There are no ads, please add some


‘Raiola sprak al met Juventus over transfer De Ligt’

Volgens het Italiaanse Calcio Mercato wil Juventus Matthijs de Ligt binnen halen nu verschillende verdedigers mogelijk vertrekken uit Turijn. De kampioen van Italië zou inmiddels al gesproken hebben met Mino Raiola, die de zaken van De Ligt behartigt. Volgens het medium zou de verdediger van Ajax tussen de 40 en 50 miljoen euro moeten kosten.


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Ajax 1

  Niet doen Directie en niet doen Matthijs…..juventus, k u t club. Lekker jaartje met ajax kampioen worden en dannnaar barcelona, man united, spurs…..zo iets

  1. Dagrump

   Helemaal mee eens Ajax 1 !!! Als De Ligt verstandig is ruilt ie de rioolrat in voor wat anders! En lekker nog 1a 2 jaar in Amsterdam bliijven en dan indd naar een topclub in een betere competitie !!

  2. Gido

   Ieder jaar kampioen en minimaal kwartfinale Champions League. Ik vind ook dat hij moet blijven, maar Juventus is Europese top. Die Raiola is er meester in een speler ontevreden te lullen, dus ik ben er niet gerust op.

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Geruchten machine draait op volle toeren gezien de laatste drie berichten nu weer.

  Ook voor Juve NOT FOR SALE

 3. Rene1964

  Raiola kan praten met clubs wat ie wil. Het gaat er toch uiteindelijk waar de Ligt zelf het liefst wil voetballen. De keuze wordt enorm voor hem, als we de media mogen geliven: Juve, Bayern, Barca om de absolute top er maar even uit te lichten. Dan zou ik het wel weten: Barca en dan eventueel Bayern. Alle deze clubs hebben trouwens al oudere verdedigers die vervangen moeten worden binnen een paar jaar. Dus volop kansen. Maar hij doet er verstandig aan om nog minimaal twee jaar te blijven om meer ervaring op te doen en om constant te worden.

  1. Rene1964

   Overigens qua bedrag: voor zo’n 50 mln zou je wel GEK zijn om hem te verkopen. Is superjong en supertalent. Kan nog zo’n 15 jaar mee!! Minimaal 75-100 mln vragen. Kan makkelijk, daar ben ik 110% van overtuigd.

   1. Finidi

    Met je eens, geen italiaanse club überhaupt das voor de B garnituur op Juve na maar das een Kclub,beter Barca of iig een voetballende club en geen buschauffeurs achterin!

     1. Rene1964

      Ook niet tegen die ex VVD’er? Die zijn bonnetjes niet op orde had, wat geld gaf aan een crimineel …

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens Rene vooral minimaal twee jaar, echt want zelfs 1 jaar is te weinig voor zijn ontwikkeling. En ook qua bedrag. Ik zeg nogmaal wie 80mln neerlegt voor Van Dijk zal min hetzelfde moeten betalen komende jaren voor De Ligt

 4. Wenen 1995

  Laten we maar hopen dat De Ligt de waarheid heeft gesproen toen hij aangaf nog min. een jaar bij Ajax te willen blijven…. Maar ja, ik weet het, als zulke clubs interesse hebben en dergelijke bedragen bieden, dan wordt het voor ons cluppie lastig om hem te houden…..

  1. Mr Ajax

   Ja ben er ook bang voor wenen, laten we hopen dat ajax de poot stijf houdt, we moeten gewoon kampioen worden dit jaar!

 5. Charka53

  Matthijs bezint eer ge begint , trap er niet in hoor gewoon nog een jaartje bij Ajax beter worden en komen er betere clubs en wordt je prijs ook hoger dus voor jou beter en Ajax dus een win win situatie

 6. AFCA my World

  Daar wil je toch niet voetballen,nee blijft nog 1 of 2 jaartjes en pak dan 1 van de grootste clubs !
  ⚽️

 7. Jimmy1971

  Als van Dijk 80 miljoen opbrengt dan is 40-50 echt zwaar te weinig voor de Ligt!
  Eens JMFD!

 8. Peter kopsterk

  Matthijs blijft gewoon nog 2 jaar bij Ajax. En dan gaat hij naar spanje of engeland. Zeker niet naar italie.

 9. Ptr

  En dat is 2
  Fijn zo’n seizoenkaart.
  Ieder jaar hetzelfde gelul. Ik hoor het ze zeggen tijdens de lunch op kantoor.
  Iedereen heeft betaald we kunnen gaan verkopen. Bel die rioolrat maar.

  1. Peter kopsterk

   Geloof me er gaat niemand meer weg. Alleen de 2 die de groep hebben verziekt. Elkaars vriendjes.

   1. Rene1964

    Zijn id wel de twee die de boel liepen te verzieken ja. Denk ook dat Ajax ze zelf liever kwijt wilde. Mogelijk?!

   2. Emous1978

    2? Wat heeft ziyech verziekt dan? Neem tenminste aan dat je die bedoelt. Ik kan niks opnoemen wat hij verziekt heeft maar misschien kun je het even vertellen?

 10. Prinsengracht

  Bijna de hele week in trainingskamp. Het hele seizoen. Dat moet je niet willen. Wacht maar lekker op Barcelona. En laat die Riola doodvallen.

Reageren is niet mogelijk.