There are no ads, please add some


‘Hakim Ziyech wordt Italiaans multimiljonair ‘

AS Roma heeft zich dit weekend officieel gemeld bij Ajax om Hakim Ziyech over te nemen. Hakim heeft in Rome een contract voor vijf jaar op zich wachten, weet De Telegraaf te melden. De laatste weken is er in het geheim gesproken over een transfer en nu lijkt een akkoord niet ver meer weg. Hakim zal in Rome flink gaan verdienen want de Italianen zullen de ‘geniale speler’ meerdere miljoenen per jaar willen gaan betalen.

Hakim Ziyech kostte Ajax elf miljoen euro maar voor dat geld zorgde hij de afgelopen twee seizoenen voor dertig assists en twintig goals. AS Roma zal naar verwachting het drievoudige voor de middenvelder moeten gaan betalen maar daar zal onze vriend Mino Raiola niets van gaan krijgen omdat volgens De Telegraaf er geen enkele relatie of overeenkomst met Hakim en Raiola is. Sterker nog, Hakim wil al sinds zijn zestiende geen andere dan Nakhli en Ajax heeft al helemaal geen belang in de diensten van Mino Raiola.


Gerelateerde posts

28 reacties

 1. Iceman

  We gaan het wel zien wie de idialle opvolger van Hakim gaat worden. Of topic. AD. Kop in Familie Nouri gaat naar de rechter ze stellen Ajax aansprakelijk voor de hersenschade die Nouri heeft opgelopen in Oostenrijk. Dit wordt hele vervelende zaak en dan heb ik het nog zacht uitgesproken. Ajax moet hier heel sterk in staan willen ze dit tot een goed einde brengen dit gaat Ajax heel lang achtervolgen vrees ik.

  1. vak411

   knap.bedrag voor een speler die koste wat het kost weg wil… nu nog een waardig vervanger. geld lijkt me geen probleem.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Hopen dat jouw karakter je niet in de weg gaat staan, Ziyech. Wens je alle geluk en succes.

 3. Finidi

  Hopen als ie gaat dat het snel geregeld word want dat gerft rust in de tent en laten ze er aub een fatsoenlijke vervanger voor terugkopen en het liefst niet op voorspraak van Ten Hag en consorten.

 4. AjaxKat

  Dat laatste stuk over Raiola staat hier wat vreemd beschreven. Gaat erom dat ze in Italië denken dat R. achter de transfers van Kluivert en Ziyech zit en Telegraaf spreekt dat dus tegen.

  1. SarAjax

   Met de juiste begeleiding, hij zit zichzelf namelijk nog wel eens in de weg is een gevoelige jonge die beter met kritiek om moet leren gaan zeker in het buitenland

  1. ems

   Precies, het maximale eruit slepen Marc! In goede doen is hij idd 40 mio plus waard. Past wel in italie denk ik. Toch minder fysieke competitie qua conditie en kracht

  1. Emilio4Ajax

   Heeft puur met geld te maken…Raiola denkt op deze manier nog een extra centje te verdienen. Ziyech heeft hm niet als zaakwaarnemer, maar zou dan evt een bemiddelingspremie kunnen ontvangen,ware het niet dat Ziyechs eigen zaakwaarnemer al een tijdje met Roma bezig is… Zegt dus meer over Raiola en zn vieze spelletjes dan over Ziyech en indirekt ook Kluivertje…🍻😎

   1. AjaxKat

    Zie mijn post hierboven; staat hier in dit artikel wat ongelukkig beschreven. Gaat erom dat ze in de Italiaanse media denken dat Raiola achter de transfers van Kluivert én Ziyech zit. Telegraaf spreekt dat tegen. Ziyech heeft alleen met zijn eigen zaakwaarnemer te maken. Niks met Raiola. Misvatting van de Italiaanse media dus.

    1. Mr Ajax

     Nou mooi, mijn haren gaan altijd recht overeind staan als ik die rioolrat voorbij hoor komen

 5. AFCA my World

  Hoe komt het dat iedereen zijn naam verkeerd schrijft het is : RIOOLRAT zijn naam zegt al wat hij is, en hij zit overal met z’n vieze poten en staart tussen, gelukkig is Ziyech slim genoeg om niet in die vieze trukjes van hem te trappen, juist doordat hij overal tussen doorglipt is het lastig om hem te stoppen en gaan veel jonge talenten door hem hun ondergang te gemoet,van welke talenten die hij bij Ajax heeft weggehaald hoor je nog iets ? van Rhijn-El Ghazi-Bazoer om er een paar te noemen, kluivert is de volgende ! ⚽️

 6. Johan065

  Ik kan die naam niet meer horen van die varkens snuit. Waarom praten ze nog met zoeen vent.

 7. Voorland

  Bedankt Hakim, ik heb twee jaar van je genoten. Je gaat door de voordeur naar buiten met een mooie transfersom voor Ajax, als beste speler van de ED. AS Roma is een mooie club en een logische stap.

 8. Kingkong

  Voor zo’n speler waar het publiek voor naar het stadion komt moet minimaal 50 mln te halen zijn.
  Hakim veel succes in rusland dat levert meteen meer op.
  Daarna veel succes in je verdere loopbaan.

 9. Mijn Club

  40 mln zou toch echt het minimum moeten zijn. En of Roma nou zo’n prettige club is, betwijfel ik. Meer over het voetballen in Italië. Nou ja, ze lopen er minder dan in Duitsland, of Engeland. Spanje lijkt me toch meer een land qua voetbal voor hem. Meer technisch verzorgd voetbal, meer publiek, minder houthakkers.

 10. Zlatan4ever

  Dag Hakim ! Veel succes !!!
  🙋🏼‍♂️😁 je zal het nodig hebben

 11. Ab

  Als er een speler het op eigen kracht kan is het Ziyech wel. Ajax heeft jaren zo’n speler moeten ontberen. Helaas hebben we te kort van hem kunnen genieten. Qua balgevoel en spelinzicht veel beter als Klaassen bijvoorbeeld.

Reageren is niet mogelijk.