‘Ook Internazionale heeft interesse in Kluivert’

De Italiaanse interesse in Justin Kluivert neemt steeds verder toe. Het aantal clubs uit de topcompetitie dat naar verluidt interesse heeft in de jongeling is gestegen naar vier. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft nu ook Internazionale interesse in de vleugelaanvaller.  AS Roma, AC Milan en Juventus toonden al interesse. Het contract van de negentienjarige Kluivert loopt na volgend seizoen af en hij liet, gedreven door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, zelf al doorschemeren zijn contract bij Ajax niet te gaan verlengen.

Related posts

65 Comments

 1. AFCA my World

  Hij gaat het daar niet redden hij is nog veel te jeugdig en speels, rioolrat heeft hem compleet het hoofd op hol gemaakt, financieel zal het wel goed zijn,maar het voetballende aspect voert niet de boventoon,hij kan beter naar zijn vader luisteren dan naar zijn moeder en rioolrat ! ⚽️

  1. Bert62

   Helemaal gelijk, mag hopen voor hem dat ie lekker ergens op de bank terecht komt

   1. De Ajacied

    Mooi zo
    Gaat de prijs toch mee omhoog
    Laten gaan de geldwolf
    ❌❌❌

    1. AjaxKat

     Er is nog een optie rond JK. Aangezien Ajax dat geld niet echt nodig heeft, kunnen ze hem ook aan zn contract houden. In de praktijk: de bank warmhouden bij Jong. Ik verwacht niet dat hij meer dan 7 miljoen gaat opleveren bij een verkoop nu. 10 zou teveel zijn, dat geld kan Ajax echt mislopen zonder dat ze in de problemen komen. En het zou een ijzersterk signaal naar Raiola zijn. MAAR: vind het ergens ook wel kut voor JK dat hij zo als speelbal wordt gebruikt tussen moeder en vader én zaakwaarnemer en club. Het is nog een heel jong jochie uit een gespleten gezin en deze situatie benadrukt dat alleen maar.

     1. J18

      Er is vast wel een gek die 25-30 miljoen bied voor JK. Indien dat het geval is, is dat toch mooi meegenomen. Onderschat de waarde van de naam Kluivert niet hoor

 2. Wenen 1995

  Laat die Italiaanse clubs maar lekker tegen elkaar opbieden! Wegwezen met die gast!

 3. Iceman

  Ja mee eens Laat die Gast move en voor het max bedrag graag. Hij gaat het toch niet redden over de grens zodra hij een tik krijgt en lang eruit ligt is het klaar met hem. Deze gast heeft geen ene moer gepresteerd ik snap het niet hoor echt niet.

 4. Koning Haarms Wolfs

  Genoeg over Kluivert. Nu tijd voor leuke en interessante zaken op dit forum!

  1. Jimmy1971

   Juist. Alleen nog een bericht dat hij daadwerkelijk verkocht is, voor teveel geld!

 5. Geenemotie

  Laten we ons richten op de spelers die wel willen blijven en graag komen. Hen positief en met veel energie aanmoedigen. Op naar nieuw seizoen met nieuwe kansen. Kluivert jammer, en verder negeren.

 6. fjonkman

  Ik ga er allang vanuit dat we Kluivert kwijt zijn. Gewoon de hoofdprijs voor pakken en laat hem maar op de tribune gaan zitten in Italië. Ze vreten zo’n jochie met huid en haar op daar. Ik hoor liever wie er voor hem in de plaats gaat komen, want ook onze knuffelduitser is weg. Dus de opties op links zijn weg. Ook de Ligt kunnen we niet meer houden vrees ik, dus ik hoop dat Ajax nu alles op alles zet om de verdediging ook op orde te krijgen. Magallan is een begin, maar dan ben je er helaas nog niet. Er zal nog een hoop moeten gebeuren voor we een elftal hebben staan die niet meteen in de eerste voorronde voor joker staat…

 7. LeroyT

  Bij Milan gaat hij wel spelen hoor zo’n best elftal is dat niet. Als die slim is kiest voor ac milan

  1. Mijn Club

   Milan koopt vrij fors in de afgelopen jaren. Is echt geen zekerheid dat hij daar aan spelen toekomt. Italië lijkt me helemaal niks om daar te moeten voetballen.

 8. Mijn Club

  Sowieso lang, lang wachten met verkoop tot bijna sluiting transferperiode. Dan raken een aantal clubs in paniek en voor ons hoeft het niet. Desnoods bijtekenen of naar Jong, cq tribune

  1. Mijn Club

   In geval van de Ligt, al zie ik hem niet zomaar vertrekken, ook lang wachten. Je bent dief van je eigen portemonnee als je de toppers nu al aanbied, of verkoopt.
   In principe beide spelers proberen te behouden. Zijech? Ook voor hem zou het beter zijn om te blijven, omdat ik denk dat alleen Spanje bij zijn lijf past. Engeland, Duitsland, Italië zijn fysiek te zwaar voor hem. In Spanje zijn de voetballers tocg wat freler.

 9. Charka53

  Dat heb je met zo’n grote ster , iedereen wil hem .
  Justin kan niet meer slapen van de pijn in zijn onderbuik ?

  1. AFCA my World

   Hij heeft pijn in zijn beurs,de tranen springen in zijn ogen als maar 7 ton ziet, daar kan hij toch niet van leven ?

 10. Yindi

  We torpoderen dit “kind” wel heel hard in de vernieling. Vraag mij af of dat niet veel te ver gaat. Voor zo ver ik het bekijk denk ik dat hij zijn kop gek heeft laten maken door een aantal personen die al reeds eerder hier werden genoemd. Hij is met zijn 18 jaar niet in staat zelf de meest voor de hand liggende en beste optie te kiezen dus wordt hij gewoon gebruikt. Ik pleit er voor hem hiervoor niet zo ongenadig af te branden. Buj mij overheerst eerder een soort van medelijden met hem en wat hem nu door geldwolven

 11. Yindi

  We torpoderen dit “kind” wel heel hard in de vernieling. Vraag mij af of dat niet veel te ver gaat. Voor zo ver ik het bekijk denk ik dat hij zijn kop gek heeft laten maken door een aantal personen die al reeds eerder hier werden genoemd. Hij is met zijn 18 jaar niet in staat zelf de meest voor de hand liggende en beste optie te kiezen dus wordt hij gewoon gebruikt. Ik pleit er voor hem hiervoor niet zo ongenadig af te branden. Buj mij overheerst eerder een soort van medelijden met hem en wat hem nu door geldwolven door de strot wordt grdrukt.
  Jammer voor die jongen. Hij gaat volledig verpieteren in Italie. Die verdedigers daar vreten hem gewoon op. Trouwens, hetzelfde zou ook in Engeland gebeuren.

  1. AjaxKat

   Deels heb je gelijk maar hij heeft ook een vader die op zijn beurt wil dat ie blijft. Als je vader Patrick Kluivert heet en hij heeft vanuit de opleiding gezien dezelfde weg bewandeld als jij dan weet je wie je het beste hierover moet vertrouwen lijkt me. En aan de andere kant: ik hoorde Gullit laatst bij Rondo zeggen dat “die trein misschien maar 1 keer langskomt”. Dan snap ik ouders ook wel dat ze kiezen voor het snelle geld want hij kan ook zomaar geblesseerd raken met einde carrière tot gevolg.

   1. Mijn Club

    AJAXKAT: Gullit is niet voor Ajax, dus uiteraard zegt hij dit. Daarnaast verdient Kluivert ook bij Ajax een hele dik belegde boterham. En die trein komt twee keer per jaar langs. Die jongen is niet eens volgroeid … en id, het zijn vooral de mensen om hem heen die hem gek maken. Justin laat zich meevoeren helaas. Hopelijk komt hij nog toch inkeer. Zo maakt hij zichzelf kapot en dat zou eeuwig zonde zijn.

    1. AjaxKat

     Maakte in die context niet uit of hij wel of niet voor Ajax is. Hij praatte in de functie van vader vanuit de ouder/kind-relatie. Dan heb ik begrip voor zijn woorden ook al is hij niet voor Ajax.

 12. Dagrump

  Blijf het echt jammervinden hoe het gaat. Geld is blijkbaar belangrijker dan voetballen en speeltijd . Pfff wat triest !! Wat een vieze rat die rioolrat

 13. Dagrump

  Blijf het echt jammervinden hoe het gaat. Geld is blijkbaar belangrijker dan voetballen en speeltijd . Pfff wat triest !! Wat een vieze rat die rioolrat !!

  1. Yindi

   Het is op zeker jammer voor hem. Het kan maar zo afgelopen zijn. Affalay was ook zo’n talent, ging te vroeg weg en was klaar met zijn carriere. Zoiets kan hem ook overkomen.
   Ik vind ook dat we ons er te druk over maken. Ajax gaat echt niet omvallen zonder hem. Hij was sterker geworden als hij nog minstens 2 jaar was gebleven. Bij ons kon hij nog mindere wedstrijden hebben zonder daar direct op te worden afgerekend. Dat zal daar waar hij heengaat anders zijn.
   Vind het beroerder dat Ziyech weg zou gaan.

 14. Ralph

  Waarom bemoeien we ons allemaal met de loopbaankeuze van de heer Kluivert? Alle keuzes die hij maakt zijn legitiem. Ook als dat gaat over miljoenen op je bankrekening. Dames en heren, stel je eens voor dat jij in een klap nooit meer hoeft te werken? Dan blijven we loyaal aan onze werkgever toch?

  1. Jimmy1971

   Sterker nog hij gaat miljoenen verdienen en wordt practisch werkloos!!

  2. Vak 120

   Als jij van je werkgever alle opleidingen mocht volgen tot dat je er eindelijk stond….dan komt er een ander en je kraakt heel je werkgever af en vraagt ineens een topsalaris?? Niet echt netjes en loyaal naar je baas die veel geinvesteerd heeft in jouw!!

   1. Prinsengracht

    Neem een artikel op in je arbeidsovereenkomsten waarin staat dat opleidingskosten moeten worden terugbetaald na vertrek binnen een bepaalde periode, 120. Zo hou je ze vast of krijg je wat van je investering terug. In het voetbal werkt dat natuurlijk niet, maar in het gewone bedrijfsleven wel.

    1. Vak 120

     Klopt helemaal prinsengracht,ging er mij voornamelijk over dat er geen respect van die snotneus richting ajax is.ajax heeft hem nooit niks in de weg gelegd!

     1. Yindi

      Nooit niks? Dat is hetzefde als altijd wat! Ze hebben hem dus altijd wat in de weg gelegd, volgens jou.

     2. Vak 120

      Heel scherp yindi! Laat nu de grote mensen maar weer praten…volwassenen bedoel ik.sorry

  3. Jimmy1971

   Is toch wel wat anders hoor Ralph! Kluivert kan straks de miljoenen verdienen door de opleiding en naam van Ajax!
   Miljonair wordt hij sowieso, de meesten mensen die moeite met Kluivert hebben, hebben dat doordat hij na 5 goede wedstrijden de grootverdiener van de club wil worden. En wanneer Ajax ( net als de rest van Nl ) dan zegt, Ho je hebt pas 5 leuke wedstrijden gespeeld , wil de ‘ster’ speler opeens weg!
   Dat is het probleem!!
   Als Ziyech of de Ligt nu weg gaat, gaat niemand hun daarom afbranden. Omdat hun zichzelf bewezen hebben en niet weg gaan omdat ze niet het meeste verdienen, maar om zich door te ontwikkelen! En Kluivert zijn beste plek om door te ontwikkelen is Ajax, want hij is absoluut nog geen gearriveerde speler, maar een goed talent!
   Maar ook die hebben we meer gehad met Fischer , Ghazi, Kisna, Bouy , etc

 15. Ralph

  Vak 120. Mooi antwoord. Het klopt wat je zegt. Het is niet netjes. Mooi dat jij wel respect hebt voor je werkgever. Of ben je ondernemer en heb je personeel?

 16. a.p.

  ja, ja wat moeten we nu nog van onze jonge Kluivert denken….R en K het gaat jullie goed brbrbr

 17. Charlie2011

  Het feit dat er zo word gediscusseerd en gefit op kluivert zijn keuze geeft wel aan dat jullie hem heel hoog hebben zitten. Er zijn betere spelers vertrokken en we hebben het gered. Het is gewoon ciao kluivert en kijken of bande de juiste vervanger is.

 18. Wembley71

  Je zou geen aandacht meer moeten besteden aan dit geregiseerde vertrek. In alle stilte laten vertrekken bij deze geldwolven club en dit kutland waar je niets meer te zoeken hebt. O ja, neem dhr. R ook effe mee of valt er voor hem wel wat te halen in dit “kutland”????

 19. Zlatan4ever

  Justin Kluivert gaat de boeken in als de te vroeg vertrokken jeugdspeler die het niet gaat redden in het buitenland.
  Maar wel alle banken van Europa kan warm houden….

 20. Wim Hobe

  Moet ie maar gauw naartoe gaan, heb gehoord dat zij daar banken hebben met verwarmde zittingen, en een specialist voor zitvlees!!!

 21. Ajaxbest

  Laat hem maar gaan met ze goed vriend pizza bakker .hij krijg er later veel spijt van dat hij weg is gaan van ajax dan is het te laat

 22. paullus

  kunnen we de topic Kluivert sluiten en zijn vast interessantere zaken die spelen

 23. Remco072

  Oprotten met dat verwende nest…. geen strik er omheen maar vers gebruikt toiletpapier.

Comments are closed.