Ajax vernoemt prijs voor Talent van de Toekomst naar Nouri

Ajax heeft de prijs voor het Talent van de Toekomst vernoemd naar Abdelhak Nouri, zo heeft de club bekend gemaakt op de eigen website. Donderdagavond werd de prijs door Donny van de Beek uitgereikt aan de beste jeugdspeler van afgelopen seizoen: Ryan Gravenberch. Van de Beek werd in 2015 zelf nog uitgeroepen tot Talent van de Toekomst. Bij de prijsuitreiking waren ook de vader en broer van Appie Nouri aanwezig.

Related posts

16 Comments

 1. Ajax 1

  Mooi….helaas zullen we nooit weten hoe ver het talent van appie zou reiken. Daarom leeft hij deels voort in zijn opvolgers. F#+%+ onrechtvaardig, maar meer kan ajax helaas niet doen.

  1. BobbyHaarms

   Elke keer als je aan Appie denkt voel je het verdriet om een prachtig, puur mannetje die we allemaal voorgoed in ons hart hebben gesloten, maar waarvan we helaas maar zo kort konden genieten. Mooi gebaar van Ajax om Nouri op deze manier te eren.

 2. Wenen 1995

  Fijn dat de ouders van Appie aanwezig waren en top dat de prijs naar hem vernoemd is.

 3. Prinsengracht

  Als ik zie hoe er al naar bijvoorbeeld Frenkie gelonkt wordt, zou er, zonder dat verschrikkelijke moment in Oostenrijk, nu ook al aan Appie worden getrokken. In hun laatste seizoen samen in Jong Ajax was Appie echt een stuk beter dan Frenkie. Naast het verdriet ondat Appie alleen maar kan liggen, ben ik nog steeds zo nieuwsgierig naar wat Appie allemaal zou hebben gedaan in Ajax 1. En weer tranen in mijn ogen.

  1. dickst14

   Dat was echt genieten van dat middenveld dat jaar met Nouri vd Beek en de Jong. Leek af en toe wel tikkie takka

 4. JohnDoe77

  Mooi te zien dat er toch een werkbare verstandhouding nog is tussen Ajax en de familie Nouri. Dat er een geschil is, prima, maar gelukkig kunnen ze ondertussen gewoon door met elkaar. En passender als dit kun je deze troffee niet noemen. Ons talent wat voor altijd een talent blijft!

Comments are closed.