‘Ik weet zeker dat zelfs Ajax verbaasd was over het voorstel van Everton’

Everton-legende Kevin Ratcliffe hoopt dat zijn voormalig werkgever onder leiding van manager Marco Silva en technisch directeur Marcel Brands weer een gooi gaat doen naar een Europees ticket. Ratcliffe hoopt dat Brands het beter gaat doen dan zijn voorganger Steve Walsh. “Op dat gebied moeten we absoluut beter worden. We kunnen ons geen fouten veroorloven, zoals het aantrekken van Davy Klaassen voor 27 miljoen euro. Geen enkele club had interesse en wij betaalden veel te veel. Klaassen speelde zes jaar voor Ajax zonder ook maar ergens serieus in beeld te zijn. Ik weet zeker dat zelfs Ajax verbaasd was over het voorstel van Everton.”

Related posts

27 Comments

 1. Mijn Club

  Sorry hoor, maar dit is echt grote onzin. Gezien het goede seizoen van Klaassen en zijn enorme inbreng en goals in de EL, was hij toch echt de grote man bij Ajax. Draaide een prima seizoen, heeft loopvermogen en is slim. Denk juist dat veel clubs hem er graag bij hadden gehad, waar ie ws ook nog had gespeeld. Gelukkig is Donny een waardig vervanger/opvolger. Nagenoeg eenzelfde type speler.

  1. Mijn Club

   Met dank aan Ronald Koeman 🙂
   Maar ik vond zelf zijn prijskaartje best meevallen. Was geen cent teveel. Ze hadden hem gewoon meer de kans moeten geven. Hij was vanzelf boven komen drijven.

  2. De Nees

   Toch hou ik nog altijd mijn bedenkingen bij Klaassen. Op die positie achter de spitsen zijn de eisen veel hoger en wil je liever een verfijnde techneut zien, Davy is veel meer een loper dan iemand van de steekpas. Hij viel me ook altijd erg tegen in Oranje daar liep ie maar verdwaald rond, niet toevallig bij everton zag de nieuwe trainer meteen niks in hem. Wij staren ons blind op zijn trek- en sleurwerk hier, gevaar in de zestien en hart voor Ajax maar buiten Ajax kijken ze toch realistischer en dan komt hij idd niet uit de verf. Gun hem alle succes maar ben bang dat niveau ED zijn plafond is.

   1. Ajax 1

    Eens. Goede speler voor ED maar niet internationaal. Te veel een tempo.

 2. Koning Haarms Wolfs

  En 40 MIO voor Depay naar Manu, daar hoor je hem niet over….. de sukkel

    1. Ajax 1

     Maar die komt nu wel weer hard boven drijven hoor….depay heeft een goed seizoen lyon gespeeld, dus toch niet slecht dat ik zo….

     1. Koning Haarms Wolfs

      Klopt, ik hoop ook voor Oranje dat hij deze trend doorzet.

 3. Mr Ajax

  Prima marktgerelareerde prijs, dus lekker opzouten met je geroddel en vooral blijf van Davy af!!

 4. Iedereen heeft een mening

  Slap geouwehoer, marktconforme prijs. Goede speler, misschien had Everton beter moeten scouten en mss concluderen dat zij zo’n type speler niet nodig hadden.

 5. Charka53

  Davy was het zeker waard een speler met zoveel inzet die wil iedereen in zijn elftal en nu hebben ze die jongen gewoon sportief naar de kloten geholpen.

 6. Emous1978

  Wat een klootzak die vent, ken hem niet maar vind hem toch een lul❌❌❌

 7. Ajax013

  Haal hem nu terug naar ajax dan ? Dan heb je hem voor minder geld terug op het oude nest

 8. Finidi

  Hier was hij de leider van een goed team dat na de winterstop liep als een tierelier met Dave voorop in de strijd als buffer voor de rest, maar die houthakkers waren een foute keus wat voetbal betreft maar goed het geld zal daar wel goed zijn, ze wisten toch wat voor type speler hij was dus nu niet mauwen ladies!

 9. Finidi

  Hier was hij de leider van een goed team dat na de winterstop liep als een tierelier met Dave voorop in de strijd als buffer voor de rest, maar die houthakkers waren een foute keus wat voetbal betreft maar goed het geld zal daar wel goed zijn, ze wisten toch wat voor type speler hij was dus nu niet mauwen ladies! What you see is what you get!

 10. AFCA my World

  Who cares ? Ajax heeft de centen en Klaassen komt wel weer bovendrijven,niet bij everton dan ergens anders ! ⚽️

 11. Ab

  Klaassen kwam alleen bij Ajax uit de verf. Bij Ned. elftal ( mede door zijn positie) ook niet. Geeft aan dat het feitelijk een beperkte voetballer is. Goed maar slechts op één manier. Er waren destijds inderdaad weinig tot geen andere kapers op de kust behalve Everton.

  1. Zlatan4ever

   Klaasen een beperkte speler ?
   Must B kidding. Hij kan met 1 been meer dan jouw vriendje Ziyech met 2…..

 12. afcwil

  ik hoop dat klaassen terug bij ons komt is een perfecte voetballer voor ons ajax

 13. Zlatan4ever

  Klaasen ruilen voor Ziyech met “de knip dicht”, perfecte oplossing !

 14. Johan065

  Wat een stom gelul. Kom maar gewoon weer terug topper. Ik heb vaak van je genoten.

 15. Bigboss

  Ik hoop voor hem dat hij snel weer aan spelen toekomt weer een goede voetballer die dood bloed op de bank

Comments are closed.