Lisandro Magallán op weg naar Amsterdam

Lisandro Magallán is op weg naar Amsterdam om daar vandaag medisch gekeurd te gaan worden. De 24-jarigen Argentijn was zelf al mondeling rond voor vijf seizoenen maar alles moet nog wel op papier gezet worden. Daarin zal onder meer staan het transfer bedrag van acht miljoen waarbij nog anderhalf miljoen aan bonussen bij kan komen, zo staat in De Telegraaf te lezen. Lisandro was al in Europa bij zijn broer, die in Spanje speelt,  om de gang van zaken af te wachten.

Related posts

28 Comments

 1. vak411

  dat is goed nieuws.. ik vond het alweer een beetje eng lang duren. Welkom bij de mooiste club Lisandro!

 2. Koning Haarms Wolfs

  Mooi, gefeliciteerd Magallán! Welkom bij deze schitterende club. Hopen dat je de nieuwe Sanchez bent en dat je hier succesvolle jaren mag meemaken.

 3. Ajax 1

  Yes, goede leeftijd en nu hopen dat hij de rots is die we nodig hebben naast de ligt. Wober en schuurs achter de hand….de verdediging staat in ieder geval. Tadic nog (of vergelijkbaar niveau) en we zijn rond om kampioen te worden.

 4. Zlatan4ever

  Magallan eindelijk vast gelegd.
  Nu maar hopen dat hij de aanwinst is die wij achterin nodig hebben. Welkom !!!

 5. Ajax013

  Waarom “gokken” wij altijd op spelers uit verweggistan… kijk naar psv. Die gaan voor dumfries en angelinõ. Dat zijn prima aankopen.

  1. rickert

   Vind Pierie van Heerenveen ook wel een goed eerste seizoen doormaken, die zou ik nou kopen en een jaartje terughuren aan Heerenveen. Hele seizoen een basisplaats gehad en Oranje Jeugdinternational. Voor volgend jaar hopen dat Kristensen het licht gaat zien!

 6. Wenen 1995

  2 Argentijnen achterin…. klinkt super! Hopelijk is hij direct een toegevoegde waarde. Welkom!

 7. AFCA my World

  He he eindelijk, en nu doorpakken nog een leider op het middenveld en we zijn er klaar voor ! ⚽️

 8. Jimmy1971

  Mooi, ik zou wel kunnen wennen aan deze voortvarendheid op selectiebeleid!

 9. Forever nr14

  Wat een beleid echt ongelooflijk en erger me er ieder meer aan.
  Waarom moeten er een halen van daarachter, terwijl die schijt lampen gewoon een goede Nederlander ophalen! Die zijn veel slimmer als die sufferds bij de eens zo mooie club.
  Je tegenstander verzwakken dat is pas een goed beleid! Nee wij nemen de gok omdat we het geld hebben liggen pffff dom olie dom

  1. ajaxhoger

   Juist ,die worden er elke keer kampioen mee , je zal zien dat viergever het daar top doet , dat deed hij hier trouwens ook .
   Dat is nu maar afwachten weer , daarom snap ik ook niet dat ze hem transfervrij weg hebben laten gaan , die man ging altijd voor in de strijd .
   Dat snappen ze bij ons niet schijnbaar .

 10. RonJ64

  Top, nu goed gekeurd worden en tekenen, Welkom @magallan bij de Grootste en Mooiste van Allemaal ❌❌❌??????

 11. Mijn Club

  Deels eens met bijv AJAXHOGER. Ook PSV koopt Zuid-Amerikaanse voetballers en juist zij zijn daar de toppers. Lucassen vind ik echt niks, en die komt van AZ. Viergever had Ajax beslist moeten houden. Helemaal mee eens. Dat was niet bijster slim. Voor de rest ben ik content met het aankoopbeleid.

 12. wieiswie

  Hij is er nog niet en zo te lezen nog niet eens getekend. Dus niet te vroeg juichen ‼️

 13. Ab

  Verdediger van 1.81
  Dit seizoen voor het eerst basisspeler
  24 jaar
  Geen international
  2017/2018 5 internationale wedstrijden
  2014/2015 2 internationale wedstrijden
  2012/2013 3 internationale wedstrijden
  Kortom, geen internatinaal ervaren flinke verdediger die duidelijk beter is dan andere spelers uit eigen opleiding of eigen land.
  Op basis waarvan is men hier merendeels toch zo enthousiast.
  Omdat het een Argentijn is?
  Of omdat men gewoon alles dat gekocht wordt en niet kent goed vindt.

  1. Mijn Club

   En waarop baseer jij dan dat hij niet duidelijk beter is dan een ander? Ik denk dat niemand hem kent, behalve het scoutingsapparaat. En die hebben hem als positief beoordeeld. Sommige spelers zijn goed op hun 18e (M.Dijks) en blijven op dat niveau steken, en anderen worden met het jaar beter. We gaan het zien AB. Maar we kunnen geen voorbarige conclussies trekken over een speler die wij niet kennen.

   1. Mijn Club

    Neres: pareltje
    Sanchez: T’ham
    Deze 2 vb zijn al voldoende om aankopen te rechtvaardigen, lijkt me. Ze doen goed hun werk, vind ik.

    1. Ab

     Inderdaad niemand die hem kent, supporters niet en andere scoutes niet.
     Verder: Orejuela, Cassierra, Neres verre van constant en af en toe goed in de ere divisie. Kortom alleen Sanchez.
     Als je ze van ver weg haalt voor miljoenen moet de aankoop onomstreden zijn. Er wordt gescout voor niveau ere divisie, hopend op een uitschieter. Dat is voir Ajax onvoldoende.

 14. Forever nr14

  Mijn club, om even in te haken in het verleden kochten die vervelende lampen ook spelers weg te beginnen bij ons aller Ajax. Tegenstanders in eigen competitie verzwakken noemen ze dat en dan jaarlijks kampioen worden, en jaarlijks europees meedoen, en wij doen sterkhouders voor een appel en en ei weg? Natuurlijk kopen ze wel eens een zuid-amerikaan, maar meestal ook een Nederlands subtopper erbij en je krijgt een goede mix. Ik heb een grote hekel aan die calimeros, maar beneid ze op hun beleid, wat ons Ajax nog nooit begrepen heeft helaas.

Comments are closed.