De Telegraaf: ‘Ajax gaat vol voor Tadic maar heeft ook plan B, C en D’

Bij Ajax verwacht men nog steeds dat Hakim Ziyech komende zomer de stap naar het buitenland gaat maken, en het aantrekken van een creatieve middenvelder als vervanger geniet topprioriteit binnen Ajax, zo weet De Telegraaf te melden.

Dusan Tadic staat nog steeds hoog op het verlanglijstje van Marc Overmars en inmiddels heeft ook de speler zelf laten weten wel oren te hebben in een overgang naar Amsterdam. Southampton, de huidige werkgever van Tadic, wist zich op het laatste moment te handhaven in de Premier League maar dat lijkt voor de speler geen reden om bij Southampton te blijven. Het spelen om de prijzen en eventuele deelname aan de Champions League lijkt in het voordeel te spelen van Ajax en ook financieel is de transfer mogelijk. Veel zal echter afhangen van de interesse van grotere clubs voor de 29-jarige Tadic, die met Servië naar het WK in Rusland gaat en een beslissing op dit moment voor zich uit schuift. Pas bij een definitief ’nee’ van Tadic zal Ajax doorschakelen naar plan B, C of D, zo verzekert De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

53 Comments

  1. Litmanen

   De ellende is dat veel spelers wachten op wat er op het WK gebeurt.
   Juist die spelers waar Ajax mee te maken heeft kunnen op het laatste moment aanpassen.
   Zo zou Tadic bij Ajax kunnen tekenen en Ziyech op het laatste moment beslissen om in Amsterdam te blijven.

   Dat WK is leuk (Iniesta nog één keer bewonderen) maar heeft ook nadelen.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Klopt vaak zie je dat wel. Dat er pas na WK echte zaken worden gedaan. Tadic zal wsl ook WK willen afwachten. Volgens mij heb ik laatst al iets dergelijks gelezen. Maar als Hakim dat bijv ook doet is er nog geen absolute noodzaak voor Tadic bijv. Een ding weet je zeker ergens in transferperiode kom je dingen tegen waar Ajax en of spelers op de proef worden gesteld met allerlei verleidingen. WK zal selectie op tijd in orde willen hebben bemeoilijken dat ben ik met je eens

  1. rickert

   ja, dat is hij! Die heeft zich sterk ontwikkeld in het buitenland, terwijl hij in Nederland al 1 van de betere spelers was op de velden. De ervaring van de premier league kunnen we best gebruiken.

  2. KBouter

   Spelers zoals Tadic dn Ziyech zijn te groot voor onze competitie en zullen ern enorme aanwinst voor de status van onze comoetitie zijn.

     1. Mr Ajax

      Hij komt samen met ziyech op het middenveld, heerlijk veel voetbal in de ploeg

  1. Litmanen

   Ook een jongen met een goede wedstrijdmentaliteit.
   Laatst een hele wedstrijd gezien (degradatieduel).
   Moest gewisseld worden want was helemaal leeg.
   Dat soort gasten hebben wij nodig, zeker omdat ze ook de nodige klasse en ervaring meebrengen.

   Ik zou het toch een verrassing vinden als hij naar Ajax komt.
   Kan volgens mij overal naar toe.

 1. Ajax 1

  Inderdaad goede aanwinst. Goed ook dat hiermee duidelijk is dat labyad niet de toptransfer van deze zomer is. Als tadic komt krijgt die het moeilijk om erin te komen tenzij als buitenspeler misschien wat beter zou zijn.

    1. dennis78

     plan D zijn meestal de afdankertjes en net niet spelers. het zal wel een middenvelder van volendam worden. als je plan a niet haalt koop dan niks. want plan A is de eerste keus.

    2. De Nees

     Zou niet slim zijn te wachten tot na WK met Tadic want zo’n 10 dagen later begint het europees al. Graag of niet en anders naar plan B.

    3. Finidi

     Nou die gast gaat geloof ik nog ff 35 miljoen in china halen voor 1 seizoen maar dat kan ik niet goed hebben of het was een joke van sierd de vos.

 2. Mijn Club

  Tadic zou een mooie aanwinst zijn, al lijkt het me stug dat ie komt. Denk eerder dat ie naar een club als Everton of zo zal gaan. Of naar Duitsland. NL is toch een stap terug. Maar goed, STAP 1 is naar mijn mening: verhogen salarisplafond. Of beter bonussysteem, bijv bij kampioenschap of behalen CL.

 3. Vak 120

  Blijkbaar hebben ze geleerd van de afgelopen jaren!! Snel handelen en de selectie voor 24 juli voor 95% compleet! Daarna alleen speler(s)laten gaan voor een top bedrag!! Hou dit vol marc!

 4. Jimmy1971

  Ik wil wel naar Ajax tenzij er een betere optie komt, is wat hij nu feitelijk zegt!
  Ik begrijp dit aan 1 kant wel, maar vind dit ook slecht..
  Ajax moet eigenlijk dan gewoon zeggen nu of nooit, hoe goed hij ook is. Anders zijn opties b,c en d straks ook al weg!

  1. Peter kopsterk

   Helemaal mee eens NU Of NOOIT. Want na het WK zit Ajax al in de voorbereiding naar de CL voorronde

 5. Iceman

  Ben zeer benieuwd als Tadic nee zegt wat dan Plan B’C’en D zal zijn maar goed laat maar komen goeie speler.

 6. Piewww

  Als Overmars slim is maakt hij er nu werk van. Na het wk staan de clubs in de rij, aangezien je daar alleen maar wat goede passes hoeft te geven om gekocht te worden.

 7. Piewww

  Als Overmars slim is maakt hij er nu werk van. Op het wk hoef je alleen maar wat goede passes te geven om gezien te worden als een topper.

 8. Geenemotie

  Los van Tadic, hoop dat hij voir Ajax kiest, is het goed om te zien dat Overmars zo voortvarend bezig is. Top. Mag ook gezegd worden.

 9. Zlatan4ever

  Zijn wij als Ajax zijnde nu zover afgezakt dat wij achter Tadic “aanrennen” ? Voor een voormalig Groningen en Twente speler?? Het moet niet gekker worden !!! “We can do better”

   1. Zlatan4ever

    Hi Litmanen,
    Een voormalig Groningen/Twente speler ….
    Er moet t

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Niet doen, Van Dijk ging voor 80mln plus naar Liverpool

  2. Mijn Club

   Echt niet doen! 60 mln lijkt veel, maar A) pas begin van transferperiode B) Matthijs is op zijn jonge leeftijd veel verder dan van Dijk op die leeftijd was. Matthijs wordt een absolute mondiale topper die later hoog boven de 100 mln gaat kosten. Voor 60 echt NOOIT laten gaan. Richting de 100 kun je uiteraard niet weigeren, maar dan is ht te hopen dat hij ook echt speeltijd krijgt en niet gekocht wordt omdat rijke clubs nu denken dat ie later echt veel te duur is geworden.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens mijn club, proefballonnetje of niet wijze woorden van je ??

 10. Nummer 12

  Tadic zou wel enorm gaaf zijn ! Als die naar Ajax wil, alles uit de kast Marc. En Ten Hag maak er een team van gvd, voor elkaar door t vuur

 11. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mensen een goede vriendin heeft laten weten na 6 maanden ziekbed euthanasie aangevraagd te hebben. Dit zal begin aankomende week plaats vinden. Daarna een crematie en daarna ga ik met mijn vrouwtje op vakantie naar Canada voor ons beider 50e verjaardag. Ik laat forum dus even voor wat het is. Ergens begin juli ben ik wsl weer terug hier. Ik wens iedereen goede zomer en vakantie en wees beetje lief voor elkaar??

    1. Moosie

     nou das slecht en goed nieuws in een stuk ik wens je het beste je vingers zullen wel wat rust kunnen gebruiken ik ga van het forum af dus dit is de laatste keer dat je met mij gesproken hebt veel plezier in alles wat je nog gaat doen maar denk ff na voordat je het opneemt voor rari het ga je goed man

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Moosie dank je. Mede door dit soort berichten verwar je me een beetje na gister hahaha. Ik waardeer het daarom des te meer dat je toch schrijft.
      Jammer dat je toch voelt definitief weg te moeten hier en dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd.

      Maar belangrijker is dat ik hoop dat jij nog een mooie toekomst heb ondanks je ziektebeeld. Dat is echt gemeend.
      Ik weet uit nabije omgeving hoe erg dit ziektebeeld is. Komende week dus weer een slachtoffer ervan. Hou je taai ouwe en maak er een mooie tijd en toekomst van.
      Groetjes aan 2.0 ??(echt geen stook opmerking)
      Jullie zijn wel allemaal een apart stel waar ik moeilijk mee weet om te gaan hahaha. Dat dan weer wel. Ga je goed

  1. Bakkie

   We spreken je in juli weer, Eug.. Fijne vakantie en sterkte de komende week!

Comments are closed.