There are no ads, please add some


Savastano tekent tweejarig contract bij AZ

Mauro Savastano vertrekt transfervrij bij Ajax en heeft een tweejarig contract ondertekend bij AZ, zo weet de club uit Alkmaar via de officiële kanalen te melden. Savastano kwam het afgelopen half jaar op huurbasis uit voor Go Ahead Eagles en de linksback zal eerst aansluiten bij Jong AZ. Het is overigens niet de eerste keer dat beide clubs zaken met elkaar doen aangezien Vince Gino Dekker vorige maand eveneens de overstap maakte van Amsterdam naar Alkmaar. Ajax pikte op zijn beurt donderdag met Anass Salah-Eddine een talent voor de linksbackpositie op. (zie eerder bericht).

Bron: AZ.nl


Gerelateerde posts

15 reacties

  1. Jimmy1971

   Juist, dat geld van Kluivert gelijk doorinvesteren in een aanvaller die ouder is en er het hele jaar staat, zou goed zijn!

 1. Wenen 1995

  Snap wel dat er spelers zijn die eieren voor het geld kiezen. Er worden zoveel contracten uitgedeeld aan Ajax spelers en jongens van buitenaf, waardoor je kansen op een basisplaats in jong of Ajax 1 steeds kleiner worden. Hoe gaan alle talenten begeleid worden en de aandacht/speelminuten krijgen die ze denken te verdienen?

  1. Mijn Club

   Het aantal ex-Ajacieden in het profvoetbal wereldwijd zal alleen maar flink gaan toenemen in de komende jaren. Wel mooi dat onze club de meeste profs voortbrengt worldwide. Alleen jammer dat ze zo’n beetje allemaal op jonge leeftijd (voor 25) al zijn vertrokken.

   1. Peter kopsterk

    Bij sommigen is het net niet. Ook zo met savastano. Van een elftal komen er maar 1 tot 3 spelers door naar het eerste elftal. De rest van de spelers zoeken ergens anders. Die redden het niet.

   2. Charka53

    Ja wel mooi voor de kas , maar sportief hebben we er weinig lol aan.

 2. Mijn Club

  Mooie wisselwerking tussen de clubs.
  AZ heeft sowieso ook een erg goede jeugdopleiding en zo help je elkaar ook een beetje.

 3. AFCA my World

  Savastano heeft het niveau net niet, goede constructie AZ heeft vaker spelers verkocht aan ons nu gaat er wat terug ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.