There are no ads, please add some


De Boer is duidelijk over Kluivert: ‘Lik m’n reet man’

Ronald de Boer heeft zich behoorlijk geërgerd  aan het interview wat Justin Kluivert onlangs heeft gegeven aan De Volkskrant waarin de speler nogal wat kritiek had op het beleid bij Ajax. Bij het programma Evers staat op van radio 538 gaf De Boer zijn duidelijke mening over de soap Kluivert.

‘Uitspraken dat hij zich druk maakt over een trainerswissel of wat er binnen het bestuur van Ajax speelt is gewoon onzin. Voetballers komen ’s ochtends aan, gaan trainen en gaan daarna weg. Ze kijken gewoon welk leuk meisje ze kunnen scoren, zeg ik gechargeerd. Verder maken ze zich niet druk. Mino Raiola, zijn zaakwaarnemer, zal er wel achter zitten en hem bepaalde teksten influisteren, dan denk ik hou op man, lik m’n reet. Dat Ajax geld aan hem wil verdienen is toch normaal anders verklaren ze je ook voor gek. Soms denk ik wel, dit ben jij helemaal niet Justin’.

Bron: Radio 538


Gerelateerde posts

39 reacties

 1. Dagrump

  Wie niet ? Verwende Puber!! Kan me er stiekem wel boos over maken 😡

   1. De Ajacied

    Ronald spreekt zoal wij allen willen spreken in de pers, top Ronald,
    Het lijkt wel of Justin met zijn achternaam Raiola heet, zelfde leugenaars en geldwolven zijn het
    ❌❌❌

 2. Zlatan4ever

  Ik ben blij dat nu eens iemand uit de voetbal wereld zich uitspreekt (ondanks hij ooit ook niet zuiver op de graat was ivm vertrek forceren naar Barca).
  Maar het is nu wel voor iedereen duidelijk dat Kluivert jr. een
  “eng ventje” is en niet meer gewenst is. Als er nu nog supporters zijn die achter Kluivert jr. staan moeten ze wel “blind” zijn van adoratie.
  Zoals al reeds vele malen eerder gemeld…inpakken en wegwezen

  1. SarAjax

   Kijk en als hij nou elke week de sterren van de hemel had gespeeld… maar ja het helpt hem dat hij een zoon van is.

  2. Ajaxforlifexxx

   Van de boer was anders. Hij had met ajax alles al gewonnen en was flink ouder toen hij wegging. Dat kan je dus niet vergelijken!

  3. Ajaxslied

   De boertjes hadden afspraken gemaakt met Ajax toendertijd. Die afspraken is Ajax niet nagekomen waardoor de boertjes niet veel anders konden.

   1. Zlatan4ever

    De Boertjes misbruikten wel Morten Olsen om weg te komen naar Barca, niet zo netjes want Olsen was en is een goede kerel

    1. Ajaxslied

     Nee maar ze hadden met de Ajax directie afgesproken dat Ronald een transfer mog maken en dat Frank heel zijn carrière bij Ajax zou blijven. En dan komt Ajax die afspraken niet na dus dan begrijp ik wel dat ze op een niet nette manier weg gaan.

 3. AjaxKat

  Aangezien dit op 538 was; weten ze zeker dat het niet Edwin Evers was die Ronald de Boer imiteerde? Als ik die quotes lees van Ronald de Boer dan lijkt het net of ik Evers hoor. 🤣🤣🤣

 4. Koning Haarms Wolfs

  Hulde, Ronald. Vooral omdat dat “lik m’n reet op rioolrat slaat en niet op Justin. Met 19 jaar mag je fouten maken!

  1. Ajax 1

   Zou wat zijn koning, als justin komend seizoen de reet van de boer moet likken tot zijn contract klaar is 😂

 5. Charka53

  Het is een verschrikkelijk verwend ventje , hij zal toch wel verschrikkelijk goed moeten gaan voetballen anders horen we over een jaar niets meer van hem en als hij straks toch in de JC Arena verschijnt wacht hem een overweldigend welkom.

 6. Wim Hobe

  In mijn hart geloof ik dat hij van aard niet zo is. Hij is volkomen geïndoctrineerd door die rioolrat die op de achtergrond ook nog eens gesteund wordt door zijn moeder. Al met al een in en in trieste situatie, waar hij, eenmaal volwassen en met een eigen mening, met spijt aan terug zal denken!!

  1. Mijn Club

   wim, zo denk ik ook ja. De invloed van anderen is erg groot op die leeftijd. Met 18-19 ben je gewoon nog een kind.

  2. Bakkie

   Klopt helemaal, Wim. Justin Kluivert heeft een hoop Amsterdamse branie en dat vonden we in het begin allemaal hartstikke mooi. Alleen Raiola zorgt voor misplaatste arrogantie bij Justin. Dat is erg jammer en triest en in principe niet helemaal Justins schuld. Maar hij heeft wel zelf gekozen voor de samenwerking met Raiola.

  3. De Nees

   Op die leeftijd mag je ook wel je gezond verstand gebruiken. Keuze tussen je eigen ontwikkeling en geld, daar is niet veel levenservaring voor nodig maar een beetje IQ, daarbij papa die de klappen van de zweep kent adviseerde zelfs nog om bij Ajax te blijven. Nee, die vlieger gaat niet op dat hij maar een puppet-on-a-string is, hij heeft inmiddels genoeg argumenten vernomen om niet te gaan maar meneer is klaarblijkelijk een high roller en kiest voor big, bigger, biggest.

 7. Finidi

  Lekker laten gaan, geld pakken evt met doorverkooppercentage(s) en doei! Sfgesloten hoofdstuk wat mij betreft! 🖕🏼

 8. Kingkong

  Dat spelers en hun ouders nog steeds niet door hebben ?? Dat die volgevreten patser er niet voor hun belangen opkomt maar alleen voor zich zelf , die schop je toch de deur uit!

 9. AFCA my World

  Er zullen altijd mensen voor rioolrat en zijn geld bezwijken, dan sta je ook niet stevig in je schoenen als speler en familie zijnde ! Een leuk zakcentje maar de top haal je daar niet mee ! Hij word gewoon verkocht en hij zal er heel veel spijt van krijgen,maar dat is zijn probleem en niet het onze ,Het gaat je NIET goed in je verdere maar korte carriere ! ⚽️

 10. Valentino

  Kan beter zijn naam veranderen in Justin Gluipert. Wat een geldwolf.

 11. Wembley71

  En als ie klaar is met de reet van de Boer mag aan die van mij beginnen🤪😝🌬

 12. M800M

  Haha wat een held die Ronald. Maar was het echt ronald de boer of was het evers die hem nadeed zoals hij vaak doet?

 13. Jan74

  En zo is het. Als ik zijn vader was geweest had die een draai om zijn oren gekregen en had ik die rioolrat een rotschop verkocht dat wil je niet weten. Wat een soap is dit.

 14. Ab

  Interview Volkskrant echt, reactie de Boer op 538 nep. Dat mensen hier nog intrappen, ongelooflijk.

 15. Jari10

  Flauwekul verhaal. Maar het zou wel geweldig zijn als Ronald hier achter gaat staan. De kritiek is op de pizzaman en niet Justin. Geef de jongen wat ruimte. Hij is jong en heeft een slechte begeleiding. Mathijs gaat op zeker weg en daar vind blijkbaar niemand wat van.

 16. Ajaxfoort

  Zoals ik al zei. Justin als buikspreekpop voor Raiola. Die wil snel toeslaan en geld verdienen. Hij denkt verder niet aan het belang van Kluivert. Als justin bij Ajax blijft verdient Raiola niks. Dus dat moet in zijn ogen niet gebeuren. En Kluivert laat zich voor het karretje spannen.

Reageren is niet mogelijk.