‘Ajax hoorde niets meer van Roma na tegenvoorstel op bod Ziyech’

De Telegraaf meldt dat Ajax al een tijdje niets meer heeft gehoord van AS Roma. Nadat de Italianen weken geleden al een akkoord wisten te bereiken met de zaakwaarnemer van Hakim Ziyech over een vijfjarig contract, deed de club een officieel bod op de Marokkaanse middenvelder. Ajax deed hierop een tegenvoorstel en heeft sindsdien niets meer vernomen van AS Roma.

In Italië wordt beweerd dat het kamp Ziyech niets meer van zich laat horen, maar hier blijft niets van waar. Het contract van Ziyech is al volledig akkoord. Het is alleen nog wachten tot een akkoord tussen beide clubs.

Related posts

11 Comments

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Zoals ik al dacht ze twijfelen na slechte WK prestaties Ziyech en Marokko

  1. Prinsengracht

   Dat ze jou niet in april al even gebeld hebben………..want je lijkt alles te weten. In elk geval denk je dat.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Als ze forum bijhouden konden ze idd weten in april en zelfs daarvoor al?. Ziyech is goede voetballer niet meer en niet minder en is zeker geen speler die AS Roma op sleeptouw gaat nemen…dus als ze dat al zouden verwachten zijn ze dus op WK teleurgesteld want toen kon hij ook Marokko niet bij de hand nemen.
    Voor mij persoonlijk geen grote verrassing.

 2. Zlatan4ever

  Behalve Roma, ben ik bang dat ook andere clubs geen belangstelling hebben….
  Word nog lastig om hem (op eigen verzoek) kwijt te raken…
  Misschien kunnen Ab en Prinsengracht hem adopteren ?
  ?

 3. a.p.

  hij mag wat mij betreft terugkomen…. maarrrr dat zie ik niet gebeuren na de perikelen in en tijdens het afgelopen seizoen

 4. Voorland

  Ziyech komt goed terecht en als het niet lukt, lekker blijven. Speler van het jaar blijft dan gewoon in je selectie. Daar wordt Ajax alleen maar sterker van en dat willen we allemaal. Toch zie ik hem nog wel naar een betere competitie gaan. Of hij zal slagen blijft natuurlijk gissen. Kijk maar naar Davy Klaassen, een uitstekende speler voor ons die in Engeland helemaal niets presteert.

 5. Ajaxfoort

  Ik denk dat het niet goed zou zijn als Zyech nu zou blijven. Hij heeft duidelijk blijk gegeven dat zijn motivatie bij Ajax weg is. Die kan volgens mij niet ineens weer terug zijn omdat andere clubs afhaken.

 6. Rene1964

  Lekker blijven Hakim. Gewoon volgend jaar, na het kampioenschap!! pas gaan. Speel je bij ons weer in de kijker. WK is id een mislukt avontuur gebleken.

Comments are closed.