‘AS Roma verhoogt bod op Kluivert wegens Engelse concurrentie’

AS Roma gaat het bod op Justin Kluivert nog eens verhogen, zo weten het Italiaanse Sportitalia en Corriere dello Sport te melden. reden is dat ook Liverpool en Tottenham Hotspur de negentienjarige vleugelaanvaller in het vizier hebben en wel bereid lijken om aan de eisen van Ajax (naar verluidt 25 miljoen) te voldoen. Het bod dat AS Roma nu heeft uitgebracht bij Ajax bedraagt totaal vijftien miljoen euro. De Romeinen willen een vast bedrag van acht miljoen betalen voor Kluivert, dat door bonussen dus nog kan oplopen. Door de Engelse concurrentie heeft AS Roma de variabelen verhoogd tot twaalf miljoen. Zodoende kan Ajax maximaal twintig miljoen overhouden aan een vertrek van Kluivert naar Rome.

Het contract van Kluivert loopt nog maar één seizoen door tot medio 2019 en dus lijkt verkoop nu het beste. AC Milan en Juventus zouden ook nog nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de aanvaller.

Kluivert wilde afgelopen week weinig kwijt over zijn toekomst en over de geruchten dat hij persoonlijk al akkoord zou zijn met Roma. “Wat ik er over kwijt kan, is dat het nu lekker vakantie is. Daar ga ik van genieten. Uiteindelijk moet ik het doen. Linksom of rechtsom. Het ligt allemaal bij mezelf. Ik sta nog nergens honderd procent achter. Ik ga er nu rustig over nadenken. Ook bij Ajax blijven zou zeker kunnen. Dat zit er zeker in.”

Related posts

29 Comments

 1. Jimmy1971

  Het verbaast me echt dat er al zoveel partijen blijkbaar zoveel geld voor hem over hebben na 5 goede wedstrijden in een seizoen! Zeker een talent maar kan me toch niet aan de indruk ontrekken dat zijn achternaam hierin mee weegt!
  Mooi voor ons dat hij teveel oplevert dan kan dat besteed worden aan een speler die graag voor ons wil spelen!!

  1. Mr Ajax

   Ja het verbaast mij ook, maar wel een italiaanse constructie. Maar zoals ik het lees is de kans aanwezig dat die nog bij ajax blijft ?

   1. SarAjax

    Denk het niet de ene dag zegt ie dat hij blijft de volgende dag zegt zn zaakwaarnemer dat ie rond is met roma

    1. VanDattem

     Even los vh feit dat de situatie ansich klote is en hij gewoon zou moeten willen blijven, vind ik het pas gek dat mensen verbaast zijn dat het om zulke bedragen gaat. Hij is nummer 1 talent van de wereld geworden (en dat maakt hem dus de meest begeerlijke jonge speler, hij is een talent van Ajax, als je een videobandje met zijn goals en wat acties laat maken heb je een top sales product, hij heeft z’n naam en z’n kop mee, Raiola als zaakwaarnemer en meerdere clubs willen hem hebben en genoeg betalen (alleen Ajax niet, wat niet geheel onlogisch is). Allemaal ingredienten die het niet heeeeuuuul moeilijk maken om een speler van 19 met die potentie boven de 20 miljoen te krijgen hoor. Daarbij nog de shirtverkoop die hij gaat genereren (alleen al door z’n naam). Ik snap het wel, en iedereen met een beeeetje zakelijk verstand ook. Komop zeg. Dat we er allemaal van balen is iets anders dan logisch nadenken.

     1. Mijn Club

      Ben het helemaal met je eens VANDATTUM. Het had zo mijn tekst kunnen zijn 😉

 2. Koning Haarms Wolfs

  Kunnen we ophouden met dat geleuter over dit klootzakje? Gewoon leuke onderwerpen, word kotsmisselijk van dit huftertje. Inpakken en voor mijn part gratis naar welke club dan ook.

  1. Teuntje

   Mag ik zeggen dat ik dit een onzin reactie vind? Ja dat mag ik zeggen?

 3. Mijn Club

  Tsss, gratis laten gaan Koning Haarms?! Ongelooflijk.
  Ik zou zeggen: poot stijf houden. 30 mln vragen, zodat je bij onderhandelingen zo rond de 25 mln overhoud en al helemaal niet meegaan in dit soort constructies. Sowieso zijn die Italianen erg slecht in betalen. Wacht maar lekker lang tot de Engelse clubs zich gaan melden. Hij staat bekend als een groot talent, en daar mag voor worden betaald! Onderste uit de kan halen. Lukt het uiteindelijk niet, dan tribune (als voorbeeld voor de toekomst)

  1. Koning Haarms Wolfs

   We hebben zoveel geld, gewoon weg met hem. Die 30MIO halen we desnoods wel elders vandaan, gewoon weg met K.

   1. Prinsengracht

    Onzin. Geld is geld. Voor 25 miljoen kun je drie goede spelers kopen. Geef jij dan je eigen geld maar weg.

  2. Jeroen68

   Een vast bedrag vragen, niks variabelen. En dan heel snel inpakken en heel snel weg wezen.

 4. Mijn Club

  In dit laatste geval, gaat ie vanzelf bijtekenen zodat ie weer aan spelen toekomt. Dat wil hij immers ook. Dan min voor 2 jaar laten bijtekenen en dan kun je alsnog verkopen. Maar voorlopig wachten, wachten, wachten …. niet aan de eerste de beste Italiaanse club verkopen.

 5. Iedereen heeft een mening

  Niks variabelen. Gewoon vast bedrag en doorverkooppercentage.

  1. dickst14

   Geen vast bedrag. Geen bedragen noemen, voorlopig nee zeggen. Laat ze maar verhogen en tegen elkaar opbieden. 25 miljoen lachen ze allemaal om tegenwoordig.

   1. Iedereen heeft een mening

    dickst14, dat bedoelde ik ook. Kluivert/Raiola hebben een overeenkomst. Dus als AJAX zijnde lekker achterover leunen en wachten wat er gaat gebeuren. Maar niets variabel en anders, bij niet verlengen, jaartje tribune warm houden.

 6. Charka53

  25 miljoen en geen euro minder dus nu maar bidden dat er been gek is die dat er voor over heeft.

 7. Vak 120

  Als hij nu al weet niet voor 100%achter te staan om bij ajax te blijven,dan moet hij gewoon weg!!! Geen woorden aan vuil maken! Een redelijk krijgen en gelijk strik er om en weg ermee! Zo’n jongens stoken alleen maar onrust!

  1. Mijn Club

   VAK120: begrijp ik, maar je kunt ook in een toekomstig contract vast laten leggen, dat hij zich niet negatief mag uitlaten over Ajax, op straffe van een hoge boete. Daarnaast is hij wel een prof (broodvoetballer), en zal kost wat kost willen spelen, ook voor Ajax. Dus zeg ik: alleen voor 25 mln (minimaal) laten gaan, anders voor minimaal 2 jaar laten bijtekenen, en als stok achter de deur verwijzen naar de tribune. Statement maken werkt het beste. Boilessen’s carrierre is ook direct in het slop geraakt. Dus raak je ze uiteindelijk in de portemonnee, alsmede op het sportieve vlak. Kinderen moet je consequent opvoeden, anders gaat het fout!

 8. Kingkong

  Zoals al vaker vermeld NIET verkopen , nooit meer meewerken met die raiola laat hem op zijn bek gaan.

 9. AFCA my World

  Lekker naar Engeland laten vertrekken,je ziet het al die pizzabakkers willen koopjes en dan cashen, bovendien krijgt rioolrat dan problemen met die romeinen,dat is hem van harte gegund, die pizzabakkers zijn zeker slecht van betalen terwijl die dwaze engelsen het zo uit de achterzak halen ! Nee laat maar vertrekken voor zoveel mogelijk ! ⚽️

 10. Cootje Adriaanse

  Waarschijnlijk blijft Kluivert dagelijks nieuws tot eind september….zucht.

 11. JohnDoe77

  Ik hoef hem niet meer in een Ajax shirt te zien. Als hij niet Kluivert had geheten, was er niemand voor hem gekomen. En verder voor die Italianen; als de Engelsen € 25 mln willen betalen en jullie € 8 met bonussen tot € 20 is het te weinig en weer een hoop gedoe om je poen te krijgen. Op de boot bij Hoek van Holland voor kleine Justin, kan hij daar bij een sporadische goal in de beker op het logo slaan met zijn vuistje!

 12. Bert Betondorp

  Eigenlijk zouden dit soort berichten niet moeten worden geplaatst.
  Want wat is de waarde hiervan? Niks. Morgen lees je weer dat het allemaal niet waar is.
  Als zo’n bericht wel wordt geplaatst Lees het niet die onzin. Dan erger je je ook niet. Ok?

 13. fjonkman

  Alhoewel… 33 miljoen voor Ziyech plus 25 miljoen voor Kluiffie… weer 58 miljoen erbij op de rekening. Dat we vervolgens weer geen kampioen worden zal de aandeelhouders een zorg zijn.. er wordt immers dikke winst gemaakt…

Comments are closed.