There are no ads, please add some


AJAX VROUWEN LANDSKAMPIOEN (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen zijn vandaag landskampioen geworden na een 1-2 overwinning op de vrouwen van FC Twente. Voor trainer Benno Nihom is het zijn eerste titel als hoofdcoach van de Ajax Vrouwen.

Vanaf het eerste fluitsignaal kon men de spanning proeven op het sportcomplex in Hengelo. Beide elftallen konden hun sterkste opstelling in het veld brengen  en dat was duidelijk te zien waardoor er een wedstrijd ontstond die op en neer golfde. De Ajax Vrouwen waren in het begin de betere partij maar wisten dat nog niet in doelpunten uit te drukken. De ploeg van trainer Nihom kwam zelfs op achterstand.  Ellen Jansen zag een muizengaatje naast Lize Kop in de korte hoek en wist de bal er precies binnen te krijgen, 1-0.

Vlak voor rst was het echter feest voor de Ajax Vrouwen want Van den Bighelaar scoorde de gelijkmaker uit een pass van Inessa Kaagman. Na de thee was het duidelijk wat de Ajax Vrouwen deze middag van plan waren en dat was de landstitel pakken op het veld van de concurrent. Al in de 52e minuut was de felbegeerde voorsprong gepakt. Van Lunteren scoorde met een schitterende lob de 2e Ajax-goal, 1-2. De vrouwen van FC Twente gaven echter niet op maar met hard werken, geconcentreerd blijven én na 5 minuten blessuretijd konden de handen in de lucht. De Ajax Vrouwen zijn wederom kampioen!

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van Dongen, Van der Gragt, Philtjens (74. Van der Linden), Oudemast (62.Reichardt), Van Lunteren, Zeeman, Kaagman, Van den Bighelaar, Bakker (79. Verhoeve)

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Weer volop aanwezig

De trainers wensen elkaar succes

Mooie duels

De 1-1 van Van den Bighelaar

De 1-2 en de vrouwen zijn virtueel kampioen

En na het laatste fluitsignaal is het werkelijkheid

Landskampioen!

Blije gezichten uiteraard

Hoppaaaaa

Ook namens AjaxFanzone gefeliciteerd.

 

 

 

 


Gerelateerde posts

21 reacties

 1. theomar

  Goed zo dames, gedeliciteerd. Jullie houden de eer tenminste hoog in deze moeilijke tijden. Een heel groot en goed feest toegewenst!!!

 2. Peter kopsterk

  Super dames gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap.

 3. AFCA my World

  Hopelijk gaat Ajax 1 dit voorbeeld volgen, strijd en plezier in het spel,dat willen we ook bij de mannen ! GEFELICITEERD jullie hebben het verdiend ! ⚽️

 4. Mijn Club

  Gefeliciteerd dames. Jullie verdienen het!!
  Samen met jong A hebben jullie er voor gezorgd dat er toch nog vreugde is in het Ajax kamp. En hopelijk nog een keer hetzelfde resultaat en blijdschap na de bekerfinale tegen PSV. SUCCES dames! Maar eerst ff genieten.

 5. Ajaxfoort

  Grote klasse meiden. Eerst Jong Ajax, nu jullie. Dat houdt de naam van de club hoog, terwijl het 1e maar een beetje dwalende is. Gefeliciteerd!!

 6. Dagrump

  Hoppa Klasse Dames!! Van Harte Gefeliciteerd !! Goed Bezig!! Stiekem wel verdiend !!

 7. Cootje Adriaanse

  Gefeliciteerd!

  De “grote mannen” (ahum) mogen niet alleen aan het tweede elftal, maar ook aan jullie een Groot Voorbeeld nemen!

 8. Koning Haarms Wolfs

  Mooi hoor. En volgend jaar een eigen app voor de dames, past veel berer bij hun prestatie en status.

 9. Piewww

  Sinds dit bericht erop staan gaat de melding op het app icoon niet weg er blijft een 1 staan. Iemand een idee hoe dit weggaat?

  1. Koning Haarms Wolfs

   Mobieltje hard tegen een muur gooien helpt meestal, Piewww.

Reageren is niet mogelijk.