‘Ajax bood onder meer permanente zorg voor Nouri en nieuw tienjarig contract aan’

Er is binnen Ajax gesproken over verschillende voorstellen om de familie van Abdelhak Nouri tegemoet te komen, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Zo is er gesproken over huisvesting voor Nouri, permanente zorg door verplegers die bij Ajax op de loonlijst komen, een nieuw tienjarig contract voor Nouri, de vernoeming van De Toekomst of de hoofdtribune in de Johan Cruijff ArenA naar hem of hulp bij de oprichting van de Nouri Foundation, inclusief een eerste fikse donatie of een (jaarlijkse) benefietwedstrijd. Die mogelijkheden zijn (gedeeltelijk) ook voorgelegd aan de familie van Nouri, letselschadeadvocaat John Beer en advocaat Khalid Kasem. Zij vonden de voorstellen echter onvoldoende.

Zie ook eerdere berichten:
04-06-2018: Ajax in verklaring: ‘Nemen volle verantwoordelijkheid indien club aansprakelijk is’
04-06-2018: Familie Nouri stapt naar arbitragecommissie KNVB

Related posts

48 Comments

 1. Jimmy1971

  Je ziet aan alles dat Ajax ermee worstelt en zijn best doet, dit wordt erg vervelend zo, en brengt geen winnaar, triest voor iedereen..

 2. SarAjax

  Laat ze het alsjeblieft snel eens worden ik word hier erg verdrietig van

 3. Charka53

  De voorstellen van Ajax zijn toch goed en sociaal dus vind ik de stappen die de familie van Appie nu onderneemt verre van fatsoenlijk.

 4. Ajax 1

  Nou, ik vind het voorstel van Ajax wel ver gaan (maar heb er zeker geen moeite mee; vind het prima dat ze dit voorgesteld hebben). Sta ervan te kijken…..voor de familie en appie zelf zal het leed nooit ongedaan gemaakt kunnen worden, maar wat verwachten ze dan van Ajax?

  1. Litmanen

   Zie de vorige topic over dit onderwerp:
   Mr. Beer wil maar 1 ding, namelijk dat Ajax alle schuld op zich neemt van wat Appie is overkomen.
   Dan kan hij daarna namelijk financieel eisen wat hij wil.
   Een letselschade advocaat is altijd uit op het uiterste, niet naar een redelijke oplossing.

   1. Prinsengracht

    Je hebt de klok horen luiden, maar je weet duidelijk niet waar de klepel hangt. Misschien maak je zo indruk op sommigen, maar bij degenen die wat beter ingevoerd zijn, zet je jezelf voor lul.

    1. Ab

     Blij dat jij het ook ziet. In eerste instantie was het Litmanen alleen te doen om Molenaar aan te pakken. Hij blijft echter de plank volledig misslaan. Zonde van de stemmingmakerij

     1. dickst14

      Zegt de ene gek tegen de andere gek, ik ben jurist. Whaaaa haha dat is een goeie. En ik ben president van de USA zegt de andere gek.

    2. Ajaxforlifexxx

     Is dat zo? Ik denk dat wij ons graag op de hoogte laten brengen over dit onderwerp.

    3. Litmanen

     Prinsengracht, ik bén jurist, dus als hier iemand zichzelf voor lul zet, dan ben jij dat.
     Op dat andere vod reageer ik niet meer.

     1. AjaxJay070

      Het gaat erom wat Nouri zou kunnen verdienen in potentie zijn gehele voetbalcarriere. Snap heel goed dat ze niet akkoord gaan.

     2. Ab

      Litmanen en jurist ???dan ben ik de paashaas. Een echte jurist weet dat nie5 reageren bekkie houden is. Jij reageert en geeft een mening ove4 mij en zegt dan vervolgens niet te reageren. Sweet dreams droppie. Jurist ???

     3. Ajax1958

      Hahaha, jurist, le bent niet helemaal lekker. Je bent assistent bedrijfsleider bij aldi.

     4. dickst14

      Jezus man, wat gebeurt er allemaal met je??
      Nu denk je dat je jurist bent.
      Die therapie heeft dus totaal niet geholpen.

    4. dickst14

     Zegt de ene gek tegen de andere gek: ik ben vandaag jurist. Haha zegt de andere gek dat is een goeie, ik ben vandaag de president van de USA en morgen ben ik koningin Maxima, wat ben jij morgen? Morgen ben ik de voetballer Litmanen antwoord de andere gek. En toen kwam de diep teleurgestelde psychiater binnen die zag dat zijn therapie nog lang niet voltooid was.

 5. Mijn Club

  Tja, zo’n letseladvocaat is vergelijkbaar met type Raiola. Het gaat hem om een substantiele provisie. Zelf sta ik er van te kijken wat Ajax als club allemaal heeft geboden. Dat is echt heel veel meer dan ik had gedacht. Ik vind het onbegrijpelijk dat zo’n genereus aanbod niet wordt aanvaard, temeer de schade voor wat betreft Nouri niet omkeerbaar is en in mijn ogen echt niet had kunnen voorkomen.

  1. Ajaxforlifexxx

   Het blijft daarintegen wel goed om de procedures bij dit soort incidenten ( bij calimiteiten op het veld) nog eens tegen het licht te houden. Om in de toekomst dit soort situatie sneller te handelen. Veiligheid en gezondheid boven alles!

 6. Zlatan4ever

  Ajax heeft een meer dan net aambod gedaan. Advocaten maken er nu een onnodig pijnlijke situatie van, triest..

 7. Codilo

  Wou dat mijn baas z’n aanbod zou doen als mij wat overkomt. Raiola 2 is aan zet.

 8. Teuntje

  Sinds wanneer wordt een bericht in De Telegraaf direct voor waar aangenomen?
  Heb de advocaat bij Nieuwsuur gezien en vond het een helder en net verhaal.
  Waar de waarheid ligt is mij onduidelijk maar laten we hopen dat partijen elkaar vinden en geen rechtsgang nodig zal zijn…

 9. Koning Haarms Wolfs

  Indien het waar is, dan is 10 jaar niet slecht, zeker niet omdat de bijkomende zaken als huisvesting en verzorging worden meegenomen (permanent ook nog). Ik vrees alleen, dat de kans er is, dat een afvocaat zegt: als dit een openingsbod is, dan is er mogelijk (veel) meer te halen. En ik hoop van harte dat dit niet het geval gaat zijn.

  1. Mijn Club

   Zou kunnen dat een advocaat denkt aan een openingsbod KHW van Ajax zijde, maar het wordt een mediation zaak, dus kan Ajax later ook zeggen: dit is het, het is een absoluut genereus aanbod en daar heb je het mee te doen. Hij kan wel meer willen, maar in principe niet meer eisen. Er is immers geen rechter die zich erover gaat buigen. Het valt of staat met welwillendheid van partijen. Ik vind dit echt zo zonde dat dit gebeurd. De tegenpartij kan overigens ook moeilijk gaan zeggen dat Appie wellicht een inkomstenderving van 80 mln heeft, want voor hetzelfde geld, was hij niet eens doorgebroken in Ajax 1. En was zijn top Fc Utrecht!? Zij kunnen er m.j. niet meer van maken dan het is. Een paar wedstrijden in Ajax 1, en Appie was geen 17 meer. Blijft dat ik hem echt mis op het veld.

   1. Koning Haarms Wolfs

    In deze zaak niet, MC, maar er kan later wel een “gewone” rechtzaak van gemaakt worden, afhankelijk van hoe dit verloopt.

    1. Mijn Club

     KHM: dat zou id altijd nog kunnen ja, mochten partijen er gezamenlijk niet uit komen.

     1. Koning Haarms Wolfs

      En daar ben ik zo bang voor, MC…. ik hoop dat De Beer dit inziet.

  2. De Nees

   We zitten nog in het beginstadium van dit geschil. Ik lees nog wat redelijkheid bij Ajax, de familie probeert vooral aansprakelijkheid en verantwoording aan te voeren. Maar uiteindelijk is dit het voortraject tot een trieste geldkwestie, de advocaten zien een miljoenenclaim die ze niet snel zullen loslaten.

 10. Iedereen heeft een mening

  Dit is zo’n verschrikkelijke situatie dat het beter is om dit juridisch uit te laten zoeken. Voor beide partijen is het extreem moeilijk om ” een prijskaartje ” te plakken op dit incident. Het kan/zal nooit genoeg zijn. Hiermee voorkom je ook dat een partij zich nadelig behandelt voelt.

 11. Finidi

  Eh mag hier gezegd worden dat ze die dokters aan moeten pakken ipv Ajax ook al zijn ze in dienst van Ajax(aanname). Geacht word toch dat zon medische staf terzake deskundig is of zie ik dat verkeerd?

  1. Finidi

   Het gaat er natuurlijk om wat zon jongen sportief en financieel had kunnen halen? Nu ff zonder sentiment, wat als iemand vd tegenpartij hem zon rotschop had verkocht dattie voor altijd in een rolstoel had gezeten? Was Ajax dan ook aangeklaagd of is men daar dan wel voor verzekerd ? Is heel wat anders natuurlijk maar feit is dat er door hem nooit meer gevoetbald wordt.

   1. Finidi

    Aan de andere kant vind ik dat ze er op een fatsoenlijke manier uit moeten komen.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Juist, die knul begon net met zijn leven en het is min of meer al afgelopen. Ik hoop dat men er uit komt. Denk niet dat Nouri er ooit iets van mee zal krijgen. Zi jammer voor dit ventje..

 12. Gert Ajax

  Met geld kan je geen gezondheid kopen helaas ,daarom snap ik niet waarom het voorstel van Ajax niet wordt geacepteerd.
  Zonde dat dit zover moet komen

 13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ajax is in deze een zeer warme club, alle respect hiervoor!

 14. AFCA my World

  Zie je wel ,het zijn de advocaten die geld willen zien,de familie is toeschietelijker !⚽️

  1. Amoebe

   Ik vraag mij of in hoezeer de familie echt zijn handen in onschuld kan wassen.
   Alleen de afvocaat beschuldigen vind ik ook wel weer erg makkelijk v

 15. Kingkong

  Hoe diep kan n mens zinken als je zelfs over de ellende die AP en familie is overkomen toch geld belanrijker vind

 16. Janneman16

  het is heel vervelend dat wat ‘er met Nouri is overkomen. ik denk dat AJAX een hele grote stap gemaakt heeft met die voorstellen. natuurlijk is/was 🙁 Nouri een geweldig talent en dat wil de familie ook weten. maar zou Nouri over 5 jaar ook nog zo goed geweest zijn of beter….. er zijn ook voorbeelden in het verleden waarvan iedereen dacht dat wordt een tweede Cruijff maar is het uiteindelijk niets geworden…. nogmaals voor de duidelijkheid het is verschrikkelijk wat ‘er gebeurd is en dit kan helaas niet terug gedraaid worden. ik denk dat dat contract voor 10 jaar geweldig zou zijn. hierdoor, wanneer de familie een beetje oplet, zijn ze over 10 jaar allemaal heel onafhankelijk.

 17. JohnDoe77

  Alleen maar verliezers. Schop de advocaten eruit en “praat” een middag met elkaar. Moet op te lossen zijn, niemand heeft dit gewild of moedwillig gedaan en Nouri is een Ajaxied met hart voor de club!

Comments are closed.