There are no ads, please add some


Zeefuik tekent voor drie seizoenen bij FC Groningen

Deyovaisio Zeefuik maakt definitief de overstap naar FC Groningen, zo weet Voetbal International te melden. Op vrijdag wisten wij al te melden dat Zeefuik niet naar ADO gaat en een andere keuze heeft gemaakt. Zeefuik die het afgelopen half jaar werd verhuurd aan FC Groningen, heeft er nu dus voor gekozen om zijn verblijf in het noorden van het land te verlengen met drie seizoenen. De verdediger speelde 34 wedstrijden voor Jong Ajax in de Jupiler League en kwam daarnaast negen keer in actie in het eerste elftal van Ajax.

Bron: VI


Gerelateerde posts

12 reacties

  1. Peter kopsterk

   Denk dat hij beter tot zijn recht komt bij Groningen dan bij Ado den haag. De supporters hebben een hekel aan Ajacieden.

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooie club voor hem, daar heeft hij een goede indruk achter gelaten. Blijkbaar ziet Ajax leiding het meer in Kristensen en Orejuela. Apart. Met blessure van Veltman ben ik benieuwd wie er tot en met januari gaat spelen op Rb. Ik hoop dan maar dat Mazraoui zich daar goed ontwikkelt. Overigens die andere twee nog maar niet afschrijven. Zijn meer voorbeelden van spelers die na een tijdje bij Ajax te zijn in een keer gaan draaien
  Laatste voorbeeld Neres

  1. Bakkie

   Dat Veltman niet meer op RB gaat spelen, stond al wel vast hoor Eug. Als hij deze blessure niet had gehad, was hij deze zomer verkocht. En dat lijkt me in het belang van Ajax ook het beste.
   Jammer dat Orejuela en Kristensen nog geen indruk hebben weten te maken, maar Mazraoui maakt een goeie indruk!

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens Bakkie, als Veltman niet geblesseerd was geraakt dan was hij hoogstwsl weg gegaan. Daar heeft Ajax idd op geanticipeerd met twee aankopen. Bleek alleen eind seizoen dat Mazraoui een goede kan worden daar.
    Als Veltman in januari beter is dan moet je altijd maar weer afwachten op welk niveau een speler terugkomt van zo een blessure. Veltman is door blessure nog Ajacied dus vandaar dat ik hem wel even noem.

 2. Jimmy1971

  Mooi voor hem! Groningen heeft veel oud Ajacieden een nieuwe positieve impuls gegeven ( blind, Lindgren). Hoop dat het voor hem ook zo goed uitpakt !

 3. a.p.

  Gefeliciteerd! ik hoop dat het het begin is van een mooie carrière en dat je t.z.t. als topper terugkomt bij ons Ajax

 4. Charka53

  Goede keus Zeefuik daar kan je lekker spelen en wie weet halen ze wel weer terug.

Reageren is niet mogelijk.