Cassierra geeft ja-woord aan FC Groningen, geen optie tot koop

Nadat Ajax en FC Groningen het al snel eens waren over een verhuur van Mateo Cassierra heeft nu ook de speler zelf overeenstemming bereikt met de club uit het noorden over een verhuur van één seizoen. Cassierra kon kiezen uit meerdere clubs uit de Eredivisie maar heeft na een goed gesprek met technisch directeur Ron Jans uiteindelijk gekozen voor FC Groningen. Er wordt géén optie tot koop opgenomen in de overeenkomst. Ajax heeft namelijk het gevoel dat Cassierra alsnog kan slagen in Amsterdam. Het contract van Cassierra loopt door tot medio 2021.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

 1. Wenen 1995

  Dit zou wel eens heel goed kunnen uitpakken. Volgend jaar weer terug naar Ajax als 2e spits achter Dolberg.

  1. SarAjax

   Haha dolberg is echt wel weg na volgend seizoen als hij dit seizoen al blijft

   1. Mr Ajax

    Dolberg blijft gewoon die heeft weinig gepresteerd vorig jaar, en cassierra wordt topscoorder bij groningen volgend jaar!

 2. Marc Overdwars

  Geen optie tot koop! Heel goed.
  Denk dat Ajax (wij) nog veel plezier aan hem gaan beleven.

 3. Peter kopsterk

  Verstandig van cassierra. Komt hij veel aan spelen toe. Kan hij ervaring opdoen.

 4. AFCA my World

  Erg jammer dat Ajax het nog niet ziet zitten in hem,had hem veel in de voorbereiding laten spelen,dan kan je zien waar hij staat ! Nu moet er nog een spits aangetrokken worden ! ⚽️

  1. Jimmy1971

   Ik begrijp je punt AFCA, maar nu krijgen alle spitsen speeltijd, waardoor ze allemaal beter ontwikkelen! Met Dolberg , Hunter en wellicht Sierhuis had hij echt te weinig minuten gemaakt om te laten zien wat hij in huis heeft..

 5. RonJ64

  Goed voor hem en AJAX, succes tegen anderen Niet tegen ons uiteraard, maar veel succes gewenst Mateo ??

  1. rickert

   Mateo legt komend seizoen PSV 2 keer over de knie. op naar het kampioenschap!

 6. Pantelic

  Mooie uitdaging voor Cassierra. Ik blijf nog steeds van mening dat deze spelers niet zullen spelen tegen hun “broodmeester”. Volgens het premier league systeem. Nu speelt de speler vaak de wedstrijd van zijn leven tegen de ploeg die hem verhuurd.

  1. Finidi

   Tuurlijk wel, zou ik ook doen om te laten zien wat ik kan of waard ben!

 7. Zlatan4ever

  Laat Cassierra het dan maar zien bij Groningen. Minimaal 18 goals

  1. Basisspeler

   Dan scoort hij 5 doelpunten meer dan de topscorer van Ajax dit seizoen. (KJH)

 8. Mijn Club

  De weg van Daley Blind volgen. Kan prima uitpakken. Ik vind het een goede zet. Bovendien moet hij nog meer een ‘killer’ worden. Af en toe te laconiek en slapjes met het afwerken.

 9. Mijn Club

  De weg van Daley Blind volgen. Kan prima uitpakken. Ik vind het een goede zet. Bovendien moet hij nog meer een ‘killer’ worden. Af en toe te laconiek en slapjes met het afwerken. Vind wel dat ie potentie heeft.

 10. Basisspeler

  Cassierra op linksbuiten vond ik vorig seizoen goed uitpakken tijdens de voorbereiding.

 11. wieiswie

  Ik hoop dat je daar meer kans dan hier. Ik zeg niet dat hij spits nummer 1 is maar iets meer kans had ie moeten krikgen met al die blesures.

 12. JohnDoe77

  Jammer, heeft ook afgelopen seizoen geen kans gehad in het eerste terwijl er alleen KJ liep. Als hij er de komende maanden niets van bakt, zal hij wel verkocht worden?

Comments are closed.