Justin Kluivert voor 17 miljoen naar AS Roma

Het is eindelijk definitief: AS Roma krijgt Justin Kluivert en betaalt daar 17,25 miljoen euro voor. Dit bedrag kan door bonussen en doorverkooppercentages nog oplopen tot 22,5 miljoen euro staat op de clubsite te lezen. Met deze transfer is eindelijk de soap afgesloten waarin Justin en publiekslieveling Mino Raiola een hoofdrol speelden. Justin was begin juni al in Rome maar het was nog wachten op een akkoord tussen beide clubs en dat is vanavond rondgekomen. 

 

Related posts

72 Comments

  1. vak411

   zo, nu hoeven we geen berichten over dit over het paard getild ventje meer te lezen. snel Tadic binnen halen. prachtige assist zojuist. dan houd je nog 1 miljoen over. nog 5 weken. Marc, kan waanzinnig goed verkopen. nu nog een aantal toppers binnen halen. voorlopig is er nog niemand die we missen weg. Ik wil kampioenschappen zien..

    1. Litmanen

     Vanavond in VI: 89% van de kijkers denkt dat hij het daar niet gaat redden.
     Dat zou op zijn twintigste al einde carrière betekenen.
     Want lager dan Roma betekent echt een tweederangs club.

 1. Koning Haarms Wolfs

  Mag dit echt het aller-allerlaatste bericht zijn van deze sterrenkusser? En ajb nooit meer een foto van deze walgelijke kwal in dat mooie shirt. Weg, opgedonderd, en dat een echte verdediger hem keihard laar voelen, wat ze daar met dit soort doen……doormidden zagen!

 2. -buitenkantje rechts-

  Toen hij Younes verving vond ik hem een verademing.. Eindelijk een linkerspits met diepgang en scorend vermogen.. Denk dat velen dat met mij zagen.
  Toen Raiola zich begon te roeren en er over miljoenen werd gesproken alsof het over kopjes koffie ging zag je het spel en gedrag bij Justin veranderen. Contractverlenging bleef maar uit en er werd geschermd met belangstelling van diverse buitenlandse clubs.. Langzaam deed het gif van Raiola zijn werk en werd Justin van Ajax losgeweekt. Je zag het ook aan het spel van Justin.. Minder scherp en bij een goal vedetteneigingen. Het interview in de Volkskrant was de druppel.
  Ik hoop het niet voor hem, maar het lijkt verdomd veel op scenario Kishna.. Je plekkie op de bank al uitgezocht Justin?

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Hey BR weer terug? Top man gezellig?. Overigens kan ik me helemaal vinden in jouw woorden. Blijft doodzonde vind ik dat we Justin maar kort hebben kunnen bewonderen.
   Ik gun hem toch het beste, ben niet rancuneus, het jonge gastje is gek gemaakt. Hopelijk laat hij in Rome ook zien wat hij kan. Maar wsl scenario zoals je afvraagt. Plek op de bank dus

   1. Litmanen

    Nou, gedeeltelijk eens, want ja, een andere speler dan Younes, maar heeft hij in de afgelopen twee seizoenen meer laten zien?
    Afgelopen seizoen drie echt goede wedstrijden.
    Ik zou als ik scout in Rome was maar vast een goed heenkomen zoeken.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Litmanen zoals je weet ben ik zelf fan van de goede Younes.
     Afgelopen jaar vond ik hem slecht. Die twee jaar ervoor idd goed. Niet voor niets kwam hij bij Duits elftal.
     Neemt niet weg dat toen Justin Younes verving ik het ook een kwaliteitsimpuls vond.
     Toch viel dat weg later en ik ben het eens met redevoering BR hierover.

     Kans ia idd heel groot dat hij op bank komt of erger tribune. Ik hoop het niet want in de basis is het leuk en goed voetballertje en ik hou van zulke spelers als ze zich echt kunnen doorontwikkelen?

     1. -buitenkantje rechts-

      Hoe ist JMFD of Eug? Goede vakantie gehad? Ben weer begonnen idd. Benieuwd naar komend seizoen.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Het is nog steeds Eug ! ?. Aan die andere 4 kan ik niet tippen. De beste spelers van elk Europa Cup winnaar elftal. Zeg maar waar Ajax echt voor staat?.

      Ik ben ook reuze benieuwd. Zoals altijd begin ik met heel veel vertrouwen. Zeker als de plannen doorgaan.
      Ik bedoel als alleen Kluivert en Ziyech gaan en Magallan, Tadic en vervanger Justin snel komen.

      Kom ik meteen bij mijn eerste zorgen. Duurt met Magallan alweer veel te lang (Richaosonnetje?) en Tadic moet nog tekenen en clubs moeten er nog uitkomen. Tegenwoordig zijn dit soort transfers kwestie van lange adem blijkbaar.

      Ik hoop dat Marc het regelt snel

      Dan de echte zorg, onze trainer. Ik was geen voorstander om hem aan te nemen en voorlopig ook geen reden gezien die mening te wijzigen.
      Ik kan me alleen maar vasthouden aan feit dat het bij Utrexht eerste paar maanden met hem ook slwcht ging.

      Ww gaan het zien er zal genoeg zijn om ons op te verheugen en te irriteren?.

      Ik wens je een goed seizoen, dan heb ik die ook ?

      Vakantie was echt top wat is Canada een fantastisch land. Veel beren op de weg?hopelijk voor Ajax een stuk minder

     3. Ab

      Beste Zeug, Bandé behoort de opvolger te zijn van Kluivert. Ff op blijven letten. Verder hebben we al verdere achtervang rondlopen. V.w.b. beren in Canada. Wist niet dat ze vegetarisch zijn.

   1. Ajax1958

    En blijft zichzelf maar liken, ruk je jezelf er ook bij af s e i j s kopsterk?

    1. Litmanen

     Van mij kreeg hij er ook één.
     Zegt hij iets verkeerds?
     Of meten we hier met twee maten.
     Ook Ziyech moet het maar laten zien daar. Voorlopig maakt Schone op mij meer indruk op het WK.
     En die blijft, werkt hard en blijft leveren zonder raar gedrag.

     1. Zlatan4ever

      Hi Litmanen, wat hij verkeerd zegt is dat hij schijnheilig is wat Ziyech betreft. Hij en Ab staan Ziyech altijd te verdedigen als er (terechte) kritiek op hem is

     2. Ajax1958

      Mr Neppie, het gaat me even niet over welke speler ook, maar over regelmatige nikszeggende opmerkingen, of napapagaaien, met als “beloning” heel veel ??. Met als klap op de vuurpijl een opmerking in een topic beloont met 262!!!??. Rara wie is dat?

 3. JohnDoe77

  Doei! Totaal geen blijvende indruk gemaakt. Jammer dat hij het zo gespeeld heeft, volgens hem zelf zat Ajax in zijn hart. Over een paar jaar weet niemand meer dat hij een blauwe maandag hier gespeeld heeftb

 4. D de J

  Eigenlijk heeft hij gewoon helemaal niets laten zien! Paar leuke acties, een doelpuntje, maar met de week werd het minder. Door het gebrek aan concurrentie en ws ook door die misselijke Mino die hem zat te masseren. Prima deal voor Ajax, ruim 17 miljoen! Jammer voor Kluivert dat hij straks na 2 seizoenen bankzitten een stapje terug zal moeten doen. Met een betere instelling en geduld had hij een écht beloftevolle speler kunnen worden. Strik erom en nooit meer omkijken, doei!

  1. vak411

   idd d de j.. leuke goal voor de beker tegen Twente maar verder alleen maar met zichzelf bezig.. nu klaar met die gast. hij kan bij gebrek aan speeltijd lekker een kaartclubje met Kishna en El Ghazi beginnen. veel vertrouwen in ons cluppie deze voorbereiding. meer dan andere jaren. eindelijk durft men gel uit te geven aan een deel van het elftal waar we gebrek aan hebben. we hebben veel talenten van 18 tot 23 en een paar 30ers. nu nog ervaring zoals.Tadic

 5. Vak 120

  Zo einde van deze soap! Nooit meer over hebben! En nooit meer terug komen!!

 6. Finidi

  Inderdaad en ik lach me dood, als die Tadic echt komt dan haalje wel ff een voetballer binnen die met recht AJAXWAARDIG is of niet dan?! Laten ze die spits ook ff gelijk laten inpakken en mee nemen, dat zijn tenminste kerels die van aanpakken weten !

  1. Finidi

   Die van ons lijken net van een praatgroep te komen on vergelijking met wat daar vanavond rondloopt?

 7. Escorpion

  Goeie deal! Verkopen in Rome en voor hetzelfde geld shoppen in Southampton

 8. Ptr

  Het is gewoon jammer en hoop dat er niet er een nieuwe trend is gezet.
  Dat hij weg is heeft ook te maken met hoe het bij Ajax georganiseerd is. Hadden gewoon het salaris plafond moeten verhogen. Er blijft geen talent meer voor dat geld wat ze nu krijgen. Ze zullen wel gek zijn als je in het buitenland in 1 x financieel onafhankelijk kan worden. Risico om op de bank terecht te komen is voor paar jaar toch niet erg.
  Ik verwacht niet dat de rust nu terug is. De onrust begint pas.

  1. SarAjax

   Dude zelfs zonder het salaris plafond te verhogen ben je financieel onafhankelijk daarbij is deze clown nog gewoon een tiener die zijn plek moet kennen

  2. Litmanen

   Leuk Ptr. Hadden we dat snotneusje voor die paar goede wedstrijden anderhalf miljoen per jaar moeten betalen?
   Beetje veel he?
   Laten die Italianen er maar failliet op gaan.

 9. Ptr

  Dude? ??
  Hoe kom je daar nou bij? Zouden ze toch eerst een paar jaar moeten voetballen en dat is niet altijd het geval. En van 1.5 mio per jaar met de daarbij horende belastingdruk ben je tegenwoordig in NL echt niet meer fin onafhankelijk. Dus snap ik Justin wel. Ik ben bang dat er een nieuwe trend gezet is en dat het onze toekomst is. ( kijken naar O17 op de toekomst)

   1. Ptr

    Je ziet toch al wat er gebeurd we zitten gewoon iedere week naar jeugd voetbal te kijken.
    Het gaat mij niet over justin alleen. Dit gaat over het beleid. En hier worden spelers de hemel ingeprezen en vervolgens zo vaak weer compleet afgemaakt. Vaak door dezelfde mensen.

    1. Litmanen

     Dat ben ik met je eens Ptr. Kluivert werd door het clubje van AB de hemel in geprezen. Moet je nu eens kijken.
     Ik heb vanaf het begin gezegd dat Kluivert slechts hoogst zelden levert.
     Drie op de 34 wedstrijden vind ik wat weinig.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Off topic: het lijkt toch echt te gaan lukken met Tadic. Hij wil echt naar Ajax, en het zou nu enkel nog om de medische keuring gaan…. Zou prachtig zijn om hem binnen te halen. Weer eens een echte kerel, ipv een juffertje.

 11. Iedereen heeft een mening

  Einde soap, maar als ik eerlijk ben, zou ik waarschijnlijk ook niet bij mijn werkgever blijven als ik elders €1,5 mio per jaar kan verdienen (helaas nooit zo’n aanbod gehad) ??Wat ik mij wel afvraag is het volgende: de maximale opbrengst zou met o.a doorverkooppercentage iets meer dan €22 mio zijn. Maar, zoals Kluivert zelf heeft gezegd, hij straks voor €160 mio wordt verkocht dan is er wrs een maximaalbedrag gekoppeld aan het doorverkooppercentage anders kan ik die maximale opbrengst niet verklaren. Misschien iemand die hier meer over weet????

  1. Litmanen

   Nou, ik help je uit de droom, 160 gaat nooit iemand voor hem betalen.
   Tenzij de Lire terugkomt.

   1. Prinsengracht

    In het AD zegt Kluivert weer zulke domme dingen………echt het iq van een herdershond.

 12. Zlatan4ever

  Geen woord meer aan vuil maken. Zijn naam is het niet eens waard om genoemd te worden. Kutventje

 13. Hazez

  Succes justin bij roma !! Ik denk wel als je voor het eerst een speel dolt daar op het veld dat bij de 2de poging je poten onder je lijf worden uitgezaagd en je huilend beland in de tweede ring ! Wat janken kun je als de beste ?

 14. DARIVA

  Kluivert vertrekt voor 17 miljoen, Tadic komt voor 17 miljoen. Lijkt me een uitstekende ruil.

 15. Ajaxfoort

  Bedoelen ze hier nu dat Kluivert de publiekslieveling was of mino raiola? Want dat staat er nu ?

 16. Koning Haarms Wolfs

  En nu nieuwe onderwerpen, ajb, want die misselijk rotkop van dat kutjong irriteert me mateloos bij het openen van “nieuws”. Gewoon laten wegrotten en hopen dat hij faalt in alles wat hin doet.

 17. Vermilicious

  hopenlijk komt ajax met een goede vervanger, een vleugelspeler die voornamelijk buitenom gaat en voorzetten geeft zou voor Dolberg ook fijn zijn

 18. Sixxy

  Paar jaar geleden had hij een uitgebreid intervieuw waar hij had gezegd dat hij in het verkeerde wereldtje terecht is gekomen en daardoor veel schulden op liep. Wie weet is dat nog steeds het geval en heeft hij gewoon meer geld nodig. Als Ajax hem gewoon wat meer geld zou aanbieden had hij sws gebleven.

Comments are closed.