Ajax wint eerste oefenduel met 0-7 van VVSB

Ajax heeft zaterdagmiddag het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen met 0-7 gewonnen van VVSB. De doelpunten werden verzorgd door Teun Bijleveld (2), Kaj Sierhuis (2), Dani de Wit, Klaas Jan Huntelaar en Hassane Bandé. Na de 0-5 ruststand bracht trainer Erik ten Hag een compleet ander elftal in het veld en liep het elftal uit naar een 0-7 overwinning. De oefenzege op sportpark de Boekhorst was het slotstuk van de 1e trainingsweek van Ajax. Volgende week beleggen de Ajacieden een trainingskamp in Duitsland. Bekijk hier de samenvatting van dit duel.

Opstelling Ajax eerste helft: Lamprou, Kristensen, Schuurs, Botman, Bakker, Matusiwa, De Wit, Bijleveld, Neres, Sierhuis, Labyad

Opstelling Ajax tweede helft: Van Leer, Orejuela, Bakboord, Wöber, Kemper, Eiting, Gravenberch, Ekkelenkamp, Bandé, Huntelaar, Johnsen

https://youtu.be/XmdCSVidArk

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

  1. Rene1964

   Als hij niet geblesseerd gaat raken, wordt hij de spits van oranje over een paar jaar. Prachtige speler. Echte spits. Heeft alles om id een grote te worden.

 1. Zlatan4ever

  Sierhuis was het mannetje !
  Hopelijk krijgt hij kansen in Ajax1 dit seizoen. Hij speelde slim en gretig zoals Dolberg in het begin……

 2. Ajax 1

  Ik kan nooit zo veel met dit soort oefenwedstrijden. Zet mij in de spits en dan maak ik er misschien ook wel twee. Ben het wel eens dat sierhuis een grote kan worden hoor, maar wedstrijdje tegen vvsb zegt niet…

  1. Rene1964

   Dat is zeker waar. Maar goed, ze moeten ergens beginnen. Alle clubs in Europa beginnen tegen amateurs. Vind trouwens het hele oefenprogramna dit jaar weinig zeggend. Zit geen enkele aansprekende club bij, toch vreemd, want pas tegen je CL tegenstander weet je dus waar je staat?

 3. AjaxBelg

  Sierhuis word de spits van de toekomst, niet alleen van Ajax, ook van Oranje. Geef hem tijd en kansen. Eindekijk een waardige opvolger voor Patrick Kluivert

  1. Prinsengracht

   Hoe kom jij aan die wijsheid? Hij zit nu met Dolberg en Huntelaar voor zich. En hij wordt al op de hielen gezeten door Brobbey. Het valt dus maar te bezien of hij vaste spits van Ajax 1 wordt.

 4. Ab (the nice, but realistic, one)

  Team uit de tweede divisie (twee divisies onder de JL) en kijk naar een aantal conclusies hier. Apart ?. Het gaat alleen maar om opdoen van wedstrijdritme en uitproberen van …… looplijnen? etc.

   1. Ab (the nice, but realistic, one)

    Ben eigenlijk wel nieuwsgierig of ten Hag in een, besloten, trainingspartij voorafgaand aan de wedstrijd een deel van de selectie a la VVSB heeft laten spelen ?

 5. JohnDoe77

  Hoop “nieuwe” namen. Duidelijk dat de selectie nog niet compleet is!

Comments are closed.