There are no ads, please add some


Ajax oefent op 7 juli tegen FC Nordsjælland

Ajax speelt in voorbereiding op het nieuwe seizoen op 7 juli een oefenwedstrijd tegen het Deense FC Nordsjælland en die wedstrijd zal plaatsvinden op het veld van SDC Putten. In de voorbereiding op het seizoen 2015/16 speelde Ajax ook al een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Nordsjælland op het veld van HHC Hardenberg en die wedstrijd werd toen met 1-3 verloren. Voor middenvelder Mathias Jensen is het een extra beladen duel aangezien de speler in de belangstelling staat van Ajax en het nog maar de vraag is in welk shirt Jensen op 7 juli zal aantreden. De wedstrijd in Putten begint om 15:00 uur. Op zaterdag 23 juni speelt Ajax zijn eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen VVSB.


Gerelateerde posts

8 reacties

 1. BobbyHaarms

  Leuk. Dan wordt het tijd om nu dan maar eens te winnen van deze laagvlieger.

 2. Wenen 1995

  7 juli 2018…… Gaan mijn gedachte toch weer terug naar 1 vd zwartste dagen uit de geschiedenis van Ajax: 8 juli 2017….

  1. Charka53

   Dat zal wel vaker gebeuren hoor maar het zal wel beter zijn dat dit naar de achtergrond gezet wordt en dat we nu weer gaan voetballen omdat er elke week maar over te spreken zijn er vele in het team die zich niet volledig kunnen focussen op het voetbal.

 3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Voor het seizoen van de revanche is dit dus meteen een goede oefen tegenstander 😄👍

 4. Finidi

  Altijd lastig die Nordsjaellanders, jezus wat een naam, komt Ten Haeg daar soms vandaen?

Reageren is niet mogelijk.