Van ‘t Schip: ‘Heb Ajax twee jaar geleden al getipt over Arzani’

Gisteren verscheen het bericht dat Daniel Arzani wordt gelinkt aan een overstap naar Nederland. Het Australische toptalent zou onder meer in de belangstelling staan van Ajax. John van ‘t Schip werkte als trainer in Australië al met hem en voorspelt hem een grote toekomst geeft hij aan in De Telegraaf. “Ik heb in oktober geprobeerd om hem naar PEC Zwolle te halen. Dat is niet gelukt en nu is hij onhaalbaar geworden voor een club als PEC Zwolle, maar hij lijkt me wel heel interessant voor clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en AZ,” aldus Van ‘t Schip.

Van ‘t Schip blijkt de aanvaller al een keer geadviseerd te hebben bij Ajax. “Ajax heb ik twee jaar geleden al getipt over hem. Het Nederlandse voetbal zou een geweldige vervolgstap voor Arzani zijn. Het voetbal in de Eredivisie is hem op het lijf geschreven.”

Related posts

5 Comments

Comments are closed.