Ajax Vrouwen verslaan Heerenveen met 3-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Heerenveen met 3-0 gewonnen en blijven met deze uitslag in de strijd om prolongatie van het kampioenschap. De wedstrijd op sportpark de Toekomst werd in de tweede helft beslist en nadat Zeeman in de 61ste minuut de score had geopend stond het twaalf minuten later al 3-0 door doelpunten van Van Lunteren en Van den Bighelaar. Omdat FC Twente de wedstrijd bij PEC Zwolle met 3-5 won (na een 3-2-achterstand), kan Ajax zich maandag alleen bij winst op FC Twente tot kampioen kronen! Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie plaatjes.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van Dongen, Van der Linden, Reichardt, Oudemast (55. Verhoeve) , Van Lunteren, Zeeman, Kaagman (85. Folkertsma), Van den Bighelaar, Bakker (85. Payne)

Bron: Ajax.nl