There are no ads, please add some


Thuiswedstrijd tegen SK Sturm Graz op woensdag 25 juli

De thuiswedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen het Oostenrijkste SK Sturm Graz zal op woensdag 25 juli gespeeld worden, zo heeft Ajax bekend gemaakt. De wedstrijd zal dan om 20:30 uur beginnen. Woensdagochtend is de kaartverkoop voor de wedstrijd ook direct begonnen voor seizoenkaarthouders, nadat er al ruim 32.000 passe-partouts voor de komende twee thuiswedstrijden in Europa verkocht zijn.


Gerelateerde posts

19 reacties

 1. De Ajacied

  Nou ze hoeven maar één ding te doen onze mannen;
  WINNEN en het liefst 6x in de voorrondes
  ❌❌❌

 2. Teuntje

  Ik meen toch dat Overmars en Van der Sar met droge ogen hebben verkondigd dat selectie vroeg op orde zou zijn?
  Wie gelooft deze mannen nog? Onze club gaat het ook het komende seizoen ongelooflijk lastig krijgen omdat er totaal geen visie te bespeuren is. Ik wordt er echt totaal moedeloos van…

  1. Mr Ajax

   Snap het ook niet teuntje, over 1 maand moet er gewoon een heel goed team staan en dat is er nig niet, helemaal niet als er nog mensen vertrekken

 3. De Nees

  2 posities zijn echt het hardst nodig: ervaren CV en ervaren controleur op MV.

 4. Rene1964

  Wordt id weer een moeilijk verhaal. Sowieso balen dat het geen PAOK is geworden. Scheelt een slok op de borrel

  1. Rene1964

   Maw: ik geef ons slechts 50% kans om door te gaan naar de volgende voorronde. Maar ben er bang voor. Vind sowieso dat de voorbereiding weer erg laat begint en weer eens rommelig verloopt met tal van blessures.

 5. Peter kopsterk

  Ik had liever paok gehad. Dat sturm graz speelt veel agressiever dan paok.

 6. Charka53

  Veel vertrouwen heb ik er niet in als je ziet wat er vorig seizoen op het veld is vertoont en met welke spelers we gaan aantreden maar ik laat me graag verrassen .

 7. -buitenkantje rechts-

  Volgens Wöber heeft Sturm Graz geen kans tegen Ajax..
  Denk zelf dat het toch lastig wordt. Ajax met de selectie nog niet op orde verwacht ik.. In elke linie zou er een versterking bijlomen zegt ten Hag. Oostenrijkers hebben de laatste jaren goed bekeken hoe ze Ajax moeten verslaan. Met druk zetten op de opbouwende verdedigers die dan geen andere optie zien dan de bal naar voren roeien.. Onder de druk uitvoetballen kan alleen met een ingespeeld team en kwalitatiefhoogwaardige spelers. Beide zie ik op 25 juli nog niet staan..

  1. Ab

   Als speler is dat sowieso nooit slim om dat van je tegenstander te zeggen. Dat prikkelt de tegenstander alleen maar meer zeker in dit geval.

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   BR door vroeg begin van seizoen zullen dit soort potjes nooit een walk over zijn.
   Maar Ajax heeft nu al genoeg kwaliteit om dit Sturm Graz, waar ook nog eens twee betere spelers al zijn vertrokken, te verslaan. Geen twijfel over mogelijk!

   1. Ab

    Zie jouw voorspellingen liever niet. Uefa cup voorspelling fout, voorspelling bekerwinst fout, voorspelling landstitel fout.

Reageren is niet mogelijk.