Ziyech zet deur op een kier: ‘Als het niet klopt blijf ik bij Ajax’

Hakim Ziyech heeft luid en duidelijk aangekondigd dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan, maar dan moet de nieuwe club wel aan het plaatje voldoen, zo laat de middenvelder weten tegenover Ajaxlife. Mocht dat niet zo zijn dan bestaat de kans dat Ziyech in het nieuwe seizoen gewoon nog bij Ajax speelt.

‘Ik heb in de twee jaar bij Ajax veel geleerd en alles wat er is gebeurd neem ik in mijn broekzak mee. Uiteindelijk merk je dat je toe bent aan een volgende stap maar dan moet het bij een nieuwe club allemaal wel kloppen want als dat niet zo is blijf ik bij Ajax. Ik heb in twee jaar een band opgebouwd met de spelers en mensen binnen de club. Dat zijn warme mensen en je weet ook dat je die gaat missen, maar zo werkt dat in de voetballerij en daar wen je ook wel weer aan’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

102 Comments

 1. KBouter

  Gewoon blijven en schijt hebben asn sl die lullen due je liever zien vertrekken

  1. Mr Ajax

   Ja ja ja blijven!!! Bied hem een forse salarisverhoging aan als dat het verschil maakt overmars!

   1. Dagrump

    Ik zou het toe juichen!! Heerlijk nog een jaartje genieten van Mr Ziyech !!

  2. theomar

   Wijze woorden van Ziyech. Hij moet blijven, wordt de dragende speler en hopelijk met enkele goede aankopen komt er weer vertrouwen in het team. De inzet en het geweldige spel van Ziyech past volgens mij geweldig goed bij Ajax. En war een ballen over grote afsrand kan hij geven. Dst doet niemand in de ED hem na. Ik heb weer een sprankje hoop.

 2. Jur

  Dan hoop ik dat het niet gaat kloppen …………..want ik zou hem graag nog een jaartje zien schitteren in de Johan Cruijff Arena

 3. Lingeling

  Mooi bericht. Dit is een gevoelige jongen die je moet bespelen. En ik heb ook nog nooit iets concreets gehoord van een buitenlandse club die hem wil hebben.

 4. Zlatan4ever

  De heer Ziyech, ik bedoel de zeer overgevoelige heer Ziyech heeft blijkbaar weinig aanbiedingen gehad van enige clubs van importantie….
  De deur op een kier ? Meneer had het wel gezien bij Ajax hij kon niks meer bijleren ??!!
  De deur keihard dichtslaan is het devies. Je wilde weg , dus hou je aan je woord..Carry on !

  1. Litmanen

   Hij zoekt nu al een excuus voor een kut WK.
   Tot nu toe dus nog niemand gemeld voor onze wereldster.

   En dan moet hij ook nog minimaal 11 miljoen opbrengen….

   1. Emous1978

    11? Levert zeker wel meer op dan dat! En misschien een keer in het stadion gaan kijken, dan zie je wie er de beste speler uit de selectie is?❌❌❌

    1. Joep

     Voor zo’n speler ga je naar het stadion. Hier geniet van je. Natuurlijk gaat er wel dingen verkeerd bij hem, tja bij wie niet.

   2. Bakkie

    Reken maar dat clubs zich al gemeld hebben, Litmanen. Alleen zullen de topclubs wachten tot na het WK, dat is vrij logisch.

    1. Basisspeler

     Snap niet dat er nog forumleden zijn die reageren op Litmanen en zijn commentaren serieus nemen. Negeren die klootzak.

     1. Litmanen

      Volgens mij zijn er buiten Zlatan en mij wel meer die genoeg hebben van deze mijnheer.
      Hij was toe aan een volgende stap in zijn carrière. Zijn woorden!
      Is overeengekomen met Ajax dat hij weg mag.

      Buiten Twente heeft nog niemand zich blijkbaar gemeld en denkt hij vast wat zekerheid in te bouwen.

     2. Bakkie

      Ach, Litmanen mag dan stronteigenwijs zijn en denken dat hij als enige in het land de wijsheid in pacht heeft, maar hij begint tenminste niet (zoals ab’tje) te schelden als je de discussie met hem aan gaat. En een forum is er om te discussiëren toch?

     3. Bakkie

      @Moosie
      Ik kan natuurlijk niet alles lezen op dit forum, maar ik ben nog nooit uitgescholden door Litmanen, net zoals ik nog nooit uitgescholden ben door jou.

   3. Peter kopsterk

    Gewoon duidelijkheid geven zodat Ajax op tijd een vervanger kan zoeken voor hem.Tis blijven of vertrekken. Niet afwachten tot na het WK want dan zit Ajax al in de voorbereiding naar de CL voorronde.

    1. Litmanen

     Dat bedoel ik. Haalt Ajax strak voor miljoenen een vervanger en blijft Hakim zitten waar hij zit.

     Vreemd, als Justin niet wil bijtekenen moet hij oprotten van iedereen hier, maar Hakim mag wel zeggen dat hij het wel gezien heeft in Amsterdam.

     Dat noemen ze een dubbele moraal.

     1. Voorland

      Dat is geen dubbele moraal want het zijn verschillende situaties. Kluivert stelt zich onverzoenlijk op en laat zich misbruiken door Raiola. Ziyech heeft de afspraak met Ajax dat ie na twee jaar het hogerop (buitenland) wil proberen maar wil Ajax een goede transfersom bezorgen.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Voorland dat laatste moet je maar echt afwachten hoor. Toen hij naar Ajax ging kon hij ook naar andere clubs die ook nog hogere transfersom wilde betalen. Aja nam hem toen onder de prijs zeg maar.
      Ik ben straks echt reuze benieuwd wat er gebeurt als Hakim zijn droomclub erbij zit, maar een andere club pak em beet 20-40% meer zou willen betalen.
      Verder klinkt het nu dat bij jou door dat Hakim wel 5 jaar tekent om Ajax mooie transfersom te gunnen, maar 2 jaar wilde blijven. Ik denk aan de andere kant dat Ajax hem niet gekocht had als Hakim perse bijv een 2 jaars cotract had gewild….
      We gaan het zien, en vraagt blijft natuurlijk wat is een goede transfersom? Laat ik even advocaat van de duivel spelen. Hij is voetballer van het jaar net als Klaassen jaar eerder dus persoonlijk zeg ik moet Ajax hem niet weg doen voor onder 30mln.
      Ik twijfel of Hakim er ook zo instaat, dus vandaar dat ik even benoem dat we laatste zin van jou nog even moeten afwachten
      Word iig interessante zomer, dat weten we nu al, incl vele emotionele discussies hier ??

     3. Voorland

      Het ging mij om de opmerking over dubbele moraal. Daar ben ik het niet mee eens. We zullen zien wat hij gaat opbrengen. Emotionele discussies hier? Ik lees hier idiote scheldpartijen en het beschimpen van spelers om onduidelijke redenen.

     4. Litmanen

      Niks beschimpen, hij heeft op tv gezegd dat hij klaar is bij Ajax.
      Ajax hoopt minimaal 11 miljoen te vangen, want dat heeft hij gekost.

      En nu dat de carrousel op gang is gekomen zegt hij ineens dat hij misschien toch maar blijft.

      Dat kan alleen betekenen dat er nog geen serieuze belangstelling is.

     5. Voorland

      De carrousel is nog niet op gang gekomen. Er is nog een WK in aantocht. Tot die tijd neemt hij sowieso geen beslissing. Ik hoop voor elke speler die Ajax niet negatief benadeeld het beste maar om onduidelijke redenen gun jij Ziyech helemaal niets.

     6. Basisspeler

      Dat begrijpt niemand. Litmanen heeft een bijzonder talent. Alle spelers die hij goed vindt mislukken bij Ajax. Alle succesvolle spelers vindt hij niks. Wasrschijnlijk vroeger te vaak op goal moeten staan, omdat hij niet kon voetballen

     7. Litmanen

      Ik gun Ziyech alles in de wereld. Ik heb alleen altijd beweerd dat Hakim geen echte Ajacied is.
      En dat bevestigt hij zelf. Twee jaar Heerenveen, twee jaar Twente en twee jaar Ajax.

      Prima toch?. Maar als je kijkt wat die drie clubs opgeschoten zijn met hem dan wordt het verhaal dun.

      Hij heeft zich misdragen naar de supporters omdat hij een keer ( na de zoveelste vrije trap in de tweede ring) uitgefloten werd.

      Bij Twente, de club die hij zogenaamd in zijn hart had gesloten zei hij na de degradatie dat hem dat weinig kon schelen.

      Een typische broodvoetballer, niks mis mee, maar geen Ajacied. En idd, dat is niet mijn type voetballer.
      En ik ben dan weer vrij om dat te vinden…..

     8. Voorland

      Er is blijkbaar niks mis mee maar je benoemt dit wel in bijna elk artikel in diverse reacties, zelfs als het onderwerp niet over Ziyech gaat, het hele seizoen al. Welk doel dient dit dan? Ik vind dat beschimpen en ik ben dan weer vrij om dat te vinden.

     9. Moosie

      Zyech kon bij twente al naar inter en nog een paar Engelse clubs dus ook gelul en ja je beschimpt hem al het hele jaar met je turflijstjes en slappe gelul over zijn inzet maar ja jij vindt Younes een modelprof dus dat zegt alles

     10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ok voorland duidelijk. Ja forum is niet altijd even leuk, klopt helemaal

     11. Moosie

      Ja maar dat is niet jou en nietmanens schuld jullie dagen niet uit en hebben nergens schuld aan daarom kreeg Nietmanen ook een ban omdat hij nooit iets verkeerds zegt ga toch lekker je opblaaspop prikken man

     12. Bakkie

      “Dubbele moraal” slaat inderdaad nergens op, Litmanen. Ziyech is eerlijk en toont respect voor zijn werkgever. Hij heeft ambities en heeft die ook waargemaakt, speler van het jaar bij de grootste club van NL. Ik weet dat je het niet leuk vindt, maar het is toch echt zo

     13. Zlatan4ever

      Hi Bakkie,
      ff serieus …Ziyech is eerlijk ?!
      Volgens mij waren zijn woorden:
      Ik ben uitgeleerd bij Ajax…
      En dan de deur op een kier om te blijven…… laat hij dan zeggen ik kom op mijn uitspraken terug dat zou eerlijk zijn.
      Maar hij was zeer duidelijk dat hij niet wilde blijven. Niet echt een prototype van eerlijkheid.
      Voor mij is het simpel, je bent Ajacied of niet, in dit geval duidelijk NIET

   4. dickst14

    Waarom denk je dat hij nu al een excuus zoekt doorgedraaide debiel. Neem je pillen in godssnaam een keertje op tijd in.

    1. Litmanen

     Ja Voorland, dat is hier het niveau als je een eigen mening hebt.
     En dan is, er altijd nog een Moosie die bij de redactie om een ban vraagt omdat hij de discussie geestelijk niet meer aan kan.
     Hij vergeet er dan bij te zeggen dat hij zelf ook een ban heeft gehad vanwege zijn grove taalgebruik, alsmede de nodige waarschuwingen.

     Maar ja, al is de leugen nog zo snel….

     1. Moosie

      kijk weer een leugen ik heb nog nooit een ban gehad jij wel en jij en sseiss vroegen al tijden om een ban voor AB en Dicky maar jij kreeg hem zelf omdat je begon over mijn dochter ik wil de mail van fred hier wel plaatsen hoor.
      ik heb idd 1 waarschuwing gehad waar jij er meerdere hebt gehad je vriend sseiss is helemaal verwijderd en jij zat daar ook heel dicht tegen aan.
      Om jou zijn er al meerdere mensen van het forum gegaan zoals beloofd Indo.
      En je blijft maar liegen en zuigen elke dag weer hè blijft maar proberen wraak te nemen voor je bam maar lukt je niet je hebt om 60 bans gevraagd tegen AB maar die krijg je niet weg omdat die meer verstand van internet heeft dan het facilitair bedrijf wat de site beheert dus die krijgen ze er niet van af al hoor ik dat hij deze er aan zichzelf heeft gehouden.
      Jij zal altijd als een gefrustreerde idioot hier blijven volhouden dat je meer verstand van voetbal hebt dan de rest en dan weer een speler gaan ophemelen die er echt helemaal niks van kan.
      En jij zult altijd spelers als Zyech afzeiken want je wilt graag tegendraads zijn.
      Maar als heel veel mensen je dan voor gek verklaren ga je janken dat we je onheus bejegenen.
      Zelf mag jij mensen dood wensen het een goede zaak noemen als iemand die jou aanpakt kanker heeft en daar domme grappen over gemaakt worden en iemand zijn dochter van 15 maanden oud gebruiken als munitie en daar dan over zeggen dat ze drugs moet krijgen en dus ook een overdosis moet jarigen want een kindje van 15 maanden krijgt zowiezo een OD als ze onverhoopt zoiets binnenkrijgt.
      En dan durf je nu het bovenstaande weer met droge ogen te beweren.
      Je bent gewoon een domme sociopaat die volgens mij op een longstay thuishoort en als je een kerel was zei je wie je was bijna 70 of niet ik geef jou idd een klap voor je kanes als ik je ooit voor mijn voeten krijg
      Want je bent ook nog eens een vreselijke laffe klootzakken met een grote bek op internet net als je maat sseiss.
      Plus je bent een racistische eikel net als sseiss en je hebt totaal geen verstand van voetbal of ook maar iets in het leven buiten dan hoe je mensen zo ziek maakt van je gezeik dat ze geen andere uitweg zien dan een overdosis drugs en dat is dan de schuld van de dealer niet van jou jij doet nooit wat verkeerd behalve dan de opvoeding van je zoon want die ging liever naar de kloten dan dat hij jouw liefde en geborgenheid wilde ontvangen.
      Die heb je zo lang lopen terroriseren dat hij geen andere uitweg zag dan zelfmoord te plegen goh wat zal jouw vrouw blij met je zijn geweest oh nee die is toen van je gescheiden omdat ze jou de schuld gaf van de dood van haar zoon want het was je eigen zoon ook nog eens niet want je kunt biologisch geen kinderen krijgen iets wat in mijn ogen maar goed is ook.

     2. dickst14

      Moos, ik wou dat het hielp. Maar deze man is zo ver heen dat alleen hele zware pillen nog helpen.

     3. Ajax1958

      Laat gaan Moos, je moet er niet te veel energie in stoppen in dat keepertje, heeft er geen kijk op.

     4. Moosie

      Ben er al weer klaar mee kostte me geen moeite hoor trouwens kan redelijk goed typen

     5. Litmanen

      Moossie, je moet schrijver worden,maar dan wel een van sprookjes.
      Je hele verhaal hangt van leugens aan elkaar.
      Maar dan ook alléén maar leugens.

      Ik begrijp uit je verhaal dat je wat te veel van je eigen handel hebt gebruikt. Best wel gevaarlijk.

      Doe daar voorzichtig mee, zeker als je iemand gaat aanvallen. Je fantasie slaat namelijk op hol.

      Al met al, wat er overblijft is een opstel, geschreven door een knulletje van 10. Want dat is wat er overblijft van je geest na gebruik van al die troep die jij verkoopt.

      Zielig.

 5. Wenen 1995

  Zou toch top zijn als hij blijft. Beste speler van de ED afgelopen seizoen. Begrijp niet dat er Ajacieden zijn die hem weg willen hebben. Denk na!

    1. ems

     Ik denk dat hij het goed kan vinden met de staf en in Labyad en Mazraoui 2 maatjes ziet waarmee hij op kan trekken

     1. Bakkie

      Denk ik ook ems, maar toch heb ik geen vertrouwen dat hij blijft.
      Een middenveld met Donny, Frenkie en Hakim, een voorhoede met Labyad, Dolberg en Neres… Dat wordt genieten

    2. Litmanen

     EMS, de afgelopen twee seizoenen speelden ze al samen.
     Waar is dat kampioenschap?
     En gemotiveerd is Hakim al maanden niet…..

     1. dickst14

      jij ziet hele andere wedstrijden en je snapt er echt geen klote van. Hoe vaak heeft Ziyech niet achterom gekeken toen hij aan het jagen was en de rest niet meedeed. Waarom jij ajax supporter bent is mij een raadsel. Een vechtploeg met loosers is meer iets voor jou.

     2. Litmanen

      Ziyech jaagt altijd in zijn eentje. Heel zichtbaar maar net zo zinloos.
      Druk zetten doe je met elf man, niet in je eentje.
      Maar tactiek blijkt niet je sterkste kant Dikkiedik.

 6. Voorland

  Welke keuze hij ook maakt, ik steun hem daarin. Beste speler van de Eredivisie en durft te zeggen waar het op staat. Schandalig hoe hij door sommige “supporters” is behandeld.

 7. ajaxpers

  Ik hoop dat hij blijft en ik wens degene die hierboven zo achterlijk doen veel beterschap en hopelijk genezing.

 8. afcwil

  de laatste 3 wedstrijden van ziyech waren perfect super klasse zo kenne we hem ik zeg blijf maar bij ons ajax

 9. Mijn Club

  Ik denk dat veruit de meeste Ajax supporters heeeeel graag willen dat hij blijft. Beter dat we de middelmaat verkopen, zodat de selectie beter wordt, in plaats van steeds de beste spelers te verkopen. Hakim, hopelijk blijf je bij Ajax. Marc, hopelijk gaat de club het salarisplafond verhogen. Ik denk nl dat juist dat nodig is om de selectie op peil te krijgen en intact te laten.

 10. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ik heb artikel gelezen inderdaad. Dat op een kier zetten is op zich aardig, maar hij geeft gewoon aan dat hij wil vertrekken verder kijken om zichzelf weer uit te dagen. Dus die kier is ijdele hoop.
  Waar ik wel blij mee ben. Hij straalt in interview eindelijk naar buiten toe dat hij Ajax een geweldige club vind en ook de mensen binnen de club. Neemt het op voor de trainers en laat een Ziyech zien die ik eerder had willen zien. Hij zal echt wel gaan vertrekken, bij vlagen van hem genoten, toch moet ik eerlijk zijn.
  Ik vind uiteindelijk de match van de beste speler en de beste club niet een hele goede. Ziyech ik hoop dat je vind wat je zoekt. En laat ons beetje genieten op WK !

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Finidi laat ik duidelijk zijn. Op WK heb ik maar 1 wens, Messi moet die beker pakken
    Voor rest hoop ik af en toe beetje te genieten. En in poule van Marokko ben ik voor Spanje.
    Heb ik meteen mijn 2 favoriete elftallen genoemd ?

   2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Komt wel bij een goed WK van Hakim komt Ajax weldegelijk ten goede. En straalt internationaal ook weer op Ajax af dus vandaar dat ik toch hoop dat hij mooie dingen laat zien ??

    1. Finidi

     Argentinië,Spanje,Frankrijk Duitsland,Brazilië en België zijn de kanshebbers. Argentinië en Brazilië zijn men favorieten.

 11. Iedereen heeft een mening

  Er is toch niets met zo’n gedachte. Als de juiste club komt met de juiste voorwaarden dan gaat hij en verdient AJAX daar een aardig bedrag aan. Komt niet de juiste club etc. dan blijft hij gewoon nog een jaar. Geeft dus zelf aan dat hij niet perse weg wil/moet. Daar zit geen enkele ruis tussen, heel duidelijk.

 12. Vak 120

  Laat voorop staan dat ik hoop dat hij blijft..MAAR hij is een dragende speler en als hij weg valt zal daar een creative dragende spelen voor in de plaats moeten komen(aankoop of uit eigen middelen).zolang hij niet weg is bouw je om ziyech heen.CL voorronde gespeelt en dan rond begin augustus komt er een club die hem zint…doei ajax,zoek het maar uit! Ik snap ziyech maar het blijft een klote situatie!!

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Ajax moet er gewoon vanuit gaan dat hij weg is. Dat is zijn grootste wens. Dus Tadic halen en we hebben Frenky als hij op tijd herstelt.
   En ja mocht hij dan toch nog blijven hebben we een extra goed elftal

 13. david1984

  en maar hopen dat hy blijft een geweldige gozer en speler bij ajax en laat die supporters maar roepen de mensen die zo raar doen zijn gewoon niet helemaal goed in hun paasei dus hakim de welwillende SUPPORTER wil gewoon dat je blijf en ik ook

 14. Jimmy1971

  Ik heb dit al eerder gezegd, het WK kan voor hem ook na 3 wedstrijden klaar zijn, en ik heb hier veel geruchten zien voorbij komen, maar geen enkel gerucht over een club die Ziyech wil hebben. Laat staan een aansprekende club die hem aanstaat waar hij gegarandeerd basis staat, want dat is wat hij wil! En dat is wat geen 1 aansprekende club gaat garanderen..

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   WK is inderdaad na 3 wedstrijden wel klaar voor Marokko met Spanje en Portugal in de poule. Schijnt zelfs dat Iran wel een aardig ploegje heeft als we Boskamp, die werkelijk alles ziet ?, mogen geloven.
   En verder is het inderdaad behoorlijk stil om hem heen qua geruchten.
   Kan ook nog komen omdat Hakim duidelijk aangeeft eerst WK te willen spelen, hij met Ajax een duidelijke afspraak heeft gemaakt en een betrouwbare zaakwaarnemer die niet te pas en te onpas gaat gillen in de pers.
   Ik ben echt benieuwd waar hij uitkomt.

  2. Basisspeler

   Misschien wat minder selectief nieuws volgen Jimmy, JMFD en ook Litmanen. Jullie papagaaien elkaar als poppen zonder kop na.

   Winnaar gouden schoen, international en Ajaxspeler. En dan zou er geen belangstelling zijn? Get real!
   De zaakwaarnemer van Ajacied Hakim Ziyech, zat zondagavond op de tribune bij de Serie A-kraker tussen AS Roma en Juventus. Naar verluidt hebben beide Italiaanse topclubs belangstelling voor Ziyech.

   Dat meldt geruchtenmachine Calciomercato maandag ‘exclusief’. AS Roma wordt al langere tijd in verband gebracht met de 25-jarige Ziyech, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar het buitenland. Dat ook Juve belangstelling heeft voor de spelmaker, is nieuws. De Oude Dame werd zondagavond voor de zevende keer op rij kampioen van Italië.

   Volgens Calciomercato bezocht Nakhli de Italiaanse hoofdstad om met zowel Roma als Juventus te praten over een mogelijke transfer van zijn cliënt. Vòòr zijn tripje naar Stadio Olimpico was Nakhli blijkbaar enkele dagen in Engeland. Ook meerdere ploegen uit de Premier League schijnen belangstelling te hebben voor Ziyech.

   Wat de vraagprijs is die Ajax hanteert voor Ziyech, is onbekend. De international van Marokko heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2021.

   Dit art komt uit voetbalprimeur.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Basisspeler, met alle respect naar die medium toe die jij noemt. Ik neem er maar een paar serieus als het gaat om Ajax en Ajax spelers. De beste die je kan volgen is Telegraaf, die zijn sinds revolutie erg goed op de hoogte.
    Verder geef ik drietal redenen aan boven waarom het zo rustig kan zijn qua berichten
    Dat duid dus niet op geen belangstelling.
    En ik kan niet voor Jimmy spreken maar hij zegt letterlijk hier op deze site!
    Dat klopt want dat heb ik ook niet gelezen. We gaan het zien. Zou mij natuurlijk ook verbazen als er geen belangstelling zou zijn. Komt bij dat Hakim wil wachten tot na WK dus tot die tijd wsl weinig tot geen geruchten op voor mij betrouwbare sites.
    Sorry maar voetbalprimeur valt daar niet onder en klopt die lees ik dus niet en was ik ook niet van plan ?.
    Toch bedankt voor je update weten we iig dat Italie achter hem aanzit

    1. Basisspeler

     Er wordt gezegd dat er geen geruchten zijn van clubs die belangstelling hebben.
     Marc Overmars, directeur spelersbeleid bij Ajax, zegt bijna een dagtaak te hebben aan het de deur wijzen van mogelijke kopers van spelers uit de Amsterdamse selectie.

     “Voor heel veel jongens is concrete belangstelling”, bevestigt de Ajax-directeur. “Voor Hakim Ziyech, André Onana, Matthijs de Ligt, David Neres en Justin Kluivert hebben zich clubs gemeld. Welke? Die rij is veel te lang om op te noemen.”

     Dit uit de Telegraaf.

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ik zie net wel dat dit een passage is uit Feb 2018……..?dat dan weer wel. Na seizoen heb ik nergens nog een directe link gezien tussen een club en Hakim. Ik beweer alleen helemaal niet dat er geen belangstelling is. Alleen dat het rustig is rond zijn persoon in tegenstelling tot De Ligt, Kluivert, Neres. Dat is alles
      Ik gun hem echt het allerbeste ondanks mijn kritiek die ik op hem heb (gehad).

     2. Moosie

      jij kan helemaal niet weten hoe rustig het is want jij neemt de telefoon niet op voor overmars en over bepaalde personen wel of geen klik ik praat liever met 58 Indo BR en BH en Dicky en AB over Ajax dan met jou en Nietmanen.
      een maand geleden moest Jonk nog terug en waren Molenaar en Jordi wel een optie en toen had je een chuckey in je tuin en kwam je terug met je nieuwe account terwijl je oude het nog deed en kwam je weer alleen om Nietmanen in zijn reet te kruipen en tussen de regels door weer te provoceren om dan te gaan janken om een ban voor AB en mij en Dicky.
      Indo waarschuwde me al dat jij gewoon een opportunistische intrigant bent net als je maat rari

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Moosie, geen idee waarom je nu weer helemaal gek word tegen me. Na die belachelijke open brief van 1958 heb ik me nergens meer mee bemoeid en praat ik over Ajax en voetbal met degene die dat willen.

      Ik laat jullie met rust sindsdien en ik hoop dat jullie dat ook gaan doen.
      Even over je punten
      a) de mensen waar jij liefst mee praat zijn na ik kan beoordelen op 2.0 dat is dan toch mooi. Heb je geen last van mij of anderen waar je je aan irriteert. Of wil je dat ik hier weg ga? Want dat verwart me beetje. Mannen als Indojood, BR en zelfs jij vroegen weleens af wanneer ik terug kwam als ik tijdje weg was. Vraag of ik weg ga en ik neem het in overweging als dat jou plezier op forum terug brengt.
      b) Jonk mag terugkomen alleen zonder zijn consultant clan. Waar kan je lezen dat ik daar niet meer zo over denk?
      c) in combinatie met Molenaar en Jordi zou ik interessant vinden om te volgen ja klopt, waar beweer ik anders
      d) chuckey in mijn tuin was een groot schrik moment voor me. Ik ben nu eenmaal niet een tough guy sorry.
      e) jouw eerste song hierover dag erna geloof ik vond ik erg grappig en deed me wel goed toen, ook al geschreven ergens. Nu vinden paar oa jij ook nog steeds nodig om te blijven benoemen als grap. Persoonlijk zeg ik voor supporters die van creatieve voetballers houden hebben jullie een vrij saaie humor. Iets anders een keer verzinnen moet kunnen toch
      f) ik heb mijn terugkomst met nieuwe account uitgelegd, en ook verteld dat ik nog niet uitgelogd was op mijn iPhone en daardoor 1 (!) bericht naar BR op oude naam gestuurd. Daarna alles gesynchroniseerd en sindsdien stuur ik alles op deze vier namen. Voor iemand die een vriend heeft die wel tig keer zijn naam heeft veranderd maak je je bij mij hier wel heel druk over.
      g) ik kruip niet in Litmanen zijn reet, ik vind hem voetbalinhoudelijk goed en vaak bij mijn mening passen. Ik heb hem laatst ook gevraagd om jullie links te laten liggen. Ik doe dat sindsdien wel, hij niet altijd. Maar als je eerlijk ben. Ageer of reageert Litmanen naar jullie club?
      h) ik heb werkelijk nog nooit om een ban gevraagd. Hoe kom je daarop? Zelfs niet voor AB. Ik heb wel gezegd over hem dat hij drie keer een ban heeft gehad en daar word hij en jij boos om. Ik heb dat twee keer uitgelegd en geen reactie gehad.
      i) Jij praat met Indojood dus ik weet niet hoe hij tegenwoordig over me denkt. Uit verleden weet ik dat hij mij veel te positief vond en gek van me werd vanwege die positiviteit. Ik weet hij zal mij niet als goede gozer zien. Maar voorzover ik weet, ontken het als het niet zo is, mmocht ik ook bij 2.0 komen. Ik wil dat alleen niet. Zo te lezen nu niet meer dan. Toch heeft hij het vaak voor me opgenomen, vooral vaak ook tegen AB. En nee dit is geen stoken.
      Jij benoemt vaak dat hij weg is door Litmanen en mij ook blijkbaar. Ik besef dat hij geen fan van Litmanen is. Maar ik meen toch te herinneren dat hij destijds wegging om nog een ander persoon, ook dit mag je ontkennen als het niet zo is. Maar tussendoor liet Indojood nog weten een keer aan mij dat hij zich nog steeds irriteert aan hem
      Zo heb ik het opgevat. Maar misschien bedoelt hij mij kan ook.

      Al met al schrijf ik nu nog een keer aan je omdat ik wil dat het ophoud. Ik heb jullie na open brief niet meer lastig gevallen of uitgedaagd nergens meer. Ik heb expres nergens op gereageerd. Dit is ook eenmalig.
      Ook als je door blijft gaan met ruzie zoeken. Ik doe daar niet meer aan mee.

      Het spijt me als ik jullie allemaal heb beledigd of zo, ik kan me dat zeker laatste week niet voorstellen. Ik heb een sterke en ja misschien eigenaardige mening over mijn club Ajax en zijn iconen.

      Ik ben daar door BR ook wel eens voor gecomplimeteerd voor dat “andere” geluid.

      Ik had in jullie ogen wsl nooit moeten zeggen dat Litmanen een goede gozer is en voetbalijhoudelijk vaak sense maakt in mijn ogen. Ja hij is soms een botte boer. Maar ik ken wel ergere hier hoor en nee weer niet stoken.

      Ik heb het gevoel dat jullie, iedereen kan en mag zelf bepalen wie ik met jullie bedoel, me sindsdien dus ook behoorlijk zoeken met als dieptepunt dat ik genoemd word als vriend van Hitler en al niet meer.

      Ik kan je verzekeren dat Litmanen nog nooit in zulke taal tegen mij heeft gediscussieerd ondanks dat ik hem oneens ben met Bosz en mijn idool Bergkamp. Hoe kan dat?
      Mijn analyse is dat komt omdat ik normaal met hem discussieer. Ik pleit hem niet vrij van dingen. En hij heeft terecht een ban gehad, sindsdien zie ik bij hem veel verbetering. Bij andere valt dat bitter tegen.

     4. Moosie

      ik wil helemaal niet dat jij weggaat ik wijs je er op dat dankzij jou en Nietmanen een groot aantal mensen al van het forum is weggegaan en dat jij en rari steeds de vermoorde onschuld spelen dat vind ik hypocriet.
      Plus ik heb liever dat je dingen in mijn bek zegt dan dat je tussen de regels door gaat lopen verwijzen naar een clubje of groepje.
      Jij bedekt nog ateeds de uitspattingen van je maat met de mantel der liefde is je goed recht maar ga niet zitten beweren dat hij nu netjes is want dat is hij niet.
      Hij gaf mij indirect de schuld van de overdosis van zijn zoon wil over mensen heen rijden en komt nog steeds met teksten over mijn gezin en drugsgebruik of handel en gooit dan nog steeds de legale handel in softdrugs zoals ik doe op een hoop met de illegale handel in harddrugs zoals ik dus niet doe.
      Met andere woorden er is helemaal niets veranderd en jij daagt uit geeft niet maar doe het direct en niet achterbaks via via.
      En ook Nu weer de vriend van Hitler? ??
      Ik dacht dat we dat achter ons hadden en was iets met de nsb dus ook nu verdraaid je het weer zodat het erger overkomt.
      jij krijgt van mij direct en ongezouten mijn mening en dat betekent niet dat jij van het forum moet daar ga ik niet over je irriteert me dus uit ik dat dat gejank moet je echt een keer mee ophouden is gewoon zielig aan het worden.
      Komt nog bij dat ik jou er nog steeds van verdenk dat je ook achter de hanskje account zat maar zo eerlijk om dat gewoon toe te geven ben je niet.
      ik heb gewoon 1 account en nog steeds geen ban gehad jullie meerdere accounts 1 tijdelijke ban voor je ene vriend en een permanente voor jullie maatschappelijkwerkproject
      zoek de verschillen
      als je wat te zeiken hebt moet je dat rechtstreeks doen en niet met verwijzingen in gesprekken met anderen dat is laf en irritant net als iets stellen en dan meteen roepen dat je verder niet gaat reageren gewoon laf

    2. dickst14

     Je schrijft allemaal dingen die jou maat niet leuk vind. Je hoopt dat Ziyech een goed wk speelt en nu schrijf je weer dat de Telegraaf goed op de hoogte is.
     Kijk toch uit voor je het weet sta je er alleen voor en raak je je kop kwijt in deze poppenkast.

   2. Jimmy1971

    Ieder zijn mening Basisspeler, maar ik papegaai nooit iemand na, daar ben ik te eigenwijs voor!
    Maar met sommige lig je soms meer op 1 lijn dan andere, dat zullen we allemaal herkennen..

 15. a.p.

  hij mag van mij blijven maaaarrr na al die toestanden dit jaar denk ik van niet.

 16. Charka53

  Mooie tekst Ziyech , moet wel hè je bent toch niet zo goed als je denkt anders stonden ze wel te dringen om je handtekening.

 17. Piewww

  Zou mooi zijn als hij blijft, maar na alles wat er gebeurt is schat ik die kans klein in.

 18. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Moosie even iets ter verduidelijking. AB benoemde mij vriend van Hitler. Wij hebben dat uitgepraat. Dus ik doel niet op jou. Verder wil ik best blijven discussieren maar ik heb geen zin in hele lappen ruzie. Hanskie ben ik ABSOLUUT NIET. Hoe kan ik je daarvan overtuigen dan? Ik wil zelfs mijn id aangeven geen probleem.

  Dat ik van jou ongezouten mening krijg geen probleem. Janken doe ik niet ik probeer dingen in perspectief te plaatsen. Jij hebt best wel goede punten in opmerkingen van Litmanen. Maar zowel jij als AB (en wat mij betreft AB veel erger nog) zijn daar ook niet vies van. Heb ik al eens eerder tegen je gezegd en ook hypocriet genoemd.

  Nu zeg je weer dat een groot aantal mensen oa door mij van forum af is. Wie dan? Laat ze zelf dat melden en dan kan ik of verbetering proberen te beloven of ik kan eer aan mezelf houden.

  Ik heb geen hoge dunk van mezelf, maar ik zou best graag weten waar ik te ver ga dan ? Bij mijn weten ben ik altijd benaderbaar en gebruik ik zoveel mogelijk goede woorden.

  Het is tussen jou en Litmanen flink uit de klauwen gelopen en dat komt niet meer goed. Ik snap alleen niet waarom ik daar bij betrokken moet zijn. Omdat ik hem een goede gozer vind waarmee ik voetbalinhoudelijk goed kan praten? Wat maakt jou dat uit?
  Met goede gozer kan ik sws alleen maar bedoelen voetbalijhoudelijk want ik ken niemand hier. Dus beoordeel ik nicks op hoe ze met mij omgaan. Dat is alles.

  Maar goed ik heb in mijn eerste bjdrage net dingen verklaard uitgelegd. Op serieuze toon.
  Ik meen het echt en nee het os geen janken.

  Geef aan wie mij weg wil hebben en waarom dan neem ik het in overweging en dan hou ik mss eer aan mezelf.
  Ik ben hier om over mijn club te ouwehoeren dat mag keihard geen probleem maar ik ben klaar met die (zoals De Nees zegt) die fitties.

  Iedereen moet maar doen wat hij zij denkt te moeten doen. Ik wil er niet meer in mee gezogen worden.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Met wij hebben uitgepraat bedoel ik jij en ik mee Moosie, dat van lang geleden

   1. Moosie

    ok ik geloof je dan maar op je blauwe ogen dat je Hanski niet bent wel vreemd dat iemand een Scandinavische naam neemt er dezelfde termen en meningen op na houdt en probeert mij en AB een ban aan te smeren terwijl jij even weg bent en rari een ban heeft.
    Er is door rari en sseiss heel lang gezogen over mijn ziektebeeld en daar was in eerste instantie AB plus enkele anderen het die hier schande over spraken.
    Er zijn hier wel veel hypocrieten die elke discussie aangrijpen om te zeiken over het taalgebruik van AB maar wel ondertussen deden of hun neus bloedde toen de uche grapjes van sseiss en de goedkeuring daarvan door litmanen hier bijna elke dag te lezen waren.
    Ik zit helemaal niet te wachten op hulp of bijval maar ik word wel boos als je AB aanvalt zoals bakkes en dan net doet of litmanen een of andere heilige is.
    Op voetbalgebied komt er alleen maar onzin bij Nietmanen vandaan zoals over voor gaal molenaar Jonk en Cruijff.
    Komt bij dat Nietmanen helemaal niet is opgehouden met zeiken alleen doen de meesten of ze het niet zien en gelezen hebben om dan vervolgens te gaan zeiken over AB die hem terrecht van repliek dient.
    Als jij vindt dat Nietmanen zich normaal gedraagt nu dan ben je echt stekeblind en dat denk ik niet dus heb ik meer het gevoel dat je het gewoon niet wil zien.
    Ook deze week wordt mij nog indirect de dood van zijn stiefzoon in de schoenen geschoven en begint hij weer over mijn gezin.
    Alles natuurlijk anoniem.
    En zijn excuus is dan dat ik terug reageer over zijn zoon maar de meesten zijn dan de eerste beschuldiging van Nietmanen richting mij vergeten of hebben die toevallig niet gelezen.
    En ik lees ook dat 84 ook doorgereden was maar 84 loopt niet de hypocriete moraalridder uit te hangen dat doet Nietmanen wel.
    Dus again jij hoeft niet van het forum en als mensen weggaan om jou Nietmanen mij en AB moeten ze dat in eerste instantie zelf maar zeggen ik constateer alleen dat het zo is.
    Zelf reageer ik heel weinig tenzij ik vind dat Nietmanen tever gaat tov Zyech en als ik denk dat jij met opmerkingen tussendoor probeert mij/ons in een hoek te zetten ten faveure van die gek Nietmanen.
    En als je dan niet mee wil in een fittie ga dan ook niet zo dom met Nietmanen zitten lullen alsof je met zijn tweeën alleen hier zijn want wij lezen dat dan toch gewoon en als jullie over ons onze de derde persoon gaan praten kun je dan toch verwachten dat je de deksel op je neus krijgt.
    En volgens mij was dat ook iig de bedoeling van litmanen want die is alleen maar op wraak voor zijn ban uit en jij fasiliteert hem daarbij bewust of niet je doet het.
    Ik snap jedi bij meer dingen niet hoor want je hebt ook geprobeerd om BR te overtuigen van de denkbeeldige kennis van Nietmanen Iver voetbal en toen dat niet lukte werd je zelfs tegen BR vals net als Nietmanen die begon zelfs te schelden tegen hem.
    En BR is echt de meest correcte manier van ons forum.
    Trouwens je kunt swz beter ophouden om AB een ban proberen aan teach smeren want AB heeft net als ik wel een beetje verstand van internet Dus die krijg je alleen weg als het vrijwillig is want als het moet hebben we om de minuut een ander ip adres.
    Kijk grotendeels zullen wij het over veel op voetbalgebied het oneens zijn en blijven en dat is niet erg maar jou manier van discussiëren heeft een hoog je gelijk halen gehalte en dan meestal door dingen uit uitdelen context te halen en te gebruiken voor eigen gewin.
    Dat vind ik kinderachtig en waar Nietmanen bijna niet anders doet weet je van hem dat het is omdat hij zich wil afzetten tegen ons ook de huidige harde kern.
    Hij heeft in het verleden over veel dingen gelogen en het dan weer ontkent zo ook hoe hij over Jopie schreef en steeds weer doe jij dan verbaast als hij ruzie krijgt met mij of AB omdat wij hem wel confronteren net zijn gelul.
    Met Dicky beter zo daar ga je tegen zeiken maar Nietmanen is de oorzaak dus zolang jij hem in bescherming neemt kun je verwachten dat je harde discussies houdt.
    Mijn advies is hou op met je tussen de regels opmerkingen en hou op met de bewering dat Nietmanen verstand van voetbal heeft dan zul je merken dat de normale gesprekken over voetbal de boventoon gaan voeren.
    En ja ik heb toen mijn excuses aangeboden voor het feit dat jij je gekwetst voelde maar en en dat En dat heb En dat heb ik al vaker gezegd dit Dit is dit is een forum waar veel oude harde kern zit dus dat hier niet gediscussieerd wordt als als op als opeens GLavond in inderdaad rode hoed mag toch duidelijk zijn snap ook niet dat mensen dat niet begrijpen en toch blijven zeiken over taalgebruik maar ja overgevoeligheid is in inderdaad mode fijn weekend iig

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Moosie je stukje zit weer vol met Litmanen boosheid. Dat gaat idd niet meer goed komen met jullie en gezien wat er over en weer is gezegd lijkt me dat een logische comsequentie. Dus hier zit geen schuldvraag bij mijn conclusie in.
     Litmanen heeft idd ban gehad. Terecht destijds. Daarna terug gekomen en een keer een laatste waarschuwing gehad, tegelijk met jou op momeng dat AB weer een ban had gehad. Is terug te lezen. Daarna is hij nog steeds geen ideale schoonzoon, zeker niet als hij geirriteerd raakt. Dat is mijn observatie.
     Maar ik kan met hem goed over voetbal duscussieren. Ok hij heeft geen goede kijk op Bergkamp?maar discussies tussen hem en mij zijn normaal. En ook soms scherp, zie rond vertrek Bosz.

     In mijn optiek heeft hij dus geleerd van bans. Want ondanks allerlaatste waarschuwing heeft redactie hem er niet meer af gegooid. Jouw vriend AB is een heel ander verhaal. Je geeft het zelf al aan. Die blijft terugkomen ook al heeft hij bans. Hij heeft vaak om spelregels gevraagd. Maar nu hij paar keer slachtoffer is geworden en beslissing tegen hem is geweest komt hij gewoon terug en blijft hij dat doen zoals jij aangeeft.
     Dan heb ik meer respect voor Litmanen want die zit zijn straf uit.
     Verder ken ik hem niet maar met voetbal vaak mooie gesprekken met hem.

     Dan kijk even naar laatste week. Hoe AB weer tekeer gaat. Hoe hijgerig hij op bijdragen reageert van mij en Litmanen.
     Er zijn andere leden die hem daar nu op aanspreken zelfs leden die wel wat met AB zijn manier van discussieren hebben. Ook Indojood en BR hebben vaak genoeg hem aangesproken op wangedrag.
     Dus nogmaals die fitties zorgen ervoor dat aan beide kanten hypocriet gedrag voorkomt. Niet alleen van Litmanen.

     Maar eigenlijk wilde ik reageren op je opmerking over BR.

     Ik weet niet wat BR allemaal roept op 2.0, dus mss zet ik mezelf hier voor lul nu.

     Ik heb met BR een buitengewoon goede relatie op dit forum. Ik vind hem zelfs de beste analist. Niet altijd eens met inhoud maar hij omderbouwt altijd alles keurig en is tegelijkertijd ook weleens scherp naar mij. Heb ik nooit een probleem mee gehad. Dus jouw woorden over BR en mij verwarren mij volledig.

     De enige keer dat ik woorden met hem heb gehad is die avond dat spelersbus werd aangehouden. Ervoor bij mijn wedstrijd analyse en seizoen analyse vond hij dat ik stemming aan maken was, maar ik schreef op wat ik als supporter voelde dus oneens daar.

     Toen ik daarna off topic over die spelersbus begon en er schande van sprak, gaf hij weer aan dat ik stemming aan maken was. En ik haalde uit zijn bijdrage dat maat vol was en dat er best wel schepje bovenop gedaan mocht worden.

     Toen werd ik boos omdat ik weldegelijk goed op de hoogte was wat er gebeurd was.
     Ik wist dat Ziyech was aangevallen of iig geduwt. Ja toen heb ik dag erna mijn gelijk bij hem en nog een ander gehaald.
     Kan zijn dat hij daar verbolgen over is. Maar dat was gewoon niet normaal die aanval, en waar stopt het dan bijv dit soort gedrag van supporters? Zie bijv Sporting supporters dat was natuurlijk helemaal bloody limit.
     Ik zeg niet hier dat onze harde kern dat zal gaan doen zeker niet maar bij mijn normen en waarden die waren ze bij de bus al over heen gegaan. Vandaar mijn emotionele reacties die dagen.

     Als BR boos is vanwege mijn ‘steun’ aan Litmanen ja daar kan ik niks mee.

     Ik ga er een maandje tussenuit, zie ander topic, en kom dan hoogst wsl terug.

     Maar als jullie voorwaarden is dat ik julllie naar de mond ga lullen over Litmanen, Van Gaal, Jonk etc dan kan je dat vergeten. Ik probeer mijn mening te geven en als mensen daar aanstoot aan nemen moeten ze me aanspreken en niet via jou (wat nu beetje gebeurd bij Indojood en BR)

     Als ik over een maand terug ben zal ik gewoon over voetbal en Ajax posten. En dan zien we wel waar schip strand. Maar niemand hoeft van mij hier weg. Ergo ik ben gast op dir forum, als die hard leden dan terugkomen als ik weg bljjf dan kan jk dat zeker overwegen en mee instemmen.

     Niet om te janken maar een reeel aanbod gezien je bijdragen van hierboven.

     1. Litmanen

      Eug. fijne vakantie, ik stop er ook even mee. Word een beetje moe van al die geruchten en leugens.
      Spreek je later!

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Litmanen dank je wel, ja er zit veel irritatie en frustratie. Even kop reinigen en dan zien ik juli wel weer hoe het gaat. Jij ook rustig aan en geniet van het leven. Ik spreek je??

     3. De Nees

      Eug je laatste alinea is behoorlijk dom, waarom zou je je opofferen voor wie ook hier? Als leden weggaan vanwege 1-2 personen dan is ie ook wel een grote kneus. Is het forum geen reet aan ok, maar voor iemand weggaan? Je discussieert met wie je wil of laat een ander gewoon links liggen. Klaar. Je kan ook constant ruzie zoeken maar dan kies je er zelf voor. En daarna roepen ‘hoe erg die en die is, ik ga maar weg hier’. Ga dan niet op een forum want daar kom je de hele maatschappij tegen. Tere zieltjes ook, slappe wijvengelul.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Ok De Nees dank je voor deze schop onder mijn kont??. Ik weet dat je gelijk hebt. Toch moet het wel leuk zijn op zo een forum anders is gein er snel vanaf. Door omstandigheden en vakantie ben ik er toch even maandje of zo niet. Dus even kop leeg maken en mezelf kennende ben ik ergens in juli wel weer terug hier ?.
      Ik heb laatste week wel plezier op forum gehad mede door jouw en BR tip. Dus daar zal ik mee doorgaan. Soms is het dan wel vervelend als er door heen geblaaskaakt word. Gelukkig liet oa jij dat ook merken.
      Ik spreek jullie ongetwijfeld ergens in juli weer ??

    2. Litmanen

     Zeg Moosie, voor dat je stikt in je eigen leugens, waar staat dat mijn stiefzoon een overdosis heeft genomen?
     Waar staat dat ik jou of je dochter dood wens?
     Zoek het even op.
     Dat is nuttiger dan elke keer een hele fictie roman te schrijven.

     En nog wat: Zoek hulp!

 19. Ajaxfoort

  Ik hoop ook dat Zyech blijft. Maar dat alweer half terug krabbelen getuigt van onzekerheid. Ik vraag me af of hij zelf ook niet vindt dat hij wat emotioneel heeft gereageerd. Ik ben benieuwd waar hij heen gaat.

Comments are closed.