Ten Hag: ‘Richten ons op versterking in elke linie’

Tegenover Voetbal International geeft Erik ten Hag aan dat er volop gewerkt wordt aan het versterken van de selectie. “Dat we de kern bij elkaar houden is het streven. Daarnaast richten we ons nog op een versterking in elke linie,” geeft Ten Hag aan. “Behalve de posities onder de lat. Met de contractverlenging van Kostas Lamprou is die positie voldoende bezet.”

In gesprek met Ten Hag heeft zowel Frenkie de Jong als Matthijs aangegeven graag bij Ajax te blijven spelen. “Voor mij is het realistisch dat, los van Justin Kluivert en Hakim Ziyech, niemand meer vertrekt,” aldus de trainer van Ajax. “Het speculeren is altijd in volle gang in een transferperiode, maar zowel Matthijs als Frenkie heeft aangegeven graag bij Ajax te willen blijven.”

Related posts

29 Comments

 1. Ab

  Ik heb een nieuwtje voor je ten Hag: niemand wil dat jij blijft en keep dreaming over je versterkingen in elke linie. Misschien nog een verdediger van een Franse degradatieclub.

  1. Rene1964

   Dus AB, jij geeft hem niet eens de kans?! Denk dat zowel de spelers als trainer er bij zijn gebaat dat de supporters 100% achter hen staan. Als het met kerst blijkt dat het allemaal niks is, mag je het van mij roepen … nu niet!

   1. Ab

    Ik mag roepen wat ik wil hoor. Hij had nooit aangesteld moeten worden. Het is geen trainer voor het voetbal dat ik wil zien. Geen Ajax trainer dus.

    1. Ab

     Ik ga niet achter iemand staan als ik er geen geloof in heb of het moet een km afstand zijn.

     1. Ajax 1

      Ik stond en sta ook niet achter de keuze, maar wel achter Ajax. Dus in belang vd club hoop ik dat ze voet bij stuk houden om alle spelers te houden en dat ten hag heel veel succes heeft. Ik twijfel daar ook aan, maar zal er vanaf de tribune alles aan doen om Ajax te laten winnen.

     2. Ab

      Ik sta achter de spelers, niet achter ten Hag. In het stadion moedig ik de spelers aan, niet ten Hag.

     3. Litmanen

      Eens Ajax 1. Maar als het niet meteen gaat draaien in oktober opzouten. Dan is de schaal nog te redden, met de Kerst is het al te laat.
      Hij heeft nu genoeg tijd gehad om zich in te werken.
      Bosz en Keizer hadden heel wat minder tijd.

 2. Iamsterdam2015

  Als de juiste club komt met het jusite bedrag ( voor zowel ajax als de desbetreffende speler) dat is een transfer zo gedaan. De illusie dat er gezegd word “ ik wil nog blijven” of “ die speler is niet te koop” heb ik niet meer. We zullen zien wie er nog is rn wie niet op 1 september.

 3. vak411

  er is op arrogante Kluivert je na niemand weg.. dusss… er hoeft niemand bij. als je niemand laat vertrekken prima gedaan Marc

 4. Ajax013

  En wat als ten hag ons nou plaatst voor de champions league ?? Is het dan in een keer jullie vriendje.. bah bah

  1. Koning Haarms Wolfs

   Wat als Eucalypta Paulus nu toch eens te pakken krijgt…..Ajax013. TH past niet bij ons, gaat hij ook nooit doen. Ook de spelers vinden hem een lachertje. Hij moet gewoon weg, want deze boer gaat ons nooit kampioen maken!

 5. AFCA my World

  Ach met zo’n trainer is Ajax het lachertje van nederland,dus niemand wil overkomen ! ⚽️

 6. Bigboss

  Misschien datvwe dan weer eens ouder wetsbkunnen bouwen aan een steeds beter team

 7. a.p.

  Nu weer achter gesloten deuren, wie zou er bij zijn, die wij nog niet weten?

 8. Iedereen heeft een mening

  Apart om nu al te roepen dat Ten Hag weg moet omdat hij niet bij AJAX zou passen. Dat werd ook over Bosz gezegd en die liet, zeker, Europees mooie wedstrijden zien. ik zou zeggen “afwachten” en zien hoe het gaat lopen. Als er verder geen mutaties plaatsvinden kan Ten Hag worden afgerekend op de resultaten.

 9. Stephanafca

  Als er in elke linie een versterking komt, dan wordt trn hag dus ook vervangen?

Comments are closed.