There are no ads, please add some


Ajax contracteert AZ-jeugdinternational Anass Salah-Eddine

Ajax heeft jeugdinternational Anass Salah-Eddine vast weten te leggen. De in Amsterdam geboren linksback maakt de overstap van AZ en heeft een contract getekend tot de zomer van 2021. Op de website van Ajax stelt hij zich kort voor. “Ik ben een linkervleugelverdediger, maar kan ook centraal spelen. Ik kom aanvallend veel op en ben ook verdedigend sterk,” aldus de 16-jarige jeugdinternational. “Ajax is de mooiste club van Nederland, daarom heb ik voor deze stap gekozen.”

 


Gerelateerde posts

16 reacties

 1. Mijn Club

  PG: ongetwijfeld.
  Nou is het wachten op de beste PSV en Feyenoord jeugdspelers, die richting Ajax gaan, zodat AL het NL toptalent in A’dam voetbalt. 😉

  1. Mijn Club

   En ik vraag me toch wel af of Malen en Redan er destijds goed aan hebben gedaan om te vertrekken, maar de tijd zal het leren …

   1. Mr Ajax

    Voor het NL voetbal hoop je van wel, voor Ajax van niet want had dan liever wat langer van ze genoten..

 2. JohnDoe77

  Welkom!! Zulke talenten kunnen we altijd goed gebruiken. Tot over twee jaar in het eerste!

Reageren is niet mogelijk.