‘Manchester City gaat 60 miljoen bieden voor Matthijs de Ligt’

De transfermarkt gaat bijna open en dus gonst het van de geruchten. Betreffende de huidige selectie van Ajax gaat het dan vooral over Ziyech, Kluivert en De Ligt. Die laatste zou volgens het Italiaanse Gazza Mercato voor een slordige 60 miljoen euro naar Manchester City kunnen. De Engelse kampioen zou volgens de Italianen een bod van 60 miljoen euro neerleggen bij Ajax voor De Ligt. City zou er alles aan gelegen zijn ‘de meest veel belovende verdediger onder 19 van Europa’ vast te leggen. Volgens het medium zou Tottenham Hotspur vorige week al een bod hebben uitgebracht van 55 miljoen euro.

Related posts

37 Comments

  1. vak411

   idd, dat zijn betere bedragen .. maar of het reëel is vraag ik me af. van Dijk was mede zo duur omdat ze zijn contract af moesten kopen. die bedragen zijn in Nederland veel lager. bang dat Matthijs niet te behouden is. hopelijk dat ze idd gewoon 80 miljoen voor hem pakken en het salarisplafond omhoog gooien en durven te investeren. geld hoort op het veld!
   ps sterkte Eug!

    1. Mijn Club

     Sterkte EUG. Lees het net pas … toch een fijne vakantie toegewenst!

    2. De Nees

     Eug fijne vakantie. Nb in item ‘Ziyech zet deur op kier…’ was alleen de eerste 3 regels aan jouw gericht. De rest was voor degenen die al gevlucht zijn voor 1-2 personen hier. ?

   1. Emilio4Ajax

    Ach tis de markt die dat bepaald…precies wat de “gek” dr voor geven wil…❌❌❌❤️⚽️??

   2. Bakkie

    Dat heeft niet zoveel zin PK, waarom zou City hem doorverkopen? En aan wie?

 1. timkloppers

  Ik hoop op de deal met Barcelona en dat Ajax hem nog 1 jaar in Amsterdam houdt

  1. Jimmy1971

   Eens Tim, ze zouden voor een club moeten gaan of dit gewoon afdwingen bij geinteresseerde clubs! Alleen te koop als hij nog een jaar bij ons gestald wordt en een flink doorverkoop percentage..

     1. Mr Ajax

      Ja verkopen em terug huren is waarschijnlijk de enige manier waarop wij matthijs volgend jaar nog bij ons aller ajax zien voetballen!

  2. Mijn Club

   TIM: dat lijkt me ook niet slim. Barca koopt dan een toekomstige mondiale topper voor weinig geld, en profiteert er van dat Matthijs een jaar (of twee) extra ervaring opdoet bij zowel Ajax als in het NL elftal, waar hij nu al een vaste waarde is. Voor 60 mln en hem laten vertrekken is uiteraard nog veel erger. Ik zou zeggen: NIET te koop, tenzij … (en dan moet het bedrag echt veel hoger liggen dan 60 mln. Elke topclub in de wereld wil hem hebben, omdat buiten Real de toppers al vrij oude verdedigers hebben, met name City, Barca.

   1. Mr Ajax

    Een goede deal maken PG met degene die hem wilt kopen, want voor diegene is het idd ook erg prettig ala die nog een een jaar ) of 2) kan rijpen, lijkt mij win win dus dat hoeft zeker geen 5 miljoen te kosten

 2. Basisspeler

  Hij is nig te jong en heeft te weinig bagage voor een transfer naar een topclub. Je moet iets gewonnen hebben. Bv landskampioenschap en Eutopees gespeeld hebben.

  1. Mijn Club

   Waarom BASISSPELER? Hij speelt in het NL elftal en staat bekend als toekomstig topper. Ooit was Messi zo jong, maar men zag het potentieel … dat is bij Matthijs ook zo duidelijk als wat!

   1. Basisspeler

    Messi is een andere catagorie ddn de Ligt. Messi speelt al vanaf zijn jeugd bij Barcelona. Heeft dus nog nooit een transfer gemaakt als basisspeler.

 3. Wenen 1995

  Iedere club die hem wil kopen voor zulke bedragen moet dit zien als een lange termijn investering waarbij het voor zijn ontwikkeling het beste is dat hij nog een jaar in Amsterdam blijft. Maar wat een geld zeg. Hopelijk loopt er nog een goede vervanger rond in Zuid Amerika.

 4. Bigboss

  Mensen iedereen loopy weg dat heeft een rede. Kijk dasr is na ipv degene die weg gsan af te zeiken. Kijk en luister naar hun exhte verhaal

  De club leiding is de rote appel in de fruit schaal

 5. Bigboss

  Mensen iedereen loopy weg dat heeft een rede. Kijk dasr is na ipv degene die weg gsan af te zeiken. Kijk en luister naar hun exhte verhaal

  De club leiding is de rote appel in de fruit schaal

  Ik hoop dathij blijft en we weer kunnen werken aan een TEAM

 6. Iedereen heeft een mening

  Ach, gerucht uit Italie. Raiola belangenbehartiger van De Ligt is italiaan. 1 + 1 is onzin???

 7. Koning Haarms Wolfs

  Niet verkopen! Geld zat, we hebben De Ligt volgend jaar kei- en keihard nodig! Liever een rekening met 50 MIO en kampioen, dan een lachende ABN met een super geile Ajax-rekening. Of verkoop hem, maar met 2 jaar huur/leenrecht.

 8. JohnDoe77

  Bizar dit, maar gezien de markt wel logisch. Was Sanchez dus toch een koopje vorig jaar voor Tottenham!

  1. Mijn Club

   JOHNDOE: Precies. Dat vond ik destijds ook al vrij dom. Voor Sanchez had men veel meer kunnen vragen. Ging ook veel te snel weg.

 9. Piewww

  Zou het beste zijn voor Matthijs als hij nog een paar jaar van ons alles Ajax speelt, maar dat zal denk ik niet gebeuren. Dan maar zoveel mogelijk geld proberen te vangen. Eerste bod 60 miljoen, dus 75 moet er zeker van te maken zijn. Ajax moet het maar eens hard gaan spelen en er zoveel mogelijk uit halen.

  1. Mijn Club

   18 jaar pas !!!! Veel beter over drie jaar. Voor hem, voor de club, voor iedereen. En waarom het risico lopen (Matthijs dus), om een vergelijkbare reserverol te krijgen als Cillissen, die echt een topkeeper is, maar veel te weinig speelt. Al is dat voor een keeper lang niet zo erg.

 10. a.p.

  60 miljoen wat een geld..het is een prima voetballer met een goed karakter.. maar 60 miljoen als hij toch wel wil zou ik zeggen doen

 11. wieiswie

  Als het zo doorgaat is hij niet te houden voor Ajax. Jammer voor ons, jammer voor Ajax maar als hij zich zo blijft gedragen en ontwikkelen komt ie er wel

Comments are closed.