There are no ads, please add some


Verweij: ‘Ten Hag heeft het bevrijdende telefoontje van Overmars over Tadic gehad’

In gesprek met Telegraaf Vandaag geeft Mike Verweij aan dat Erik ten Hag van Marc Overmars al te horen heeft gekregen dat Dusan Tadic naar Ajax gaat komen. “Tadic heeft zijn woord gegeven aan Ajax, de clubs zijn er nagenoeg uit. Dus die deal gaat door,” aldus Verweij.

De Telegraaf-journalist gaat verder: “Erik ten Hag hebben we net ook gevraagd over Tadic. Hij hield eigenlijk weinig slagen om de arm. Hij gaf ook aan dat hij het bevrijdende telefoontje van Marc Overmars heeft gehad en dat hij daar erg blij mee was. Hij gaf ook aan waarom hij daar blij mee was. Normaal gesproken gaat dat door. Er moeten wel heel gekke dingen gebeuren mocht dat nog fout gaan.”

Zie ook eerdere berichten:
23-06-2018: Tadic: ‘Zolang er nog niks getekend is, kan ik er nog niks over zeggen’
21-06-2018: ‘Ajax en Tadic akkoord over contract voor vier seizoenen’
04-06-2018: ‘Ajax zet komst Tadic niet uit het hoofd’
19-05-2018: De Telegraaf: ‘Ajax gaat vol voor Tadic maar heeft ook plan B, C en D’
07-05-2018: ‘Ajax gaat voor Tadic als opvolger voor Ziyech’


Gerelateerde posts

25 reacties

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Precies Ajax 1, ik moet wel zeggen die Verweij is vaak goed op de hoogte van Ajax.

   Ik snap alleen niet bevestiging Ten Hag. Pas alles bevestigen als je echt zeker bent

   1. Ajax 1

    Ja, als het nu niet door gaat en hij heeft dit echt gezegd is het heel dom en heel naief.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Precies en ik schat hem beetje naief in, maar dan meer wat beetje nieuws over topclub Ajax kan doen in de mediawereld. Daar lijkt hij me niet echt van bewust nog. Bij Ajax word alles tig keer meer uitvergroot dan bij welke Nederlandse club ook. Maar goed ik ga er van uit dat het in kannen en kruiken is.

     1. Litmanen

      Ten Hag is nog een groentje, ook nu weer bewezen.
      Hij zal echt héél goed moeten presteren wil hij mij overtuigen.

 1. Ajax 1

  Laten we het hopen. Ik denk dat tadic de missende schakel kan zijn tussen alle talenten.

 2. Rene1964

  Zou FANTASTISCH zijn. Heerlijke speler mét ervaring en drive cq doelgericht. Voor dit soort spelers komt de supporter naar het stadion. Mijn vriendin is trouwens Servisch. Extra leuk tintje. Zie hem erg graag komen. Trekt wellicht dan ook andere ‘grote namen’ over de streep. Wie weet. Messi en Ronaldo zitten inmiddels aan het eind van hun carriere … Suarez ook. Kom op Marc.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Rene wat een enthausiasme😄. Helemaal eens Tadic is topversterking. En Messi ja gezien zijn slechte WK neem ik aan dat zijn marktwaarde flink daalt😂😂😂😂😂.

  2. Finidi

   Denk dat die gasten niet in nederland gaan afbouwen Rene, dat zal wel china of ergens in een zandbak worden voor een godsvermogen.

   1. Rene1964

    Uiteraard FINIDI. Alhoewel Suarez het wel eens heeft gezegd terug te willen naar Ajax, maar ja, dat zeggen er zo veel. Messi zal geen meerwaarde zijn denk ik. Speelt alleen maar goed bij Barca.

 3. Wenen 1995

  Gezien de ervaringen die wij al hebben meegemaakt, geloof ik de overgang pas als Tadic in een Ajax shirt naast Overmars zit met een pen in zijn hand en een contract onder zijn neus….

 4. AFCA my World

  Toch eerst zien dan pas geloven, was met magallan ook zo, en die komt ook niet ! ⚽️

 5. Voorland

  Ik krijg weer vertrouwen in Ajax. Over een jaar zal blijken dat de beslissing om Ten Hag aan te stellen en Bergkamp c.s. weg te sturen de juiste is geweest. Het was allemaal maar gerommel in de marge zonder enig resultaat.

   1. Voorland

    Dat er met deze aankoop eindelijk eens serieus wordt gehandeld. Ik weet zeker dat Bergkamp deze aankoop had afgekeurd omdat er dan een jeugdspeler in de weg had worden gezeten.

 6. Ptr

  Gaat niet komen. Waarom zou hij? Invulling van her Elftal bij Ajax voor volgend seizoen is nogal onzeker.

 7. a.p.

  ik twijfel nu niet meer. je moet toch ergens op kunnen vertrouwen wat er gezegd wordt

 8. Zlatan4ever

  Magellan was ook voor zeker komend seizoen !!?????
  Was zelfs al in Amsterdam voor de keuring. Laten wij niet te vroeg juichen dat Tadic binnenkort in een Ajax-shirt te zien is

 9. Koning Haarms Wolfs

  Ik hoop op een bevrijdend teleoontje van Marc, dat we TH dumpen bij FC Twello of ergens in Goor……

 10. fjonkman

  Het zou fantastisch zijn als Dusan naar Ajax komt, maar als hij nog een paar goeie wedstrijden speelt, komt er gewoon een andere club met meer geld en gaat ie alsnog daarheen. Maar goed… hopen mag altijd.. ik zie hem graag komen.. een middenveld met Tadic, Ziyech en Frenkie de Jong klinkt wel errrrg lekker hoor. Alleen.. hoe los je het verdedigende gedeelte op? Het is wel erg creatief, maar dan heb je ook een monster nodig op het middenveld die als stofzuiger fungeert..

Reageren is niet mogelijk.