‘Delegatie AS Roma wil donderdag afreizen naar Amsterdam’

AS Roma wil aanstaande donderdag een delegatie richting Amsterdam sturen om te praten over een mogelijke transfer van Hakim Ziyech en Justin Kluivert. Volgens Corriere dello Sport wil Roma hiermee een dubbelslag slaan aangezien er meer clubs op de loer liggen voor beide Ajacieden.

Deze missie lijkt op voorhand kansloos want Ajax verlangt een bedrag van 70 miljoen. Roma zou voorlopig denken aan een bedrag van 45 miljoen euro, waarbij de som kan oplopen via bonussen. Beide spelers kunnen tevens een zeer lucratief vijfjarig contract tekenen in Rome waarbij Kluivert bijvoorbeeld een startsalaris van anderhalf miljoen per jaar zou kunnen opstrijken. Ziyech en Kluivert hebben inmiddels aangegeven dat een transfer naar het buitenland absoluut tot de mogelijkheden behoort, maar dat men een langer verblijf bij Ajax ook niet uitsluit.

Bron: Corriere dello Sport

Related posts

31 Comments

  1. marcussboss

   Nee klopt! Al helemaal niet als het is 10x betaald wordt? Italiaanse clubs hebben hier jammer genoeg nogal een handje van…

    1. Finidi

     En inderdaad als koop wel doorgaat dan wel gelijk” boter bij die visje he!” Want daar kan het die nieuwe regering europees geen reet schelen of er überhaupt betaald wordt!

  2. Finidi

   Zou et niet weten want ik heb het niet, maar die gasten moeten god of allah toch op de blote knieën danken dat ze zo jong zo kunnen leven man, beetje trainen, wedstrijdje, interviewtje hier en daar, winkeltje doen ,behandelt worden als een prins en dan nog is het niet goed en lopen ze te zeiken over van alles en nog wat en lopen ze met een kop rond of ze net van boven zijn bezeken en dat ook nog allemaal in verdomme een Ajaxshirt! Doodschamen moeten zich die lui! Geweldige voetballers maar in mijn ogen gewoon kutvolk!

   1. Finidi

    Moet je horen hoe zon Nouri erbij ligt en dan het lef hebben om te klagen, bah!

     1. Emous1978

      Die verwende voetballers! Dat volk! Jammer hè, kun je niemand voor racist uitmaken?

     2. Zlatan4ever

      Volk zo als jij AB , herken jij je eigen niet meer ? Kutvolk like Finidi say’s

   2. Zlatan4ever

    Finidi , groot gelijk met je commentaar op die 2 verwende gastjes

 1. BobbyHaarms

  Stiekem hoop ik nog steeds op een langer verblijf van Zyech. Wat Kluivert betreft is die hoop misschien wel nóg groter. Maar dan wel op de tribune.

  1. Bakkie

   Hmm lees net op VI dat Roma en Ajax bijna akkoord zijn over een transfersom van 25 miljoen. Als dat handje contantje is vind ik het niet verkeerd, al trek ik het heel slecht dat het gedrag van Kluivert en R dus toch weer gewoon beloond wordt

   1. BobbyHaarms

    Precies, en daar gaat het me om! Die spelers weten dondersgoed dat het verlengen of verkopen is, óf niet spelen! Nou verrek dan maar meneer Kluivert, maar dan zal je je contract tot de laatste dag uitdienen (dat zou Ajax dus gewoon moeten doen, fuck dat geld want ze zijn schathemeltje rijk)

 2. Ed69

  Wacht met Zyech verkopen tot na het WK en als hij dan toch weg wil, verkopen aan een engelse of spaanse topclub! Kans dat zijn marktwaarde steigt tijdens het WK is behoorlijk groot. Geduld is een schone zaak!

  1. Bakkie

   Helemaal eens. Ziyech wil zelf ook wachten tot na het WK, dus ik snap niet waarom Roma langskomt. Als het voor Kluivert is, dan zou ik al helemaal niet meewerken. Al is het alleen maar om Raiola en Kluivert zelf dwars te zitten.

 3. Valentino

  45 alleen voor Ziyech al niet eens genoeg, laat staan voor beide spelers. Gewoon vasthouden aan de prijs.

 4. Charka53

  De volle 100% anders blijft hij maar hier en wordt hij maar iets minder rijk .

 5. Yindi

  Mooie stad Rome!! A’dam zeker ook maar Rome is goed alternatief. Zyech op zeker weg. ED wordt er weer wat saaier van en we worden toch al niet verwend hier. Oranje ook VET slaapverwekkend!!
  Pfff, word er niet vrolijk van.

 6. Yindi

  Aan de andere kant: volgens een aantal “supporters” hier worden we volgend seizoen kampioen, winnen we de beker en belanden we in de groepsfase van de CL
  Dat komt omdat we Hakim niet meer hebben!!

 7. AFCA my World

  Als ons kluivertje 20 mil moet opbrengen betekent het dat Ziyech er 50 moet opbrengen,hun bod haalt niet eens de prijs voor alleen Ziyech, wat komen ze dan doen ? Proberen ons af te zetten dus ! Bovendien zijn al die italiaanse clubs erg slecht van betalen ! Het zou beter zijn voor hun om naar engeland te vertrekken ! ⚽️

 8. Wenen 1995

  Heb wel vertrouwen in onze Marc. Die laat zich, volgens mij, geen oor aannaaien. Ben benieuwd…

 9. Peter kopsterk

  Als Ajax slim is eerst WK afwachten. Speelt hij een goed toernooi dan komen de clubs uit engeland en Duitsland. Die betalen niet in termijnen.

 10. EvdB

  Niks onderhandelen. Partijen tegen elkaar uitspelen en de hoofdprijs vragen

 11. JohnDoe77

  Kluivert is al zeker zijn de geruchten, maar wordt volgende maand pas bevestigd. Valt de opbrengst in Q3 zullen we maar zeggen. Veel plezier met hem, Ziyech zou ik wel missen en die moet minimaal het dubbele opleveren!!

 12. Zlatan4ever

  De heren Kluivert en Ziyech sluiten een langer verblijf bij Ajax niet uit ??? Ze zijn gvd al een half jaar bezig om te melden dat ze weg willen ?? Per direkt vertrekken , waarheen maakt niet uit, opzouten

 13. Prinsengracht

  Tochtje door de grachten (bij voorkeur niet de Prinsengracht), over de wallen en dan weer terug naar Schiphol. Verder kunnen ze niets komen doen.

Comments are closed.