Marca: ‘Barcelona lijkt af te haken voor De Jong en bekijkt alternatieven’

FC Barcelona zou Frenkie de Jong graag aan de selectie willen toevoegen maar weet inmiddels ook dat het vijftig miljoen op tafel moet leggen voor de diensten van de middenvelder van Ajax (zie eerder bericht). Volgens de Spaanse krant Marca wil de Spaanse grootmacht niet verder gaan dan veertig miljoen waardoor men nu is overgeschakeld naar alternatieven. Barcelona is gecharmeerd van Aleksandr Golovin van CSKA Moskou, die naar verluidt goedkoper is dan De Jong, en tijdens de openingswedstrijd van het WK gelijk indruk maakte met twee assists en een doelpunt voor Rusland tijdens het met 5-0 gewonnen duel tegen Saudi-Arabië. 

Bron: Marca

Related posts

53 Comments

  1. dickst14

   Griezman gaat niet door, dus nu zouden ze hem weer wel willen.
   We zien het allemaal wel.

 1. Litmanen

  Lulverhaal. Als Barça Frenkie echt wil, dan betalen ze gewoon 50 miljoen.
  Als die Spaanse kranten maar vol komen….

  1. De Nees

   Eerst komen die fabeltjeskrantjes met 30-35 mln max voor Frenkie. Dan dat Overmars minimaal 50 mln wil. En nu zou Barca zijn afgehaakt en de aandacht heeft verlegd omdat een vage Rus scoort op het WK, nog wel tegen 11 stinkend rijke kamelenhoeders die er geen reet van kunnen. Redactie stop maar met die spaanse onzin berichtjes hier.

 2. Zlatan4ever

  Laat Barca de Rus maar een contract aanbieden,
  Kunnen wij met Frenkie een mooi team bouwen voor komend seizoen

  1. Ajax 1

   Die rus gaat naar juve, dus dit verhaal zal nog niet ten einde zijn. Maar frenkie is gewoon nog niet te koop. Lekker over een of twee jaar naar barca

   1. Bakkie

    Tja, het probleem is dat hij dus blijkbaar al wel te koop is. Maar laten we hopen

    1. Ajax 1

     Ik sta te kijken van de bedragen. Gotze moet 25 mln kosten blijkbaar vanaf dortmund. En frenkie 50. Ee is gezegd niet te koop, dus gewoon voet bij stuk houden, maar veel geld is het wel, dus zou ook best kunnen dat barca afhaakt. Prima, lekker afhaken.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Al die berichten over mogelijke interesse in, en al bijna getekend hebben bij, is zo vermoeiend. De pest is, dat dit nog 2,5 maand gaat duren. Feit is dat er nog wel enkelen zullen vertrekken, de kunst is goede vervangers te regelen en daar pissen we vaak naast de pot omdat mensen eind augustus nog laten gaan. En dan is het te laat voor een passende vervanger. Frenkie’s vertrek is best op te vangen (ook van anderen) maar niet wanneer hij pas medio augustus weggaat. En ik vrees dat dit wel weer eens het geval zou kunnen zijn.

     2. Ab

      Ajax weigert te leren van het, recente, verleden en neemt nog steeds geen dwingende voorwaarden op in contracten. Je kan zelfs een bijv. 20% hoger salaris geven als alle partijen akkoord gaan met het feit: vanaf 1 juli geen transfer of alleen voor dubbele prijs. Voor de winterstop is iets gelijksoortigs denkbaar. Dan kan je aan een team bouwen bij de start van het seizoen. Ga je niet akkoord dan gaat een speler die wel akkoord is waar mogelijk voor.

 3. a.p.

  gelukkig maar dat Frenkie nu bij Ajax verder mag spelen en verder kan bouwen aan zijn toekomst

 4. Wenen 1995

  Goed nieuws! Moet er niet aan denken dat Frenkie nu al weggaat. Geld heeft Ajax niet nodig, de landstitel wel. Nu nog een soortgelijk bericht over De Ligt….

 5. Amoebe

  Zal er zowaar nu eindelijjk eens goed nieuws zijn!!!!!

  Was ik wel even aan toe

 6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Hup dat is eerste afvaller van de clubs???NOT FOR SALE!

   1. Ab

    Hij vergeet nog: Klasse bestuur! Bij topic over Magallan verkoopt Eug ook in paar zinnen volledige onzin. Wel knap om zo weer te starten bij het forum.

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    PG wat begrijp jij niet van bron vd Sar? Buiten Ziyech en wsl Kluivert gaat niemand weg zei hij!
    Andere bronnen zeker Spaanse laat ik links liggen! NOT FOR SALE derhalve

    1. Ab

     Ach van der Sar zegt wel vaker zaken die hij niet nakomt. Volgens mij had hij nu niet meer op zijn plekje moeten zitten. Verder heeft Overmars zelf de nodige prijskaartjes om de diverse nekjes gehangen. Maar ja, dan moet je alles wel een beetje volgen en niet alleen afgeven op Spaanse kranten. Maar we kennen ons (z)eugje. Altijd een verhaal net even bezijden de waarheid en soms, hoewel best wel vaak, gewoon pure flauwekul. Maar veel forumleden slikken het als zoete koek en dat vindt (z)eugje dan weer erg fijn.

     1. Ab

      Je kan het niet laten he. Je moet reageren op mij. Mislukkeling. Je bent mijn debiele broertje.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Dankje voor je grappige aanvulling Litmanen ! Hylarisch! Als ik dat nu maar goed geschreven hebt hahaha anders weer PG in mijn nek hangen ??

     3. Ajax1958

      Ze zijn er achter gekomen, dat ze van hun aldi loontje niet op vakantie kunnen, dus dan maar weer het zolderkamertje op?

     4. Litmanen

      1958, wat heb jij toch met de Aldi? Kun je geen andere supermarkt betalen? Of zwerf je ‘s-nachts met je Aldi karretje door de stad? Vreemde fetish hoor….

     5. Prinsengracht

      Eug, “als ik dat nu maar goed geschreven hebt”………ben je echt zeker dat die t achter heb hoort……? Je zet echt alleen jezelf voor lul hoor. Ook door volledig af te gaan op wat Sar en Overmars in mei zeggen. Kijk maar wat ze eind augustus gedaan hebben.

     6. Ab

      Eug heefdt wel vaker problemen met de taal en dan bedoel ik geen vertikkingen. Ach, humor heeft hij ook niet als ik wat hij hilarisch noemt.

 7. AFCA my World

  Kijk dat is redelijk goed nieuws,zeker is het nog niet,maar als je (te)veel vraagt is het zeker een mogelijkheid om spelers te behouden, hadden ze ook met kluivertje moeten doen,en hem op de tribune moeten plaatsen ! ⚽️

 8. Ajaxfoort

  Golovin scoort tegen Saudi Arabie?? Dat moet een goeie zijn. Halen die vent zou ik zeggen!! ???

 9. Charka53

  Gelukkig maar en Frenkie niet getreurd je bent nog erg jong jou kans om naar een topclub te gaan komt nog maar help eerst mee om van Ajax weer een topclub te maken .

  1. Finidi

   Nou, hij is ook al 21jr toch? Hij wordt één vd routiniers komend seizoen??

 10. Jimmy1971

  Frenkie moet echt eerst maar eens een vol jaar in de basis staan, en laten zien wat voor moois er echt in zit!
  Het zou echt belachelijk zijn om na die paar wedstrijden het nu al hogerop te zoeken, ongeacht welk bedrag de koopzieke clubs willen neerleggen!!

  1. Finidi

   Gewoon 85 miljoen, Griezman komt niet dus Barca heeft nog een budgetje over waar je gek van wordt!?

  2. Peter kopsterk

   Toch zeker op de plaats waar hij hoort te staan. Dan zullen we zien of hij het talent heeft.

 11. kanu

  Denk tot dit is voor supporters tevreden te houden . En als nog gaat vertrekken voor 45 mil

 12. Mijn Club

  Golovin ??
  Omdat ie toevallig tegen een gigantisch zwak elftal scoort (wel mooie goal), maar wat waren beide ploegen matig, cq onthutsend slecht. Ik vond ook Rusland erg armzalig. Wel benieuwd naar Egypte. Hoop dat die met Uruguay doorgaat. Wat betreft Frenk, als Barca ECHT iemand wil hebben, betalen ze het wel. Hebben voldoende middelen. Gewoon onzin allemaal. Of het was wederom een proefballonnetje. Wel een slimme zet dan!

  1. De Nees

   Zuivere flutbericht, weer uit die spaanse hitkrantjes. Gister scoort die Rus en vandaag zou er vanuit Barca al interesse zijn doorgesijpeld naar een krant?? Dat proces klopt al van geen kanten.

 13. Dagrump

  Hoop echt dat het zo is dat Barca afgehaakt is. Gewoon nog 2 jaartjes lekker op het middenveld spelen bij ons Ajax en dan alsnog naar Barca vertrekken. Frenkie jij komt er wel !! Stiekem wel blij met dit nieuws!

 14. Bert62

  Op basis van 1 wedstrijd koopt Barca zo’n speler? Ook alleen maar kopen voor het kopen

 15. Stephanafca

  Ik schreef in een eerdere post over dit onderwerp, dat ze dan “per ongeluk” Siem de Jong moesten sturen. Zou Barcalona meegelezen hebben?? ??

 16. JohnDoe77

  Prima, zou overigens een mooie club zijn voor Frenkie al moet hij nog wel wat laten zien bij ons. Maar over twee jaar…

Comments are closed.