Storing op apps verholpen

0425android_app

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de storing op onze apps van de afgelopen dagen verholpen is! Mocht je nog problemen ondervinden; haal dan even de laatste update van de IOS-app of Android-app binnen. DTT Multimedia werkt aan het verder optimaliseren van beide AjaxFanzone apps voor de ultieme gebruikerservaring. We zien jullie feedback daarom graag tegemoet op info@d-tt.nl.

Ook tijdens deze transferperiode wil je niks missen van al het nieuws rondom onze club. Dagelijks werkt een groepje fanatieke supporters op vrijwillige basis hard om jou te voorzien van alle berichten, geruchten en insite-informatie van onze club. Het Ajax Fanzone platform groeit nog steeds! Onze facebookpagina heeft inmiddels bijna 13.000 likes en ons Twitter-account heeft zelfs bijna 52.000 volgers! Naast de vertrouwde AjaxFanzone.NL website die uiteraard ook zeer geschikt is voor mobiel gebruik kun je ook onze apps gebruiken. De Android versie is in Google Play beschikbaar en de IOS-versie in de Apple-Appstore, beiden onder de naam AFC Fanzone. Deel dit bericht svp op Facebook en Twitter zodat ook andere Ajacieden ons kunnen gaan volgen en mocht je de apps gebruiken dan willen we jullie vragen die van een mooie rating te voorzien!

ps: We zoeken nog steeds versterking voor ons redactieteam!

Redactie AjaxFanzone
Voor en door de echte Ajax-supporters!

Related posts

17 Comments

  1. JohnDoe77

    Gelukkig! Was toch een soort “saai” zonder de werkende app! Goed werk!!

  2. Wenen 1995

    Pas dan merk je zo leuk de app is en dat is een compliment aan de redactie! ?

    1. Jimmy1971

      Inderdaad, de app doet het een paar dagen niet en je baalt als een stekker! Dat geeft aan hoe belangrijk deze app en Ajax voor ons is!!

  3. Koning Haarms Wolfs

    Heb het appje erg gemist. Snel opgelost, mannen! Dank daarvoor.

  4. a.p.

    lukte wel op mijn pc maar via een update op mijn tablet en telefoon ben ik er ook weer bij. Mannen en/of Vrouwen bedankt!

  5. Zlatan4ever

    Ik wil graag Ab introduceren om met de redactie mee te werken.

    Altijd “positieve” bijdragen ???

  6. Ab

    Tandjes ook fanzone gaat nu al vragen om duimpjes. We raken die onzin dus nooit kwijt.

Comments are closed.