There are no ads, please add some


Tegenstrijdige berichten over transfer Kluivert: Bod van 10 miljoen of akkoord voor 25?

Tegenstrijdige berichten vandaag in diverse media rondom de mogelijke transfer van Justin Kluivert naar AS Roma. De Telegraaf meldt dat AS Roma een eerste bod heeft uitgebracht van slechts tien miljoen euro hetgeen door Ajax is weggelachen. Volgens het doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport zou er echter al wel een deal zijn gesloten tussen beide clubs, maar volgt de bekendmaking pas in juli. Volgens de Italiaanse sportkrant zou met de overgang een bedrag van naar verluidt 25 miljoen gemoeid zijn.

In Italië werd eerder al gemeld dat zaakwaarnemer Mino Raiola al in hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt over een contract voor vijf jaar voor Kluivert. De linksbuiten wordt al langere tijd in verband gebracht met diverse topclubs uit Italië en Engeland, maar Roma lijkt vooralsnog het meest concreet.


Gerelateerde posts

40 reacties

 1. Zlatan4ever

  Wanneer houd dit gezeur rondom Kluivert jr. nu eens op ?
  De meeste supporters zijn klaar met dit ventje en hoopt alleen nog maar dat hij een hoop geld oplevert… dag Jr. !!

  1. Mr Ajax

   Klinkt alsof het al rond is voor 10 miljoen, en dan met vage bonus afspraken, niet de beste deal ter wereld voor ons

  2. BobbyHaarms

   Nee ik hoop helemaal niet dat die Kluivert een hoop geld oplevert. Ik hoop juist dat hij een jaar op de tribune moet zitten, in Amsterdam dus ja. Daarna mag ie van mij gaan klaverjassen met Boilesen.

   1. Charka53

    Gelijk heb je BobbyH en misschien demotiveerd dit ook andere die denken om voor een habbekrats Ajax te verlaten.

    1. BobbyHaarms

     Precies, anders is het straks dringen op het kantoor bij Overmars

     1. Mr Ajax

      Zou mooi signaal zijn Bobby naar de rest, maar die hij wordt denk ik toch gewoon verkocht anders kost het ze geld en dat vinden ze helaas belangrijker dan een signaal af geven

     2. BobbyHaarms

      Het had Kluivert gesierd als hij een gebaar naar Ajax had gemaakt uit dank voor een jarenlange opleiding. Maar nee hoor, ipv zijn contract te verlengen wil hij voor een appel en een ei vertrekken. Walgelijk gewoon en respectloos naar je club.

     3. HURBIE

      Bewijst de hele mentaliteit van deze KWAL
      Ike ike en de rest kan stikken

     4. Dagrump

      Helemaal mee eens BH!!! Totaal Geen Ajax hart/ bloed !!! Echt zonde !! Kluivert kijk eens naar Davy Klaassen Was een dragende speler bij ons !! Meer zeg ik niet !!

     5. BobbyHaarms

      Kluivert kijkt alleen naar zichzelf in de spiegel en hij vindt zichzelf echt helemaal geweldig, de beste! Alleen heeft hij nog steeds niet door dat het een lachspiegel is

    1. BobbyHaarms

     Zet ze allebei maar lekker neer op Schiermonnikoog. Kunnen ze een heel seizoen lullen over hun eindeloze prachtige carrière bij Ajax 🙈

 2. theomar

  10 is veel te weinig. 25 is veel. Waarheid zal in het midden liggen. En dat is genoeg voor zo’n ettertje. Dan snel vergeten.

 3. Wenen 1995

  Nou Marc, Roma gaat het dus niet worden…. Op naar het volgende bod… Denk dat de directie pas serieus gaat nadenken over verkoop bij 20 miljoen, zonder gekke betalingsregelingen. Wordt vervolgd…

 4. Ajax 1

  Poot gewoon stijf houden in onderhandeling. Niet eens willen onderhandelen over bonussen etc. Als je 25 mln wil, gewoon enkel dat bedrag noemen. Take it or leave it Roma. Punt.

 5. Prinsengracht

  Er is geen touw meer aan vast te knopen. En Kluivert krijgt dat ook allemaal mee. Die is al overspannen voor het seizoen begint. Goed gedaan Raiola! Hoop dat je snel eens een keer op de F-side komt staan……..

 6. Finidi

  Als het waar is dat Raiola al eerder rond was dan zijn die berichtjes van wel/niet alleen maar om ons supporters zoet te houden natuurlijk.

 7. Gido

  Anderen lijken er anders over te denken, maar ik vind helemaal niet dat Ajax Kluivert moet verkopen. Is precies wat Overmars zei: wij kunnen de club wel opdoeken als wij tieners gaan verkopen. Het zou een sterk signaal zijn als Ajax een principieel standpunt inneemt. Ondanks de miljoenen: Ajax is een voetbalclub, geen spelers handelsbedrijf. Onder de 21 wordt er niet verkocht. Punt. Daarna kan er gekeken worden naar de ontwikkeling van de speler, marktwaarde etc etc

  1. Bakkie

   Zo denk ik (en nog een aantal anderen hier op het forum) er ook over, Gido.
   Je moet het los van elkaar zien: Als Kluivert niet wil verlengen, dan is dat ZIJN probleem want dan speelt ie niet meer. Dit moet niet AJAX’s probleem zijn.

 8. Iceman

  Als hij opgedonderd is dan houd het op hoop ik want ik begin er een beetje ziek van te worden. Geld Wolf!!!!

 9. AFCA my World

  Laten we het erop houden dat dit ettertje vertrekt,en daarna word er nix meer verkocht onder de 21 ook de Ligt niet ! ⚽️

 10. Kingkong

  Ik heb al eerder gemeld laat raiola maar eens flink op zijn bek gaan ,maak hem ongeloofwaarlijk .

 11. Ajaxforlifexxx

  Ik denk ook dat de deal al gesloten is maar dat voor de buitenwacht gedaan word alsof ze nog zwaar in onderhandeling zijn. Persoonlijk zou ik het een blamage vinden als hij voor minder dan 25 miljoen de deur uit loop. Dat zou een signaal zijn voor alle Riola’s om gewoon onze spelershoofden op hol te brengen. Is het niet een optie om in de contracten van onze jeugdspelers een clausulle op te nemen met daarin een minimum bedrag als spelers vroegtijdig van hun kant weg willen? In mijn optiek zou die redelijk hoog moeten liggen. Dat is dan het minimum bedrag. En dit is dan bespreekbaar alleen als Ajax dat wil. Is zoiets mogelijk denken jullie?

 12. Iamsterdam2015

  Pak 25 miljoen, doe hem weg voor 15… prima allemaal, als hij maar weg gaat. Dit is alleen maar negatieve aandacht. Voorbereiden op het nieuwe seizoen met goeie spelers die WEL graag willen. Het is al lastig genoeg om je selectie op tijd klaar te hebben.

 13. Ptr

  Salaris plafond omhoog naar level dat in Europa de norm is. Dan hou je talenten langer vast.
  Dat brengt Ajax verder in kampioenschap en Champ Le
  Dat levert € op waarmee de salarisen gewoon mee betaald kunnen worden.
  Spelers worden meer waard en gaan pas weg als ze midden 20 zijn.

 14. Charlie2011

  Monchi belt overmars.

  M: 10 milioni per Justin kluivert ?
  M.O he edje kom eens kijken wat roma appt.
  E. 😂😂😂😂😂
  M.O he monchi nessun bastardo 25 milioni

 15. AjaxJay070

  Kluivertje gaat nergens heen, blijft en gaat contract met een jaar verlengen hoop ik…

  1. JohnDoe77

   Kluivertje gaat weg. Nog niets laten zien bij het eerste wat het team op sleeptouw nam. Gaat cashen op zijn achternaam. Doei! En idd; nooit meer dat logo kussen en dan zo met “jouw” club omgaan!!

 16. Ab

  Een van mijn ip’s is geblokkeerd. Moet ik nog nadenken ook bij het posten 😂.
  Ik begrijp dat Ajax rond is met Roma op basis van transferfeld, bonussen en doorverkoop percentage. Als dat zo is …… is dat dom. Italie is een van de landen waarbij de gewoon één bedrag afspreekt dat direct voor 100% wordt overgemaakt. Zelfs bankgarantie met Italie is niet slim. Zonder 100% geen speelrecht voor de nieuwe club. Dan maar in Italie op de tribune zitten.

Reageren is niet mogelijk.