Cruyff arena) naar Blijburg gefietst worden alwaar zij worden ontvangen met een groentensap of een glas biologische prosecco.
  -Vervolgens zal het antifa-koor enkele ajaxliederen ten gehore brengen, waarna de spelers allemaal een kampioensboom zullen planten.
  -Vervolgens zal ik de spelers persoonlijk feliciteren en meedelen dat er vanaf volgend seizoen geen parkeerplaatsen meer zullen zijn in en rondom het stadion.
  -Het veld in de arena zal met ingang van volgend seizoen aanzienlijk kleiner zijn. Dit is in het voordeel van het spel en zo kunnen wij achter het doel het gras gebruiken voor de aanleg van biologische moestuintjes.
  -Met de KNVB is tevens afgesproken dat iedere voetbalclub in Amsterdam minimaal 100 vluchtelingen kosteloos opneemt in de club en ze evenredig onderverdeeld in de elftallen. Uiteraard zullen selectiewedstrijden bepalen welke 100 zich volgend jaar bij Ajax mogen melden… Spannend hoor.
  -De festiviteiten zullen omstreeks 20.00 worden beëindigd, aangezien langer doorgaan het milieu aanzienlijk belast.

  Ik hoop dat Ajax na al die jaren zonder prijs dit jaar weer eens de titel pakt, want wij hebben wel zin in dit feestje…

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hal(al)sema.

 15. Ajax1958

  Tsongejongejonge, ik heb echt heel veel respect vooor jou De Nees, dat je hier zo mee omgaat. Ik heb er echt geen tijd en kracht voor.

  1. Litmanen

   Dat was algemeen bekend….
   Je vergeet dat je er ook de woorden niet voor hebt.

   1. Ajax1958

    Ach Mr Neppie toch, al vaker gememoreerd hier, maar heb je zoveel tijd over als juristje, dat je hier zovaak en op de onmogelijkse tijden bent. Denk je nooit bijjezelf: Wat ben ik een enorme klootzak, wat loop ik hier voor onzin te verkopen, met het idee dat “ anderen “ dat geloven.

    1. dickst14

     Dat soort mensen zien dat van zich zelf niet. Heel triest dat ze er zelf niets aan kunnen doen. Waarschijnlijk ongeneeslijk.

 16. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Litmanen persoonlijk ben ik dat niet vergeten hoor het was zeker in tweede helft seizoen.vaak genieten. Maar wat betreft tactiek ben ik het met BR eens. Beste voorbeelden PSV uit en MU in finale.
  Idd veel eigen jeugd vertrokken nu is idd jachtseizoen geopend maar ik geloof Sar. Niemand gaat meer weg. Maar dat moeten we afwachten. En met laatstr kritiekpunt van BR ben ik het ook eens, dat is zelfs mijn grootste bezwaar tegen hem.

  Komt bij ik heb laatst eens terug gelezen op forum. In jan en feb heel veel kritiek nog op hem….idd niet van jou want jij was continue fan dat seizoen. Wel velen anderen. En in Europa is ook veel perceptie

  Lyon thuis beschouw ik en velen denk ik als hoogtepunt. Maar kijk eerste twintig minuten terug. Laatst gedaan. Poeh dat het toen nog 0-0 stond niet te geloven….wat als het toen al 0-3 stond a la Salzburg, had gekund.

  Komt bij in uitwedstrijden Schalke en Lyon volledig door oog van naald zeker in Gelsenkirchen, maar ook Lyon vlak voor tijd met bal net voor langs.

  Was echt genieten zeker in tweede seizoensgelft maar kwartjes hadden vaak andere kant op kunnen vallen.

  Ja mss hou ik daarom ook van wat zekerheid in een elftal dat kan.

  Mijn vraag is ook is Bosz in gedachte van vele nief beter dan hij daadwerkelijk is juist omdat twleurstelling over spel De Boer op laatst en misser in Doetinchem zo groot was?

  Anyway hij hoeft van mij niet meer terug te komen. Door bekende redenen van mij?.

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Wat een ongelooflijk gelul van een super debiel. Dat zoiets los mag rondlopen. Ongelooflijk wat een stemmingmaker met een weer lang maar kut verhaal.

   1. dickst14

    Het is een gave. Je moet het eens proberen om zoveel onzin elke keer te schrijven. Is voor normale mensen gewoon onmogelijk.

 17. Emous1978

  Mag ik hier zeggen dat ik litmanen een kneus vind? Niet de echte maar de man/jongen op deze app!?❌❌

Comments are closed.