There are no ads, please add some


Italiaanse media: ‘Raiola bereikt met Roma akkoord over transfer Kluivert’

Volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport heeft AS Roma in grote lijnen een akkoord bereikt met zaakwaarnemer Mino Raiola over een contract voor Justin Kluivert bij de Romeinse club. Een definitieve transfer zou echter nog ver weg zijn. Van onderhandelingen tussen AS Roma en Ajax is namelijk nog geen sprake, laat staan dat er tussen de twee clubs een akkoord is.

Volgens de Italiaanse krant zou Ajax een transfersom van minimaal twintig miljoen euro verlangen. Bij Ajax heeft Kluivert nog een contract voor één seizoen. Vorige week vertelde de jonge buitenspeler nog dat hij zijn contract bij Ajax niet meer gaat verlengen. Kluivert is hot-news. Afgelopen week werd Internazionale nog gekoppeld aan de vleugelaanvaller . Ook Barcelona zou hem willen inlijven en direct stallen bij Sevilla voor twee seizoenen.


Gerelateerde posts

55 reacties

 1. SarAjax

  Laat hem maar mooi vertrekken. Ik zeg je een ding die gaat nooit slagen. Tenminste niet in de absolute top.

 2. Charka53

  Laat Een alstublieft maar vlug betalen dan is dit gezeik kook weer voorbij en kan Kluivertje de bank gaan warm houden , veel plezier Justin.

  1. dickst14

   Ik zou hem om een voorbeeld te stellen pas in de winterstop verkopen. Dan maar wat kapitaalverlies, maar de volgende denkt dan in ieder geval wel even na. Anders blijf je ook gechanteerd worden in de toekomst.

   1. Bakkie

    Precies, dickst. Het gaat om een signaal dat je af geeft. Kluivert gaat niet weg en gaat pas spelen als hij zijn contract verlengt. Heel simpel. Maar ben benieuwd hoe sterk Overmars in zijn schoenen staat.

     1. dickst14

      Daar denkt hij alleen maar aan. Overmars aan centjes en jij aan duimpjes.

 3. Iceman

  Veel plezier daar op de Bank/Tribune ik hoop voor Justin dat het verwarmde bank en Tribune’s zijn ander bevriest zijn kleine P*kje. Ik weet niet wat zijn thuis situatie is maar meneertje is gewoon een geld wolf.

  1. nick-afca95

   Thuis situatie is naar mijn weet gewoon goed. Alleen mama kluivert en raiola maken hem gek. Had hij maar naar zn pa geluisterd en gewoon nog even lekker doorgevoetbald bij Ajax. Leuke voetballer met een hoop potentie maar met zijn huidige niveau zeker niet onvervangbaar.

 4. Starks75

  Heb liever dat Ajax een signaal afgeeft aan de jeugd. Laat hem maar een jaar met jong ajax meetrainen en op de tribune zitten. Die 20 miljoen die Ajax evt misloopt kunnen ze wel missen. Brengt misschien uiteindelijk meer op als de jeugd begrijpt dat soort acties van Raiola/Kluivert niks opleveren…

  1. Mijn Club

   STARK: de eerste die iets zinnigs zegt. Ajax moet een duidelijk statement afgeven en zeker niet toegeven aan de grillen van een te jonge speler die uit monde van Raiola zogenaamd weg wil. Ik vraag me überhaupt af, of hij nou echt weg wil. Ergens kan ik het me niet indenken namelijk. Net pas in Ajax 1. Persoonlijk zou ik hem echt niet laten gaan. (Oke, plus 50 mln zou ik ook weer niet weigeren). Desnoods op de tribune als statement. Niet eens in jong laten spelen, behalve als hij zijn contract met 3 a 4 of 5 jaar verlengr. Dan valt er weer te praten. Vind wel dat het sal plafond omhoog moet, ook al verdienen die jonkies meer geld, dan wij met z’n allen ons hele leven krijgen.

   1. Bakkie

    Er zijn meer mensen op dit forum die er zo over denken hoor, Mijn Club 😉

  1. Finidi

   Ik ook wel maar denk dat dat allemaal europees/juridisch niet mag, nogmaals van mij mag het maar die gasten( lees advocaten/ rayolatypes) vinden altijd wel weet een uitweg om er onderuit te komen denk ik.

 5. Koning Haarms Wolfs

  Hij heeft een contract……wat een lulkoek. Ajax moet hem eerst laten gaan. Voorbhet zelfde geld, zit hij deze winter zijn ballen heerlijk warm op de reservebank van Ajax2.

 6. De Nees

  Hoop dat Ajax een schappelijk doorverkoop percentage bedingt, 20 mln + 10% graag of niet. NB. alleen voetbalposts hier, ook ’s fijn zonder dat gekloot onder mekaar. Laat Ome Henk uit Biggeveen en iedereen erom heen maar langer op sabbatical gaan. “gloeiende gloeiende krijg nou het rasborakaldumakulata-virus!” 😆

   1. Finidi

    Wat moet dat jong toch in godsnaam in Italië , daar krijgt ie hooguit 5 ballen per wedstrijd man, ga dan naar spanje of engeland, Pff Roma das fijn uitgezocht dan

   2. De Nees

    Leek hier soms op episodes uit Ome Henk. Niet bekend mee Finidi? Luisterde die cd’s vroeger 😂 wat een aso… staat nu op YT.

 7. Teuntje

  Iedereen gaat nu los op Kluivert. Ik persoonlijk vind het oprecht jammer dat spelers als Kluivert het Ajax-nest verlaten.
  Dit zijn de type spelers waar je als supporter voor naar het stadion gaat. Ik vraag me af in hoeverre spelers zich werkelijk thuis voelen bij onze club. Is er nog enige warmte te bespeuren? Het is opvallend dat de laatste jaren er zo ongelooflijk veel verloop is. Laat als club is goed merken dat het je ernst is om de ambities echt waar te maken.
  Echt, ik zie het niet. Ajax is wat mij betreft in een paar jaar tijd afgegleden naar een ordinair handelshuis. Ga dan niet de speler uitschelden wanneer elders een hoop geld verdiend kan worden of dit nou verstandig is of niet. Ajax moet weer een club worden waar spelers zich thuis voelen, met een begeleidigsteam dat respect afdwingt…dan kunnen we, naar ik hoop, eindelijk weer eens echt gaan bouwen!!

  1. Finidi

   Dat bouwen dat wordt tegenwoordig niet meer wat denk ik maar van dat handelshuis heb je gelijk,spelers hebben ook gelijk trouwens, voor 15 miljoen komt ie niet weg zeggen ze dan, dag later gaan ze bv weg voor 15,5 pfff , poehpoe wat zijn we toch gek met jou en trots op je. 🖕🏼fuckyou zou ok dan ook denken!

   1. Teuntje

    Eens, Finidi! De woorden van Vd Sar zijn stoer maar puur bedoeld voor de achterban die nog een besluit nemen over de seizoenkaart. Jaar in jaar uit, horen we dit praatje en wordt er uiteindelijk “gewoon” verkocht.
    Vwb Raiola…ik ken de beste man niet maar men vergeet hier gemakshalve dat hij een ondernemer is en geen werknemer van Ajax.
    Zijn klanten zijn de spelers en als he het vanuit die optiek bekijkt doet hij het prima.
    Neemt niet weg dat ook ik er geregeld van baal als belaalde spelers weg gaan!

 8. Ajaxstaff

  Ik denk eerder dat geen enkele club deze wilt hebben voor 20 miljoen wordt spannend.

 9. Marc Overdwars

  Roma? Barcelona? Internationale? Welk logo hij ook straks gaat kussen: als hij maar vertrekt!

 10. ajacied078

  20 mil voor een over het paard getilt ventje hm dat wordt een makkie voor overmars dit jaar om zn bonus te halen

 11. AjaxJay070

  Kluivert gaat nergens heen, blijft gewoon nog 1 seizoen en loopt dan transfervrij de deur uit. Gaat gewoon spelen omdat we daar beter van worden

  1. AFCA my World

   Het beste zou zijn om hem op de tribune te zetten,nergens meer spelen of trainen, dat maakt hem klein zoals hij is ! ⚽️

 12. Valentino

  Carriere helemaal kapot omdat Kluivertje alleen maar in euro’s denkt. Wat een loser ben je dan.

 13. TwanvV

  Als deze jongen echte clubliefde kent een een ‘kind van de club’ is blijft hij. Dan zou hij er ook alles aan willen doen om Ajax weer de club te maken die we altijd geweest zijn.

 14. wieiswie

  Word een beetje moe dat het steeds over hem gaat. Verkoop hem goed of laat hem een jaartje ballenjongen zijn.

 15. a.p.

  nu dit weer sorry Justin je hebt tot nu toe veel goodwill bij ons als Ajax supporters verloren. ik denk dat mijnheer R je gek hebt gemaakt

 16. kanu

  contract laten uitdienen gewoon zitten laten. verdienen genoeg aan andere transfers.en raiola buiten schoppen en niet meer binnen laten.

 17. Forever nr14

  Ga snel een ander logo kussen, over het paard getild ventje doeiiiiiiiiiii

 18. AFCA my World

  Roma geeft het meeste geld aan rioolrat,dus dan verteld hij dat het rond is ! Moet het nog zien gebeuren ! ⚽️

 19. Ajaxbest

  Al weer nieuws over hem laat hem maar gewoon gaan verkopen die snot neus

 20. Kapstein

  Roma? Was dat niet die club waar donkere jongens bananen naar hun hoofd geworpen krijgen tijdens de wedstrijd? Zijn ze niet ooit gestraft wegens oerwoudgeluiden?
  Prima move jongen! Dat wordt echt leuk daar.

 21. Geroldkohlen

  de pizzabakker gaat overal akkoord, zolang hij maar geld over de jonkies kan verdienen!

 22. Kingkong

  Kan hij lekker zijn vele vrije tijd die hij ongetwijveld zal krijgen lekker bij de paus door brengen alle schijn heilige bij elkaar!

Reageren is niet mogelijk.