There are no ads, please add some


Ajax introduceert nieuw thuistenue

Ajax heeft het nieuwe thuistenue voor het komende seizoen gepresenteerd. Aan de voorzijde zijn natuurlijk in goud de drie kampioenssterren te vinden maar heeft het ook een opmerkelijke print die erg lijkt op de shirts die het Nederlands Elftal tijdens het EK van 1988 droeg. In de nek zijn wederom de Amsterdamse Andreaskruizen te vinden in het wit. Bekijk hier het nieuwe tenue wat natuurlijk ook weer te bestellen is in onze eigen webstore Bouds-Inn.nlGerelateerde posts

61 reacties

 1. Basl

  Sorry, maar vind hem echt lelijk. Strepen weer op de schouders, rode baan lijkt bergens op. Jammer

 2. vak411

  jammer van dat Logo maar als het een kampioensshirt wordt hoor je mij niet klagen..

 3. KBouter

  We dwalen steeds verder af aks Footbalclub Ajax met dit soort commerciele shit

 4. -buitenkantje rechts-

  Het is natuurlijk een kwestie van smaak.. maar dat goudkleurige uitshirt vond ik al oerlelijk.. Dit shirt is ook niet moeders mooiste. Te brede rode baan.. de Adidasstrepen! (Wat moet Ajax met een Duits sportmerk) en Ziggo als sponsor vind ik ook niks..

 5. Charka53

  En op den duur houd het hoor je kan niet eeuwig wat nieuws verzinnen het is rood wit maak een mooi shirt en laat het zo er wordt met het uit shirt genoeg verdient.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Jammer van Grote Smurf… alsof Vader Abraham onze hoofdsponsor is….

 7. Ajaxbest

  Loge is niks mis mee is van deze tijd en oud loge komt nooit meer terug ajax gaat mee met de tijd. de shirt ziet er super mooie uit

 8. Ajaxbest

  Niet zit zeuren om de logo het is van deze tijd ajax gaat mee met de tijd en de ouden logo komt nooit meer terug

 9. AFCA my World

  Behalve dat het van adidas is vind ik het een redelijk geslaagd shirt, en ja het lelijke nieuwste logo ! ⚽️

 10. Ptr

  Dit is het mooiste shirt na dat van 95!
  Wat maakt t uit? Als het in de basid er hetzelfde uitziet. Mooie rode baan, mooi strak modern logo, 3 streepjes, een sponsor met genoeg €
  Uiteindelijk is als je maar wint dan wordt dat shirt vanzelf mooi.

 11. dickst14

  Dit shirt is verschrikkelijk en het uit shirt idem dito. Wie verzint zo iets?

 12. JohnDoe77

  Eigenlijk is het Ajax shirt zo simpel en clean mogelijk toch altijd het mooist!

 13. Charka53

  De één vindt het mooi en een andere vindt het lelijk ,over smaak valt niet te discussiëren.

 14. Ab

  Is terug op de seizoenskaart dus ……. kwestie van tijd. Nieuwe logo is niet van deze tijd, het is kut.

 15. Voorland

  Ze hebben er zeker weer een of andere homofiele ontwerper op losgelaten met dat motief.

 16. Voorland

  Gewoon zoals ik erover denk. Dit kan onmogelijk uit het brein van een doorsnee voetballiefhebber komen. Je ziet het overal, allerlei rare ontwerpen die afbreuk doen aan traditie en historie.

 17. Peter kopsterk

  En het draait toch ieder jaar om de commercie. Om zoveel mogelijk shirts te verkopen. Wat je er ook van vindt.

 18. vak411

  niet vaak met je eens AB 😉 nu wel.. gelukkig staat ie op de seizoenskaart. helaas zien maar een paar mensen hier dit want op teletekst is dat niet te zien..

 19. vak411

  soooow hé die rode baan is best breed.. of ligt het aan mijn vrijdag borrels

 20. Teuntje

  Geen enkel Ajaxshirt is ontworpen door een doorsnee voetballiefhebber.
  Vind je reactie nogal denigrerend en niets toevoegen

 21. Voorland

  Ach, last van lange tenen, Teuntje. In dit land mag je niks meer zeggen of er staat wel zo’n links wijsneusje met zijn vingertje te wijzen. In het stadion hoor je veel ergere dingen. Ga je dan ook je medesupporter constant terecht wijzen?

 22. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik ben niet van die structuren door die mooie rode baan heen, en idd die is weer te breed. Strepen op shirt iig thuis hoeft ook niet. Kortom geen mooi shirt.
  Wat mijn smaak betreft!

 23. Zlatan4ever

  Thuis shirt is te doen, maar dat uit-shirt is te lelijk om er iets over te zeggen behalve dat alles aan dat shirt fout is

 24. Rene1964

  Dan had ie 7 Godenzonen gehad (met wie die dan naar de hoeren zou gaan). Tja.
  Dit shi(r)t is net als het uitshirt niet mooi. Waarom die retro erop?
  Het uitshirt (behalve het trainingsshirt) vind ik ronduit (spuug)lelijk. Compleet ‘gouden’ trainingsshirt is wel mooi. Wederom een gemiste kans dit jaar. Als ik speler zou zijn, zou ik niet in een shirt willen voetballen dat ik niet mooi vind, dus begrijp ik Kluivert wel. Zou alleen daarom al vertrekken als ik broodvoetbalker zou zijn en geen binding zou hebben met een club. Dan kies je voor een leuke competitie, salaris én een MOOI shirt!

 25. Rene1964

  Haha 🙂 Vind zowel thuis -als uitshirt (vooral die laatste) niks. Jammer. Uithuilen maar weer en hopen op wat beters het volgend seizoen.

 26. Rene1964

  Id, uitshirt is niet om aan te gluren. Wie heeft dat verzonnen, en wie heeft er zijn of haar goedkeuring aan gegeven?!?!

 27. Moosie

  Dit shirt is het zoveelste bewijs dat er totaal geen historisch besef is in de leiding van de club.
  Wtf een print en je kunt net zo goed in een rood shirt spelen als je de hele voorkant rood maakt.
  Het is toch niet zo moeilijk om een wit shirt met rode baan te maken zonder strepen op de mouw.
  Eest was er het compromis om tijdens Europacup wedstrijden die kut strepen toe te staan en nu krijgen we dus een verkracht Ajax shirt met tijgerprint te bestellen bij Cristinne Le Duck

 28. Teuntje

  Ik begrijp uit je reactie dat jij vrijuit je mening mag ventileren maar als iemand je reactie bekritiseerd, je direct wordt weg gezet als een links wijsneusje?
  Krachtig statement, mijn compliment!

 29. Voorland

  Jouw statement rammelt aan alle kanten. Ik zeg nl. nergens dat jij niets mag zeggen. Ik zeg alleen wat ik vind van mensen die meteen geagiteerd doen zoals jij omdat ik het woord “homofiel” heb gebruikt in een reactie. En het is zo dat linkse wijsneusjes (linkse gelijkhebberigheid) altijd hun vingertjes opsteken als ze iets vinden ruiken naar discriminatie o.i.d. De publieke discussie is er helemaal mee vergiftigd. Zie maar eens hoe een René van der Gijp wordt aangepakt als ie een grapje maakt over homo’s. Mensen kunnen tegenwoordig niks meer hebben.

 30. Ab

  Voorsnikkel, het was gewoon een kut opmerking van je en geeft aan hoe weinig respectvol mensen zijn. Het woord homofiel te pas 3n te onpas gebruiken is in jouw ogen reeds normaal. Oh ja, ik ben niet links of rechts, ik ben mezelf.

 31. a.p.

  het is het Ajax shirt 2018/19 geworden, we moeten het er mee doen, maakt niet uit als ze/we maar kampioen worden

 32. Ab (the nice, but realistic, one)

  Daarom mag je toch wel zeggen dat je het niet mooi vindt? Als Ajax het oude logo in ieder geval weer op de shirts gaat gebruiken wordt de verkoop ook veel hoger (ook zonder die strepen uiteraard). Gewoon naar de basis. Je verandert de clubnaam toch ook niet in FC Ziggo.

 33. Voorland

  Ab, daarom ga jij meteen schelden, om aan te geven hoe weinig respectvol mensen zijn.

 34. Ab (the nice, but realistic, one)

  Is voorsnikkel schelden? Sorry, wist ik niet. Vond het als parodie op voorhuid wel geinig gevonden. Verder blijft het wel een kut opmerking van je.

 35. Voorland

  Ab, je mag me noemen zoals je wilt. Wat interesseert mij dat nou? Het is blijkbaar jouw manier van communiceren op deze site. Jij begint hier over respectvol maar kan het niet opbrengen om mijn naam gewoon te noemen. Dat vind ik opmerkelijk en dan benoem ik dat. En kutopmerking, ach, wie ligt daar nou verder wakker van, behalve Teuntje, Koning Haarms Wolfs en jij. Wat jij en Litmanen hier elkaar wensen, is veel “respectvoller.” En als Johan-Marco-Franklin-Dennis een reactie plaatst, dan ben je er als de kippen bij om “respectvol” te zijn.

 36. Ab (the nice, but realistic, one)

  Litmanen en Eug zijn apart geval met een lange voorgeschiedenis. Als Voorland je eerste en enige nick hier is weet je daar mogelijk weinig van. Ik ga ke daar ook niet verder mee vermoeien. Verder lig ik nergens wakker van ik vind het alleen getuigen van gebrek aan taal mogelijkheden als je homofiel zo gebruikt. Ik vind dat erg dom en …… een kut opmerking.

 37. Voorland

  Ik heb vorig jaar een account aangemaakt maar reageren doe ik niet zo vaak. Ik vind wat jij allemaal tegen hen zegt dom en bedenkelijk. Wat dat betreft kan niemand aan jou tippen.

 38. Ab (the nice, but realistic, one)

  Dat laatste is een vaststaand feit en is van toepassing op vele zaken 😉

 39. Ab (the nice, but realistic, one)

  Het feit dat jij voor opmerkingen mbt homofilie en het verdedigen hiervan duimpjes krijgt geeft perfect het niveau aan van deze duimpjes gevers maar dat even terzijde.

 40. Voorland

  Duimpjes turven, geeft perfect het niveau van jou aan, maar dat even terzijde.

 41. Ab (the nice, but realistic, one)

  Waar staat turven. Uit deze opmerking blijkt zonneklaar dat jij niet alles goed leest/volgt hier. Uiteindelijk blijft jouw kutopmerking nog steeds over en daar ging het om. Het is jouw gebrek in converseren, niet die van mij. Fijne zondag.

 42. jood84

  je heb gelijk Ab, homo’s zijn ook gewoon mensen net als elk ander.. helaas zijn er nog steeds veel hersenloze mensen die onder een steen leven. erg jammer om te zien anno 2018.

Reageren is niet mogelijk.