There are no ads, please add some


Raiola: ‘Ajax wil Kluivert niet verkopen, net als de andere parels die ze hebben’

Mino Raiola wil Justin Kluivert maar wat graag onderbrengen bij AS Roma maar dat lijkt voor de zaakwaarnemer nog een hele klus te worden. Italiaanse media schreven vorige week dat Raiola met Roma akkoord is over een meerjarig contract voor Kluivert, maar dat lijkt inmiddels geen waarde meer te hebben want volgens Raiola wil Ajax niet meer meewerken aan een vertrek van Kluivert.

‘Of Justin klaar is voor de Serie A? Je bent klaar voor een stap als je voelt dat je er klaar voor bent, maar dat is het probleem niet”, vertelt Raiola aan Calciomercato. ‘Ajax wil Kluivert niet verkopen, net als de andere parels die ze hebben. Ik vind het een erg lastige situatie. Niet alleen voor de clubs, maar voor iedereen’. Naast AS Roma zouden ook Internazionale en Juventus belangstelling hebben voor Kluivert die nog steeds niet wil bijtekenen bij Ajax en stelt dat hij zich onder druk voelt gezet en dat hij daarom zijn contract niet wil verlengen. Volgens verschillende Italiaanse media heeft Roma zich inmiddels met een bod van vijftien miljoen euro gemeld in Amsterdam maar dat is door Ajax van tafel geveegd. In Rome zou een vijfjarig contract klaarliggen voor de negentienjarige aanvaller, met een startsalaris van anderhalf miljoen euro per seizoen.

Bron: Calciomercato


Gerelateerde posts

57 reacties

 1. AjaxKat

  Tja als dit klopt… Tuurlijk is hij een lul eersteklas die alleen aan zichzelf denkt. Maar ergens kan ik er ook bewondering voor hebben hoe hij, puur voor eigen gewin, alle betrokken partijen tegen elkaar heeft opgezet. Dat heeft ie tot kunst verheven. Maar het is en blijft een lul die meer kapotmaakt met zn geldzucht.

  1. De Ajacied

   Grote inhalige Geldwolf dat hij is, wat een eikel
   1e klas
   ❌❌❌

   1. De Ajacied

    Laat JK maar lekker prulletjes prikken op de Toekomst,
    Arrogant gastje, wat al wel 2 ja 2 goeie wedstrijden heeft gespeeld,
    Wordt gvd volwassen Justin
    ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

     Nee ik heb een veel beter idee: Op wedstrijddagen in het JCS de trappen op en aflopen op de F-Side. De ultieme vernedering voor deze omhooggevallen blaaskaak.

    2. Arie

     Voor het juiste bedrag verkopen en een versterking op links kopen voor papier prikker te duur en van de situatie leren

  2. Zlatan4ever

   Bewondering ? Over het paard getild ventje,die het Ajax-shirt niet waardig is om te dragen.
   Alleen bewondering voor de club die meer dan 25 miljoen oo tafel legt

   1. Bakkie

    Ja, hier had ik echt op gehoopt. Gewoon uit principe niet meewerken aan dit soort praktijken, dan kost het maar wat miljoenen maar je maakt wel een statement.
    Ben benieuwd of ze dit de hele zomer vol kunnen houden!

 2. Dagrump

  En Zo is het. Gewoon niet laten gaan en laten voelen/ bloeden. Jammer dat J Kluivert niet het Ajax Bloed heeft van zijn vader !!

  1. Mr Ajax

   Ja zou mooi zijn, al deed die altijd erg populair alsof die de ajacied van de eeuw was met dat logo kussen van hem, voelt niet meer goed, van mij mag fie lekker gaan, verdienen we er nog wat aan en hebben we niet die negatieve vibe

  2. BobbyHaarms

   Nee niet laten gaan. Als dit klopt dan doet Ajax dit echt heel goed! Je verlies pakken en dat ventje een jaar op de tribune zetten. Kijken of ie dan nog overal heen kan met zijn grote mond.

   1. HURBIE

    Zo is dat BH
    Hoop geld wat je dan niet meer kan vangen
    Maar dat moeten Ajax dan maar voor lief
    nemen
    Goed voorbeeld voor andere spelers👍

     1. Mr Ajax

      Jaar lang die chagerijnige harses van hem op de tibune met die pizzabakker ernaast, heb ik mijn seizoenskaart er al uit haha

   2. Tobias

    Precies laten zien dat de club de baas is, en niet de jongen of de zaakwaarnemer.

 3. Dagrump

  En is dat salaris bij Roma geen lachertje❓❓of ❓❓Ik zou liever 30/34 wedstrijden spelen dan in de jeugd of op de bank bij Roma. Maar wie ben ik 😉

   1. Finidi

    Ja ik zou voor 1 1/2 miljoen per seizoen niet men schoenen aan willen trekken hoor🤪

 4. AFCA my World

  Het is goed dat Ajax alles binnenboord probeert te houden,voor het geld hoeft ie niet weg te gaan ! Rioolrat sucks! ⚽️

  1. theomar

   Voor het geld hoeft Kluivert niet weg. Maar zijn instelling is helemaal fout bedorven. Dat komt niet meer goed. Alleen al het feit dat hij voor rioolrat heeft gekozen. Telkens als rioolrat zich rrgens mee bemoeit is er stront aan de knikker. Maar spelers kiezen hier blijkbaar voor. Er zjjn nog meerdere ajax-spelers die hem hebben als makelaar. Laat die spelers een andere makelaar kiezen.

  2. Ajax 1

   Natuurlijk wil Ajax zijn parels niet verkopen. Leeft die pizzabakker onder een steen of zo? We hebben 175 mln€ op de bank en zijn Ajax, niet Emmen. Allereerst mogen spelers blij zijn dat ze bij Ajax spelen en ten tweede hoor je dan weg te gaan na succes. Je bent een sukkel raiola…..

 5. Stephanafca

  Snap niet dat riola nog zo bezig is. Ik bedoel hij heeft al geld zat, hij moet ook wel beseffen dat hij op deze manier talenten kapot maakt. En dat is in de eerste plaats jammer voor ajax, maar ook voor het nederlandse voetbal ( nl elftal ). Echt een dwaas deze man. Clubs zouden hem moeten boycotten. Riola als zaakwaarnemer? Oke, geen interesse.

  1. theomar

   Alles draait alleen nog maar om geld. Fifa (wk rusland, wk qatar), uefa (verdeling gelden cl en el, de grote clubs worden alleen maar groter en rijker). Oliegeld, foute russen, en ga zo maar door. En het wordt alleen maar erger.

 6. AFCA my World

  Vinden jullie het ook zo raar ? Waarom verkoopt Ajax zijn talenten/parels niet ? Ze hebben geld genoeg en willen een goed en waardig team opbouwen ! Dan kun je toch je sterkhouders wel verkopen ! Als je de foto van rioolrat ziet zou je hem je laatste cent geven,hij ziet er zo zielig uit ! Of zou dat zijn omdat hij nu 5 miljoen misloopt ! Nee ik snap echt niet dat Ajax zijn parels niet wil verkopen !

 7. Zlatan4ever

  Laten we hopen dat Roma,Inter of Juve een hoger bod weg leggen (zeg rond de 25/30).
  Dit verwende ventje verdiend geen basis-plaats meer in Ajax1
  Leuke voetballer maar zeker nog geen internationale topper, maar wel een vervelend eng ventje…
  AFSCHEID nemen

 8. Koning Haarms Wolfs

  Kluivert is geen parel. Van mij mag hij weg. Als je dit ventje houdt, dan zorg je voor een jaar onrust en ellende binnen de club. Pak die 15-20MIO en weg met die kwal.

  1. Mijn Club

   Absoluut niet voor 15 mln HAARMS. Dan geef je pas echt toe. Zou het domste zijn wat je kunt doen. Over 30 mln valt te praten, en anders je verlies nemen. Bankjes schrobben, schoenen van de andere jongens poetsen, eten opscheppen in de kantine. Maakt niet uit wat, maar als je hem laat gaan voor dat geld, toon je je zwakte en ruikt Raiola zijn kansen voor alle andere talenten.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Rust in de tent is veel waard. Als je hem houdt, loopt hij volgend jaar gratis de deur uit en je hebt een jaar ergernis gehad. Voor mijn part geven ze hem weg, geld hebben we zat en dat gaat de komende maanden alleen maar meer worden.

    1. BobbyHaarms

     Nou en? Met geld alleen behaal je geen successen. Voorbeeld stellen aan de selectie en hem aan zijn contract houden, fuck dat geld want we zijn rijk zat!

    2. M800M

     Eens KHW, we hebben al te veel problemen op het gebied van mentaliteit en teamspirit e.d.. raiola en kluiverd een lesje leren voelt even goed voor de onderbuik maar verstand zegt dat het risico dat het fout uitpakt te groot is. gewoon die miljoenen pakken en de rust bewaren.

  2. De Nees

   Duidelijk dus hoe deze idioot er tegen aan kijkt: parels zijn het, die als handelswaar aan de man gebracht moet worden.

 9. Prinsengracht

  Een ventje van net 19 weet zelf echt niet of hij er klaar voor is. Sterker nog: die heeft geen idee waar hij aan begint. En eer hij zich dat realiseert, heeft zijn carriere in het gunstigste geval een flinke deuk opgelopen. Schandalig dat Raiola zich van dit soort teksten bedient om zijn eigen handelen te rechtvaardigen.

  1. Mijn Club

   Helemaal gelijk in PRINSENGRACHT.
   ‘ dit is een eeg lastige situatie voor iedereen’. Zegt Raiola. Kom op zeg, deze situatie heeft ie nota bene zelf gecreerd. En niet alleen nu bij Kluivert. Laat hij zich bezig houden met de voetballers, die het NET niet gaan redden bij Ajax 1 en die daardoor genoodzaakt zijn om een contract elders te tekenen. Ga voor die Godenzonen werken, steek daar je energie in. Dan pas help je een ander, de club, en jezelf. Maar ja, dan moet ie echt werken.

 10. timkloppers

  tuurlijk verkopen we niet alle parels. wel willen ook wel eens een x een vast team opbouwen met ervaring en talent. Maar onze pizzabakker denkt alleen aan zakken vullen💰. Spelers moeten goed weten dat ze niet altijd een basisplek krijgen zoals Raiola dat spelers beloofd. wegkwijnen op de bank gebeurt vaker.

 11. Jimmy1971

  Laat maar zien wie de baas is Ajax, sterk, mijn zegen hebben jullie!

 12. Forever nr14

  Engnek bah! Kluivertje aan z’n contract houden, (wat niet gaat gebeuren helaas) laat m maar wegkwijnen op de Toekomst tribune, arrogant ventje. 2 redelijke wedstrijden gespeeld en dan dit bah

 13. Yindi

  Ik hoop dat Ajax dit nu doet om een statement te maken. Wat moet je met zo’n mannetje als het uiteindelijk niet doorgaat?
  Wordt een “rotte appel” in de schaal van vers fruit die klaar gemaakt wordt voor het nieuwe seizoen.
  Hoop dat andere spelers hierdoor gaan inzien dat deze pizzabakker meer kapot maakt dan dat goed voor ze is. Deze man heeft maar een doel en dat is zijn eigen bankrekening. JK is bezig zijn toekomst te vergooien!! Kan me namelijk nu niet meer voorstellen dat hij volgend jaar weer vrolijk rondloopt bij onzd club.

  1. M800M

   Hoewel ik me wel kan vinden in het signaal richting raiola is dat wel een enorm risico. Om in jouw analogie te blijven: wat gebeurt er als je een rotte appel tussen allemaal verse legt? Dan kan hij de hele verse schaal besmetten. We hebben bij ajax al genoeg problemen met mentaliteit en dergelijke, ik zou zo’n stoorzender (justin) zo ver mogelijk van mijn spelers weg houden. Als je dat doet dmv verkoop houd je er ook nog wat miljoenen aan over.

   1. Yindi

    Dat is nu juist ook mijn punt M800. Met goed fatsoen is JK niet meer op te nemen in de selectie als die hele transfer niet doorgaat. Dat heeft een zeer negatief effect op de rest vd groep. Een statement maken en er tegelijkertijd voor zorgen dat hij bij ons niet meer welkom is lijkt me beter.

 14. Jari10

  Aan de andere kant zou Ajax het salarisplafond voor de sterkhouder uit de eigen jeugd omhoog moeten trekken. Spelers blijven langer en leveren op termijn meer op. Verkeerse zuinigte waar dit soort lieden spelers de kop gek maken.

 15. Iamsterdam2015

  Niet laten gaan. Laat maar lekker trainen met het tweede en als dr juiste prijs voorbij komt meteen weg doen. Wat een prutsers zeg!

 16. Wembley71

  Ajax wil de “andere parels die ze hebben” niet verkopen……moet dat dan? Wie bepaalt dat dan, een één of andere malafide makelaar die zij winst ziet verdampen??!! Rot op dikke gek!

 17. JohnDoe77

  Ik snap die ophef over Raiola niet. Het is gewoon een vakman; zijn werk is speler voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen en een mooie deal voor de speler regelen. En toevallig doet hij dat goed. Denken jullie dat hij Justin een pistool op zijn hoofd heeft gezet om bij hem te komen? Nee tuurlijk niet; ook Justin weet hoe goed hij is en wat hij doet en daarom is hij naar hem gegaan. Als je ergens “boos” op moet zijn dan is het de speler die de makelaar aanstelt, niet de makelaar.

 18. Ptr

  Gewoon dat salaris plafond omhoog doen. Zie 1.5 MIO bij Roma dat is 2.35 MIO brutto bij Ajax. Dan hou je talenten langer vast, worden ze beter, leveren ze meer op, meer kans op succes.

Reageren is niet mogelijk.