‘Barcelona ziet voorlopig af van De Jong’

Ajax hoopt nog altijd dat het spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong kan verleiden tot een langer verblijf in de Johan Cruijff Arena en in het geval van de laatstgenoemde persoon gaat dat waarschijnlijk ook gebeuren. FC Barcelona heeft nog altijd interesse in De Jong maar heeft ook meerdere keren te horen gekregen dat de spelmaker niet te koop is. Barcelona wil nu overschakelen naar Aleksandr Golovin van CSKA Moskou die momenteel goed presteert met Rusland op het WK. De Catalanen komen mogelijk nog wel terug in de Johan Cruijff ArenA voor De Jong, maar dat zal dan in de zomer van 2019 zijn.

Bron: Twitter

Related posts

49 Comments

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Zekers Rene, top aankoop. Ik moet dit Overmars nageven hij is kei in onderhandelen en spelers halen. Leek laatste tijd beetje te gek te worden. Maar voor Tadic moet je absoluut alles doen om hem te halen en dat is gelukt!
    En dat voor slechts 11.4 mln en geen 17 zoals beweerd laatst, echt grote klasse.

    Er waren veel supporters ongerust omdat Ziyech weg wilde. Nou die gaan volgend seizoen wat beleven.
    Tadic is vele malen beter en daarnaast ook nog stuk balvaster.
    Dit word genieten. Top aankoop

    1. Rene1964

     Id JMFD, maar wie weet blijft Ziyech ook … speelde een erg matig WK. Van mij hoeft ie niet weg. Voor Ajax meerwaarde.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Hij hoeft niet weg van mij ALS hij aangeeft heel graag te willen blijven!
      In mijn optiek wil hij perse weg. Ik ben van mening dat je heel graag voor onze club moet willen voetballen en anders niet. Hij heeft een bepaalde carriere planning is zijn goed recht natuurlijk, maar dan vind ik wel dat de wegen scheiden. En Tadic en Ziyech samen? Poeh dat word dan nog een ego dingetje wsl.

      Komt ook bij dat ik Ziyech goede voetballer vind waar ik bij vlagen van kan genieten. Ik vind hem niet de topspeler die velen in hem zien.

      We gaan het zien waar hij terecht komt. Zou me enorm verbazen als dat bij Ajax is

     2. Basisspeler

      Hij heeft zelf gezegd dat blijven bij Ajax ook een serieuze optie is. Niet in je eigen verhaaltjes gaan geloven.
      Goed verwoord door ten Hag: “Als je van voetbal houdt, houd je van Ziyech”

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nee Basisspeler, dat was voor de buhne in Ajax Life….Come on. Ik word vaak hier voor te positief en te naieve ingeschat nou welkom bij die club dan hahahaha. Sorry je bent nu echt te goedgelovig.

      Of hij krijgt door dat hij niet makkelijk weg komt……..maar persoonlijk denk ik gewoon opmerking voor de buhne

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En mbt opmerking Ten Hag. Volgens mij constateren we met zijn allen vaak dat hij uit zijn nek kletst??. Maar toegegeven ik geniet bij vlagen van hem, maar minstens net zo vaak ieriteer ik me bij weer verkeerde pass of foute vrije bal. Laatste wedstrijd Marokko gezien? Daar duwde hij een eigen speler bij vrije trap weg om vervolgens een bal nog niet eens veel hoger dan grasspriet te geven……. precies een moment waarbij ik me vreselijk irriteer bij hem in Ajax shirt
      Neemt niet weg dat je zeker van hem kan genieten.

      Ik denk dat Ten Hag dus iets reeeler had kunnen zijn. Ik adviseer hem goed te kijken naar Tadic die gaat niveau Ajax echt omhoog helpen

     5. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Is toch echt afhankelijk van de, rare, opdrachten van ten Hag.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      En als laatste vraagje voor je.
      Stel er komt club waar hij heen wilt hij is er uit alleen clubs komen er niet uit. En we gaan laatste maand transferperiode in?
      Wat zal Hakim doen? Keurig wachten of clubs eruit komen en zo niet net zo lief blijven of gaat hij druk opvoeren bij Ajax om akkoord te gaan?

      Of nog anders club A bied minder dan club B, hij mag naar A als ze zelfde betalen als B. Gebeurt niet wat doet Hakkm nu?

      Net zo lief bij Ajax blijven of druk opvoerem?

      Schat maar in ik hoor het

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Basispeler lees showtime of interview VI met Hakim even. Dan is er geen sprake van Eug zijn eigen verhaaltjes…tevens legt hij uit waarom het hem stak dat hij niet voor Oranje benaderd werd.
      “Het is KNVB goed recht om niets meer laten horen, maar pndertussen legde ze wel contact met andere”
      Dat was dus Asensio………ja sorry hoor. Vergelijking Hakim met Asensio gaat echt mank. En geeft in notendop meteen aan hoe juist Hakim buiten de realiteit staat.
      Nogmaals een goede voetballer met bij vlagen geniale ingevingen en een topper in NL competitie. Maar absoluut geen schim van Asensio…

    2. dickst14

     Overmars een kei in het onderhandelen en spelers halen.
     Sanchez en nu Tadic. Moet ik de lijst mislukte aankopen is opschrijven en de aankopen die niet doorgingen door slecht onderhandelen. pffff wat een onzin die je schrijft.

   2. Wenen 1995

    En voor “maar” 11,4 miljoen met een max van 13,7 miljoen. Goed gedaan, Overmars! Idd top aankoop! Yes!

    1. Rene1964

     Absoluut goed gedaan. Eerste echte topspeler van naam die komt, zonder over de datum te zijn. KJH … ook met hem ben ik blij hoor. Andere aankopen zijn prima talenten gebleken: Neres, Sanchez, F de Jong. Schuurs verwacht ik ook wel wat van. Hopelijk blijft Onana. Dan zou Ziyech ws de enige nog zijn die gaat. Zonde van zijn matige WK, terwijl Labiyad juist erg gedreven en goed speelde. El Ahmadi overigens ook. Die zal ook vertrekken bij F’oord. En da’s mooi.

 1. Wenen 1995

  Vind dat Ajax zich goed opsteld. Hopelijk is Frenkie niet telleurgesteld en gaat hij vol voor het kampioenschap. Even een top seizoen draaien en een mooie transfer komt vanzelf!

  1. Litmanen

   Frenkie moet sowieso nog het een en ander bewijzen.
   Nog nauwelijks op het middenveld gespeeld in het eerste.
   Dus laat ons nu eerst eens een heel seizoen genieten van zijn klasse.
   Tenzij Hakim niet wegkomt. Dan heb je kans dat Ajax alsnog voor die 35 voor Frenkie gaat.
   Hoe jammer zou dat zijn…

   1. Ab

    Toch apart. Jij zegt constant dat Frenkie beter is dan Ziyech en nu moet hij eerst nog een en ander bewijzen. Apart. Maar ach, jij moet je ook nog steeds bewijzen maar jij mag hier rustig vertrekken hoor. No problem.

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Belofte maakt schuld Amoebe. Zolang Litmanen en Eug op het forum zijn en ik nog steeds toegang heb, blijf ik ze achtervolgen. Mijn hobby ?. Ik vermaak me er prima mee. Ik ken hier maar een persoon wat beter (en die vindt het prima) de rest is voor mij 100% anoniem, dus ik stoor niemand die ik ken.

     2. Koning Haarms Wolfs

      Er moeten toch leukere dingen dan dat zijn, Ab? Ik negeer sommigen compleet omdat ik me anders erger aan hen en mijn doel van dit forum is juist een stukje plezier. Dat laat ik me niet door enkele mafkezen afnemen.

     3. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Als ik zie hoe mensen de onzin van met name een Eug voor zoete koek slikken dan blijft er van het gedachtengoed van Ajax en dan met name dat van Cruijff, hier op het forum weinig tot niets over. Voor zijn Eug en Litmanen een soort van plaag die bestreden moet worden. Dat doe ik als ik lekker onderuit zit op mijn terras, of in de avond tijdens de reclame of als ik tijdens het koken even een wacht pauze heb. Prima te doen.

     4. Koning Haarms Wolfs

      Weet je, Ab, juist de diversiteit van meningen maakt het leuk hier, vind ik. Ik loop hier nog niet zo lang mee, maar het is hier wel een stuk rustiger geworden de afgelopen weken. Meer respect voor elkaar.

     5. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Diversiteit is prima. Maar bewust onjuistheden naar voren brengen niet.

     6. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      In ieder geval Zeug en Nepmanen aantoonbaar niet. Feiten zijn feiten.

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Kijk zo werkt dat “NOT FOR SALE”, wie je ook op ons afstuurt voor wie dan ook (buiten Ziyech nog om die wil weg). Rest blijft klaar. Ze kunnen transfermarkt gewoon sluiten?, als we eindelijk Tadic en Magallan mogen verwelkomen natuurlijk

 3. AjaxKat

  Tja en als je het van Barca nu bekijkt… als je moet kiezen tussen een speler die het best goed doet in de Eredivisie of iemand die bepalend is voor zn land op het WK. Dan is de keuze denk ik ook wel snel gemaakt. Heeft zo ook zn voordelen dat oranje niet op het WK is.

 4. a.p.

  fijn dat het voorlopig niet doorgaat kunnen we toch nog en knap elftal behouden

 5. Zlatan4ever

  Goed voor Ajax en uiteindelijk ook voor Frenky. Nu kan hij een heel seizoen bewijzen wie “de baas” is op het middenveld van Ajax ??

 6. Jimmy1971

  Ook voor Frenkie is dit beter, hij moet eerst een paar jaar vol bij Ajax in de basis staan, en bij ons de nieuwe leider worden! Daarna pas hoort een topclub uit het buitenland te komen..

 7. Ptr

  Eerst zien dan geloven. Barcelona niet dan kom man city of andere rijke club wel met een mega bod.

 8. Koning Haarms Wolfs

  Goed voor allen. Frenkie rijpt nog een jaar, wij hebben hem keihard nodig en Barca krijgt volgend jaar een topprof…….voor de hoofdprijs, hehehehe

 9. Finidi

  Voorlopig traint ie nog niet eens mee dus het zal voorlopig wel los lopen wat hem betreft

  1. Ab

   Voorlopig zijn het op geen enkele manier officiele berichten geweest. Denk dat Ajax en Barcelona hier 0% contact over hebben gehad.

 10. toonvs

  Hij heeft nog niets gepresteerd niks gewonnen laat hij eerst maar eens vaste plek veroveren in Ajax. Dat wordt al lastig zat voor hem op middenveld. Spelrs zat voor het middenveld. En als ik Barcelona was zou ik wat meer geld uitgeven aan Eriksen die is gelijk in zet baar en heeft niveuw voor Barcelona.

 11. Ajax 1

  Goed zo. Niet te koop is niet te koop. Ik wil frenkie een jaar minimaal nog zien stralen in Ajax shirt en een schaal omhoog zien houden. Zo zou het ook moeten zijn: je gaat pas weg na minimaal een kampioenschap in nederland met Ajax.

 12. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Off. Duitsland laat zijn sterspeler thuis en ligt er uit. Eigen schuld. Zonder Younes geen kans natuurlijk.

Comments are closed.