There are no ads, please add some


Heitinga ook komend seizoen trainer Ajax O19

John Heitinga is ook komend seizoen trainer van Ajax O19, zo heeft de oud-speler laten weten op Twitter. Heitinga wist met het elftal net geen kampioen te worden maar daar gaat volgend seizoen verandering in komen.’Trots te kunnen melden dat ik ook volgend jaar aan het roer sta bij Ajax onder 19. Morgen seizoensafsluiting tegen FC Utrecht. Volgend seizoen de titel én talentontwikkeling het doel’, zo schrijft Heitinga op Twitter. Heitinga stopte in 2016 als actief voetballer bij Ajax en zette daarna zijn eerste stappen als trainer.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Jimmy1971

  Mooi voor hem, heeft het ondanks de kritiek in het begin toch wel goed gedaan!

 2. Koning Haarms Wolfs

  Prima jongen, maak er wat van. Zorg maar voor een paar toppers, Marc zegt ze niet te gaan verkopen, dus dat komt goed!

 3. Wenen 1995

  Goede bewaker van de Ajax cultuur! Mooi dat hij bij de club blijft!

 4. a.p.

  Ik ben blij dat hij als oud Ajaxspeler……trainer bij Ajax blijft. opbouwen moeten we!

  1. Charka53

   Kom op Prinsengracht we moeten Ajax , Ajax houden je ziet wat er van komt als er te veel buitenstaanders zich met Ajax bemoeien .

   1. Amoebe

    Ik ben het met jou eens maar nu is het met oud spelers ook een puinhoop 🙈

 5. Ab

  Iedereen die hier positief in staat ziet de zwakte en onkunde van Heitinga niet. Puur reacties op een papieren resultaat. Triest eigenlijk. Moest ik toch ff kwijt tussendoor.

  1. Ab

   Alles waar het Ajax spel voor hoort te staan zie je niet onder Heitinga. Ik denk dat weinigen hier iets weten van zijn coachings kwaliteiten en hun commentaar puur baseren op het feit dat Heitinga een Ajacied is. Dat maakt je nog geen coach laat staan een goede. Maar er zijn hier wel meer ongefundeerde meningen. Sorry, maar is een gegeven. Prettig weekend allemaal.

   1. Zlatan4ever

    Beste AB, fijn om weer eens wat van jou te horen……
    Echt een “positieve” bijdrage zoals van ouds. Top ! 👍🏻

  1. Mijn Club

   Je zegt niks met het schrijven van de n a a m NEES, alleen met de toevoeging pfff. Maar het kan ook zijn dat je het gewoon warm hebt met dit weer. Een onderbouwing zou meer welkom zijn.
   Persoonlijk heb ik lichte twijfels over hem, in tegenstelling tot R E I Z I G E R . 😉

   1. Mijn Club

    En mijn twijfels zijn gebasseerd op het spel, dat ik van een minder niveau vind, dan onder Marcel Keizer, van wie ik vind dat ze hem te snel en gemakkelijk hebben geslachtofferd. Als je een seizoen begint met het verschrikkelijke drama rond Nouri, sta je al met 3-0 achter.

  2. De Nees

   Bij Heitinga komt automatisch een diepe zucht Mijn Club, nooit iets zinnigs van hem gehoord. 🤓 Weer in de eigen vijver vissen, Ajax zou ’s out of the box moeten denken. Toevallig vd week docu ‘de staat van oranje’ gezien? Trainers met hele vernieuwende theorieën over hedendaagse voetbal en wat in de praktijk ook reeds is bewezen. Zeg niet alles 1 op 1 te in te voeren maar geeft toch te denken waar Ajax achterloopt en wat ze mss zouden kunnen toepassen. De Heitinga’s van nu passen alleen daarom al daar niet in. 😎

 6. RonJ64

  Gefeliciteerd John, op naar nieuwe mooie dingen aankomend seizoen 👏👏👍

  1. Mijn Club

   Dat hoop ik ook hoor. Ik heb hem geenszins afgeschreven. Besef ook wel dat hij een Ajax hart heeft en het zijn eerste seizoen was als trainer

    1. Prinsengracht

     Ik gun hem geen tijd. Niet over de rug van onze talenten. Hij heeft het vak niet in de vingers. Ongelofelijk dat hij op de plaats kwam waar hij nu zit. En ongelofelijk dat hij nog mag blijven zitten ook. Bij de tv waren ze slimmer. Daar was hij binnen een seizoen exit.

 7. Bigboss

  John hoop ook dat je het commentaar van sommige mensen hier ontmoedigd

 8. Hanski

  Johnny…wanprestatie om geen kampioen te worden!!! Wij zijn toch Ajax!
  Neem t Heitinga niet kwalijk, hij doet z’n best…maar hij is geen echte trainer, geen ervaring, niets!
  Opnieuw bewijs dat old boys netwerk van Ajax niet werkt!
  John was geen topper bij Ajax, is geen trainer die jeugd beter maakt, die faalt maar wel op handen gedragen wordt…vreemd!
  Ajax moet stoppen met pseudo. vedettes aan te stellen!
  De beste jeugdtrainer traint Willem II volgend jaar…schaam je Ajax

 9. Zlatan4ever

  Gefeliciteerd Heitinga,
  Komend seizoen wel kampioen!!
  Keep the good work going !!

 10. Basisspeler

  Heitinga heeft if geen enkele speler beter gemaakt en is een tactisch onbenul.

 11. Ab

  Het feit dat hij aangeeft dat het behalen van de titel op de eerste plaatst staat geeft aan dat of hij het niet snapt of dat Ajax alles waar Cruijff voor stond vaarwel heeft gezegd. Door Heitinga zullen talenten zich in ieder geval niet verder ontwikkelen. Maar ja, niet iedereen hier is blij als je dit zegt en staat niet open voor de feiten. Dan ben je negatief ipv gewoon kritisch.

   1. Ab

    😀 alleen ff bij dit topic hoor. Ongelooflijk hoeveel mensen lullen zonder kennis van zaken.

Reageren is niet mogelijk.