‘Plek van Nouri in kleedkamer verplaatst naar Gallery of Fame’

De plek van Abdelhak Nouri in de kleedkamer van Ajax is verplaatst naar de Gallery of Fame, zo verteld Erik ten Hag in gesprek met Ajax Life. “Nouri’s plek in de kleedkamer is er niet meer, zowel hier op De Toekomst als in de Johan Cruijff Arena,” geeft Ten Hag aan. “Dit is in goed overleg gebeurd. Nouri’s familie en zijn medespelers zijn hierbij betrokken.”

“Ajax heeft, ook in goed overleg met de familie, besloten om zijn plek te verplaatsen naar de Gallery of Fame. Zijn plek blijft behouden als erkenning en eerbetoon,” aldus Ten Hag. “Uiteindelijk gaat het leven verder. Al mogen we Appie nooit vergeten. Hij blijft in onze herinnering en in ons midden, door de manier waarop Ajax hier nu invulling aan geeft.”

Related posts

18 Comments

 1. Charka53

  Verstandig het is ook niet goed om elke keer als ze thuis spelen met die harde werkelijkheid geconfronteerd te worden.

 2. Jimmy1971

  Ik denk dat dit voor de focus bij de wedstrijd wel beter is, en hij wordt zeker niet vergeten!

  1. Litmanen

   Eens. Een jaar geleden al weer. Nog steeds een klotegevoel.
   Wat een kutseizoen.

 3. Wenen 1995

  Mooi om te lezen wat Ajax doet voor Appie. Ze hebben het beste met hem en zijn familie voor en proberen op de meest respectvolle manier met de nare situatie om te gaan. Chapeau!

 4. JohnDoe77

  Goede beslissing. Je moet je als speler van Ajax ook vrij kunnen voelen en zonder naar gevoel/negatief gevoel in de kleedkamer kunnen zijn. In de Gallery of Fame is het op zijn plaats!

 5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Goede bealissing en mooie oplossing! Blijft allemaal zoo moeilijk..

 6. dickst14

  Mooi dat hij in de gallery of fame komt. Ondanks dat hij maar een paar minuten in Ajax 1 heeft gespeeld heeft hij een grote betekenis voor elke ajacied. Schitterende voetballer en prachtig mens.

Comments are closed.