Mazraoui op reservelijst WK-ganger Marokko

Noussair Mazraoui kreeg de afgelopen weken redelijk veel speeltijd van trainer Erik ten Hag en dat is ook Herve Renard, bondscoach van Marokko, opgevallen. Mazraoui staat namelijk op de reservelijst van Marokko die drie namen telt. Spelers op die lijst komen in beeld wanneer er iemand geblesseerd afhaakt voor het WK. Voor de 20-jarige Ajacied kan het dus een mooie zomer worden als hij eventueel samen met Hakim Ziyech deel kan nemen aan het WK. Zakaria Labyad heeft overigens geen uitnodiging gekregen en staat ook niet op de reservelijst.

Bron: VI

Related posts

19 Comments

 1. Ajax AB Barcelona

  Dit is voor nu mooi genoeg. Niet uitnodigen verder, Ajax heeft hem nodig.

 2. Marrace

  Enorm leuk voor deze gozer. Ik gun het hem van harten! Zoveel mogelijk Amsterdammertjes op de WK!

 3. Litmanen

  Blij voor die jongen. Hoop dat hij mee mag. Ook zonder speelminuten een geweldige ervaring.

 4. Wenen 1995

  Wat een compliment voor hem. Hopelijk de sensatie in de ED volgend seizoen. Op naar nr. 34!

 5. Ajax belg

  Gefeliciteerd Mazraoui, na 2wedstrijden al internationaal. Zo gaat dat tegenwoordig in de voetbal wereld. 2maal goed een bal stoppen en je bent een Topper

 6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mooi talent en nu al op reservelijst voor WK, terwijl jongens die al langer meedraaien daar niet op voorkomen. Mooi compliment voor hem. Ik hoop dat hij meemag. Super ervaring en op langere termijn ook goed voor Ajax. Hoe meer bagage hoe sneller ontwikkeling. Hij beviel me laatst zeer goed als RB. Beter als indrukken die Kristensen en Orejuela tot nu hebben laten zien.

 7. Charka53

  Logies die paar wedstrijden die hij heeft gespeeld waren erg positief.

 8. Mijn Club

  Vind hem sowieso een mooie speler, technisch begaafd, inzicht. Kan een mooie toekomst tegemoet zien. Wel hard blijven werken uiteraard. Hij oogt nog wat iel en licht. In het buitenland, vooral Engeland, wordt hij nu nog omvergeblazen. Maar goed, dat geldt ook voor Kluivert. Hopelijk is die laatste zo verstandig om minimaal twee jaar bij te tekenen en gaat de club met hun neuzen weer één duidelijke (lees: de goede) kant op.

 9. a.p.

  veel succes, als je mee mag anders straks bij ons Ajax op naar de echte top

 10. Zlatan4ever

  Helemaal geweldig voor Mazraoui om eventueel op de WK te kunnen schitteren.
  Dik verdiend !!!!

 11. Kapstein

  Hij zal nog niet daadwerkelijk worden opgeroepen, maar een volgend WK is hij een vaste kracht. Deze jongen komt er snel aan!

Comments are closed.