There are no ads, please add some


‘Barcelona wil Justin Kluivert halen en direct verhuren aan Sevilla’

Barcelona wil Justin Kluivert overnemen van Ajax om hem direct weer voor twee seizoenen te verhuren aan Sevilla, zo meldt althans het Spaanse El Gol Digital. De kampioen van Spanje wil profiteren van het feit dat Kluivert zijn contract bij Ajax niet wil verlengen. De aanvaller zou echter nog niet in aanmerking komen voor een plek in de selectie van Barcelona. De Catalanen hebben daarom contact opgenomen met Sevilla om hem voor twee jaar op huurbasis over te nemen. Kluivert zou zo de kans krijgen om te wennen aan de Spaanse competitie, zodat hij na twee jaar wel klaar is voor een plek bij Barça, aldus het Spaanse. Kluivert liet eerder weten Barcelona als zijn droomclub te zien waar hij, net als zijn vader ooit deed, ooit ook wil spelen.


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Dagrump

  Nou dan heb je wat wordt je gekocht en meteen verhuurd!! Tja het is wat je wil. Ik zou me nog eens goed bedenken Kluivert!!

  1. HURBIE

   Hoop niet dat hij zich bedenkt
   Laat hem maar lekker oprotten
   En op zijn Bek gaan

   1. De Ajacied

    Gewoon laten gaan dit arrogante geldwolfje,
    Nu vertrekken is einde carriere, daar blijf ik bij
    ❌❌❌

 2. Mr Ajax

  Dat klinkt niet eens als een slechte deal voor hem, al vraag ik mij af of die het gaat redden buj sevilla, laten we het hopen, al vind ik big steeds dat die hier nog een jaartje of 2 had moeten blijven!

  1. dickst14

   Ze moeten hem pas in de winterstop verkopen. Laat hem maar lekker een half jaar op de tribune zitten als voorbeeld voor de rest.

 3. Peter kopsterk

  Ook bij sevilla komt hij niet aan spelen toe. Zint eer hij begint.

  1. Bakkie

   Met 9 miljoen moet je al blij zijn denk ik, KHW. Clubs gaan echt niet dik betalen voor een speler die ze volgend jaar gratis kunnen halen.
   Wat mij betreft laten we Justin even zien dat niet de wereld, maar de Ajax-tribune komend seizoen aan zijn voeten ligt

 4. Bigboss

  Ik denk het wel. Hij heb die vechters mentaliteit
  Zonde dat het zo loopt en hij weg gaat. Ligt echt niet aan die jongen maar aan directie en die rioolrat

  1. Koning Haarms Wolfs

   Ligt ook aan die jongen, BB. Hij weet beter, hij is niet normaal arrogant, maar niet dom. Daarbij heeft hij een vader die het klappen van de zweep kent en wiens advies hij negeert…..nee, een groot deel ligt aan dit mannetje zelf. Maar goed, wie niet wil luisteren moet maar voelen.

 5. Ajaxstaff

  Snotneus heeft te veel naar zijn vriendjes gekeken die het zelfde deden , geld maakt niet gelukkig .

 6. ajacied078

  pff sevilla is veel te hoog gegrepen voor meneer kluivert. die eindigt in middenmoot duitsland

 7. apeldoorn

  Strik erom en weg ermee! Zo jammer dat geld het slechte in mensen naar boven haalt.

 8. AFCA my World

  Ha ha ha,er blijkt maar weer dat ie NIET groot genoeg is voor de top, al denkt ie zelf van wel,hij kan beter nog blijven ! ⚽️

 9. Vak 120

  Geen nieuws meer over die snotneus!! Iedere keer zit ik me kwaad te maken! Waar hij ook heen gaat komt hij op de bank! Ook bij sevilla!!! Doei justin,nep ajacied!

 10. Johan

  Niet aan meewerken. Dit is een goed voorbeeld voor de rest, spelers en zaakwaarnemers! Minimaal een half jaar op de bank!

 11. Hanski

  Natuurlijk gewoon aan meewerken! Jochie kiest voor zaakwaarnemer die zijn werk voor t jochie goed doet…
  Ajax vangt lekker (te) veel geld voor zelfopgeleide speler…voor de rest sluit Justin aan in rijtje Bazoer, El Ghazi, Riedewald, Kisna….jammer maar als je bij Ajax al niet t verschil kunt maken en er worden extreme bedragen geboden…verkopen die handel!!!
  Hoop dat Ajax beseft dat het kweken van n team meer is dan 16 talenten die willen laten zien hoe goed ze kunnen voetballen…Toppers kunnen pieken dankzij dragende krachten…daarvan hebben we er te weinig…maar ja dat zeggen is simpel…welke topper die je bedenkt wil jn NL voetballen?
  Oftewel iets roepen en wensen is makkelijk…oplossingen aandragen blijkt lastig!

 12. M800M

  Zo’n groot ego en zo weinig hersencellen. Gaat het nooit halen via deze constructie, maar dat is lekker zijn probleem. Hoop dat ajax er nog even een mooi bedrag aan kan verdienen voordat barca er ook achter komt dat deze domme lul het geld niet waard is.

 13. Zlatan4ever

  Ventje Kluivert geeft veel rumoer buiten het veld ipv op het veld.
  “ inpakken en weg wezen “
  Vermoeiend gastje

 14. Lingeling

  Niet zo rancuneus jongens, aan een onwillige speler die nog niks constant heeft gepresteerd heb je alleen wat als hij een zak geld oplevert.

 15. Ajaxfoort

  Ik denk dat hij ook gek wordt gemaakt door die maffe Raiola. Dat is een heel gevaarlijk mannetje voor die jonge jongens. Ik zou me nog maar eens bedenken als ik Kluivert was.

 16. Ajaxbest

  Laat hem maar gaan kleine ventje van 18 en nu al praatjes en hij denk dat hij de beste voetbal speler is maar dat is tie niet

 17. Stimi

  Als nobody of de zoon van, binnenstappen is niet goed voor het verloop van een carriere

Reageren is niet mogelijk.