There are no ads, please add some


‘AS Roma wil ook Tagliafico losweken bij Ajax’

AS Roma lijkt nog niet uitgeshopt bij Ajax. Na Justin Kluivert en Hakim Ziyech willen de Romeinen nog een speler van Ajax losweken: Nicolás Tagliafico. De vleugelverdediger van Independiente kwam amper een half jaar geleden over naar Ajax. Zeker nu Tagliafico een basisplaats heeft weten te bemachtigen bij het nationale elftal van Argentinië op het WK wil technisch directeur Monchi snel zaken doen om andere belangstellenden te snel af te zijn. Italiaanse media, waaronder Il Romanista, verwachten dat ook een overstap van Tagliafico naar Roma heel goed mogelijk is. 


Gerelateerde posts

36 reacties

  1. Litmanen

   Klasse jongens. Ik weet niet wat er aan de hand was, maar ik kan me voorstellen dat jullie mening zweetdruppeltje verloren zijn.

   1. Ab

    Jij weet niet wat dat is he, je in het zweet werken. Hoewel, fanatiek typen op je zolderkamertje ……. kan gaan stinken.

  1. Bakkie

   Voorlopig is er nog niemand definitief naar Roma, al denk ik dat Kluivertje wel die kant op zal gaan. Ziyech zullen we nog zien, die gaat pas na het WK kijken waar die allemaal heen kan. Nico kunnen ze vergeten!

  1. Litmanen

   Het schijnt dat Emmen ook belangstelling heeft voor Ziyech. Maar dan alleen op voorwaarde dat Marokko de poulefase doorkomt…..

   1. Voorland

    Litmanen, wat is de toegevoegde waarde van deze reactie? Ik begrijp niet zo goed waarom onze spelers hier altijd maar belachelijk gemaakt worden. Veltman, Ziyech, Dijks om maar een paar te noemen.

    1. Litmanen

     Ik reageer op de constante aanvallen op Veltman. Dat gebeurt vooral door Ziyech_fans. Leuk o de

     1. Litmanen

      om de lachers op je hand te hebben om je zes s r geblesseerde aanvoerder belachelijk te maken.
      Als je dezelfde grappen over Nouri zou maken is de wereld te klein, maar Veltman moet kunnen.

      De verafgoding van Ziyech is nergens op gebaseerd. De man is een voorbijganger. Geen Ajacied en niets gebracht in twee jaar.

     2. Ab

      Je bent en blijft een grote lul die gewoon een flinke klap op zijn bek moet hebben Nepmanen. Ziyech kan voetballen, Veltman kan en mag niet in zijn schaduw staan. Als je een beetje verstand zou hebben zou je dat zien. Maar ja, verkapte Marokkanen haat he. Iemand gedraagt zich anders en loopt niet mee met de massa en je bent bij Nepmanen de lul. Alleen brave jongetjes horen bij pastoor Nepmanen. Jij veroordeelt anderen over de manier van posten hier op het topic maar jij blijft uitdagen en doet het zelf 10x zo gluiperig. Dus flikker nu een keer op en laat het forum in haar waarde.

     3. Voorland

      Okay, het is actie en reactie tussen forumleden en daarbij worden spelers als Ziyech en Veltman als lijdend voorwerp ingezet en belachelijk gemaakt. Kansloos gedrag.

     4. Ab

      Ik pak Nepmanen aan op zijn gedrag en heb gewoon een voetbal mening over Veltman. Nepmanen ziet het verschil niet zo best en gaat dan goede voetballers afzeiken. Beetje triest.

     5. jood84

      ja ik ben geen fan van veltman. ik zeg niet dat hij niet kan voetballen.. maar hij is geen rechtsback en in het centrum bij Ajax zie ik liever goede verdedigers.

     6. Litmanen

      mag ik je herinneren aan de eerste schalen van Frank de Boer? In het centrum Veltman en Riedewald, twee jaar minst gepasseerde verdediging.
      Bosz zette Veltman op rechts omdat hij in De Ligt een oplossing had terwijl hij van Tete af wilde.

     7. jood84

      ik ga hier geen serieus antwoord op geven Litmanen, want jij blijft toch overtuigd over veltman. maar vraag je eens af waarom die nu nog bij Ajax speelt en niemand een bod op hem doet. maar fijne avond nog

     8. Ab

      Telkens weer die oude koeien waar je nu niets voor koopt. Denk ook eens aan het vertoonde voetbal. Verdediging vergat telkens dat je ook naar voren mocht spelen.

 1. hubert

  Ja en ze willen ook onana de ligt frenky de jong dolberg neres van beek en huntelaar hebben. laat jullie niet zo opfokken met steeds dat nepnieuws

 2. Iamsterdam2015

  Van nico had ik het eerlijk wel verwacht. Basis in het nationale elftal betekend uiteraard aandacht. Denk dat niet alleen roma zal aankloppen. Pffft blijft weinig over van Ajax. Kunnen we straks met al die verkopen misschoen wel meer dan 200 miljoen hebben……… per saldo wordt het een zwaar jaar

 3. Charka53

  Volgens mij had hij gezegd dat hij niet weg wilde en eerst een prijs met Ajax wil halen dus geen zorgen.

 4. wieiswie

  Ze kunnen de eerste nog niet eens gelijk betalen moet je nagaan nummer twee en drie.

Reageren is niet mogelijk.