Ajax haalt spits Dostanic(16) van Excelsior naar O19-elftal

Ajax heeft Damjan Dostanic overgenomen van Excelsior. De pas zestienjarige centrumspits gaat spelen voor Ajax O19. Hij kwam het afgelopen seizoen uit voor Excelsior O17. Dostanic scoorde afgelopen seizoen veel doelpunten waaronder enkele hattricks waardoor hij de interesse van Ajax wekte. Bij Ajax O19 moet Dostanic de concurrentie in de spits aan gaan met Brian Brobbey, de spits van de huidige O17. Ajax shopte deze zomer al eerder bij Excelsior. Ook Youri Baas verhuist namelijk deze zomer eveneens van Kralingen naar Amsterdam. De vijftienjarige linksback zal komend seizoen actief zijn bij Ajax O17.

Related posts

17 Comments

 1. Mijn Club

  Precies. Sowieso goed dat er ook daar wordt gescoud en gehaald. Mooi ook dat zo’n jongen naar A’dam wilt ipv F’oord. Ik wens hem veel succes toe, en plezier.

 2. Mr Ajax

  Goed bezig, dit kan de toekomst worden, 1 tip bestuur, leg hem lang vast

 3. Prinsengracht

  Brobbey. Al jaren geen spits gezien die kan spelen als een Ajax nummer 9. Deze jongen is hooguit zijn vervanger.

  1. Bakkie

   Ben ook erg gecharmeerd van Brian Brobbey, laten we hopen dat hij het eerste gaat halen!

 4. Mijn Club

  Brobby, met de enorme benen a la Seedorf. Alleen jammer dat hij geen 1.90 m is a la Zlatan. Brobby is vergelijkbaar met die Belg Lukaku. Kan zeker een grote worden, zolang hij zich niet inlaat met Raiola. Eerst minimaal drie jaar Ajax 1.

 5. Mijn Club

  Brobby, met de enorme benen a la Seedorf. Alleen jammer dat hij geen 1.90 m is a la Zlatan. Brobby is vergelijkbaar met die Belg Lukaku. Kan zeker een grote worden, zolang hij zich niet inlaat met Raiola. Eerst minimaal drie jaar Ajax 1, voordat je richting buitenland wil. Alhoewel hij zijn postuur mee heeft.

 6. AFCA my World

  He he er word in nederland gescout, alleen maar goed om nederlands sprekende spelers te hebben! ⚽️

   1. Zlatan4ever

    He daar is onze “grapjas” zonder humor weer….
    Klaar bij 2.0 ?

    1. Zlatan4ever

     En daar is er weer eens een “gestoord” antwoord van onze fijne AB die niks anders kan dan negatief doen en schelden.
     Een beetje gefrustreerd typetje die denkt na onze JC ook een JC te zijn, maar dan die van uit de Bijbel. GFYS

Comments are closed.